Nu sitter jag med en filt runt benen och ser på ett avsnitt HOC innan jag ska krya ner under täcket. Första skoldagen är avklarad och jag har fått struktur i både GA och Psykologin, imorgon ger jag mig på både GA och Filosofin, det känns så bra att jag har fokus på nästan endast skola och ridning nu för denna terminen ska jag må bra och kunna se det roliga i allt jag gör. Det ska finnas tid för att stanna upp och njuta av livet i helhet och det tror jag verkligen jag kommer kunna nu.

Idag skrittade jag Cosmonie för hand i 50minuter på hårt underlag och då tog jag även med mig Daizy på promenaden, det var riktigt härligt att kunna ta med båda tjejerna på en riktig långpromenad. Likaså skönt för mig att få gå en längre promenad efter en dag framför datorn. Celina och Bounty fick gå nere på fältet, Celina tömkördes och gick riktigt fint och Bounty fick hoppa lite av hindren. Fint att få avsluta dagen i kvällsol och sen göra måndags taco!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halva skoldagen gått eller åtminstone förmiddags passet och nu är lunchen nere i magen och jag ska gå en runda med Daizy innan nästa möte och introduktionen av gymnasiearbetet börjar. Jag har kommit en bit in på psykologin och öppnat upp första uppdraget, det känns bra då jag har ganska korta inlämningsdatum och vill ligga bra till denna terminen. Men jag tänkte nu tipsa er om en snabb lunch som jag ofta gör, nämligen lax med grönsaker och ett stekt/kokt ägg.

Jag tycker det är viktigt med fräsch och ren mat eller mer att jag tycker om det bäst och tycker att min kropp fungerar bra med det. Det du behöver för att laga rätten-

Laxfilé (jag brukar tina en fryst)
Frysta grönsaker som jag steker direkt i pannan och låter dom tina tillsammans med olja och lite smör
Ägg

Det är alltså inte mer än detta, sen får du krydda bäst du vill men jag tycker det är gott med lite hetta så brukar grund krydda med salt och peppar sen tillsätta chili eller liknande. Sen är det bara steka till sin egen smak. Detta är ett hett tips om ni vill ha bra mat men inte orkar stå vid spisen allt för länge!

Likes

Comments

Hej på er, hej måndag och hej det vardagliga livet igen!

Idag väntas en dag av möten som betar av varandra, uppstarter av kurser som nu blir psykologi 2 och filosofi samt gymnasiearbetet som jag redan ska ha kommit på ämnet till men inte riktigt gjort. Spånade på det igår med Maja om lite ämnen så ska spåna vidare med min lärare. Egentligen är det ganska kul att få börja idag, få lite struktur och fokus för det lär verkligen krävas denna termin. Mest taggad är jag på min tävlingstermin men för att det ska få fungera krävs det att jag klarar av skolan. Så nu kickar vi igång måndag och en vecka av uppstarter!

Likes

Comments

Hej och godkväll!

Jag sitter i soffan med levande ljus, en halv pad thai, lite lätt och smidig middag och skönt med soffan sista kvällen på sommarlovet! Det känns för övrigt helt sjukt, att jag börjar min sista termin på gymnasiet imorgon och att jag även startar min vecka av det riktiga schemat igen. Hoppträningar på Tisdagar, jobb på fredagar, tävlingar på helgerna och skolan alla dagar som finns. Men den vardagen kommer bli så bra för mig, jag har så många tävlingar framför mig nu, allt är planerat tills Dec då en väldigt rolig start väntar. Mitt mål för året sätts då! Vardagen är livet och jag ska se till att det blir de bästa jag har!

Min söndag har varit så seg men jag har fått några riktigt bra saker gjorda, planerat tävlings terminen, rensat i plattorna utanför huset, tömt poolen, gått flera kilometer på hårt underlag med Cosmonie, fixat stallet och ridit Bounty. Jag är även så glad att jag hann komma till kräftskivan igår! Jag var så oerhört trött efter tävlingen men det var så roligt att få se alla igen och vara en del av Olivers generösa fest!

Tack alla som har gjort mitt sommarlov helt underbart och jag ser fram emot att dela allt med er och även lyckan på min student dag!

Likes

Comments

Hej och godförmiddag!

Här sitter vi, med båda telefonera och båda datorerna för att planera höstens och vinterns tävlingssäsong. Igår var vi så nära och närmre ska vi komma till placering. Både Cosmonie och Celina ska få komma ut på tävlingar, Cosmonie i fälttävlan och dressyr och Celina ska än så länge bara ut på dressyr starter men lite hoppning ska vi få till med! Jag har ett klart mål som jag ska jobba emot nu och då krävs det resultat och fina rundor. Jag känner även att vi är redo för banorna jag och mina hästar! Det känns även så skönt att jag avsatt mig så mycket jobb denna terminen för att fokusera på min sista termin och även kunna göra en ordentlig satsning på mina hästar. Detta året ska vända nu och bli till ett glänsar år, jag vet att vi kan och då ska vi visa det ute på banorna med!

Likes

Comments

Nya inlägg


Better Blogging Nouw