Kvällen avslutas i soffan tillsammans med Jonas. Vi myser med hemmagjorda kycklingbiffar, ugnsbakade potatisklyftor och fräsch sallad! Det är inte så svårt att göra det mysigt trots att det blev en sen kväll ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej finisar!

Just nu står jag på steppmaskinen på Almedal sent denna torsdag men jag får skylla mig själv.. Sent hit - sent hem eller hur? Dessutom valde jag att slänga in ett benpass som självklart tar längre tid ;) Dock vill jag inte sticka under stol med att träningen var skön eftersom gymmet var relativt tomt och jag desto mer fylld med energi.

Jag tenderar att småäta dygnet runt när jag går hemma och lever mitt vanliga liv, alltså när jag inte satsar på tävling eller beachen ;) ÄLSKAR DET! Och fullkomligt älskar vad det gör med min energi och kraft i träningen sedan.

Idag har bloggen varit tyst och jag är medveten om det. Vad har jag haft för mig då? Faktiskt pluggat med hemtentamen även idag och vilat. Drog på mig huvudvärk förut idag så behövde även sova några timmar. Den mastiga tentan ska in i morgon varav den blev prio ett :)

Back to normal i morgon igen!

Nu ska denna genomsvettiga och glada tjej kompletteringshandla på Maxi tillsammans med sin glada sambo och sedan blir det myskväll tillsammans :D Bästa avslutet på denna dag!

Förresten noccotävlingen är avslutad nu på min instagram så kolla in vem som vann två 4 flak Nocco och 2 biljetter till fitnessfestivalen :D

Likes

Comments

Idag är lilla Lowa min hjälpreda och mitt bästa sällskap. Helt seriöst, det spelar ingen roll om jag sitter med datorn i sängen, soffan eller köksbordet. Där jag är - är hon. Världens gulligaste lilla unge!

Jag har på fullaste allvar suttit med hemtentamen från tidigt i morse - och gör det fortfarande. Tid tar det... Mer tid än jag trodde. Jag vill väldigt gärna vara noggrann i mina svar och svara utförligt och korrekt. Det blir definitivt mycket skrivande!

Jag hade egentligen tänkt göra ben idag men får ärligt se om jag hinner / orkar. Skolan är prio ett (alltid) och det hade känts magiskt att bli klar med "ett första utskick" idag så att jag har tid att redigera i morgon. Istället blir det kontinuerlig tillförsel av mat som uppladdning inför morgondagens pass isåfall.

Är ni som mig när ni studerar? Att man fortsätter mumsa på typ nötter, riskakor, frukt och typ småäter kyckling osv osv medan man läser? Jag kan inte sluta äta samtidigt haha! Det blir lätt så för mig när jag bara går hemma en hel dag och försöker koncentrera mig ;)

Likes

Comments

Klockan är nu kvart över tolv och jag har suttit med hemtentamen sedan i morse. Hittills känner jag mig nöjd med min insats i alla fall så det hoppas jag håller i sig ;) Dock behöver vi alla en paus då och då eller hur? För min del är det dags för en ljuvlig lunch!

Dagens lunch är kokt basmatiris med stekt torskfilé som serveras med koktailtomater och bladspenat :)

Likes

Comments

Godmorgon mina finisar!

Det blev en tidig uppstigning för min del idag. Jag befinner mig faktiskt i skrivande stund på min crosstrainer i vardagsrummet.. Med lite skills kan jag träna med antingen en hand eller utan händer faktiskt :D

Anledningen till att jag är uppe så tidigt beror på dagens kommande uppgift: hemtenta i klinisk nutrition 2 - sjukdomsrelaterad undernäring. Spännande! Jag vet att den kommer vara uppbyggd kring patientfall och jag känner mig taggad på att sätta igång ;)

Det kändes nödvändigt för min del att komma igång med dagen, få köra igenom min morgoncardio och sedan njuta en stund av frukosten. Försover man sig blir det onödigt stressigt med tiden och jag planerar att hinna både handla och träna idag. Totalt har vi till fredag eftermiddag på oss så känner ingen stress men vill inte behöva sitta ett dygn i sträck heller, då jobbar jag inte effektivt tillslut.

Det är spännande att man med tiden kan lära känna sig själv och hur man fungerar bäst. Vad känns viktigt för just dig för att du ska må bra? Vilka rutiner är nödvändiga?

Nu är ju detta en träning-hälsa-blogg så antagligen har mina rutiner med detta ämne att göra, men kanske har ni läsare andra goda rutiner som ni mår bra av? Starta morgonen med en god bok, Nyhetsmorgon, ligga kvar i sängen, en varm dusch? Dela gärna :D

För min del blev det med andra ord tidigt uppvaknande vid - följt av lite slapp tid med Lowa och nu avslutande 30 svettiga minuter i vardagsrummet på crosstrainern ;) Det känns som en rejält bra start för min del denna onsdag och strax kommer jag sätta klorna i hemtentamen efter en varm dusch och en rejäl frukost!

Produktivitet idag och jag älskar det!

Likes

Comments

Hej fighters!

Det är oerhört glada hälsningar från gymmet denna kväll. Jag har inte varit på Almedal på en vecka exakt idag och redan i morse kände jag ett sug efter gymmet. Äntligen. Det var faktiskt precis min plan... Vänta och vila tills suget kommer tillbaka.

När jag verkligen kör skiten ur mig under en period och pressar, pressar, pressar mot ett specifikt mål kan det tendera att bli lite "urladdning" när målet väl är nått. Detta hände efter tyngre Classic 4 och jag har verkligen behövt en liten paus från träningen. Jag uppskattade mina 4 veckor men det tog på krafterna, vilket egentligen visade sig först efteråt när man fick lov att känna efter ;)

Men redan i morse när jag stod på crosstrainern kände jag direkt hur sugen jag var på att gymma igen. Det spelade ingen som helst roll att vi hade en lång dag i skolan - motivationen och suget höll i sig! SÅ HÄRLIGT och precis så som det ska vara :D

Man ska må bra av att träna och flödar endorfinerna i hela mitt system, fasiken så underbart ;)

Baby im back! Axlar och mage idag i mina nya Gymshark-tights med hög midja (sculpture leggings size 'small)

Det är oerhört mycket glädje nu för min del och jag är glad att jag lyssnade på mig själv och väntade tills suget kom tillbaka. Nu känner jag verkligen att träningen är för min skull :)

GIRLPOWER - SHOULDERS - ABS - LOVE IT -NU ÄR DET BYGGSÄSONG! 

​Innan träning: ​2 skopor citrulline malate + 10 g EAA melon + 5 g leucin + 2 kapslar agmatine
​Efter träning:Lean protein blåbär hallon ( 1 dl) + 10 g glutamine powder

(namnen är länkar) 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw