Header

Först idag så var jag på praktiken mellan 07.00-13.00, efter det plockade jag upp Johanna så åkte vi hem till mig och hon fick hjälpa mig att städa det sista inför lägenhetsvisningen som var i eftermiddags. Medan lägenheten visades fixade vi lite ärenden på stan, bland annat hämtade jag ut dom supersnygga Nike-skorna som jag klickade hem på en rea häromdagen. Vi åkte även ut på landet så jag visade var jag bodde när jag var mindre.

Sen lagade vi mat här hemma och käkade, tog en powerwalk ute i kylan och slappade lite här hemma innan hon åkte hem igen.


På torsdag flyttar även min lilla skruttiskanin vidare till en annan tjej, med blandade känslor från min sida. Men det känns bäst för hans skull så han inte behöver vara ensam så mycket om dagarna plus att han får massa kaninkompisar att leka med..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag: Praktik 13.30-21.00
Tisdag: Praktik 07.00-13.00 / Träffa Johanna
Onsdag: Praktik 13.30-20.15
Torsdag: LEDIG / plugga
Fredag: Praktik 14.00-21.00
Lördag: Praktik 07.00-16.30
Söndag: Praktik 12.30-20.15

Denna veckan går vi ut på våran sista praktik för utbildningen. Vi kommer ha praktik vecka 4 till och med vecka 7 och det ska bli otroligt skönt att slippa sitta i skolbänken nu i några veckor, även att vi har lite uppgifter att göra under praktiken. Jag har ju fått ett jättebra schema i alla fall för praktiken, det är nu första veckan som blir den tuffaste eftersom jag även har helgen, men resten av praktiken är det bara måndag till fredag och inte så farligt långa pass heller.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Likes

Comments

Idag tog jag sovmorgon, åt en god frukost och sen satte jag igång lite tvätt. Nu har jag nyss varit ute på årets första springtur som gick över förväntan även att det kändes som jag bara ville lägga mig i snön och vila haha. Ca 4,5 km blev det på ca 33 minuter vilket jag är nöjd med eftersom jag inte sprungit sen jag vet inte hur länge. Ska försöka ta mig in i duschen nu med mina spagetti-ben och sen äta lunch och fortsätta med tvätten!

Vad hittar ni på idag? 😊

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig helt och hållet vilket har varit väldigt skönt. Igårkväll kom Robin hit efter att han slutat jobbet så hade vi filmkväll, givetvis missade jag slutet av filmen dock eftersom jag somnade haha.

Idag tog vi sovmorgon och gjorde sen god frukost innan vi åkte bort till Jysk för att hämta en hylla jag köpt till nya lägenheten, den lät jag dock ligga kvar i kartongen och la upp den på vinden så sätter jag ihop den i den nya lägenheten istället, men den var på rea så jag ville köpa den.

Sen har jag inte gjort jättemycket, tog en kall men skön promenad förut på eftermiddagen och nu sitter jag och dricker te och kollar på film.

Likes

Comments

Såhär roar jag mig på kvällarna innan jag ska somna, spel på telefonen.

Idag var jag i alla fall på jobbet mellan 07.00-16.00 och väl hemma har jag tvättat, tagit hand om disk, duschat, pluggat och sen bara slappat framför tvn.

Nu ska jag sova, imorgon är det skola några timmar sen äntligen helg!

Likes

Comments

God förmiddag!

Inatt sov jag verkligen otroligt bra måste jag säga och vaknade ett tag innan väckarklockan ringde imorse. Jag har ätit frukost och sitter nu med lite förmiddagskaffe och går igenom lite post och reklam som kommit. Igår kom denna månadens Vegobox så det var ju perfekt att öppna den idag när det ändå är lill-lördag.

Ikväll blir det att jobba mellan 16.00-21.00, känns lyxigt med ett så kort pass!

Likes

Comments

Jisses vilken dag. Sov som en stock inatt vilket jag verkligen behövde!
Igårkväll när jag skulle sova kände jag att det kommer hända något som strular till det på jobbet så ställde ett extra larm imorse på mobilen så jag verkligen skulle komma upp. Och min känsla igårkväll var rätt. Det rörde ihop sig på jobbet men tillslut löste allt sig och vi hann nästan med allt som skulle göras idag. Men snacka om att jag var trött i slutet av dagen.. Efter jobbet åkte jag bort till stället jag ska ha mina fyra veckor praktik på som börjar nästa vecka för att få mitt schema. Jag ska vara på ett demensboende som heter Uvaberg som ligger här i stan och mitt schema var verkligen toppen!

Nu sitter jag och slappar framför tvn, ska nog lägga mig om ett tag för jag känner att jag börjar få huvudvärk igen..

Idag är det förresten bara 75 dagar kvar till det är dags för flytt, behöver jag säga att jag längtar?!

Likes

Comments

Måndag: Skola 08.30-12.00 / Jobba 16.30-21.30
Tisdag: Jobba 07.00-16.30 / 17.00 simma
Onsdag: Jobba 16.00-21.00
Torsdag: Jobba 07.00-16.00 / 18.30 zumba
Fredag: Skola 08.30-12.00
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG

Likes

Comments


Better Blogging Nouw