Presentation picture
Fitnessjulia
Julia, 19 år
Sök
Ni kan nå mig: Fitnessjulia@outlook.com Hej! Jag heter Julia Eliasson och är en 19-årig tjej som bor i Göteborg. Jag jobbar som fitnessmodell, studerar till dietist på Göteborgs universit och planerar att debutera i Bikini Fitness år 2015 -ja min framförhållning är lång och målmedveten, för ska jag göra något, ska jag göra det noga! Min kropp blir bara snyggare och snyggare! Följ min resa och kämpa tillsammans med mig för den ultimata fitnesskroppen!
Instagram: fitnessjulia
Videofy

 

Fitnessjulia: byggarmat!

Jag har nyss klarat mig innanför dörren från ett ösregn som drog över Göteborg och snabbt in i värmen - hungrig som en varg!!!

Jag har tränat ett seriöst hardcore benpass på Almedal idag och det kändes GRYMT BRA!! Berättar mer om det senare till er styrketränande läsare som vill veta ;D

--> för först måste jag ätaaaaaa -är så sjukt hungrig!!

Vad tycks om min rejäla byggarlunch denna lördag? Räksallad med bulgur, ägg och avokado! HERREGUD SÅ GOTT

Det krävs bra och mycket mat för att utvecklas och för mig är denna salladen ett bra alternativ "trots" att det är lördag, för vem säger att man måste använda onyttiga alternativ för att äta god mat?

Nyttigt är gott!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Fitnessjulia: Förmiddagsmys med inspiration

Jag ligger just nu i soffan och läser senaste numret av Body - där min kära vän Linus Carlén pryder omslaget (!!) sjukt nice :D

Han är tydligen en "okrönt armkung" ;)

....sant - det är verkligen ett par sjuka armar han skaffat sig ;)

Själv ligger jag med mina ömma armar här i soffan efter gårdagens armpass! Sjukt vilken go träningsvärk jag har nu idag alltså :D gör mig galet nöjd och glad!

Och jag blir redigt motiverad nu till att gymma efter att ha kikat på lite inspirerande bilder ;) dock är det ju inte överkropp för mig idag utan istället underkropp som gäller --> nämligen BEN WOHOOO !!

Betyder mer kolhydrater också vilket jag älskar som ni vet ;)

 

Likes

Comments

Fitnessjulia: Träningen är så rolig!

Godmorgon härliga läsare!

Det är lördag morgon och humöret är på topp! Dels beror det på "tyngre - fredagsmys"-podden som är underbar och dels beror det på min morgonträning :D jag älskar att starta dagen med träning nu för tiden!

Det är sån märkbar skillnad nu när man vaknar upp med energi - det är ju bara roligt att träna nu och jag mår så bra av det! :D

Jag börjar morgonen med cardio innan frukost TROTS att det är "offseason" för jag tycker verkligen att kroppen mår bra av det :) det är skönt att få lite flås och få igång förbränningen på morgonen samt att frukosten smakar 100 gånger bättre ;)

Det är ju offseason som innebär att jag kan äta mer mat och eventuellt unna mig lite extra dessutom, MEN det är fortfarande sommar på G så lite kurvig på rätt ställen är målet samtidigt som jag vill utvecklas på gymmet :D

Det blev 30 minuter crosstrainer (svettigt och jobbigt men skönt) och sedan avslutningsvis lite utpumpning av benen på cykeln! Jag har träningsvärk från benpasset med syster i onsdags så det kändes bra ;)

Do it for yourself and whatever makes you happy!

Girlpower !!!

 

Likes

Comments

Fredagsmys

Tacos ;) det är dags för fredagsmys! Äntligen är det min tur att njuta av en helg!!! Älskar livet så mycket just nu hihi

Hoppas ni andra också har en trevlig fredag! Kramis på er //en glad Julia!

 

Likes

Comments

Fitnessjulia: fredagspump hehe

Syns det vad jag kör just nu?;) ..... Det är väl disco-fredag på gymmet :p

Jag kör biceps och triceps idag (och lite vader också hihi) och ärligt det känns fantastiskt! Kroppen svarade riktigt bra med skönt tryck i musklerna och bra pump :D ibland så bra pump att det var svårt att träna hahaha... Gjorde nästan ont i musklerna gör att de var så svullna men det gillar vi ;)

Vem gillar inte lite fredagspump innan fredagsmyset hemma?!

KÖR BA KÖR

 

Likes

Comments

Just nu på universitetet

Vi spenderar eftermiddagen med att laga middag! Vi fick i uppgift att laga fiskpudding ;) mums mums mums!

 

Likes

Comments

Fitnessjulia: warrior

Jag började min morgon med tre set marklyft på 60 kg x 10 reps + 2 set Chins med min nya kroppsvikt och även 40 min morgoncardio!

Det är både skönt och jobbigt att vakna upp mätt på morgonen.. Klart att det är underbart att träna på morgonen när man har mycket energi men samtidigt indikerar det på att förbränningen ännu inte fungerar :/ men det kommer!

