Musik ... Musik och konst - känsla. Idag har varit en fantastisk dag! Länge sedan man såg med butikens ögon och fick prata med fantastiska kunder och återkommande ansikten. Jag minns att jag handlade här för ett år sedan - och blev kär ... Sedan dess har jag varit fast

Ni vet .. Visionen jag tjatat om. Den vi ville uppnå - visionen om att komma tillbaka till butiken för känslan - för personalen - för utbudet. Vi älskar er! Ni är helt fantastiska och gör det omöjliga möjligt.

Omsättningen - första bokslutet - för mitt AB. Ombilda bolaget för 1,5 år sedan till AB , med förlängt bokslutsår. Så snart är siffrorna klara och vi ska fira. Vi ska inte fira för siffrorna även om de är fantastiska .. Så man jobbat , så man kämpat . Gråtit och skrattat med er- vi ska fira för människorna , de vi möter varje dag - de som kommer tillbaka , de som följer och inspireras/inspirerar. Vi firar bara för er! Ni gör allt möjligt!

Året 2017 kommer häpna - vi kommer häpnas och överraska. Det finns så mycket att ge och vi vill ge såååå mycket. Sprida glädje, inspiration och entrepenörsanda. Det är vi det!

Nästa vecka åker jag till Formex i Stockholm för att inspireras och prata med våra fantastiska leverantörer och återförsäljare, vi valde att Inte ställa ut med vårt egna varumärke i Januari - utan det blir först igen i Augusti. Vi har så mycket att Ge , men hade inte tid att få det möjligt till den här mässan. Men vi kommer i Augusti 😊. På söndag blir det Paris MAISON&OBJET ! För att inspireras och träffa leverantörer - första gången i Frankrike, det ska bli intressant möte. Vi och Frankrike.


TACK !

Kram. G.Hilke

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Alla människor har olika vanor, känslor, mål, traditioner, personligheter och viljor. Alla fina människor har så mycket att ge - och alla människor borde göra det dem tycker om. Vi lever trots allt bara en gång.

När jag har laddat ur - jobbat otroligt hårt, så får jag en ny energi. Energin att faktiskt ta tillvara på vardagen och vad den har med sig. Storhandla, städa, laga mat, sitta i soffan och bara skriva - leva , precis det vardagslivet som man faktiskt Tar tillvara på när man är Egenföretagande - Entrepenör. För det är trots allt vardagen som är det enda normala i tillvaron. Laga mat i lugn och ro - hur lyxigt är inte det! Idag blev det Oxfilésallad istället för nudelpaketet - fantastiskt!

I 1 vecka har vi flyttat hela vårt lager från Stockholm till Linköping. Vi har inventerat över 10 000 artiklar på bara ett par anställda och vi har strukturerat, organiserat, standardiserat och jobbat otroligt hårt. När denna urladdning är klar så borde man kanske sätta sig ner i soffan och bara andas - men jag vill ta tillvara på vardagen, jag Vill städa, laga mat, diska och skriva, samtidigt som jag har en film i bakgrunden. Känslan att leva och njuta av kretsloppet och livets härliga stunder. För tro mig - det finns många som inte får städa, laga mat, diska, handla och alla andra "måsten" - många har inte ens ett hem att komma hem till.

Därför kommer detta år vara ett år där vi tänker göra något för Någon annan. I vår lanserar vi vår första produkt - som ska hjälpa ,... de som inte får vara med om vardagen och alla härliga måsten.

Likes

Comments


ÄNTLIGEN NYTT LAGER!

Att växa värker, men på ett skönt sätt. Det är otroligt bra att man tror på Universum och attraktionslagen - att allt händer av en anledning och att det faktiskt är otroligt skönt att Inventera , hahaha - det sista vet jag inte om jag håller med om.

Hilkeindesign AB - har precis som alla andra företag, plikt att inventera 1 gång per år (fler om man är större). Och om man ökat artikelantalet från 1000 - 10 000 på ett år så känns det lite extra, speciellt i tårna när man stått upp en hel dag och burit kartonger som väger över 20 kg styck. Ett strukturerat kaos ser ni på bild. Extra roligt när palltrucken går sönder och man får bära allt för hand Nytt lager = Nya möjligheter - att byta till ett eget stort lager med egen logistikpersonal - istället för att ha ett externt lager 30 mil bort , där kontrollen är utanför och man kan inte påverka så mycket.

