Beställde åter igen en födelsedagspresent från Desenio.se och passade som vanligt på att beställa ett nytt print till mig själv. Älskar detta print, så himla fint. Annars är det fredag vilket brukar vara skönt, men just nu är jag bara stressad då jag har en inlämning på söndag samt en ny kurs på måndag som endast handlar om forskning och grupparbeten mina sämsta sidor av skolan. Men måste kämpa in i det sista nu för nu är det inte långt kvar till examen!

Likes

Comments

Källor: 1 , 2 , 3 & 4

Lite härlig söndagsinspiration. Bilderna har jag sparat i en av mina boards på Pinterest som heter FASHION INSPIRATION . Jag har också länkat grundkällan numrerat under bilderna.

Likes

Comments

Har legat med 40graders feber i 3 dagar (!) nu. Helt galet, rastlöst och otroligt tröttsamt. Precis när man utfört sitt första gympass 2017 (som dessutom inte var så hemskt som jag trodde) åker man på den här monsterinfluensan. Men när man har så extremt mycket dötid som jag haft så kollar man mycket på pinterest efter inspiration. Har suttit ihop denna önskelista om vad jag drömmer om, vore trevligt till våren. 

Likes

Comments

Mina 4 senaste bilder på instagram. Följ mig gärna HÄR!

Likes

Comments

Nytt år nya möjligheter som man brukar säga. Har ni några nyårslöften? Oftast skjuter jag fram samma löfte år efter år, att träna och vara hälsosam ofcourse. Hoppas verkligen att jag inte bryter löftet detta år. Jag vill framförallt även lägga mer energi på vad som faktiskt är viktigt, på de som gör mig glad. Jag vill också lära mig och se motgångar som lärdomar istället för att låte de ge mig ångest och dåligt humör.

Likes

Comments

Jag beställde lite julklappar från Desenio.se innan jul och passade på att beställa lite till mig själv. Älskar deras stora utbud och att det är så fritt vilket storlek man än vill ha! Älskar denna.

Likes

Comments

Jag tycker personligen att Nyårsafton är överskattat. Jag försöker undvika alkohol då jag inte vill starta nya året med en bakfylla. Planerar man för mycket inför kvällen blir det sällan roligt och sist men inte minst hatar jag raketer! Är absolut inte rädd, inte min hund heller. Dock så finns det så många hjälplösa djur därute som mår så dåligt under denna kväll. Ni som verkligen måste smälla raketer kan väl försöka hålla er till 00:00?

Likes

Comments

Detta är helt klart en av mina favoritblommor, julrosen! Måste försöka hålla den vid liv nu, vilket jag tyvärr inte är så himla bra på..

Likes

Comments

Hur mycket man än älskar julen så är det skönt med en nystart vid årsskiftet och sikta in sig på den kommande våren. Våren kommer vara hektisk för mig då exjobb står för majoriteten av den. Bilderna hittar ni på min pinterest HÄR .

Likes

Comments