Header

Hej på er!

Jag är nu påväg in till stan för att umgås med H och senare ikväll ta ett glas. Jag har som sagt lite olika metoder i svenskan att använda mig av, böcker ska läsas och lyssnas på och en film ska ses, jag har valt Snabba Cash vilket är guld! Så jag har fixat iordning mig i lugn och ro medans filmen rullat. Cosmonie vilar även idag på grund av behandlingen i går men imorgon kör vi igång igen! Ha en härlig måndag nu oj ja menar fredag!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Thjudelu på er, jag drömmer om livet efter studenten då jag kan fika med vänner utan stressen med skolan, jag kan kolla på en film med vetskapen att jag får göra det. Oj oj vad jag längtar men det är bara 1år och några månader kvar.

Istället för att bara drömma om det livet brukar jag även drömma mig bort till när bankkontot är i överflöd. Om jag hade pengarna hade jag sprungit och köpt mig en Olympus EPL7, Celine har den kameran så det är därigenom jag blev förälskad i den. Så smidig, snygg och riktigt bra!

Jag skulle så gärna vilja sätta en permanent text på min kropp, den tatuering som kommer pryda min kropp så snart jag har ekonomin är en jag velat ha så länge! Vad det blir får ni se då!

Något i en helt annan prisklass är ju en ny dressyrsadel! Jag har ridit i antares dressyrsadeln, den är verkligen så skön men även snygg! Det skulle göra så mycket för både hästarna och mig att investera i en annan sadel!

Likes

Comments

Godmorgon Fredag!

Jag sitter i vardagsrummet med Daizy och har Wahlgrens värld på tv:n, gillar verkligen programmet! Sen har jag på något konstigt sätt tappat bort apple tv kontroll? Så jag kan inte heller kolla på tv inne hos mig. Jag skulle inte bli förvånad om den ligger i någon tröjficka eller att Daizy har tagit den som en leksak och gömt den för mig.

Jag ska ut och fixa i ordning stallet så snart jag skrivit klart detta, därefter ska jag ta ut mina sista krafter i ett träningspass innan jag ska sitta klistrad framför dataskärmen och komma en bra bit på svenskan. Jag har även mejl att svara på och annat att fixa med. En fredag som för mig skulle kunna vara måndag. Dock avslutas dagen med ett glas ute så lite fredagsfeeling.

Likes

Comments

Hej hej!

Mina ögon vill bara slå ihop trots att klockan inte är mycket och jag har inte gjort alls så mycket idag. Knasigt men förhoppningsvis somnar jag gott sen när det väl är tid för sängen. Mamsen och jag hade lite egentid och köpte äntligen nya frukost/mat-skålar, jag tycker dessa var så fina. Matta på utsidan med ett härligt mönster i cremevit och ljusblått, kommer bli så snyggt. Dom ska invigas imorgon! Skolan rullar på, det är mycket läsning i dessa kurser varav en av böckerna har jag på ljudbok genom storytel, det rekommenderar jag verkligen! Ska även se en film i svenskan samt läsa/lyssna på en till bok. Så länge allt blir gjort får man hitta det bästa sättet för en själv!

Likes

Comments

Hej på er!

Går ju inte att skriva godmorgon till er nu när klockan nästan är 12 och jag absolut inte har morgon längre. Dagen startade i vanlig ordning med utsläpp vid 06,40 i regnet men med bra kläder finns inga dåliga väder eller hur va det? Jag sprang in och käka frukost en snabbis för att vid 08,00 välkomna Camilla som jag har som equiteraput till Cosmonie vilket idag var så lärorikt. Jag har fått mycket i läxa och inser hur mycket de små detaljerna gör. Jag ska sätta mig och skriva vecko-scheman framöver och verkligen lägga tiden på rätt saker vilket i detta fall innebär satsning och hjärta i mina hästar. Om jag vill till mina mål är det viktigt att jag prioriterar liksom för alla andra!

Jag har tagit ett träningspass och ska nu med gott samvete sätta mig i soffan med datorn i knät och starta upp svenska omgång 2 samt läsa ur Me before you. Senare under dagen ska mamsen och jag iväg för att införskaffa hundhalsband till Daizy och lite andra behövligheter. Så fram tills dess är det skolan som gäller, det är helt otroligt hur skönt det är att vara klar med det aktiva på morgonen och vilken energi det ger till dagen! Fick även ett riktigt roligt mejl förut som jag hoppas kunna presentera om allt går som de ska! Nu plugg, mat och soffan.

Mys med Diazy innan stallet// Akupunktur på rumpestumpen på Cosmonie// Lyckan igår efter inlämingen!

Bästa vännen på Facetime med en liten krabat// Världens vackraste och bästa mamma med älsklingen i famnen.

Likes

Comments

Med Kopp nummer 4 av dagen kaffet ska jag nu ta sista finliret med plugget innan teorin, stallet och träningen. Jag som vanligtvis inte dricker kaffe mer än om jag tar en latte på fika eller när jag ska vara trevlig känner att konsumtionen idag överskrider det vanliga men ögonen vill helst av allt klistra ihop sig när jag suttit sen imorse med skolan. Haft små pauser med vännerna i telefonen, Celine på facetime och Fanny över samtal. Det känns verkligen så nära med vännerna på det sättet! Utöver det så är uppdraget snart klart, har en muntlig inspelning att göra samt finslipa på en text och skriva en sammanfattning. Så länge jag är klar innan 00.00 inatt är det prima! Sen ska jag imorgon börja med Svenskan så jag slipper denna stress men jag kan säga att jag lär mig lite trots denna stress. Nu tar jag några stora klunkar kaffe innan jag tar en powerwalk ner till klubben!

Likes

Comments

Redan onsdag igen och jag har en oh my holy god känsla i mig över plugget och alla dessa tankar i huvudet. Jag skulle vilja koppla ur den delen av hjärnan så jag bara kan fokusera på skolan för en stund eller iallafall idag. Jag har redan hunnit med ett känslo anfall då Daizy skulle pierca min näsa, jag förstår inte dom som faktiskt frivilligt piercar sin näsa, det måste forsa tårar?? Så har fått tömma mig på lite känslor såhär på morgonen, kan vara bra! Onsdagar ska ja egentligen göra stallet på förmiddagen men på grund av Engelskan får jag ta det ikväll. Jag MÅSTE bli bättre med skolan så jag inte sitter sista dagen och har stressen i baken för att jag har tagit nån dag ledigt, nu får jag bara ta att skolan tar tid och då lägga den tiden! Men med lite gamla Darin låtar och annat piggar jag upp mig själv och försöker hitta ett fokus! Massa pussar och kramar på er!

Likes

Comments

Goddagens på er!

Jag sitter o ålar mig lite för engelskan, jag förstår uppgifterna samtidigt som jag inte alls gör det. Jag har två stora uppgifter kvar innan det är klart men jag vet ju att jag har morgondagen till en av dom. SKA dock bli klar med en av de stora nu på 45minuter och det är inget snack om den saken! Utöver detta springer min hjärna ett maraton, massa tankar och känslor som funderar, vrider och vänder men sen känner jag lite att ödet vet vad som är vad också. Jag har blivit lite luddig och suddig i mina texter hehe men det får vara så ett tag. Påtal om luddigt och att inte ha med något att göra tror jag att jag möjligen kommer kunna ta ut min tandställning innan beräknad tid, det skulle ju vara något! Jag ville bara kika in och önska er en super härlig dag och kom ihåg att du är värd så mycket mer!

Likes

Comments

Godmorgon Tisdag!

Har min finaste Fanny i sängen och käkar frukost, Daizy morrar åt sig själv i spegeln och vi startar alla dagen tillsammans, Mys! Jag ska skriva som en galning på uppdraget idag fram tills träningen i eftermiddag då Celina ska på hoppträning och Cosmonie ska tömköras av mor min. Sen ska träningen för mig komma in på dagens schema då den uteblev igår.

Jag är så glad åt hästarna nu, Celina känns som en up coming star och kommer visa stor utveckling och göra en riktigt bra säsong nästa år. Hon har mycket kapacitet som vi bara ska samarbeta ihop för att kunna utvecklas så bra det bara går. Den känslan fick jag i söndags vilket verkligen gjorde att jag blev mer än taggad att jobba vidare! Cosmonie som varit lite galen nu ett tag var igår så fin! Hon var lite tossig i början av passet men istället för att göra en grej av det så hade jag is i magen och fick en sån wow känsla av henne. Bad mamma komma och se hur hon svävade över marken med luftiga steg igen. Jag sitter på mina framtidshästar och kan inte vara gladare. Om jag bara jobbar på nu kommer nästa år bli mitt år!

Likes

Comments

Vid hel ska jag ha utvecklingssamtal så innan dess ska jag skriva lite på uppdraget. Ska jag vara ärlig så har jag inte gjort så värst mycket med skolan idag men jag har fått några rejäla skratt och huvudvärken har släppt. Har umgåtts med en gammal vän som bidragit med mycket skratt men även uppdatering om livet. Så jag tycker mig måndag blev och blir riktigt bra för efter samtalet ska stallet göras och jag ska hoppa upp på min galning för att se om hon är lite mer tam idag. Jag ska även plugga mer idag då jag har en tajt deadline. Nu samtal sen stallet!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw