Jag är som besatt av stickade polotröjor. Märkte dock att jag inte hade någon i beige, var ju tvungen att införskaffa en sådan också! Till höger är FAVVOparfymen men ack så svår att haffa! Glöm kicks, lyko m.fl. den finns dock att skicka efter från Parfym.se. I morgon fyller min blogg 1 år! Kanske inte låter så märkvärdigt, dock så har jag bloggat i 10 år och alltid tröttnat på portalen efter några/någon månad och har hoppat runt överallt. Men här stannar jag. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ÄLSKAR HÖSTEN. Man kan tända ljus igen utan att få värmeslag. Man kan mysa runt med te och tofflor. Jag försöker även förnya lite färger i hemmet, något som ger en varmare känsla. Har köpt nya kuddfodral i sammet, älskar dem. Ni hittar dem HÄR.

Likes

Comments

​Brukar klicka in på Effecta, en auktionsbyrå här i Västerås. (Ni kan klicka HÄR för att komma till hemsidan, dock så börjar varje auktion på torsdagar.) Klickade in här om dagen och förälskade mig i dessa stolar. De kom i par, dock så har jag endast plats för en just nu. SÅ SKÖNA och SÅ COOLA. Patina ger de bara ett ännu finare uttryck. Den andra får vila på vinden tills något större boende är aktuellt. 

Likes

Comments

Idag ska jag ha netflixmaraton. Massa sliskiga romantiska komedier. Dessutom är detta nya, ljusgråa sängkläder från H&M. Sjukt bra pris, ni hittar dem HÄR.

Likes

Comments

​Usch, har inlämning på 10 sidor idag. Sitter och skriver, eller kanske upprepar mig, det är så det känns. Om och om igen. Men till något annat, är inte detta charmen med hösten? Mysiga tröjor, halsdukar, vantar. I LOVE

Likes

Comments

Likes

Comments

​Alltså stressen. Stessen i skolan. Ibland känner kroppen, hjärtat och hjärnan att man borde ge upp. Är det inte sjukt? Vill ha paus, vill att tiden ska sakta ner. 

Likes

Comments

​Älskar urvalet av färger på nagellack som H&M har. Här är mina favoriter!

Likes

Comments