Här sitter vi och sjunger i bilen efter en stund i stallet. Så roligt att se Arabella igen, så fin i kroppen o lugn. Underbart att se leendet på Celines läppar när de dansar ihop!

Det känns som att jag alltid är här, som att jag aldrig åkt. Jag älskar att få vara i Celines sällskap på riktigt och inte bara över telefonen. Detta är en väl vårdad relation och såhär vill jag att de ska kännas när jag blir kär en dag. Jag njuter av dessa timmar!

Frukost stund med guld i mun// Wilmisen

En lycklig häst och ryttare!

Kärlek!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Celine blev 20 igår och jag har planerat så länge att komma hit för o överraska henne. Har haft så svårt o hålla de hemligt för henne men det blev så lyckat när jag väl kom hit! Tjutkalas när jag kom in hennes rum, båda skakade så o vilken glädje! Jag njuter av att vara här i Falkenberg med min bästis trots att det bara är tills imorgon eftermiddag men varje stund är viktig! Tänk att det går att komma så långt i vårt avlånga land med några timmar i bilen!

Nu ska jag njuta!

Likes

Comments

Hej hopp det är fredag idag!

Jag har precis fått i mig frukost efter att ha mockat och fixat men ska ut till stallet nu igen. Håkan kommer vid 9 för att kolla över Cosmonies skor inför helgen, kan man ha en bättre hovslagare? Därefter väntar dusch och sen jobbdag, som vanligt ska de bli kul o träffa jobb teamet igen. Hästarna vilar idag, känns som de behövs för alla och även skönt för mig att ha en dag "off". Kul och lite spännande med hopptävling igen på söndag, längesen nu! Så dags att fortsätta denna fredagen!

Titta min fina häst, hon är rena rama fredagen hela hon!

Likes

Comments

Hej på er igen!

Jag har en sån fixar dag idag, försöker verkligen det när jag är "ledig" från skolan! Hade en lång morgon med serier o då Blacklist, hett tips om serie! Fick pappa o byta lampa i deras klädkammare så det fixade vi med! Jag åkte till bygghandeln o köpte "virke" till mina rosett-tavlor som jag ska göra! Jag har äntligen tvättat min bil ut och invändigt, den har nog aldrig varit så skitig som nu. Stallet är helt klart, bara Cosmonie som ska ridas och jag har även satt upp nya krokar.

Jag har en sån energi idag vilket känns jätte roligt! Nu väntas som sagt ett pass på Cosmonie, därefter lektion och sen kommer Amanda!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag sitter nu i soffan men ska bege mig ut till stallet för att pula lite, jag är inne i en fix period och vill fortsätta med det jag sa för några dagar sen med att försöka göra en förbättring varje dag. Igår krattade jag hela gården då halmen är flyttad (äntligen!) Sen satte jag även upp en skyllt som vi haft inne i verkstaden där ingen ser den, vilket är synd men nu är den på plats! Jag fick även tillbaka sista filosofi uppdraget vilket resulterade i ett B, sedär! Bara munta kvar på måndag och även redovisning av GA. Det är så nära nu att jag nästan känner lite separationsångest hehe.

Min gårdag var väldigt lugn där jag fixa en hel del, vilade med serier, tog långpromenad med Cosmonie och Daizy i skogen och avslutade dagen hos Ingegerd. Det är så fina unghästar jag ska få möjlighet att testa, det ska bli otroligt spännande efter mina provridningar!

Jag ska idag ha en snarlik dag som gårdagen men med avslut av lektion och sist torsdagsmiddag! Titta så fint de blev här!

Likes

Comments

Instagram@jennygomer

Better Blogging Nouw