Presentation picture
Gaztongirl
Jag gillar riktigt bra erbjudande och att på det viset kunna testa nya produkter. Hur vet man att det man brukar köpa varje gång är bäst annars? Jag är med i olika åsiktspaneler, först för å kunna se hur mycket man kan tjäna. Men också för att kunna vara med och påverka. Tänk på all statistik de rabblar upp på nyheterna. Tips: Gaztongirl@hotmail.se

 

Jotex lunchrea

50% rabatt* på hela rean!
Passa på att fynda inredningsprodukter som kan förvandla ditt hem enkelt och snabbt. Erbjudandekod:152907.
*Erbjudandet gäller vid nybeställning om minst 200,- efter avdragen rabatt. Gäller t.o.m. 2015-07-27, och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller endast en gång per kund och i kategorin REA. Vi reserverar oss för eventuella fel som kan ha uppkommit i samband med designen av detta e-mail.


​Jag har precis lagt en beställning, blev 707:- i rabatt på saker jag skulle ha

 

Likes

Comments

Fira varmkorvens dag med Wrapp

 

Likes

Comments

Halva reapriset hos Ellos

Glöm inte göra beställningen via en cashbacksida

 

Likes

Comments

Köpte på H&M till stora tjejen

Får visa vad den stora tjejen valde, hon behöver tröjor de hon har börjar bli korta i ärmarna (eller om det är hon som växer :-) ) Blev två långärmade för 50kr styck och en T-shirt till ordinariepris 99kr Tröjorna har innan kostat 149kr styck. Så det gick på 199kr mot oridinariepris 397 och även här drog jag clubkortet. Nu blir det till att skriva in detta i GFK s Sverigepanelen också där jag registrerar sällanköpsvaror som klädet. Vill du gå med så mejla mig för inbjudan :-)

 

Likes

Comments

KappAhls rea var vi på

Var in till KappAhl också, de hade en del kvar på halva reapriset. En Frostklänning och kattröja till mellantjejen och body till minstingen till priset av 118kr för allt, ordinarie 347. Fick dessutom poäng till en ny värdecheck i deras klubb

 

Likes

Comments

Mina fynd igår

Handlade på Joys rea, halva reapriset. Priset blev 149 kr för båda, ordinarie pris 748kr

 

Likes

Comments

Beställning gjord med skydd

Det kan vara mycket som händer vid en beställning online, många parter som blandas in i hanteringen av produkter. Men vet ni om att pricerunner.se har köpskydd upp till 5000kr?! Det är enkelt att fylla i och skicka in, återförsäljare ska vara Zalando, följde inte med bara.

Pris enligt kvitto (endast siffror i hela kr)

143

När du köper en produkt av en återförsäljare som är listad på PriceRunner med Köpskyddssymbolen aktiverad så kan du inom 24 timmar registrera dig gratis för PriceRunners Köpskydd. Om du inte får det du beställt och återförsäljaren inte ersätter dig så gör PriceRunner det!* Läs mer här

  1. Registrera dig här till vänster inom 24 timmar från köptillfället. Samma e-postadress som användes vid köpet måste användas.
  2. Om du inte får det du beställt måste du först kontakta återförsäljaren och kräva återbetalning.
  3. Om återförsäljaren inte betalar tillbaka pengarna du har rätt till mailar du kopskydd@pricerunner.com så gör PriceRunner det inom 14 dagar.


Nu var inte detta en dyr produkt, men jag vill såklart ha min produkt eller pengarna tillbaka ändå. Köper man något ändå dyrare så drar man sig eftersom det känns mer osäkert, men på detta viset har man ändå en viss garanti.

Leta upp produkten hos pricerunner och se till att köpskydd finns och fyll i uppgifterna, Klart!


 

Likes

Comments

Joy har halva reapriset

Blir nog en sväng dit idag och kolla

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw