Presentation picture
Fitnessjulia
Julia, 20 år
Sök
Ni kan nå mig: Fitnessjulia@outlook.com

Hej!
Jag heter Julia Eliasson och är en 19-årig tjej som bor i Göteborg. Jag sysslar med tung styrketräning och kostrådgivning.

Jag jobbar även som fitnessmodell, studerar till dietist på Göteborgs universit och debuterade i Bikini Fitness nu våren 2015 -Där jag lyckades ta 2:a platsen på min allra första tävling Battle Of Scandinavia och sedan två veckor senare knep jag 3:e platsen på min andra tävling Sweden Grand Prix!

Min framförhållning har varit lång och målmedveten, för ska jag göra något, ska jag göra det noga! Nu ser vi fram emot nya äventyr och kommande tävlingar. Resan har bara börjat!

Följ mig och mitt liv inom fitnessbranschen och kämpa tillsammans med mig för den ultimata fitnesskroppen!
Instagram @fitnessjulia
Videofy

 

Byta rulle i prismärkaren...

Att det ska vara SÅ svårt att byta rulle i prismärkaren och få den att fungera trodde jag aldrig haha! I en halvtimme höll vi på lätt och fick till och med lite rådgivning från några snälla kunder med kämpandes :p

Men TILLSLUT gick det!! Den lyckan som uppstod då;).. Obeskrivlig haha! Vi Skrek: "JAAADÅÅÅ!" Högt när den äntligen började stämpla ;)

Dock behövde vi kolla 2 youtube-klipp innan också...:p

 

Likes

Comments

Morgonens lilla obehagliga

Ni vet att jag verkligen älskar min lilla tjej Lowa mer än allt annat... Men när man inte kommer hem förens vid halv tio varje kväll är det svårt att göra de sysslor som jag måste göra -inte Jonas som är hemma och gosar med henne, utan JAG som äger henne.... Kattlådan

Mygad :(

Var tvungen att göra det innan jobbet idag.. Innan frukost och låt mig säga såhär: ingen människa ska behöva rensa en kattlåda innan frukost... Hahaha

Hon är söt men ibland tvingar hon mig att göra rätt obehagliga saker :p life with a cat

Hon vet om att hon är söt ;) miss poser

 

Likes

Comments

Tog ett klokt beslut i morse!

Godmorgon finisar!

Som ni vet äääälskar jag verkligen min morgoncardio -jag brukar beskriva det som "balsam för själen" i princip ;) men i natt sov jag otroligt dåligt ... Tankarna snurrade och ögonen ville inte vara stängda :o vid 04 var jag till och med uppe i köket och snurrade för att dricka lite vatten!

Så när klockan så snällt ringde vid kvart över sex tog jag faktiskt ett klokt beslut och sov 45 minuter till. Jag ska jobba en lång dag i butiken även idag och senare ikväll väntas ett benpass vilket definitivt innebär att jag behöver min energi!

Nu när jag sitter och äter frukost känner jag i hela min kropp att det var helt rätt beslut :) sömnen är otroligt viktig och jag brukar alltid försöka få ihop 8 timmars sömn!

Så nu blir det till att försöka piggna till, ladda om och ge järnet även idag!

Förresten nu när vädret är såhär sjukt tråkigt längtar jag tillbaka till då jag var såhär brun :( så fint! Spraytan gjord av maria fransson på NailShape by Sweden i Göteborg (stigbergstorget)

 

Likes

Comments

Skam den som ger sig!

And I did it!

Här är jag - på gymmet som en ensam krigare och gör det jag planerat att göra! Känns sååå bra nu :D

Dock behöver man inte direkt ta längre tid på sig än nödvändigt.., :p jag hade axlar och mage inplanerat och detta avklarade jag på 50 minuter ;) hur? Jo ingen vila mellan seten! Bara pumpa pumpa pumpa! Sjukt gött :D

Jag körde följande övningar:
* 6 set per axel Sidolyft i cablecrossen
* 5 set bakre axeldrag med rep i cablecrossen
* 4 set drag upp till hakan med 22 kg (stång)
* 5 set axelpressar utan ryggstöd -8 kg hantel (aktar ryggen!)
* 4 set drag upp till hakan med rep i cablecrossen

Avslutande 6 set raka och sneda crunches med rep i cablecrossen

-and Im Done!

Resultatet: sjukt skönt pump, svettig, trött, nöjd och framförallt vrålhungrig ;) risk att överkompensera i matväg nu när jag kommer hem... :p men det är det värt! Skam den som ger sig ;)

 

Likes

Comments

Fitnessjulia: glad, trött och en gnutta otur

Hej finisar!

Idag var det precis som igår inne i butiken -sjukt mycket att göra (!!) men det är så det är när man jobbar på ett populärt ställe ;) och det är ändå roligt för man träffar mycket sköna människor!

Lite trött blir man allt efter en lång dag och dessutom har ju Göteborg drabbats av strömbortfall pågrund av åskan så INGA VAGNAR går mot Mölndal dit jag ska.... Smått missnöjd är väl jag just nu eftersom det ösregnar och jag ändå har väldigt liten lust att träna.. Att sedan vänta typ 42 minuter på vagnar känns ju ännu mer omotiverade :p

Men jag vet att jag kommer känna mig otroligt nöjd efteråt! Så jag tvingar mig ändå till krokslätts fabriker för lite snabba axlar innan mat och säng ;)

Ibland får man bara göra utan att tänka så himla mycket... Om jag verkligen hatar det så kan jag ju bara gå hem igen (!) men oftast ångrar man sig inte när man väl är där ;)... Värt att ha i åtanke!

 

Likes

Comments

Jobbar i Gymgrossisten butik Göteborg

Såhär ser teamet ut mellan måndag - onsdag ;) jag och Pontus Karlsson aka PK :D

Hahaha

Kom in och säg hej vettja! Öppet mellan 10-18 :)

Kramis!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw