Jag är alltid glad.

Hur då frågade jag?

Jag är som en drake. Du vet en sån där som flyger när det blåser ute. Finns det ingen vind eller luft så finns det alltid människor runt omkring mig som får mig att lyfta och flyga runt där uppe i luften ändå.

Han flyger jämt. Även när han tappar andan och livet inte ger honom någon luft. Då är han glad ändå. Det är så det ska vara, tänker jag och ler.

"Jag är som en drake sa han.. jag måste försöka hitta min ständiga blåst" antecknar jag i min mobil.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- I samarbete med STHLM STORIES -

SHOP. WEAR. LOVE

Fick detta fina skal av STHLM STORIES häromdagen. Så underbart för jag behövde verkligen ett nytt skal. Dessutom är jag helt insnöad på marinblått och rosa heller är aldrig fel, så denna kombination passade mig perfekt. Tycker ni alla borde klicka hem ett nytt skal, har inte sett många med dessa skal än heller så man kan känna sig lite unik. De finns just nu i tre olika mönster och det bästa av allt är att för varje köp av skal så skänks fem stelkrampssprutor till barn i nöd. Så underbart <3

Likes

Comments

En del av livet är de extra höga topparna. Som pirret i magen när man är nykär, ni vet när man svävar på moln och tron på evig kärlek är som starkast. Som när vinet flödar i blodet och alkoholens rus får en att älska livet. Lyckan som fyller sitt ego när man får ett nytt jobb eller klarar ett prov. Belåtenheten när man avslutar ett projekt eller uppnår ett mål. Dagen då man får semester och känner att man får andas ut i några veckor.

Alla dessa lyckorus är en del av lyckan i livet, det tänker jag inte förneka. Man skulle kunna kalla det livets heroin, och många av oss är så beroende av det att vi inte kan känna denna lycka utan något som triggar igång ruset. Vad händer då med vardagen? Alltså, det riktiga livet som pågår när man inte längre är nykär och blodet inte är fyllt med alkohol. När målet är uppnått men man ändå inte är nöjd. När semestern tar slut och man inser att sommaren inte varar för evigt. När jobbet inte är nytt längre eller när du inser att det kommer ett nytt prov om några veckor.

Jag tror vi alla behöver rehab och få lära oss att leva utan heroinet. Min mamma är bra på det, och jag beundrar henne och ser upp till hennes förmåga att leva i nuet. Och att må bra i nuet. Hon behöver inga rus för hon är lycklig i vardagen. Så jag tänker, kan hon så kan vi andra också. Det kanske kommer ta 20 år men det är väl värt att försöka. För vad är livet värt om vi lägger all vår tid på att besegra alla livets toppar istället för att utforska marken vi står på?


Likes

Comments

Hittade en gammal klänning från Lindex samarbete med Missoni. Har alltid ogillat den men sparat den ändå för att magkänslan sagt att jag kommer sätta på mig den en dag och tycka att den är ganska fin ändå. Igår såg jag färgerna i mönstret extra tydligt och tänkte att mitt skärp skulle matcha bra med färgerna. Så igår kom dagen då klänningen helt plötsligt förtjänade sin plats i garderoben.

Likes

Comments

Jeans-Lucky Brand | Tröja-Ralph Lauren | Örhängen-H&M

Rakt hår är min grej konstaterades igår. Pappas stora tröjor är också min grej egentligen. Not really men jag gillade den gröna färgen. Vad mer är min grej? Att ta kort i mitt rum. Jag gillar känslan i mitt vackra sekelskiftsrum. Igår var det torsdag fast jag behandlade dagen som en fredag. Middag med Josefine blev både dans och sång och strax efter två gick vi armkrok hem tillsammans och hade en sleepover hos mig. SÅ MYSIGT. Nu är hon dock på ett plan påväg till Grekland och jag ligger hemma och deppar.... Happy FRIDAY!

Likes

Comments

Notera Josefine som photobombar med sin snygga rygg på en av bilderna. På tal om henne. Hon lämnar mig en Vecka imorgon och jag saknar henne redan. Hon hälsar alla att jag dock inte har något att säga eftersom jag lämnade henne i Fem veckor. Men men... jag anser att det är skillnad.

Likes

Comments

Såg att det var någon som undrade vilken bredd jag har på mitt bälte- jag har 4cm brett och storlek kommer jag inte ihåg!

Likes

Comments

Det löser sig, hör jag mig själv säga. Det låter optimistiskt och kanske en aning naivt, fast på ett positivt och gulligt sätt. Som att jag tar livet med en klackspark och aldrig oroar mig för alla de där stora och avgörande besluten som jag nonchalant säger "det löser sig" till. Sanningen är att jag många gånger är helt övertygad om att det aldrig kommer lösa sig. Det är en gnagande ångest som river och sliter i mig varje dag. Det är en kamp mellan det egoistiska huvudet och det sköra hjärtat. Den kloka magkänslan och den envisa viljan. Det motsägelsefulla sunda förnuftet och min eldande själ som ständigt pågår inom mig. Som tar min energi och förhindrar mig från att leva i nuet och fokusera på det jag borde göra här och nu. Det löser sig, hör jag mig själv säga samtidigt som den ilande känslan i mitt bröst skriker HUR LÖSER DET SIG? HUR SKA DU LÖSA ALLLT? Sen lugnar jag ner mig och tänker att det faktiskt kommer lösa sig tillslut. Jag kanske inte behöver veta hur eller när, utan kanske bara måste lita på att det kommer det.

Likes

Comments

Längs 5th Ave i en sammetsfåtölj. Eller imorse när jag fyllde min första kaffekopp för att överhuvudtaget överleva. Det är svårt att återgå till verkliga livet när man helst av allt vill spola tillbaka tiden. MEN- jag tog tag i mig själv och denna dag ändå. Jag vet att det är tisdag, men för mig blev det måndag. Klev upp i tid, åt en ordentlig frukost och har sedan suttit framför datorn och pluggat hela dagen förutom när jag tog ett break för att lägga mig i solen. Det var dagens dos av D-vitamin.Jag har dessutom gjort en massa annat nödvändigt. Jag har träning och middag kvar- sedan kan jag call it a day, ta en chokladbit, dricka lite te och kolla på Idol.

Likes

Comments

Nya inlägg