View tracker

Min underbara lilla räka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har mycket eucalyptus hemma nu! Älskar det. Försiktigt juligt på något underbart sätt.

Likes

Comments

View tracker

ÄNTLIGEN ÄR MIN FAVVO MÅNAD HÄR. Det är fantastiskt väder här i Västerås. Jag är klar med julklappar, till EN person.

Jag och min fina vän Nadine har en idé till ett företag som vi gärna vill påbörja nu, 6 månader innan vi tar examen (hur sjukt? bara ett HALVÅR kvar). Vi har startat ett instagram konto, just nu har vi 0 bilder, 0 följare osv. Men jag vill gärna att NI ska följa oss. @artefact.ory PUSS

Likes

Comments

Mina senaste bilder från instagram! Man blir trött av att ta bussen 6:30 till praktiken. Smör i skallen. 

Likes

Comments

Jag och min sambo bestämde oss för att måla om lite snabbt i hallen, sagt och gjort. Började på lördag morgon och var klara samma eftermiddag. Färgen vi använt kommer från Beckersfärg och heter Industri.

Likes

Comments

Okej, alltså inte långt kvar till första advent! Älskar december. Tycker det är lite trist att snön smälte bort, det var så vackert och ljust ute.

Likes

Comments

Bilderna hittar ni HÄR.

Redan första november! Vilket innebär att det bara är en månad kvar till min favoritmånad, så vad passar bättre än att skapa en ny board på pinterest med mina favoritbilder i denna kategori? Förstår inte riktigt varför jag inte gjort det tidigare. Ska verkligen försöka anamma DIY känslan jag ibland kan få såhär års. Tänkte börja med liknande julstrumpor som på bilden. In och kika på min pinterest och få lite härlig feeling du också! PUSS

Likes

Comments

Här har vi då en bild från köket på det gigantiska slagbordet. Älskar det!

Likes

Comments

Likes

Comments

Man har ju ofta en personlig stil. Jag har alltid tyckt att vitt, grått och svart varit säkra kort och vad jag känt mig mest bekväm med. Men under de senaste veckorna har jag blivit mer och mer sugen på värme i hemmet. Naturnära material, varmare färger samt varmare belysning. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg försöker jag även blanda gammalt med nytt för att undvika den kalla och kala känslan. Här är de inspirationsbilder som tilltalar mig mest, just nu dvs. 

Likes

Comments