View tracker
View tracker

Innocent behöver nu 1500 testpiloter som vill prova deras nya juice. Du kan välja antingen Apelsinjuice utan fruktkött eller Clementin & Mandarinjuice med bitar. Sista ansökningsdag är den 10 februari.
Smartson Innocent

Likes

Comments

View tracker

Smartson söker 1000 personer som vill testa GØLs korvar. Du kan antingen välja wienerpölser eller chorizo. Sista ansökningsdag är den 10 februari.
Smartson GØL

Likes

Comments

Nu har Mecenat släppt deras kod som ger två gratisannonser på Tradera i februari. Koden är "M3CENAT0059"

Likes

Comments

Nu har jag testat produkterna från Testagrams januaribox som hade ett kickstart-tema. Testagram kostar 99 kr per box/månad och du får nya produkter från detaljhandeln hemskickade till dig. Registrerar du dig senast den 4 februari kommer din första box runt den 21 februari. Det går också att köpa presentkort som du kan ge bort.

  • NOBE Aloe Vera - Jag fick smaken persika och den var inte min smak alls, förmodligen för att den var sockerfri som visseligen är bra men som jag inte tycker är så vidare gott😜
  • Risenta Durra mjöl - Durra mjölet har jag inte hunnit testa ännu men det blir nog lite bakning nu i helgen så jag får se om jag (och familjen) gillar det.
  • Finnerödja eko tranbärsdryck - Funkade bra som en syrligare (och nyttigare) ersättning till frukostjuicen här.
  • LdB Hydrating lotion - Denna luktade väldigt gott men då jag har rätt många lotions just nu får den här vänta lite tills jag har använt upp ett par😉
  • Cavalier dark berries - Jag är inte ett stort fan av mörk choklad så den här passade inte mig alls men den försvann rätt snabbt från godishyllan.
  • Allévo blueberry bar - Den här däremot gick ner direkt och var väldigt god😊
  • Weleda Almond soothing facial cream - Jag gillar små förpackningar på hudvård och den här kommer få bli min ansiktskräm vid resor.
    Testagram December Recension Testagram Hemsida

Inlägget är ett samarbete med Testagram

Likes

Comments


Better Blogging Nouw