Better Blogging Nouw
Presentation picture
Halas
Hala, 19 år, Eslöv
Hey babes! Jag heter Hala Xhema. Jag är en 18 årig brud som bor i eslöv och som älskar allt från mat till mode. Jag ÄLSKAR mode & SKOR, de är mina number one priority här i livet! Jag älskar skoj och kul så följ mina ups and downs o massa annat, enjoy ;)!

 

NERE.

Heyy boobos, jag vill göra ett diss inlägg om några bloggare. Jag kommer ihåg när folk faktiskt brydde sig ett skit om dessa bloggare.

Till exempel han bögen vad heter han, joakim eller ngt han som visar kuken hela tiden? jockiboii juuuste, jag svär jag glömde. Han är helt jävla ute, borta helt, inget intressant som kommer ur hans käft längre och nu är han bara en stenig ful snubbe med en liten kuk. 

Och ja, jag tycker faktiskt att han har en liten penis. 

Sen så har vi hanna widerstedt, hon var ändå rolig förutom nu när hon också har börjat bli en stupid bitch, en vanlig subba som ser ut som om hon har koksat ihjäl sig och gör inget annat än att pensla några tavlor och ja helt enkelt är dum. Så  jag dissar henne också. 

Sen vem har vi mer.. hmm dessie, hon har alltid varit tråkig, hon är bara massa dubbelmoral och gör allt för att folk ska tycka om henne, hon vill känna sig sexig men hon har varken former eller något så hon bokstavligen tycker att hon själv är skitstenig. fan vad synd om henne. 

Ja de är de, de bloggar som är urfattiga, har alltid varit urfattiga men ja nu ännu fattigare..

LOVE.

bitchessss

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!