Header

Haha man brukar ju säga att man inte ska handla hungrig. Det var precis vad jag gjorde idag. Var så jäkla hungrig efter skolan men behövde verkligen handla. Men lyckades faktiskt hålla mig till handlingslistan trots att jag var superhungrig. Kanske berodde på att korgen blev så jäkla tung?

Nu har jag i alla fall precis ätit och ska fixa lite kaffe så jag kan sätta igång att plugga sen. Provet förut idag kändes bra i alla fall även att jag var oerhört trött. Så nu ska jag fixa med en inlämning så den är avklarad och jag kan få slappna av lite!

  • 44 readers

Likes

Comments

Skjorta från HM
Jeggins från Gina Tricot

Nu ska jag hälla i mig det sista kaffet och sen dra iväg till skolan för att skriva prov i Vård och Omsorg. Vi har prov på smitta och smittspridning samt basala hygienrutiner. Vet inte hur det ska gå dock, har sovit typ två timmar inatt så hjärnan känns helt potatismos men bara att bita ihop och försöka hoppas att det går vägen ändå.

Likes

Comments

Nu var det länge sen jag hade en Veckans Blogg-tävling så det är på tiden att vi kör!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen:
- Följa mig här på nouw (bloggar du på annan portal kan du följa via blogkeen)
- Gilla detta inlägget
- Kommentera att du är med

Tävlingen avslutas på söndag 20.00 och vinnaren kommer upp på måndag.

Nu kör vi!

Likes

Comments

Inlägget från imorse var tidsinstället och jag gjorde det redan igårkväll. Dagen började helt fel, som ni såg skulle jag ju vara i skolan 8.30-12.00 MEN jag vaknade inte förns typ 10.30 och fattade noll haha.. så jaa. Inte den bästa starten att börja veckan med att missa skolan. Men såg i alla fall att vi fått mail om provet vi hade förra veckan i Medicin - jag fick B på båda delarna vilket jag absolut borde vara nöjd med, men jag vet att jag kunde gjort mycket bättre ifrån mig om jag inte haft så trassligt privatliv som tog all min energi förra veckan. Men det vänder och trodde ju knappt att jag skulle bli godkänd äns så B är ju helt fantastiskt!

Nu ska jag ta tag i att plugga inför provet imorgon.

  • 91 readers

Likes

Comments

Måndag: Skola 8.30-12.00
Tisdag: Skola 8.30-12.00 (prov i Vård och Omsorg)
Onsdag: Skola 8.30-12.00 (15.00)
Torsdag: Skola 8.30-14.30
Fredag: Ledig ev jobba
Lördag: Göteborg med familjen
Söndag: Ledig ev jobba

  • 86 readers

Likes

Comments

Idag har jag städat lite här hemma efter gårdagens fest vi hade här. Annars har jag till största delen tagit det lugnt, kollat på filmen Divergent (stavning?!) och pluggat. Jag har gjort klart en inlämning i Hälsopedagogik och även pluggat lite inför provet på tisdag i Vård och Omsorg. Nu sitter jag med en kopp te och kollar lite på tv.

  • 99 readers

Likes

Comments

Alltså herregud vilken kväll det blev igår! Hade inte alls några planer från början men så skrev Jonna att det skulle vara kul att dra ut. Så vi drog ihop lite folk och hade förfest hemma hos mig och sen drog vi ut på krogen och dansade. Det var superkul och välbehövligt att umgås med lite folk och inte bara sitta hemma hela kvällen.

Tidigare på dagen igår så var jag med Linn så hon stannade kvar och var med hela kvällen sen med. Kul när det blir lite spontant sådär!

  • 135 readers

Likes

Comments

Alltså kan livet bli smaskigare? Och hur enkelt, på bara någon minut är denna äppelpajsmoothie färdig. Den fick bli min kvällsmat igårkväll haha!

Recept
1 äpple
3.5 dl havremjölk
1 skopa vanilj complete
Kanel efter smak (jag tog massor haha..)

-
Mixa allt och njut!

Likes

Comments

Filmen jag skulle kolla på var skitkass enligt mig, blev uttråkad direkt haha så satt och fipplade med telefonen istället. Något jag verkligen saknar just nu är sommar och sol! Det är ju bland det bästa som finns verkligen och man får så mycket mer energi när solen är framme. Dom här bilderna är gamla dock, kanske sen sommaren 2013 eller 2014 men jag gillar bilderna.

  • 152 readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw