Jag har funderat på att prova Testagram bara för att, men jag har ändå tyckt att det har känts lite dyrt för något man inte vet vad det är man får. Men så såg jag att man får 30 kronor tillbaka ifrån Cashbackshopping.se om man beställer en box och då blev det genast mer intressant för min del. Du som ännu inte är med i Cashbackshopping.se  får dessutom 25 kronor i startbonus, men jag har varit med ett tag och vet också att det fungerar.

Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kronor/box inklusive frakt. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor.  Boxen kommer successivt att anpassas efter din personliga profil. Pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid.

Prova Testagram genom Cashbackshopping.se och få rabatt i form av cashback. Erbjudandet gäller endast nya kunder till Testagram och en gång per medlem.

manadenspaket

Likes

Comments

Jag har varit ute och shoppat lite och använt kortet ifrån Nordea att betala med. Gjorde ett köp i helgen på HM som gav 23 kronor tillbaka hos HM och de använde jag idag. Då löstes en ny belöning upp med 15 kr på valfritt Cafe. När jag köpte lunch idag fick jag 10 kronor att använda i valfri mataffär till glass. De fick jag tillbaka när jag var till ICA och handlade, använde dessutom bonuscheck på 75 kronor och kuponger till ett värde av 82 kronor och har skickat iväg kvitto till Earndit på 5 kronor för Milda som jag handlade. Dessutom då så fick jag en ny överraskning på 35 kronor hos valfri blomsterhandel ifrån Wrapp. 😊 Om du använder min kod får du 100 kronor på valfri restaurang.

Likes

Comments

1 345325 Next

Better Blogging Nouw