Tips som verkligen funkar för att snabbt få håret att växa

Jag är säker på att jag inte är den enda som vill att håret ska växa snabbt & bli långt på nolltid, eller hur? Ett tips som låter lite fånigt men faktiskt funkar är att hänga stenar i håret innan läggdags varje kväll. Tyngden får hårsäckarna att stimuleras & håret växer mycket snabbare.Det var i allafall vad jag & min bror sa till min kompis när vi var yngre när hon hade klippt luggen & den blev alldeles för kort. Självklart funkar det inte att hänga stenar i håret, haha. Men hon gick på det i alla fall :) Busungar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jagg läste min brors blogg igår (www.dragi.blogg.se) där han skrev om sitt tvång att typ glo in i andra människors hem när han är ute.
Så kom jag på mina lite olika tvång jag haft/har så jag tänkte dela med mig med er av dom. Haha jag gillar att bjuda på mig själv även om ni kommer tycka att jag är störd. But here we go:

1. Alltid & då menar jag alltid när vi bilar ner till Serbien så känner jag sånt tvång till att öppna bildörren när pappa eller brorsan kör som fortast på autobahn. Jag vill absolut inte dö men kan inte låta bli att tänka på hur gärna jag vill öppna dörren. Ibland tar jag till & med tag i handtaget & stirrar på det ett bra tag innan jag släpper det.

2. Innan jag började använda linser så vet ju många som känner mig att jag alltid hade glasögon. Jag kunde ta av mig dom & börja dra i bågarna, assådom delarna på sidorna som sitter fast vid öronen. Självklart slutar jag innan jag drar alldeles för mycket, men där brukade jag känna ett tvång att dra så mycket jag bara kan tills dom går sönder. Skönt att man nu oftast använder linser :)

3. När jag är ute & går & möter någon som går mot mig så känner jag att jag MÅSTE gå innerst när vi går förbi varandra. För om det råkar köra förbi en bil just då & råkar köra upp på trottoaren så kommer den köra på den andra människan först & inte mig. Så brukar jag speciellt tänka om det är äldre människor. Dom har ändå levt längre än mig så det är mer rättvist att dom ryker först isf. Jag önskar ingen illa, men jag vill ju leva :)

Okej nu kommer ni antingen tro att jag är någon psykbrud eller att jag borde söka in till Outsiders, men borsett från mina tvång så är jag faktiskt en ganska så normal människa :) Tror jag i alla fall...

Likes

Comments

Tips för att bli en bra hemmafru!

* Att köpa färdiglagad micro-mat till din man, kallas inte att du har lagat maten.

* Spara på papper, ingen idé att skriva ett schema på vilka dagar du ska städa & laga mat & vilka dagar din man ska göra det. Man vet vart du hör hemma. Bland köks & städredskapen det vill säga.

*När din man ska kolla på fotboll, säg inte emot. Hämta en öl till din käraste istället.

* När du får en örfil av din man för att du inte har tillagat maten bra, ska du inte bli arg. Du ska säga "tack älskling!", sen går du & lagar något annat som smakar bra. Skam den som ger sig!

 

Vi kör bara en mjukstart nu för er nybörjare. Men inom kort kommer  nya tips för att bli en bra hemmafru.

Likes

Comments

Jag fick mejj ett gott skratt innan när mamma berättade vad hon var med om härom morgonen när hon skulle till jobbet.
Kl 5.40 beger hon sejj till jobbet varje morgon. Hon gick ner för trapporna å när hon kom till första våningen så insåg hon att grannarnas dörr står öppen, på glänt. Hennes första tanke var att stänga dörren å gå vidare till jobbet. Så puttade hon till dörren lite, men kom snabbt på att gubben kanske gått till tvättstugan för att boka tid, å ville inte stänga dörren för att väcka sin fru. Så hon lät dörren vara öppen å gick ut. Hon kom till slutet av vår byggnad när hon greps av panik. "Tänk om nån har mördat familjen, å nu kommer dom hitta mina fingeravtryck på dörren å gripa mejj." Hennes nästa tanke var att ta fram putsduken till glasögonen, gå tillbaka till dörren å tvätta bort hennes fingeravtryck. Men sen blev hon orolig över att nån skulle komma på henne medans hon gjorde det å det skulle vara ännu mer misstänksamt. Så hon lät bli att göra det å fortsatte att gå. Som jag skrattade när hon berättade detta. Galnare mamma får man leta efter!
Hon sa att hon inte kunde koncentrera sejj på jobbet överhuvudtaget för hon bara väntade på att polisen skulle komma å gripa henne. Varje människa hon berättade detta för, skrattade jättemycke. Ja undra vaffö mamma, haha.
Det slutade bra för hennes del för både gubben å gumman lever, dom glömde nog bara stänga ytterdörren eftersom dom är lite gamla.
Men vilka tankar som for i hennes huvud. Värsta CSI, haha...
Detta var nog dagens!
 

Likes

Comments

U zvonima mom, gracanice
i pesmama pastirice
i u miru i u boju ja osecam dusu tvoju
Srbijo, moja Srbijo

Ref. 2x
Srbijo, najlepsa bajko
Srbijo, oce i majko Bog nek' ti pruzi spas
jer mi te volimo
k'o sto ti volis nas

I u znoju tvog seljaka
u poljupcu devojaka
kad se slavi, kad se voli
kad se visnjem Bogu moli
Srbijo, moja Srbijo

Ref. 2x

Tebe grli Drina, Sava
plavi Dunav i Morava
svi putevi tebi vode
od ljubavi do slobode
Srbijo, moja Srbijo

Likes

Comments

Så har vi en vinnare! Stolt kommer min favorit Jelena Tomasevic representera Serbien i Eurovision :) Igår var finalen av Beovizija. Trots att det var rätt självklart att hon skulle vinna, så vågade man ändå inte vara säker. Kad si bakzus onda si bakzus. Men bättre kunde det inte bli, underbar låt, underbar röst. All lycka till Jelena i maj! Dock är jag besviken över att Beauty Queens inte kom på andra plats, utan på tredje. Andra platsen tog Ana Stajdohar å Aleksa. Visst låten var okejj när Ana sjöng, men seriöst Aleksa, du sjunger å du rör dejj katastrofalt. Men det viktiga är att rätt låt vann!
Under semifinalen gästade Bosniens, Kroatiens, Makedoniens, Montenegros, Sloveniens å Polens representater, Beovizija å sjöng sina låtar. Säger så här, Bosniens låt är kass, men när man hör Kroatiens så blir Bosniens bidrag helt plötsligt bra, haha. No offense Ema :) Sloveniens låt var inte bra, men tjejen var riktigt vacker. Makedoniens låt är helt okejj, bättre för varje gång man lyssnar på den. Polens låt kommer jag inte ens ihåg, men kommer ihåg att tjejen liknar en ful Barbie. Montenegros låt, haha kass å väldigt ful kille. Ännu en gång är Serbiens bidrag bäst på Balkan :)

Likes

Comments

Sa Kosova zora svice, svice novi dan
Grachanica sva u sjaju dochekuje Vidovdan.
Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena
Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša
Sve delije od Srbije, svako srce ponosno
Voli, ljubi zemlju svoju Gazimestan - Kosovo.
Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena
Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša.
Srbadija kliche cela - Ne damo te Kosovo,
To je naše uvek bilo od dedova ostalo
Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena
Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša."

Likes

Comments

 

 

 

Jelena Tomasevic- Oro [FAVORIT]

Ko li miluje, milo moje,
Ko li usne te, snene budi,
ne zaboravi ime moje,
kada krene da,
da te ljubi, klasje moje ne spavaj.
Njega ljubi, mene uspavaj. 

Ne lomi mi led, vodu nema,
ne soli mi ranu, suza nema,
ko li zaigra oro moje,
neka ne igra za nas dvoje,
klasje, mene uspavaj.

Nuna nej,
nuna nuna nuna nuna nuna nej.


na Vidovdan probudi me, da ga opet pogledam.

Denna låten är favoriten i årets Beovizija. Jelena kan nog se till att Eurovision hålls i Belgrad även nästa år. Vore inte det WUNDERBAAR? :D

Beauty Queens-Zavet- Oxå min favorit, men tror att Jelenas är något bättre. Någon av dom 2 MÅSTE vinna iaf!

Likes

Comments

Jag vet inte vem som har kommit fram till detta, men den som har gjort det har tänkt väldigt långt angående Toses död å kommit fram till nåt som verkligen stämmer. Skrämmande? Jag tycker då det, men nåt måste det ligga bakom hela grejen. Ta en titt själva...

Hans namn är Todor "Tose" Proeski.
Todor = guds gåva

Födelse: 25/1
25 + 1 = 26

Han började sin karriär 1997.
1 + 9 + 9 + 7 = 26


Tose dog endast 26 år gammal, den 16/10.
16 + 10 = 26

Han var den enda som dog i bilolyckan. Han sov när detta inträffade.
I bilen satt Liljana 49, manager & Georgi 32, chaufför & Tose själv 26.
4 + 9 + 3 + 2 + 2 + 6 =
26

Tose dog kl. 06.20.
06 + 20 =
26

Sen sägs det oxå att siffran 26 i den gamla ortodoxa historian betyder GUD!

Det verkar finnas något bakom det hela. Men jag står fortfarande fast vid att det inte fick hända! Gud har väl kanske planer åt oss alla, men det är fel av honom att ta unga människors liv, som dessutom leder till sorg bland så många andra människor! Missförstå mejj inte, jag tror på Gud, men Gud ska inte planera att ett liv ska ta slut vid 26 års ålder!

www.nebrzeodzivota.org : Respektera regler i trafiken! Kör inte för fort, det kan rädda ditt å andras liv!

Likes

Comments

Idag slocknade ett ungt liv! En vacker röst slutade sjunga för alltid! Tose Proeski, inte bara en utav Makedoniens största sångare, utan känd över hela Balkan! Nyheten hade spridit sejj snabbt: Tose Proeski dog i en bilolycka i Kroatien imorse. Trodde det var ett skämt bara när jag fick höra det, men kollade snabbt upp det på nätet å kom direkt till aftonbladets hemsida där det stod med stora bokstäver:" Schlagerstjärna död i bilkrasch!" Under med lite mindre bokstäver stod det: "To?e Proeski som tävlade för Makedonien i Eurovision Song Contest 2004, dog i morse i en bilolycka." Shit det var sant! Trots att jag inte lyssnade så mycket på hans musik så finns det flera låtar av honom som jag tycker om. Cija si,Angel si ti å 1200 milja är en utav mina favoriter. Att han hade en underbar röst var det ingen tvekan om! Sorgligt att en sån ljuv stämma aldrig kommer höras igen. Bara 26 år gammal, lämnar han livet utan att ha något val! Ödet? Jag vet inte, men det är så orättvist. Inte bara för honom, utan för alla. Vi sörjer dejj alla,Tose! Sjung vidare i himlen, jer ANGEL SI TI! På youtube hittade jag ett klipp när Tose sjunger Zajdi,zajdi å det bara måste visas. Tror ingen kommer lämna min blogg oberörd. Jag grät riktigt mycke när jag hörde honom sjunga denna låten. Så vackert att man får gåshud över hela kroppen. Låt oss alla minnas honom för den otroliga talangen han hade! Jag vill hänvisa er till min bloggsida där ni kan höra hur underbart han sjöng: www.jasaa.blogg.se

Likes

Comments


Better Blogging Nouw