De kan ju inte bara vara jag som är leds på denna kylan och detta snöande, vill sätta mig på ett flygplan och åka till en både varmare och soligare plats just nu.
Hade vart så skönt att ligga i en solstol vid en pool eller vid havet för att sedan gå upp till hotellrummet för att göra sig i ordning för middagen på kvällen.

Sola, bada, äta, mysa, ta fina bilder. Det hade verkligen vart något, de ska helt ärligt vara ett mål under detta året.
Boka en utlandsresa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er !

Gårdagen spenderades framför datorn och pluggande i några timmar, la de åt sidan kring halv 12 tiden för att sedan spendera resten av dagen med min mommo.
Vi var och handlade, tankade och for hem till henne. Var hos henne nästan en timme innan jag gick hem och började med middagen.

Lagade tacorullar och pizza men kunde inte bestämma vad som skulle ätas och vad som skulle stoppas i matbackar direkt, så när hjärtat kol hem från jobbet frågade jag vad vi skulle äta av de två rätterna men lika stort frågetecken där. Så vi tog av båda, enkelt.

Första gången jag gjorde pizza själv och den blev faktiskt bra ! Riktigt nöjd faktiskt.
Ska jag verkligen göra fler gånger !

Gårdagens första goda gärning var att jag köpte Quornfärs istället för köttfärs till rullarna, och blev faktiskt riktigt bra ! Smakade inte annorlunda, dock var de lite torrare än vanlig köttfärs kanske.
Berättade aldrig att de var Quornfärs fören vi hade ätit upp för att se en ärlig reaktion haha.
Men blev positivt överraskad faktiskt !

Gårdagens andra goda gärning var att jag handla de mesta som var på erbjudanden, . Ska verkligen fortsätts göra det, man vinner verkligen på det.

Hoppas att ni hade en bra dag igår !

Likes

Comments

Har du mött fördomar ?
Saramadeleine.se

- Fördomar har jag mött, eller folk har rätt mycket förutfattade meningar och har saker för givet. Vilket kan vara riktigt provocerande ibland.

Vad tycker du om adoption ?

@Idasvardag

- Jag tycker att adoption är en bra och även fin möjlighet för många inblandade. OM de går till på rätt sätt !


Hur tror du det skulle sett ut om man inte fick adoptera ?
Devote.com/Karoliness

- Tror att det hade vart ett ganska stort problem, speciellt för de som ser adoption som de enda möjliga sättet att skaffa en familj.
Men som sagt, detta är bara mina tankar.


Hur är det att vara adopterad ?
Har du någonsin tänkt på vem dina biologiska föräldrar är ?
Skulle du själv kunna tänka dig att adoptera i framtiden ?
@Jelan
- Jag tycker inte att det är nå speciellt att vara adoptera, vet inte riktigt hur jag ska förklara..
Ja, givetvis har jag gjort det det händer väldigt ofta !
Absolut, det hade jag nog kunna göra. Har faktiskt fundera på det !


Skulle du vilja veta vem föräldrarna är/var till barnet/barnen vid adoption ? 😘
- Om jag hade adoptera hade jag vela veta vilka föräldrarna är om det är möjligt, men ifall mina barn hade vela veta är upp till dem ! 😘

Skulle du vilja söka upp dem biologiska föräldrarna senare i livet ?
- Just nu känner jag att mina biologiska föräldrar är inte så viktiga att söka upp. Men man vet ju inte hur jag känner i framtiden.
Och om jag adopterar barn får de välja helt själv !


Tror du att man har ett starkare band till ett biologiskt barn än ett som är adopterat ?
Emmas.nu

- Det varierar nog på hur man är som människa, tror att ett adopterar barn och förälder kan ha ett starkare band än biologiska barn och förälder.
Hoppas ni förstår hur jag menar..


Har du syskon, är de adopterade ? Hur skulle det kännas att ha inte biologiska syskon men som är biologiska till dina föräldrar ?
Ellieberation.se

- Jag har två syskon här i Sverige och två ( som jag vet ) i Vietnam. Ja alltså jag har ju syskon som är biologiska barn till mina adoptionsföräldrar och de är mina riktiga syskon och jag har aldrig tänkt på något annat sätt, och kommer inte göra.

Likes

Comments

Hej på er !

Idag var det en tung morgon, värk och öm i hela kroppen och gjorde ont direkt jag rörde på mig samtidigt som jag hade frossa. Tror febern kommer komma inom en snar framtid, tyvärr...

Har vart hängig hela dagen, men kände att jag var tvungen att komma ut en sväng så drog på mig kläderna och var ute en liten stund.

Och ser ni hur sjuuukt fin himmel ?? Där utav blev min andra bild väldigt rosa 😅
Dock är det lite små kyligt ute, kring minus 20 ute.

Har ni haft en bra dag hittills ?

