Better Blogging Nouw
Presentation picture
Fredrika
Fredrika, Stockholm
Fredrika Johnson - jobbar med PR & event och bloggar om högt och lågt, med betoning på lågt...

 

Grisfest?


 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Solen gassar i Stockholm!


Djurgårdsrunda tredje dagen i rad idag. Gårdagens slutade med en spontan åttatimmars hemma hos Carolina...bestående av tjejsnack på balkongen med chokadbollar, kanelbullar, godis, ett glas rosé och sedan taccos till middag... Kanske överflödigt att skriva att kvällen avslutades med total matkoma för samtliga i sällskapet, men så var det iaf. Ikväll blir det valborgsfest på Djurgårdsbrunn = pepp!
 

Råkade nästan ha en vit vecka


Råkade ha en vit vecka (+ - några timmar). Det var inte alls meningen el planerat, men blev så pga jobb. Det redde ut sig tillslut. Kvällen började med bubbel hemma hos mig med Pauline. Ett minst sagt prisvärt  sådant. Faktiskt ett fynd. Resten låter jag vara osagt förutom att Proviants meny är i klass med Cainas även om den senare är snäppet värre. Men, som ni säkert vet, det är inte maten utan sällskapet som gör en kväll. 

 

EPiskt bloggmingel på G

Bra dag med lagom dos av jobb och nöjen. Jobb imorse + PW och jobblunch på Djurgården + jobb i eftermiddags + födelsedagsAW för CvK på Strandbryggaan från 18-19 + genrep på Gröna Lund 19.10-21.00 inför deras premiär imorgon. Sen fick jag vara fyllochaufför, jag var nykter de andra fyllon...sen hem och mer jobb från 22.00.

Är precis klar med inbjudan till vårt kommande bloggevent på Laroy lördag 12 maj. Kommer bli EPiskt bra. Jag tycker att såna ordvitsar är hysteriskt kul. Lite nördhumor. Sån är jag!

 

Genrep på Gröna Lund


Julio Satir längst fram i bild...

Jag hade anmält Julia Satir som min + 1, men hon fick förhinder, så här är hennes stand in, Julio Satir. Uttalas med mexikansk brytning. Så ni vet.

 

Grattis CvK!


Bästa bästa!
 

Kruthuset


Lunchmöte kombinerat med powerwalk i solen och magisk utsikt, helt perfekt!

 

Alla ska dö

Är lite trött. Typ slutkörd pga överskott av jobb och underskott av sömn den senaste veckan + att jag körde lite extra hårt på mitt spinningpass idag. Folk brukar ofta fråga om instruktörerna verkligen tar i när de håller klass. Jag kan inte svara för andra men själv kör jag 100 % utefter rådande dagsform. Och det brukar även mina deltagare göra. Maria uttryckte det så här direkt efter mitt pass på lunchen idag:

Maria: "Jag är helt död!"
Jag: "Perfekt, min målsättning är att alla ska dö".

Sen kom jag på att det var kanske lite väl hårt, så det skrattade vi åt. Men när man ändå tar sig till gymmet så är det väl lika bäst att utnyttja tiden effektivt och köra på max. Right?

Och nu fick jag precis mail från en annan tjej, Anna, som brukar komma på mitt pass:

Anna: "Tack för passet idag - sjukt hårt  : )"

Ska nog inte svara att min målsättning var att hon skulle dö. Nej...det kan eventuellt missuppfattas...
Ska nog skriva något mer PK, tex "Tack snälla, jättekul att höra". För det var det!
Jag brukar inte vara så snygg efter ett spinningpass eftersom jag är dyngsvettig då, så skall bespara er den synen. Vila ögonen på fotomodellen ovan istället.
 

 

Fick ett galet irriterande MMS

"Kram på dig söt.
Jobba inte ihjäl dig".


Inte alls den typ av MMS man vill få när man sliter som bäst och håller på att just jobba ihjäl sig.
Är inne i en sån period nu.


 

Absurd dag

Ganska absurd dag. Eller egentligen senaste dagar. Sen frågade jag mobilize.se/synonym som säger följande om ordet absurd och dess synonymer: 

helkonstig 90%
knäpp 90%
sjuk 84%
orimlig 72%
befängd 68%
löjlig 66%
acceptabel 60%
stollig 60%

Och nu verkar ju saker och ting reda ut sig, så nja, jag får väl kanske nöja mig med helkonstig då.