Header
Presentation picture
Jaaanna
Johanna Falk
Hej & välkommen till min blogg! Jag är en 18 årig tjej ifrån Varberg som drömmer sig bort till varmare breddgrader. Här kommer ni få läsa om min vardag, resor, inspiration, mat & drömmar!

 

Sök
bild
bild
Instagram: jaaaanna

DAGEN MED STORT D

Till sist blev det den 25e oktober och det var dags för oss att sätta oss på planet tillsammans med andra elever ifrån den vanliga gymnasieskolan och ifrån SÄR skolan. Efter en 14 timmars lång flygresa med rygg ont, hunger och sömn landade vi på flygplatsen i Johannesburg och väl där mötte några Sydafrikaner oss och tog oss till Ga-Rankuwa. Där skulle vi bo hemma hos eleverna som gick på en skola som heter Tebogwana Comprehensive High School, som vi även hade vårt utbyte med. Vi fick ett varmt välkomnande med sång och dans, så häftig känsla!

Tebogwana Comprehensive High School/Skolområdet, hade älskat att vara där varje dag!

Några underbara elever som gjorde allting för att få vara med på bild, haha!

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

BÖRJAN PÅ VÅR RESA

Den 25e oktober åkte vi till Sydafrika. Detta är någonting som kallas för Sydafrika Projektet & här hemma i Sverige handlar om att man med hjälp av en aktivitet eller liknande ska föra ihop SÄR skolan med den vanliga gymnasieskolan. Man fick ansöka med sin projektidé & sedan var det bara att vänta på svar, efter ca. 3 veckor fick jag ett mejl där det stod att jag & personen jag ansökte med fick chansen att åka till Sydafrika tillsammans med andra elever på vår skola. Jag kan börja med att säga att det är ett av de bästa besluten jag har tagit i hela mitt liv, att skicka in den där idén jag hade om att hålla ett Yoga pass tillsammans med SÄR skoleeleverna har förändrat mitt liv & det var där vår resa började.

Vi fick sedan reda på att vi skulle hålla ett Yoga pass för elever nere i Sydafrika & detta gjorde självklart allting mycket roligare, då det även skulle hållas på engelska, inte min starka sida dock. Vi började med att gå på workshops och satte sedan ihop ett Yoga pass som vi utförde tillsammans med eleverna på SÄR skolan. Jag har nog aldrig träffat så härliga människor, med så mycket känslor och energi i en och samma kropp. Det är verkligen inspirerande!

 

Likes

Comments

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!
Bestämt mig för att starta upp min blogg igen, för att kunna dela med mig av mina tankar och drömmar & även om min resa i Sydafrika som jag kom hem ifrån för ett tag sen. Kommer skriva en del om den resan i de kommande inläggen, så om ni är intresserade bör ni hålla er uppdaterade!

 

Likes

Comments

1