​Idag är en bra dag! Efter idag har jag nämligen 5 dagars (!) ledighet! Inte nog med det spelar Sverige i morgon. SÅ TAGGAD. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilderna hittar ni i mina Pinterestboards! Jag har jobbat mycket de senaste två veckorna (ja, sommarrean är ju igång..) så bloggen har dessvärre ekat tomt. Naturligtvis ska det bli ändring på det!

Likes

Comments

​Jag har verkligen fått dille för den smutsrosa färgen just nu. Denna tröja är fantastisk! Den är köpt på Åhlens. 

Likes

Comments

Redan 9 juni! Jag har haft lite mycket för mig för att hinna lägga energi på bloggen. Förra veckan var det sista veckan i skolan innan sommarlov, vilket innebär inlämningar och redovisningar. Denna vecka har jag, i två dagar, pendlat till Uppsala för att jobba. På fredag bär det faktiskt av till Sala för lite jobb även där. Detta är min wishlist för juni och den är ju inte gigantiskt! Tror att den är lite mindre då sommaren ofta innebär dop, bröllop och födelsedagar. 

Likes

Comments

Som jag förut nämnt här på bloggen trånade jag efter dessa FANTASTISKA sneakers! När jag kom hem från skolan igår överraskade min pojkvän mig med dem.. ALLTSÅ UNDERBARA MÄNNISKA.

Likes

Comments

​Söndag! Härliga ångestladdade dag.

Likes

Comments

​En salig blandning av tavlor som efter ett helt år i denna lägenheten fortfarande står på golvet. Jag gillar det, kanske är lite därför. Gillar tavlor på golvet, ogillar hål i väggen. 

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAG! Här kommer lite härlig inspiration. I helgen blir det utan tvekan, VIN. Bilderna hittar ni HÄR.

Likes

Comments

1 34519 Next