Header

Hej på er!

Idag känner jag mig lite bättre, mindre illamående och huvudet är lite klarare. Idag ska jag skriva klart uppdraget så att jag endast behöver fokusera på labbarna sen, det skulle kännas så skönt för mig om jag slapp ha det på mina axlar nu. Jag sökte även lite jobb nu på morgonen vilket kändes skönt. Igår låg jag i soffan och tyckte extremt synd om mig själv hela dagen, åt så mycket jag kunde och myste med hästarna lite senare på kvällen.

Något lite roligt med igår var att ett paket med lite fint kom till mig. Sånt är ju alltid kul så det ska jag testa inför helgen. Ett transparent puder och några borstar, hoppas det kan bli ett bra tillskott för mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag sitter inbäddad i filt och pyjamas i min soffa i hopp om att må bättre. Jag har verkligen åkt på något som inte är bättringsvägen. Jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu, jag vill bara ha helg och få ligga i en av de skönaste sängarna jag vet. Jag vill träna mina fina hästar så jag kan prestera lika bra som förra men med lite mer power. Jag vill ha orken att göra klart allt i skolan men det ska jag kämpa med idag och resterande dagar i veckan då det ska in på söndag. Sen kan jag äntligen munta av Naturen efter att jag gjort de tre laborationerna då.

Idag är vädret sådär mysigt för att vara inomhus, det känns helt okej att sitta i soffan när det är regn på rutan och frisk luft som små blåser igenom fönsterglipan. Med lite huvudvärks tabletter och vila ska jag nog bli bättre!

Likes

Comments

Sitter nu i min brors soffa och ska se på film samt försöka få lite skolarbete gjort! En kopp med varm choklad får tillfredsställa mig även Idag. Natten blev inte så härlig som jag velat då jag hade feber om vart annat, jag vill verkligen inte bli sjuk men verkar åkt på något! Glad att jag fick mysa med min älskade Fanny endå!

Likes

Comments

Serier, en bästa vän och mys är vad denna dagen består av! Nu checkar jag ut, hörs imorgon!

Likes

Comments

Ligger nu i Fannys säng, pratar och äter lite mat igen. Jag har craving för mat efter helgen haha men det får man unna sig! Jag har fixat stallet, pluggat, haft lektion och åkt hit. En lugn men skön måndag, jag ska komma lite längre på uppdraget men framförallt umgås med min bästa vän och njuta av att slappa lite extra!

Med tanke på filmerna som inte kom upp i veckan ska jag försöka få upp de i veckan men problemet är att jag inte riktigt har ett bra program att fixa det i men det löser jag!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har haft mentorsmöte, pratat med en vän och haft min morgonrunda avslutat med havregrynsgröt. Jag ska ha plugg dag samt ta hand lite extra om mig själv, ansiktsmask, fixa naglarna och mysa. Även åka iväg med ett paket. Jag är så glad över gårdagen, att jag genomförde det och att jag nu är mer taggad på mina mål!

Så härligt med måndag, ny vecka, snart avslutat ännu en kurs, snart helg igen och en massa tankar och upplevelser att ta sig igenom. Tiden går så extremt fort nu så det är viktigt att fånga varje minut det går att få med de människor vi tycker om och vill ha nära!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag sitter nyduschad i soffan och inväntar att päronen ska bli klara så ska jag äntligen få kolla på Livet efter dig! Idag har jag haft en riktig söndag förutom förmiddagen som spenderades på tävling vilket var underbart! Jag har degat i soffan, kollat serier, myst i stallet och ätit en massa god mat. Jag har även tvättat pärlan idag, det gör en så enorm stor skillnad och tar ju egentligen inte så mycket tid vilket innebär att jag borde göra det oftare! Men nu kan jag njuta av en ren bil igen! Vi avslutade dagen med köpe pizza och en myskväll, det ända som saknas nu är egentligen den mysiga famnen jag vill krypa upp i men det får jag nästa helg!

Jag hoppas ni har haft en underbar helg! Jag har fått spendera min helg med så många härliga människor och äntligen fått ta mig in på tävlingsbanan igen! En helg av alla de bästa delarna!

Likes

Comments

Idag har jag inte alls haft en slapp dag utan har varit iväg och tävlat med både Celina och Cosmonie! En LB:1 med Celina och en LB:2 med Cosmonie! Jag har knappt tävlat något alls detta år vilket inte alls är likt mig men på grund av olika omständigheter har det blivit så! Idag skakade jag av kavajen och tog mig i kragen för att övervinna tävlingsnerverna och vilken tur för det var så härligt!! Jag tänkte många gånger för mig själv på framridningen hur mycket jag verkligen älskar detta med tävling, jag har så extrema tävlingsnerver så har valt att inte skriva något för att minska på min egna press vilket var väldigt bra.

Celina var verkligen så sagolikt duktig på framridningen, hon var så stadig och gjorde allt perfekt. Jag är så nöjd över henne då hon inte varit iväg många gånger, väl inne på banan var hon lite mer spänd men gjorde ett riktigt bra program med tanke på omständigheterna så vår LB:1 start fick 63% vilket var dagens mål! Cosmonie var stark, taggad och mycket power på framridningen, jag var lite matt efter anspänningarna men taggade om och fick min stora häst att gå så fint! Hon var helt magisk inne på banan, för mig vann hon idag! Vi fick till en riktigt harmonisk runda som jag kunde flaschat på lite mer för högre procent men jag är så extremt nöjd över både mig och mina hästar idag!! Fler tävlingar är nu anmälda och jag känner mig verkligen så hemma i mina tävlingsnerver innanför dom vita dressyr staketen!

Likes

Comments

Hur lyxigt är det inte att få nybakat bröd liggandes i köket när jag kommer in från stallet? Dock är det ju inte jag som fixar såhär lyxigt utan min underbara mormor som bakar och fixar!

Gårdagen gick åt till att få lite mer sömn, äta och fixa stallet. Idag ska jag ha ledig dag, plugga och se vart dagen leder! Kom i säng tidigt igår efter att ha haft en mysigt samtal med min kärlek. Nu ska jag sätta igång med min dag! Ska mejla om samarbete här på bloggen också, tror det kommer bli bra! Ha en härlig och lugn söndag!

Likes

Comments

Hej på er och godmorgon!

Jag sitter nu i soffan men idag i ridhuset, spanar på mamma som rider Cosmonie men även de andra. Om hon supportar mig ska jag supportar henne!

Jag hade verkligen en så härlig och rolig kväll igår!! Jag skrattade så mycket att jag inte kunde andas!! Jag tycker det är så härligt att jag kan välja att åka in till stan för att sen spontant kunna träffa så mycket människor! Jag bara njöt och njöt av att få ha mina vänner nära, få dansa mig till träningsvärk, svettas på dansgolvet och skratta till musiken! Jag kan verkligen hitta lyckan på så många olika ställen, jag kan känna en enorm lycka med framgången med hästarna, när jag Muntat och klarat ännu en kurs i skolan med bra betyg men även gånger som igår när jag kan känna en så härlig lycka med så fina människor!!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw