Lite allt möjligt i vardan, Liten update

Hej finaste ni!
Det var ett tag sedan jag kikade in här, men jag ska försöka börja bli mer aktiv igen. Hur mår ni? Jag hoppas det är bra, med mig är det faktiskt okej för tillfället. Jag har haft en rolig helg och taggar halloween.

För någon vecka sedan var jag på tubecon i Linköping, och jag måste bara inflika med det eftersom det var bland den roligaste dagen någonsin!
Min dröm sedan år gick i uppfyllelse den dagen ☆

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haft en hyfsat bra helg med denna "twinie" faktiskt.
Vi sov över i dag och har letat pokemon hela dagen som vanligt haha.
Men igår stog vi faktiskt i kiosken på dam DM innebandy med hela squadet vilket var jättekul! ♡
Man kan ju säga att allt som kunde gå fel gick fel haha upss..

Hoppas ni haft en rolig helg eller vilat ut er, så klarar vi veckan tillsammans nu ♡

  • 96 Readers

Likes

Comments

Lite allt möjligt i vardan

Varit riktigt varma dagar tidigare i veckan, tihi vad jag älskart :))) men nu verkar det bli lite kallare igen.. :(

Hur mår ni finisar? Ni får gärna prata med mig om allt möjligt! Bara kul att lyssna på vad ni har i tankarna, vad har ni gjort i veckan?
Jag har verkligen inte gjort någonting detta sommarlov förutom att jag var i Göteborg i Juni, heh. Men det är bara 2,5 vecka till skolan!! Vill inteee

Kraaam <3

Likes

Comments

Lite allt möjligt i vardan

Guuud så varmt! Och Gud så skönt!
Legat i Tinnis i Linköping och stekt & badat hela dagen. Sedan blev det också lite räkmacka och pannkakor på tropikhuset.

Och lite by the way har jag blivit ganska brun vilket jag tycker är kul, men det blir väl ännu mer bad och sol då det ska va fint väder även hela nästa vecka också :)

Hoppas ni mår bra fina ni för det förtjänar ni! Och om inte så kommer det lösa sig snart ♡

Kraam

Likes

Comments

Tips & Trix, The sims

Jag fick en fråga av en tjej som undrade hur jag fotade och fick bra bilder i sims. Så varför inte göra ett inlägg om det? Så nu har jag gjort en guide om hur jag får bra bilder i sims!

Jag utgår från the sims 3 och 4 i denna guide!

För att ta en bild till och börja med är det bara att klicka på tangenten C du har på ditt tangentbord. Eller så klickar du på knappen jag markerat på bilden här under.

I The sims 4 använder man sig också av tangenten C eller så klickar man på fotoknappen som sitter bredvid paus och tidsknapparna.

Sen för att få så bra bilder som möjligt kan man rotera och snurra med muspekaren. För att flytta dig håller du in höger musknapp och drar. För att rotera håller du in skrollhjulet och drar.

I the sims 4 håller du in höger musknapp för att rotera vågrätt och skrollhjulet för att flytta på dig.

För att hitta dina bilder du tagit måste du gå in i en the sims 3 mapp där dem ligger! Följ bara bildspelet jag gjort här under!

Här väljer du bara utifrån det spel du tog dina bilder i.

The sims 3 :

The sims 4 :

Hoppas guiden var till hjälp! Annars får ni gärna kommentera om jag var otydlig någonstans eller om ni behöver hjälp!

Och hoppas du som ställde frågan fick ett svar på det du undrade!

Kraam <33

Likes

Comments

Liten update

Var länge sen jag gjorde en sån här liten update där jag berättar. Berättar om saker som händer, ska hända, tankar eller funderingar eller helt enkelt lite vadsomhelst. Så vi drar igång en ny kategori vid namn "Liten update" tycker jag! För det är ju mysigt att bara få skriva av sig med er! <3:)

Så vad händer i mitt liv just nu? Inte speciellt mycket, velar om jag ska söka till talang 2017 eller inte haha, vilket jag verkligen vill men inte tar tag i. Jag sjunger mycket just nu, kommit in i en sån här "sångfeeling period" vilket jag älskar! Annars händer det inte så mycket just nu förutom att jag ska äta veganskt ikväll, hihi <33. Med tanke på det, jag vill sååå gärna bli vegan. Alltså mer en allt. Jag sitter och verkligen väntar tills jag är myndig och kan bli det.

Nästa vecka är det konsert "kom iform" vid Adelsnäs. I år ska jag bara sjunga en liten sång ur pjäsen jag är med i. Jag sjunger solo på den och det ska vara lite som reklam för pjäsen som har premiär i augusti.

Nu kom jag på att har inte min blogg fyllt 1 år? Synd om jag missat det haha sad. Nej men jag bloggade ju på den konerten förra året såå? Jag vet inte haha men vad mer ska jag säga. Har INGET planerat för sommaren. Alla åker på semester och så sitter jag här helt ensam, typ så sommrarna är för mig haha.

Men jag börjar ju somsagt 6an vilket jag faktiskt är liiiite nervös för. Eftersom nu börjar betygen. Vi har nationella och även språkval sätter igång. Och det är bara jobbigt jag tänker på att ens gå till skolan. Vill inte träffa människor. Och sen nästa år HÖGSTADIET!? HERREGUD NEJ STOPP!

Hoppas iallafall ni har det bra så ses vi med en covervecka nästa vecka, jippie!! KRAM! <3

Likes

Comments

Recept (vegitariskt)

Det blev en himla god frukost idag haha, som blev väldigt inspo också!

Chiapudding med vaniljyoughurt, nyplockade bär och frukt.

För att göra:
2,5 dl mjölk
5 matskedar chiafrön.
Blanda ihop och ställ in under natten.

Superenkelt! ♡

Likes

Comments