Presentation picture
Fitnessjulia
Julia, 20 år
Sök
Ni kan nå mig: Fitnessjulia@outlook.com

Hej!
Jag heter Julia Eliasson och är en 19-årig tjej som bor i Göteborg. Jag sysslar med tung styrketräning och kostrådgivning.

Jag jobbar även som fitnessmodell, studerar till dietist på Göteborgs universit och debuterade i Bikini Fitness nu våren 2015 -Där jag lyckades ta 2:a platsen på min allra första tävling Battle Of Scandinavia och sedan två veckor senare knep jag 3:e platsen på min andra tävling Sweden Grand Prix!

Min framförhållning har varit lång och målmedveten, för ska jag göra något, ska jag göra det noga! Nu ser vi fram emot nya äventyr och kommande tävlingar. Resan har bara börjat!

Följ mig och mitt liv inom fitnessbranschen och kämpa tillsammans med mig för den ultimata fitnesskroppen!
Instagram @fitnessjulia
Videofy

 

Lördagsmys

Behöver jag säga något mer? KRÄFTOR!!!! Älskar det alltså och det är en perfekt lördagskväll hihi

 

Likes

Comments

Sista solstrålarna + tänkvärt

Jag och min älskling njuter in i det sista på stranden för att få ut mest av dagen! Helt underbart :)

Och det är verkligen skönt i år för jag försöker verkligen trivas med min offseasonkropp och vara stolt över att se ut precis så som jag är!

Jag fokuserar väldigt mycket nu på att stabilisera mig runt 60-61 kg där det är lagom att jag ligger i vikt som jag berättade om tidigare i bloggen :) samtidigt som jag ändå försöker vara nöjd hela tiden och snäll mot mig själv -för det är ju otroligt viktigt för att må bra :D

Bara för att man försöker reducera lite vikt så måste man ju inte tycka illa om sin egen kropp under tidens gång! Jag tror verkligen det blir lättare om man hela tiden är snäll mot dig själv så samarbetar ju kroppen bättre ;)

 

Likes

Comments

Vattenäventyr!

När vädret är underbart så blir dagarna också lika underbara!

Jonas är som en fisk i vattnet och snorklar hela tiden ;) det finns faktiskt mycket fisk här!

 

Likes

Comments

Bärbar frukost haha

Hur skönt är det inte att min frukost ser likadan ut här på pinnö som hemma i Göteborg? Allt handlar om val och ansvar! Jag är den som ser till att min kropp får det den behöver
-och därför är jag noga med min kosthållning oavsett sovställe ;) som det bör vara med andra ord!

Det är egentligen enkelt att ta med protein (lean protein chocolate från StarNutrition HERS) i en smartshake och sedan handla havregryn!

Jag har ju även med mig mina aminosyror :) smakar ananas!

Det är ju verkligen inte svårt att hålla sina rutiner egentligen, det handlar ju bara om engagemang och intresse! :D

Jag mår mycket bättre också!

 

Likes

Comments

Fitnessjulia: Bästa fredagsmyset!

Att mumsa på tacos och sedan efterrätt med räkor och lite vin måste ju vara bästa tänkbara avslutet på en fredag? Så gott och ändå bra mat :D den kombon gillar jag verkligen!

Vi använder mager nötfärs och kvarg till vår tacos och hot sauce från Santa maria som inte alls har många kcal :) perfekt! För det känns ju oerhört lyxigt även om det faktiskt är bra mat :D

Sen... Är man på västkusten är ju räkor ett måste ;) håller ni med?

 

Likes

Comments

Ingen kämpe nu alltså

Ligger just nu lamslagen i sängen med en ländrygg som värker galet mycket, har svårt att gå och kan inte böja mig :( grät till och med lite förut för att jag blir så rädd... Vill verkligen inte vara skadad och det har blivit såå mycket värre på bara några timmar!

Men tror som en av mina läsare skrev att det kanske kan vara ischias-nerven som är ikläm och detta kan behandlas ... Nu är den nog mer irriterad eftersom jag tränat på precis som vanligt hela veckan. #osmart Hoppas verkligen på att få en tid hon typ en naprapat så snart som möjligt, otroligt typiskt att det är helg nu bara :(

Tills dess blir jag väl sängliggande.. Hör hur de andra sitter och äter räkor och dricker bubbel. Blir inget med det för min del:(

Vill verkligen inte mista träningen, sporten och mitt liv som detta faktiskt är
Det viktigaste nu är att det blir bättre igen

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw