​Officiellt en av mina nya favoritlåtar!
This is the anthem song for anyone who is finally moving on

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är lätt att blunda för sånt vi inte vill se, speciellt för de hemska saker som händer i vår värld. Men vi kan inte ignorera det som händer vi har ett ansvar som medmänniskor att stoppa detta krig och hjälpa våra bröder och systrar... Jag har själv inte velat tänka på det men idag när jag läste en artikel och såg bilden på den 3 årige pojken som dött i försök att fly från kriget kunde jag inte hålla inne tårarna. Det är helt enkelt inte rättvist och det ska inte behöva va såhär!

Likes

Comments

Nu är det spikat och klart! Sooo exciting!

Likes

Comments

I'm totally loving this song! Detta är min nya drog låt, lyssnar på den hela tiden.

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen till världens bästa mamma. Önskar att jag kunde va hemma med dig idag, men vi får helt enkelt fira när vi väl träffas. Du finns alltid där för mig och uppmuntrar alltid mig till att göra det jag vill och inte det jag tror att andra vill och det är bara få av de många anledningar till varför jag älskar dig du är min hjälte!

Likes

Comments

​So let's try this again! Har varit helt borta hela sommaren men nu ska jag försöka ta mig tillbaka till bloggandet. Av någon anledning så brukar jag alltid välja början av en månad eller början av en vecka när jag ska bestämma mig för att göra något under en lite längre period. 

Nu måste jag fixa mig och dra mig till jobbet innan det blir för sent, PUSS!

Likes

Comments

​I onsdags så gick jag äntligen till frisören för att fixa mitt hår, så det blev en balayage, klippning av toppar och sen behandling på håret eftersom det var sååååå slitet. Hade inte kunnat vara med nöjd över resultatet helt kär i mitt hår nu.

Anledningen till att jag inte lagt ut något förräns idag 3 dagar senare är för att jag själv inte haft någon bra bild, men idag gick jag in och kollar på frisörskans instagram och såg att hon lagt ut ett litet klipp så det får räcka med det. 

Likes

Comments

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag åker till mitt kära land Tunisien! Over excited!

Likes

Comments

​Sorry I've been M.I.A for a couple of days! Men nu ska jag försöka komma tillbaka till bloggandet. Det har inte hänt sådär jätte mycket, det är fortfarande ramadan så fastar under dagarna och blir ganska så seg då så orkar inte göra sådär jätte mycket och därför har jag inte haft så mycket att blogga om. 

Suttit och fixat mig in slowmotion för senare idag ska vi kolla på matchen Chile-Argentina med släktingar/vänner och lite grill.. mat blir efter 22 för mig. 

Rubriken fick mig att tänka på vad det är för dag! 
1. USAs självständighetsdag
2. Min kusins födelsedag! 
3. Och idag har jag varit förlovad i 1 år tiden går snabbt! 

Bloggar troligen mer senare! 😘

Likes

Comments

Årets fasta började alltså idag, torsdag den 18 juni. I just think it's amazing what you can do when you have faith and believe. Det är en så speciell känsla går inte att beskriva med ord, jag är så stolt över att jag är muslim och att min tror är islam speciellt när vid dessa tillfällen då anledningen till att många fastar är för att veta hur andra som inte har allt det vi har känner sig och för att lära sig att uppskatta allt man har. Jag tror ärligt att jag är en bättre människa tack vare min tro! Sist vill jag bara säga Ramadhankom Mabrouk(Glad Ramadan) till alla muslimer runtom i världen! 

Likes

Comments

Twitter
TrabelsiJalila

Instagram @jalilatrabelsi

Nouw Magazine

Better Blogging Nouw