Heeej allihopa. Idag åkte jag klockan ett till mina kusiner och firade min kusin Louise. Grattis i efterskott bästa kusin, älskar dig. Sen så gick jag in en stund på Täby centrum. Då köpte jag en tröja från Hollister. Den kostade 230:- kronor. Den är i storlek S. Jag är jättenöjd med dem. Sen åkte vi hem. Sen åt jag middag. Nu ser jag på film. Kram! :')

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsHeeej allihopa. Idag gick jag i skolan till fem i halv fyra. Sen tog jag bussen ner på stan med Julia och Emma. Vi mötte Ellen nere på stan. Vi gick i affärer. Jag köpte en tröja med en elefant på. Den kostade 50:- kronor och var på rean. Det var storlek xs. Sen när jag kom hem gjort jag mig i ordning. Nu ser jag film med pappa. Kram! :')

Likes

CommentsHeeej allihopa. Idag slutade jag halv fem i halv fyra och skolan var jättekul. Efter skolan följde jag med Alva hem till henne. Vi spelade in videosar, skrattade och åt mellanmål. Sen åt jag middag. Nästan hela kvällen har jag pluggat. Nu ska jag äta ngt. Kram! :')/ issa

Likes

CommentsHeeej allihopa. Idag gick jag i skolan tills tjugo i två, det är den enda dagen jag slutar tidigt och det tidigaste jag slutar alltså, ahahaha. Efter skolan gick jag på stan med Alva och hon köpte jeans. Jag köpte inget. Sen så tog vi bussen hem. Jag har fått is på min gård, så jag åkte skridskor med Maria och Elina. Det var för första gången den här vintern och det var jättekul, ahahaha. Sen så åt jag middag. Nyss har jag ätit upp min B&W och pluggat klart. Nu ska jag spela spel med pappa. Kram! :')/ issa

Likes

CommentsHeeeej allihopa, från mig och Alva :) vi är på stan och vi handlar maaaaat. Lite sent, men aja, ahahaha. Idag gick jag i skolan till fyra oxå. Efter skolan tog jag det bara lugnt och så. När jag kommer hem ska jag plugga och mysa. Kram! :')

Likes

CommentsHeeej allihopa. Idag slutade jag klockan fyra, men skolan var ändå jättekul. Efter skolan så var jag hemma hos Maria en stund. Sen åt jag middag. Nu ska jag plugga resten av veckan, har massa läxor! Bäst att jag börjar nu. Kram! :')

Likes

Comments

Heeej allihopa. Idag har jag tagit lugnt tills klockan fem när jag åkte hem till Julia. Vi var bara en liten stund och vi pratade, hade iaf jättekul, ahahaha. På bilderna ser ni vad jag köpte igår. Den svarta tröjan kommer från Bik Bok och kostade 149:- kronor, den är i storlek M. Sen så är den andra tröjan från Gina tricot och den kostade 199:- kronor, den är i storlek S. Nu ska jag plugga. Kram! :')

Likes

CommentsHeeej allihopa. Förlåt för jag aldrig skrev igår hann inte, sov över hos Alva med Emma. Vi skrattade jättemycket och hade jättekul! Kärlek till er tjejeeer.
Idag skulle jag gå på stan med Julia, men bussen kom aldrig så jag åkte ner själv på stan och köpte två tröjor! Jag visar dem imorgon. Då kommer fina kort, som är tagna utomhus. Nu ska jag se film med pappa. Kram! :')

Likes

CommentsHeeej på er. Mår ni bra? Själv är jag förkyld, men humöret är bra! Ska sova hos min fabror och hans tjej imorgon, det är snart helg och i eftermiddags var jag med Julia. Hon gör mig alltid på så bra humör, älskar dig! Nu ska jag äta två mackor och se på tv! Kram! :')

Likes

Comments


Better Blogging Nouw