Hej på er!

Jag sitter inlindad i filtar hemma i soffan. Operationen blev lyckad och jag mår väll inte prima. Illamåendet är extremt o jag har kräkts flera gånger men äntligen har jag fått i mig lite broccoli så jag hoppas dom stannar o magen!

Jag fick vänta några timmar innan det blev dags för att åka in till förberedelsen, vid 12 blev operationen av och sen gick de fort för mig. Helt plötsligt var jag på uppvaket och hackade tänder som vanligt, låg där ett tag för att sen sitta i ett annat rum o vakna till ännu mer. Ja resten är bara illamående o kräks så vi skippar de!

Nu väntar 1v av stillasittande följt av 2 lugna. Jag är förhoppningsvis igång igen 2018! Då ska jag rocka året! 12 år var jag när jag bröt armen snart är jag 20 och nu hoppas jag denna 4e operationen var den sista.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag i väntrummet och är nästa på tur för operation. Operationen i sig ska ta 45min sen väntas uppvak och sammanlagt ska det ta 2h. Hungrig o nervös kommer illamåendet o jag ser både fram emot detta och verkligen inte. Jag vill bli bra nu, så att jag kan börja prestera lite snart!
Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Hej o godkväll!

Jag mellan landar hos Amanda o KN innan jag ska bege mig hem till duschen o sängen. Imorgon väntar tidig uppgång och en nervös dag men jag är i trygga händer! 4e gången gillt!

Träningen var jätte rolig att se på, så lärorik o roligt att se de andra! Lasse har verkligen en sån kunskap o bara av att stå på marken lär jag mig en massa som jag kan ta med mig till mina hästar så snart jag är i sadeln igen! Nästa träning hoppas jag verkligen att jag kan medverka på!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag ska bege mig ut till stallet för att ta mig an våra boxar. Vill gärna få allt klart innan insläpp då det blir smidigare o gärna klara av alla då jag blir borta ännu en gång från allt fix. Jag har iallafall fått iordning på en hel del här inne, lagt allt på sin plats o ställt glasen i vitrinskåpet och det blev så fint! Nu är de blandat med mina nya glas men även det som stod där innan, ska allt investera i ett eget vitrinskåp!

Ne nu ska jag ta mig upp från soffan o bege mig ut i snön!

Likes

Comments

Hej på er!

Här ligger jag o segar i soffan, ska ta tag i dagen såsom nickning, städning och lite fix efter helgens röjande. Jag kommer avsluta dagen i Tollstad med Östgöta Teamet för att kolla på Lasse träning från 18-20,30. Kan man inte rida får man kolla och det lär jag mig minst så mycket av även om jag själv hade velat få personlig träning denna gång! Jag ska försöka njuta så mycket jag kan av dagen, fixa o pula innan morgondagen och en ny zombie period! Så jag ska allt kicka igång den här dagen med bra musik och en fin känsla!

Likes

Comments

Instagram@jennygomer

Better Blogging Nouw