Såhär ser maten ut idag på en tallrik ;) det är kyckling, potatis, wokgrönsaker och kidneybönor + ketchup! Till detta mumsar jag även 60 g cashewnötter :) totalt blir detta 780 kcal enligt min näringsdatabas :p men plockar man bort nötterna blir det bara 425 kcal ;)

Man får göra som man vill haha!

Det är dock bra med fetter, så nu offseason spelar det ingen roll :)

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Det är dags för andra dagen i skolan nu och vi skall redan bestämma ämne för vår b-uppsatts :/.. Haha här kör vi igång direkt! ;)

Förövrigt lider jag av obeskrivlig träningsvärk i hela kroppen -främst benen, vilket orsakar en väldigt besvärlig gångstil för min del :p äsch jag vet ju varför jag ser så konstig ut.. De andra får tro vad de vill men så är det när man tränar riktigt hårt ;)

Likes

Comments

God morgon finisar!

Idag är det väl officiellt höst eller vad säger man?;).. Äsch lite mysigt också! Jag personligen gillar att tända upp hemma och mysa i soffan med min älskling -och kanske dricka lite te :D

Hur som helst, den nya månaden började på ett hurtigt sätt som jag vill försöka hålla så länge som möjligt ;) nämligen morgoncardio!

DET ÄR SÅ SKÖNT ATT FÅ KOMMA UT OCH RÖRA PÅ MIG YNKA 45 MINUTER INNAN SKOLAN! Sedan kommer man ju sitta stilla hela dagen :/ hade det inte varit så att sömnen är otroligt viktig hade jag gått upp ännu tidigare för att kunna träna längre ;) men än på ett tag är det ju inte diet! Haha

Total rörelse:

* 5 min pw till gymmet
* 15 min på trappmaskinen level 8
* 20 min på crosstrainern level 5
* 5 min pw hem igen!

Så himla uppiggande och stärkande för själen.. Jag älskar detta! Observera att morgonträningen är helt frivilligt och enligt mig får det mig att fokusera bättre i skolan och även hålla igång min förbränning under hela dagen :)

Grymt bra tips för de som är trötta efter jobb och skola! -träna på morgonen istället :D en bra start sätter prägel på resten av dagen :)

Likes

Comments

Hahaha jag och Karro upptäckte att vi har PRECIS samma mat i våra matlådor idag till skolan! Tvillingar eller? :D

Stekt kyckling, potatis, wokgrönsaker och kidneybönor :D jag har dock liiite mer ketchup än Karro hehe :p

Stay healthy ;) vi går ju ändå andra året på Dietistprogrammet nu!

Likes

Comments

Jag vaknade upp med ett ryck! Hjälpes.. Klockan ringde (rätt ovanligt) och klockan var bara 06.15 -också ovanligt efter sommarlov och annat ;).. Men taggad var jag och förvånansvärt pigg!

Jag har nog i smyg saknat rutinerna...

Så fort jag klev utanför dörren mindes jag plötsligt hur mycket jag älskar min egentid på morgonen, och då menar jag inte bara i hemmet utan även utomhus -folk sover ju fortfarande och gatorna är tysta och tomma! Helt ljuvligt verkligen! Luften kändes även sval och höstigt fräsch..., mmmm skulle inte byta det mot något!

Jag tänkte att: börjar skolan igen så börjar även mina rutiner igen! Så back on track med andra ord!

Jag lyssnade för första gången på flera veckor på ett tyngre-radio avsnitt igen och klev glatt upp på trappmaskinen inne på Krokslätt :D hade jag inte haft så mycket energi hade det kunnat vara diet igen, men jag gillar det ;)

15 svettiga och pulshöjande minuter på trappmaskinen blev det följt av ytterligare 15 minuter på crosstrainern ;) behöver jag säga att duschen efteråt var ljuvlig belöning? Jag lider förresten lite av träningsvärk från både överkroppspasset i förrgår och benpasset i går... Men jag gillar när jag känner musklerna arbeta ;) och träningsvärk gör känslan ännu tydligare!


Älskar denna känsla! Det är måndag - nu vecka - nytt skolår - bara möjligheter - och jag startade den på bästa sätt! :D

Likes

Comments


Better Blogging Nouw