Likes

Comments

Tänk på den där vännen som du skriver eller pratar med från att du vaknar på morgonen till att du går och lägger dig på kvällen. Ni har kontakt hela dagarna, men säger egentligen inget vettigt men ni har ändå alltid någonting att prata om.
Du ställer upp för denna personen och finns verkligen där för hen.

Men så kommer dagen på personen slutar höra av sig, det blir helt knäpptyst.
Hen har börja umgås med sin vän / sina vänner hen vart osams med och snackat skit om så många gånger att du stängt öronen men ändå låtit personen prata för att ställa upp.

Och du inser att du var ett
andrahandsval hela tiden, du var bara ett tidsfördriv. Nu när personen löst allt med de andra vännerna / vännen behövs du inte längre.

Det kan väl omöjligt bara vara jag som vart med om detta ?

På ett sätt är det fan inte roligt att inse att man var ett andrahandsval hela tiden, men samtidigt är det så skrattretande hur vissa personer vänder kappan efter vinden och beter sig som riktiga skithögar rent ut sagt.
Och beter sig sol 13åringar, när de snart är myndiga. Kanske är så när man har” vänner ” som tror att de är äldre än vad de egentligen är, samt att de tror att de är störst bäst och vackrast och att alla vill ha dem.


Någon som kan känna igen sig i detta eller är de bara jag ?

Likes

Comments

Fick hem ett paket jag beställt från Kicks, och syns det att jag tycker om NYX ? 😅

Använder pudret sedan tidigare och tycker de är väldigt bra för sitt pris. Men ska bli roligt att testa lite nya produkter, speciellt Urban Decay concealern !! Och någonting som hade vart väldigt bra är ifall jag tycker om NYX Pomade då den är otroligt billig speciellt om man jämför med Anastasias Pomade som jag använt sedan flera år tillbaka.


Paketet innehöll :

Urban Decay Naked Skin : Fair Warm

SMASHBOX PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER

NYX Tame&Frame Pomade : Espresso/Expresso

NYX Studio Finishing Powder : Transparant

NYX Drop Foundation : 12 Classic Tan

Likes

Comments

L I P • P L U M P I N G • B A L M

Denna Lip plumping balm gör läpparna större och fylligare samtidigt som den återfuktar läpparna, vilket är bra nu när det är kallt ute och läpparna blir väldigt torra. En annan fördel denna Lip plump har är att den inte kletar och håret fastnar inte i läpparna när det blåser ute, vilket är ett stort problem många gånger.

Resultat efter bara 10 minuter !

Den är även lätt att ha med sig i fickan eller väskan samt att applicera på läpparna, hur bra ?

Detta är verkligen en rekommendation för dig som inte vill eller kan göra en läppförstoring !

Vill du ha denna Lip plumping balm som så många andra ?
Kontakta mig eller skriv en kommentar så kontaktar jag dig !!

Likes

Comments

                 M A S C A R A

Denna mascara ger fransarna extra längd utan klumpar. Ett Stort plus är att den är oljefri och fungerar därför på fransförlängning !


Är du intresserad av att ha denna mascaran i din sminkväska eller sminkbordet får du jättegärna kontakta mig eller kommentera så kontaktar jag dig !

Likes

Comments

Godnatt på er eller godmorgon, vad säger man såhär dags ?

Blev sent inatt, vi skulle kolla hockey, men en började snarka här bredvid mig redan innan matchen började. Försökte mig på de här med väckning ett par gånger men de har inte gett något resultat... Så jag tog täcket från sängen och la mig här i soffan så somnar jag när jag somna...

Hade vart så jävla kul om Sverige vann, och kan verkligen ingenting om hockey men Sverige gör de verkligen bra trots sina utvisningar. Hahah, låtsas som att jag vet något, jag ser inte ens pucken på isen...

Men vinst för Sverige hade ju vart guld ! Eller aa...


Godnatt...

Likes

Comments

Godkväll på er !

Sitter nerbäddad i soffan i myskläderna och kollar Den döende detektiven, kollade första avsnittet i förrgår då den sänds på kanal 1 och nu är andra avsnittet.
Tyckte den var rätt bra faktiskt, så tänkte att jag kan kolla alla tre delar !

Idag har det inte hänt så överdrivet mycket egentligen, gick förbi min Mommo en sväng och var där i fyra timmar kanske. Det var riktigt mysigt faktiskt, men de slutade med att Mommo somnade och mina ögon höll på att gå i kors...

När jag kom hem var det Hobbit på tv, det var dock inte mycket jag förstod eftersom att jag började kolla i slutet...
Började min Bucket list för 2018, tänkte att jag skulle ha en sådan för detta år. Det kan ju vara värt ett försök iallafall, sen ser man ju ifall det håller bättre eller inte.. Troligtvis inte, tyvärr...

Har ni haft en bra fredag ?

Likes

Comments