tjejer, tänkvärt

Hej mina fina.

Det blev inte mer uppdatering än så från gårdagen... jag klarade inte mer datortid efter hela dagen på universitetet. Idag är sista dagen som jag och Susanna kan pilla och småfixa med vår uppsats och sedan skall den skickas in. Därefter har vi en vecka på oss att granska någon annans arbete, komma med konstruktiv kritik, frågor och även förbereda vår egen presentation. Den 4/4 redovisas vårt arbete och den 5/4 opponerar vi på någon annan, sedan är det över. Äntligen. Jag har absolut gillat att arbeta med Susanna, dricka kaffe, granska artiklar och skriva uppsats. Vi två har haft ett otroligt bra och givande samarbete och kommit varandra mycket nära - men jag är så otroligt trött i själen nu. Orkar inte ge mer till skolan känns det som.

Arbetet har krånglat till och från där varannan vecka - eller varannan dag har känns som allt mellan himmel och avgrund. Upp och ner har det gått som en bergochdalbana med svårigheter, motgångar och flyt varvat om vartannat. Jag tror det är en del av tanken också, en del av lärandeprocessen men det tar på en. Ni som följer min instagram (Heter Fitnessjulia där också) har möjlighet att se uppdateringar i realtid via min instastory. Ni såg säkert att vi var de sista som lämnade biblioteket i går... "Stängde stället" precis som restaurangen i helgen men något mer akademiskt nu ;)

När jag ko hem sedan la jag mig typ och sov, och åt, och glodde Tv. Så mycket för min "hurtiga start på måndagen" som jag propagerade för. Jag var glad att jag hunnit genomföra min morgonpromenad i alla fall så att jag inte bara var stillasittande och ätandes hela måndagen haha. Men att vi var produktiva och jobbade hårt i skolan är det ingen tvekan om och jag tror att man hade kunnat göra sitt examensarbete betydligt lättare om man haft ett lättare ämne än oss. Våra områden är så breda och komplexa att minsta grej känns massiv att tugga sig igenom.

Det blev alltså inget gym igår och inte heller någon uppdatering på vare sig blogg, instagram, snapchat eller något. Jag orkade inte. Fanns inget mer att ge helt enkelt.

Men idag är det som sagt sista dagen för pill och fix. Bara att hugga in och göra sitt bästa. Jag ser definitivt fram emot i eftermiddag och då vill jag banne mig gymma! Jag har axlar på schemat och troligtvis adderar jag armar till också... det är ett roligt pass som jag känner mig i behov av.

Jag genomförde även en tidig promenad runt sju i morse för att rensa huvudet och andas frisk luft. En halvtimme utomhus gör mer nytta än man kanske tror innan. Det laddade mig på nytt med energi och kraft psykiskt. För att orka fysiskt åt jag en extra stor portion gröt till frukost och har redan börjat mumsa på min lunch för är hungrig nu igen... klassiskt mig alltså, måste äta för att hjärnan skall fungera optimalt. Antagligen kostar min hjärnverksamhet mer energi än jag tror ;)

Idag ska jag göra mitt bästa för att faktiskt VARA MIG SJÄLV. Jag är en naturligt glad, positiv och energisk person som vill vara aktiv och produktiv. Givetvis tillåter jag mig själv att krypa ihop i soffan och bara stänga av allt men det är ändå inte så jag vill spendera mina dagar egentligen.

Jag vill blogga - jag vill träna och jag vill bli färdigt med arbetet. Nya tag idag och förhoppningsvis dränerar inte skolan mig på energi idag :p Såg att jag fick en fråga i kommentarsfältet gällande vidareutbildning och jag funderar på att läsa master direkt ja, även om det inte känns så i nuläget. Återigen jobbar jag med min egen teknik för motivation: vad vill jag EGENTLIGEN, i det långa loppet och vilka tankar / känslor gäller bara för stunden?

kram på er <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Träning, tjejer

Godmorgon mina hjärtan!

Vilodagen igår tillsammans med Jonas var guld värd. En söndag i världsklass definitivt. Vi promenerade och myste, hade ingen tid att passa (köpte lite snacks, stekte kött med potatis) och spenderade tid tillsammans i soffan. Jag ser tillbaka på gårdagen och blir fullkomligt varm i hjärtat. En söndag som jag behövde!

Nu idag är det dock andra bullar - och jag är redo. Är det något jag verkligen gillar så är det att ta ordentliga tag i den nya veckan. Kickstarta måndagen direkt liksom. Jag har tendenser att "sätta en trend" för veckan på måndag morgon: är jag en liten latmask så förblir jag nästan det.

Därför tar jag rediga tag i den nya veckan och jag älskar den känslan. All in, 100%. Motivation och kraft (och stor dos GIRLPOWER)

För att starta dagen på bästa sätt så vill jag ut och promenera lite. Det är en skön och prestigelös rutin som skapar både fysisk och psykiskt välmående.

Morgoncardion varar 40 minuter denna måndag i relativt låg intensitet, mer mysig, och med radio i lurarna!

Kramis på er <3

Likes

Comments

I samarbete med GYMSHARK, Träning, Hälsa

Jag vill först och främst passa på att sprida lite extra glädje till alla er som läser min blogg! Livet är faktiskt härligt på riktigt och speciellt nu när solen skiner över oss. Våren närmar sig mer och mer vilket är härligt det också ;) Hoppas ni också har en bra söndag hittills och får en ännu bättre söndagskväll.

Nyss kom vi hem igen efter en skön eftermiddagspromenad och jag njuter, kanske är det på grund av promenaden som jag har detta extra lyckorus. Vi ville faktiskt ta en extra sväng utomhus idag. Fick bli cardio X2 helt enkelt ;)

Älskar förövrigt den nya toppen från Gymshark, sjukt läcker färg!

Min kropp värker från gårdagens träningspass och jag beslutar mig därför för att ta en vilodag. Eftersom jag ändå känner mig lite sliten i nervceller och muskulatur passar det utmärkt att ta det lite lugnare idag :) En lugn söndag med lite extra promenad bara!

Likes

Comments

Hälsa

Finns det något bättre än att ta en promenad i skogen, under blå himmel solsken och fågelkvitter tillsammans med någon man verkligen älskar? Tror inte det. Inte för mig i alla fall. Efter en relativt lugn och skön morgon bestämde vi oss för att promenera en timme tillsammans eftersom vi ändå var mätta från gårdagens restaurangbesök. Lite motion kommer ge oss hungern tillbaka och göra oss redo för en mysig frukost efteråt.

Söndagar är till för att njuta och må gott. För att må gott innebär det en lugnare promenad ute i den friska luften innan gymträning senare för oss. Det mår vi bra av! :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw