Hälsa

Vi ska strax ha möte med våra respondenter (alltså de vi kommer opponera på under disputationen i april) Jag och Susanna har läst deras halvfärdiga arbete och ska ge kvalitativ feedback och konstruktiv kritik för att hjälpa dem på väg. Det är oerhört lärorikt att både få kritik på sitt eget arbete - men också att granska någon annans! :)

Även idag blir det därför en lunch under arbete. Här är vi effektiva ;) Jag har med mig en god tonfiskröra och wokade grönsaker!

Likes

Comments

Träning, tjejer

Godmorgon finisar!

Det är fredag och solen skiner. SÅ HÄRLIGT! Jag behövde verkligen detta uppvaknande... Det piggar upp både kropp och själ. Jag har lite på agendan idag men innan dess vill jag få in lite frisk luft och nya intryck.

Att starta dagen med en skön promenad är utan tvekan min favorit. Jag har mer eller mindre promenerat mig igenom alla ungdomsår och fortsätter även idag.

Under vinterhalvåret är jag i och för sig lite mer sparsam med cardio på morgonen. Ofta på grund av kylan (eller snö) men är det lika underbart som nu i morse finns det inget som stoppar mig ;)

Om en vecka kommer förresten Karro ÄNTLIGEN tillbaka från Nyköping och vi har då officiellt klarat sju veckor utan varandra (!!) Tillbaka till våra mysiga och aktiva rutiner då ;)

Förresten, nice med långt blont hår (!) funderar på att gå tillbaka.. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Hälsa

​Hej finisar! 

Det är full rulle från min sida precis som vanligt men det tror jag också hör samman med min stora dröm att verkligen komma någon stans. Jag har alltid satt upp mål för mig själv att nå och nu märker jag det mer än någonsin. Tidigare har jag haft många målsättningar inom fitnessvärlden men nu flyttar jag sakta men säkert fokus mot en lite bredare publik som ni vet. 2017 går i hälsan, träningen och kostens år vilket jag älskar. 

Istället för att ägna alla timmar om dygnet till att fokusera på mitt eget utseende vill jag göra karriär. Jag vill komma någonstans som sagt. Det innebär dock inte att man direkt ska släppa vare sig träningen, kosten eller formen, bara att jag väver in dem tillsammans med ett hållbart och lärorikt tänk kring livsstil och hälsa. 

Jag ser verkligen fram emot våren, examen och nya utmaningar! 

Men tills dess fortsätter vi i arbeta på hårt ;) Man kommer ingenstans här i livet om man inte jobbar hårt. Tur jag har lite Nocco, en god och fräsch lunch och lite jävlar anamma ;) 

​vad drömmer ni om?

Likes

Comments

Hälsa

När man har en stor, god och stabil frukost i magen håller man energi uppe längre och hungern borta. Nu när det var dags för lunch här i vårt produktiva grupprum på universitetet hade min hunger knappt infunnit sig. Om det inte vore för att jag ska vidare till frisören direkt efter skolan hade jag nog ätit lite senare.

Därför väljer jag en lättare lunch såhär mitt på dagen. En god bönsallad med 0.5 msk ringlad olivolja ovanpå, samt svartpeppar för extra smak :)

Vi jobbar på oerhört effektivt just nu och jag älskar den känslan av produktivitet!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw