Header

Var på praktiken idag mellan 7.45-15.45 ungefär. Vi har på förmiddagen åkt runt till olika gruppbostäder här i Tranås så jag har fått se andra ställen med. Annars var dagen som vanligt på praktiken.

Efter att jag slutade åkte jag hem och åt lite mellanmål och drack te innan jag åkte och hämtade Linn för en runda på stan. Köpte hem en jättefin stickad tröja som var på rean och sen köpte jag mossa och kottar till min ljusbricka jag har i tv-rummet.

Nu sitter jag och tittar på Wahlgrens Värld och bara slappar innan jag ska lägga mig.

Likes

Comments

Nu är det bara två dagar kvar på praktiken. Herregud vad dom här fyra veckorna har gått snabbt! Hänger knappt med så snabbt det går haha.

I eftermiddag har farfar varit här och bjudit mig på mat och sen på kvällen så har Johanna kommit hit så nu ska vi snart sova.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Inlägget innehåller adlinks!

Båda tröjorna är från Gina Tricot och jag tycker dom är så himla snygga! Är jättesugen på att klicka hem dom men ska fundera lite till, så finns dom kvar efter min semester så klickar jag nog hem dom då. Klicka på länkarna för att komma direkt till plaggen, finns massa andra snygga tröjor just nu med!

Likes

Comments

Måndag: Praktik 07.45-15.45 Sjuk..
Tisdag: Praktik 07.45-13.30 / APT 14.00-16.00
Onsdag: Praktik 07.45-15.45
Torsdag: Praktik 07.45-15.45
Fredag: Praktik 07.45-15.45
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG

Denna veckan är det inte mycket på schemat förutom praktiken. Det är sista veckan där, alltså min fjärde vecka. Jisses vad tiden har gått snabbt! Men det har varit otroligt skönt att slippa skolan för ett tag i alla fall. Nu är det heller inte långt kvar tills jag och Linn åker utomlands så ska börja packa lite under veckan.

Likes

Comments

Inatt sov Johanna här, vi tog sovmorgon imorse och under dagen har vi bara slappat och kollat på film. Vi tittade först på filmen Monte Carlo, man blir så ressugen av den! Sen började vi titta på The Beach men pausade för att Johanna skulle åka hem. När vi väl satt i bilen insåg hon att hon kollat fel på tågtiden haha så vi drog och solade för att fördriva tiden tills tåget skulle åka.

När vi hade solat och jag släppt av henne på stationen så åkte jag hem till Hallonstigen på lite kvällsfika. När jag kom hem förut hoppade jag in i duschen och sitter nu och har tittat på veckans avsnitt av Wahlgrens Värld.

Nu ska jag straxt krypa ner i sängen och sova och ladda upp för sista praktikveckan!

Likes

Comments

Idag på förmiddagen åkte jag till pappa i Motala för att hälsa på och fira lite fars dag i förskott. Vi åt middag och fikade och bara umgicks.

På vägen tillbaka från Motala stannade jag till i Mjölby och plockade upp Johanna. Ikväll har vi bara slappat framför tvn och tagit det lugnt. Nu ligger vi i sängen och ska sova snart.

Har under dagen försökt filma lite till en vlogg, förhoppningsvis kanske den kommer upp imorgon om det blev något att ha!

Godnatt

Likes

Comments


Better Blogging Nouw