Nu får ni tänka på att detta endast är en bråkdel av alla produkter. Vi har även ett stylinglager med möbler som rymmer ca 6 lägenheter. Det ska blir roligt att visa er före och efterbilder sedan - mannen säger att sofforna ska stå längst upp .... som i 4,5 meter upp - hahaha ska bli otroligt roligt att se när vi ska få ner en soffa till stylingprojekten.

När allt är räknat och klart blir det att fira. Fira in det nya året som börjat och fira det gamla året som är slut.

En dans på rosor?

Glamoröst?

Slappt?

Kanske i en perfekt värld, men hur kul hade det varit då ? =)

Likes

Comments


Året 2016 startade för 366 dagar sedan. Jag hade precis öppnat upp den fysiska butiken till webbutiken Hilkeindesign i November 2015, 3 månader efter att jag sagt upp mig på mitt jobb som teknisk säljare. Planen? Det fanns inte riktigt en plan. Jag ville göra något annat - från barista, till maskiningenjör, till teknisk säljare.. Jag ville vakna och bestämma över min egen tid, något jag alltid velat. Eftersom design har varit en stor del av mitt liv, konstnärliga liv - så var inredningsdesign ett självklart val.

Många undrar hur länge jag planerat upp denna verksamhet, en verksamhet som har över 36 000 följare på instagram, över 120 kundordrar dagligen, stylingprojekt, eget varumärke Hilke Collection, med över 30 återförsäljare i Skandinavien, en fysisk butik och distribution över det Australienska varumärket "Cristina Re". En plan säger du? Det fanns aldrig en plan. Planen var att driva eget och få det att fungera.

Många pratar om "vad tur du haft". Andra säger "Vad bra det går för dig". Medans de andra säger "Kan inte förstå att det blivit såhär stort". Vet ni vad - det kan inte jag heller. Det är varken tur eller något liknande detta. Det handlar om Viljan och drivet. Det handlar om att man måste vilja tillräckligt mycket för att förstå - att det varken är Tur eller Lycka som gör ett bolag. Det är slit och otroligt mycket stöd runtomkring. Stödet från min familj, grymt duktiga medarbetare, alla fina följare, bekanta som obekanta, gamla som nya vänner - det handlar inte om tur, det handlar om support och stöd, och en del vilja.

Jag valde inte att blir entreprenör, det var inget jag pluggade till - för man kan inte plugga till att bli Crazy :). Tanken var att jag skulle bli utvecklingsingenjör och rita slipmaskiner eller annat skoj. Men det blev istället något som jag inte trodde fanns - att driva sin egen fritid. Många frågar "jobbar du i veckan" - svaret är "Jag jobbar alltid". Jag är entreprenör, visionär, konstnär och en gnutta knasig.

Hur hinner du med familjen?
Det finns perioder, då jag jobbar mycket - men något jag alltid försöker se till, är att komma hem senast 17.30. Så jag har den viktiga tiden med mina fina barn och man. Kvällsmat och läggning. Att hemmet är mer ostädat än "instagram" godkänt är LIVET. Något som är otroligt svårt att acceptera, när man vill vara bäst på allt. Jag älskar min familj mer än något annat och dem stöttar mig.

Något otroligt viktigt!
SOV! Jag jobbar aldrig nätter. Jag kan räkna på en hand hur många nätter jag arbetat på 2 år. Det är nog något mamma lärde mig. Sitt aldrig uppe och jobba på natten, för det kommer ikapp dagen efter eller dagarna efter. Antingen blir man grinig, eller så blir man slarvig.

