Header

Måndag: Skola 8.30-14.30 / Jobba 16.15-21.15
Tisdag: Skola 8.30-12.00
Onsdag: Jobba 7.00-16.30 / Skaffa gymkort med Linn
Torsdag: Skola 8.30-16.00
Fredag: LEDIG
Lördag: LEDIG / 90års-kalas / eventuellt bowling med tjejkompisar
Söndag: LEDIG

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har sprungit iväg men det har varit otroligt skönt att vara ledig hela helgen.

I fredags gjorde jag i princip ingenting. Passade på att tvätta och greja här hemma bara.
Igår träffade jag Linn runt lunchtid och gick på stan, jag shoppade hem ett par nya Nike-skor på rean plus att jag hämtade ut ett paket från HM med en ny vinterjacka och ett par nya träningstights. Sen var vi här och drack kaffe och bara var. På eftermiddagen hämtade jag Johanna och på kvällen drog och umgicks med två killkompisar och sen gick vi ut och dansade.
Idag har jag pluggat och fixat matlådor. Nu har jag nyss duschat och krupit ner i sängen och ligger och tittar på So you think you can dance.

Imorgon väntar skola och jobb!

Likes

Comments

Här är dom tre senaste youtube-klippen jag lagt upp på min kanal. Spånar på en ny video som kanske eventuellt kommer upp i helgen. Denna veckan har varit otroligt stressig för mig, mest inombords tror jag, men har känt mig riktigt ur fas och helt utmattad. Men nu är jag helt ledig fredag, lördag och söndag så jag hinner ladda om batterierna och få lite ny energi hoppas jag på.

Vad skulle ni vilja att jag gör för youtube-klipp?

Likes

Comments

Igår var ingen bra dag alls tyvärr, humöret sjönk mer och mer under dagen och jag var väldigt ledsen under kvällen. Orkade inte plugga knappt något inför provet vi hade idag så det gick inget vidare alls.

Men men. Skoldagen idag är avklarad och jag har nyss lagat mat, ätit och nu sitter jag med en kopp kaffe innan det är dags att sticka iväg till jobbet för två timmars APT. Efter det ska jag umgås med Sanna vilket ska bli superhärligt för det är så himla länge sen vi umgicks nu!

Likes

Comments

Måndag: Skola 8.30-16.30
Tisdag: Skola 8.30-12.00 / APT 14.00-16.00 / Träffa Sanna
Onsdag: Jobba 13.00-21.15
Torsdag: Skola 8.30-12.00 / Jobba 13.00-21.15
Fredag: LEDIG
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG


Idag påbörjar vi en ny kurs i skolan, Psykiatri-kursen drar igång. Den kommer vi läsa i ett ganska högt tempo då vi läser hela kursen på bara fyra veckor (tror jag det var). Imorgon har vi sista provet i Vård och Omsorgskursen, sen är det bara en inlämning kvar så är den kursen i princip slut. Herregud vad fort tiden har gått sen skolan drog igång efter sommaren!

I helgen är jag ledig som det ser ut nu och jag tror inte jag har något speciellt planerat. Jag, som jag alltid skriver, har ju känt mig så otroligt trött den senaste tiden så ser fram emot lite lediga dagar. Får se vad jag hittar på då!


Likes

Comments

Idag kunde jag sova ut lite i alla fall, dock vaknade jag vid 05 och höll på att inte lyckas somna om men tillslut så gick det!

Jag var nyss framme på stan och hämtade ut ett paket med skorna och väskan som jag beställde ibörjan av veckan och båda var så fina! Skorna var lite hårda men hoppas de mjuknar upp när jag använder dom sen i vinter, kommer antagligen få en del skoskav som vanligt i början men är glad att jag beställde en halv storlek större än vad jag brukar för annars hade dom varit för små.

Nu är det en timme kvar tills jag börjar jobba så ska dricka upp kaffet och slappa en stund till innan jag sticker iväg. Jobbar hela kvällen men det gör inget idag, ser fram emot jobbet ikväll.

Likes

Comments

Idag har jag mest slappat här hemma. Kollat på lite serier, lyssnat på ljudbok och nu ikväll kollar jag på film. Jag fick ett ryck förut och städade i badrummet och även rensade bland mina skor. Blev 4 par skor som jag ska försöka sälja och 5 par skor som jag ska slänga, hade nog kunnat rensa ut lite mer men det får bli i vår då det finns lite somriga skor jag ska försöka sälja då istället för nu.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag redan straxt innan sju och kunde inte somna om. Dagen har till största del bestått av plugg och jag blev tillslut klar med en inlämning och skickade in den. Sen slappade jag en stund innan jag åkte hem till Hallonstigen och har spenderat eftermiddagen och kvällen där. Jag kom hem nu för en stund sen vid 23-tiden så är skapligt trött nu om man säger så.

Imorse fick Ludde något ryck och slängde ner tre av fyra växter på golvet som stod i fönstret tidigare så att han skulle få bättre plats att ligga på fönsterbrädan. Han tror nog att han är en katt..

Likes

Comments


Better Blogging Nouw