Better Blogging Nouw
Presentation picture
Gaztongirl
Jag gillar riktigt bra erbjudande och att på det viset kunna testa nya produkter.
Hur vet man att det man brukar köpa varje gång är bäst annars?
Jag är med i olika åsiktspaneler, först för å kunna se hur mycket man kan tjäna. Men också för att kunna vara med och påverka. Tänk på all statistik de rabblar upp på nyheterna.

Tips: Gaztongirl@hotmail.se

 

100 kr och bodybutter

Nu får man 100 kr att handla för hos laredoute.se och en bodybutter hos Savemyday HÄR

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Prova ny yoghurt

Vill du vara testpilot och testa en ny yoghurt via Smartson, du får hem en kupong som du löser in i affären. Sedan bloggar du hos Smartson (skriver inlägg) om förväntningar och vad du gillade yoghurten. När testet är slutfört kommer en undersökning på mejlen som du besvarar. Inte alltför hårt jobb och anmälan gör du HÄR 

 

Gratis Almondytårta

Det finns fortfarande några tårtor kvar, sista dagen idag att kunna få en HÄR Facebook krävs

 

Gratis Flux

Vill du ha en god andedräkt och starka tänder? Ja, vem vill inte det! I så fall har du chansen att prova vår senaste produkt i Fluxfamiljen, Flux Fresh. Den ger dig en god andedräkt och starka tänder i en och samma flaska. Allt du behöver göra för att prova är att maila in din POSTADRESS till svar@fluxfluor.se och skriva en kort motivering till varför du vill prova. Bland motiveringarna tar vi ut de 200 bästa som får varsin Flux Fresh i resestorlek 90 ml hemskickad. Skicka in din motivering senast idag (den 30 maj) klockan 23.00 för att delta i tävlingen.
Lycka till! /Sanna
 

Få en V Energy gratis

HÄR skriver du in ditt mobilnummer för att få en gratis V Energy dricka som är fylld med Guarana som är naturens koffein

 

Tryck din egna kokbok gratis

I sommar kan du göra din alldeles egen kokbok med Lambi, hur enkelt som helst! För endast 20 Lambi-koder får du boken tryckt och hemskickad. Vill du inte göra en egen bok, välj vår färdiga variant, fylld med smakrik sommarinspiration.

HÄR hittar du information hur du gör

 

Absolut torr prov

Absolut torr är en antiperspirant, för att ta del av erbjudandet behövs ett Facebook konto du "gillar" de HÄR och så går du på där det står Tävling och Absolut Torr under, länkar till den HÄR om du inte skulle hitta den. Du fyller i namn och adress, så skickas det ett prov hem till dig.

Trevlig onsdag!

 

Vinn en tygkasse

Nu har du chans att vinna en tygkasse ifrån Skånemejerier:

Vid vilket tillfälle tycker du att mjölk är som godast? Berätta för oss genom att skicka ett mail till tavling@skanemejerier.se och motivera samtidigt varför just du ska vinna. Skriv "Vi som älskar mjölk" i ämnesraden. Tävlingen pågår till och med på fredag 1/6.

 

 

Gratis juice

Klicka HÄR så får du gratis juice ifrån Skånemejeri Bravo Friscus, det fanns 150 st kvar

 

Rabattkupong Sana

HÄR kan du hämta en rabattkupong som ger 5 kr rabatt på Sana produkter, alltid något ;-)