Konkurrenter
Vi ser inte konkurrenter. Eftersom vi fokuserar på vår verksamhet och göra den bättre. Vi kan hitta inspirationer i andra bolag - det är det man söker. Att fokusera på att bli bättre och inte lägga energi på andra liknande bolag. Eftersom att det endast finns en viss mängd energi, så borde man lägga den på något som faktiskt ger något. Hilkeindesign är inte bara ett inredningsföretag - det är en vision. Vi vill göra så mycket er än att sälja, skapa och styla med inredning.

Målet med 2017:
Jag kan ge er tre saker:. "HJÄLPA ANDRA" "INSPIRERA" "UTVECKLA"
Vi har otroligt höga mål för kommande året och det ska bli otroligt spännande att visa för er.


KRAM!

G.HILKE

Likes

Comments


Snart väntar ett nytt år och det innebär många planer gällande bloggande, instagram och egna varumärket Hilke Collection.

Blev inköp av en kamera inför stylinguppdragen i vår och bara Älskar kvalitén 😍. Miljöbild och närbild på några av mina egna produkter.

Ha en finfin dag!

Likes

Comments


Just nu firar vi 2år i webbutiken Hilkeindesign ! Detta innebär att vi erbjuder våra kunder 20% på nästan hela sortimentet. Uppge kod: tvaar i kassan ❤️
Gäller 22/10-23/10


Gäller ej varumärken/produkter som: Hilke Collection, Cristina Re, Adventskalendrar, Speglar eller Gynning Design .

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Stylisten som har hjärnsläpp i sitt egna hem. Uttrycket "Skomakarens barn" passar in så otroligt bra på mig känner jag. Jag och min man, 2 barn, 2 hundar och katt flyttade ut i ett hus på landet för 1,5 år sedan. Tanken var att man skulle renovera, styla och bara känna perfektion direkt. Men sedan man startade eget designföretag så lade man ner planerna väldigt fort.

Jag ser Molecular taklampa från Housedoctor i taket och EOS lampan i vardagsrummet ... Vad ska man mer göra? Nu har jag riktat in mig på 2 saker :

  • Byta Soffgrupp
  • Köpa in 2 nya lampor.


Inne eller ute, men "Howard" kollektionen är ju så fantastiskt snygg. Vi har det redan på övervåningen som man aldrig befinner sig på. Så nu kanske det är dags att byta ut den där soffan som följt med 2 hundvalpar, 2 bebisar och 5 år på nacken. Vi har kikat på nedan soffgrupp , samt 2 lampor från "Flos" och "Pholc" - jag dör lite för varje gång.

Så dessa finingar står på inköpslistan, samt specialbeställd marmorskiva från vår leverantör som tillverkar våra marmorbord & en avlastningshylla i samma kollektion :)


Likes

Comments


Det absolut finaste man kan göra. Jag bloggar inte ofta , anledningen är nog för att man mår sådär bra. Bara älskar min familj så mycket och ända sedan pappa gick bort så ser man allt med andra ögon. Att gå upp på morgonen, stå i kö, tappa mobilen i marken, konkurrenter, dåligt väder, dålig affär ... Det spelar ingen roll, för jag har min fantastiska familj och jag lever och mina barn är friska.

Jag vill göra något för någon mer ... Någon annan. Hilkeindesign är INTE bara en butik, det är en vision - om något så mycket större. Vårt varumärke Hilke Collection är INTE bara ett varumärke , det är en känsla och en tanke bakom varje penseldrag.

Motgångar är till för att stärka - något jag under hela min uppväxt lärt mig.

2017 kommer jag lansera något annat, något som ska hjälpa - någon annan. Jag älskar att hjälpa andra - hade jag miljoner skulle jag göra allt jag kan för att hjälpa, någon som har det svårt.

Tidiga mornar, trotsiga barn, köer, trasiga bilar, förlorade jobb är ingen olycka - det är livet. NJUT!

Likes

Comments


Den absoluta favoriten hos våra kunder under sommaren har varit vår ljusstake Alba och snart lanserar vi även två adventsljusstakar.

Det är ca 2 månader sedan vi lanserade varumärket Hilke Collection och 2 veckor sedan vi presenterade produkterna på Formexmässan. Med 17 återförsäljare i Sverige, 1 i Norge, 1 i Danmark och 1 i Tyskland, så startar vi igång höstenpå Hilkeindesign.

Vi är så glada över responsen och att man kan se en ritning bli en slutprodukt - precis som när man jobbade som ingenjör 😄

Vi hoppas ni vill följa med på resan mot en tidlös design och ett varumärke som ständigt utvecklas.

Ha en fin lördag
KRAM
G.HILKE

Likes

Comments

För första gången på många år - känner jag för att skriva av mig.

Möjligtvis för att det ser ut i hjärnan som i ovan bild :) Ett strukturerat Kaos
Jag har i hela mitt liv brytt mig väldigt mycket om omvärlden, samtidigt som man handskas med sig själv. Att vara barn och entreprenör är så otroligt förvirrande. Jag minns så väl att jag aldrig kände att det räckte. Man ville förändra världen, stoppa krig och ge fattiga barn mat. Man ville ha alla rätt på matte-tentan och få körkort samma dag som man fyllde 18. Man ville ha MVG i alla ämnen, jobba som ingenjör, säljare, tekniker, UNICEF ? Maskintekniker, produktionsledare, kunna flyga, arkitekt, åka världen runt på 1 vecka, sjunga, dansa, vinna Lucia pokalen i body fitness. Ni vet - drömmar, visioner, mål. Jag minns rasterna i 1:an - när jag var 7 år. Alla sprang ut när det var rast, men jag stannade kvar ... för att slutföra uppgiften läraren gav oss några minuter innan ....

Jag har alltid lyckats motivera mig själv genom att inspirera andra. Springa i spåret den där dagen då man var trött - då ringer man vännen och hoppas på att hon faktiskt inte är lika trött som mig. Att vilja mer än man vet, att tänka mer än man har kapacitet till. Ett strukturerat kaos i hjärnan ni vet :).

Varför öppnade man butik?
Varför startade man en webbutik?
Varför startade man en stylingbyrå?
Varför startade man en agentur, att bli distributör till ett större varumärke?
Varför hoppade man?
Varför designade man sitt egna varumärke?
Varför skaffade man 2 barn innan karriär`?
Varför Gifte man sig som 24 åring?
Varför köpte man hus förra året?

Jag lärde mig mycket när min pappa lämnade världen 2014. Man får INTE vara rädd - det finns inget som säger: GÅR INTE. Alla negativa tankar - dem går att vända. Bara du bestämmer dig :)

VARFÖR ?
Därför att det är livet och vi lever endast en gång! Jag hade turen att träffa världens bästa man som ung, någon som stöttar mig dagligen, och företaget. Han är den där som får mig att gå på vatten. Han skapade världens finaste barn med mig. Men att bygga upp ett företag, en vision, mål - det är det som gör mig till den jag är.

Jag är inte bättre än någon annan - jag gör bara det jag älskar. Jag är entreprenör och det spelar inte så stor roll vad det egentligen handlar om. Hade det inte varit inredning så hade det varit träning. Man lever på visionen och tron - tron på sig själv. Mamma har alltid lärt mig att man klarar precis vad man vill - bara man tror på sig själv tillräckligt mycket. Man får inte vara rädd - det finns inget att vara rädd för. Går det inte så går det inte, då får man hitta något annat.

Jag drivs av attraktionslagen. I mitt företag så tror vi på ALLA. Vi tror att varje individ kan göra Under. Vi tror på personlig utveckling och ser inga hinder. Vi ser inga onda människor, vi ser endast våra fantastiska kunder och följare och resten ordnar sig.

Tanken bakom Hilkeindesign är att alla ska känna sig välkomna och vi kommer alltid vara personliga - oavsett hur långt detta går. Oavsett hur stort det blir. Hos oss ska du alltid känna dig välkommen - att fundera, tänka och ha en vision. Jag är ledsen om jag inte alltid hinner svara på era frågor och är så tacksam för de kommentarer om hur vi inspirerar - det gör Du med. Du inspirerar mig / oss till att fortsätta.

​Hoppas ni trivs hos oss och att ni känner det vi försöker förmedla. Ni är bäst!

KRAM G.HilkeLikes

Comments