Sen så sparkade jag i skon och fick en mindre trevlig surprise när jag tog av mig skorna... Min lilltå har spruckit haha :p blä...

Äsch jag krogar vidare!;)

 

Likes

Comments

Fitnessjulia: vart är stabila vikten?

Jag är just nu under mission att hitta min stabila vikt som jag vill hålla under sommaren! En tillräckligt hög vikt för att känna mig stark och bygga muskler optimalt - men ändå inte onödigt hög eftersom det dels inte behövs för att utvecklas plus att det är otympligt att bära runt på ;)

Så vart är då min stabila vikt? Hm... Vet inte riktigt helt ärligt! Min kropp har ju under det senaste året varierat mycket i vikt :o

Förra våren 2014 när jag jobbade på fitnessgalan i Globen vägde jag 54 kg - hösten 2014 vägde jag istället runt 70 kg - våren 2015 (nyligen) vägde jag runt 52 kg - och nu väger jag 57 kg

DET SVÄNGER RÄTT REJÄLT DÄR ! Men jag tror att det blir kämpigt att komma upp på
70 kg igen och fullkomligt onödigt för det var lite väl mycket att dieta bort till tävlingen :i hela 18 kg onödig vikt egentligen ;)

Men börjar jag närma mig 50-sträcket mår jag inte så bra, känner mig svagare och skör och jag måste ligga på ett rätt så rejält underskott i matintag för att ligga kvar där vilket jag inte vill.. Utvecklingen blir ju verkligen minimal där ;)

Men runt 60 kg då? Hm... Ja kanske! Återstår att se :D ännu så mår jag ju bra även om jag upplever min kropp en aning vätskig.

I januari i år när jag hade dietat bort 12 kg och vägde just 58-57 kg kände jag mig dö-snygg! Alltså då var jag kurvig på ett kvinnligt sätt men såg ändå tight ut och definitivt hälsosam :D men min vikt nu på 57 kg ser helt annorlunda ut eftersom det är en relativt snabb viktuppgång som ligger bakom... Plus en kropp i obalans!

Min kropp har ju vart på underskott i nästan ett halvår inför tävlingarna eftersom jag behövde så lång tid att dieta bort kroppsfett, och därför svarar den nu genom att verkligen spara och suga åt sig allt jag stoppar i mig! -förståeligt! Min kropp vet ju inte om detta mat-flow kommer upphöra igen plötligt liksom -vilket det inte kommer på ett bra tag ;)

Jag kommer fortsätta träna på för att få in såväl vätska som mat IN i musklerna och jag kommer fortsätta äta mat -men ändå hålla lite koll på vågen!:) det viktiga för mig just nu är ingen sommarform utan det är att må bra. Det har vart mycket fokus utseende nu på senaste och jag vill nu träna för att det är kul!

Det är också viktigt att min kropp får återställa sig och komma tillbaka till en normal förbränning och ämnesomsättning igen där den inte är rädd för svält :) jag vill bli viktstabil -och alltså varken gå upp eller ner för mycket i vikt och då kunna äta bra och mycket mat :)

Men det tar lite tid att komma tillbaka dit men tid har jag och tid ska jag ge mig! :D

 

Likes

Comments

Första gången på ett halvår!

Sitter just nu och tar en lunch tillsammans med min pappa - och vi äter inte vad som helst utan vi äter SUSHI!!!!

SOM JAG LÄNGTAT EFTER DET PÅ DIET

Så fantastiskt gott verkligen, jag bara njuter! Och trevligt sällskap av min pappa också... En mysig eftermiddag helt enkelt!

 

Likes

Comments

Fitnessjulia: något jag gillar mer och mer

Hej fighters!

Alltså jag har verkligen börjat uppskatta tidiga träningspass mer och mer! - finns så mycket tid över till annat då :D ett extra träningspass tillexempel haha... Blir ju så för mig ibland att jag bränner av två separata styrkepass på en och samma dag ;)

Idag var det rätt så tomt på gymmet.. Men jag var ju där vid elva på morgonen så folk jobbar eller går ju i skolan. Det är skönt när man kan glida runt som en kung inne på gymmet och köra precis de övningar man vill göra i precis den ordning man vill utan att någon råkar komma i vägen ;)

Idag var det axlar och lite mage på schemat! Förra axelpasset var mycket fokus framsida och baksida axel så idag gjorde jag betydligt fler sidoövning -men även lite pressar och baksida axel såklart :) men först fokus utsida axel!

Jag plockade tillbaka vissa övningar som jag körde mer förr i tiden och det var riktigt kul! Tillexempel enarms Sidolyft med hantel + dropset där jag håller andra handen på ryggstödet till en av bänkarna - sjuk kontakt!!

Jag tycker verkligen att jag hade bra axlar förr i tiden.. Typ bättre än nu :o vet inte om det är en visuell illusion skapad av att mina armar och resterande kropp är mycket större nu än vad jag var för --> vilket leder till att axlarna upplevdes större då eller så behöver jag helt enkelt se över min axelträning lite ;)

När Jonas är klar med sin tävling nu den 2:e maj på tyngre Classic i Solna så ska jag be honom hjälpa mig lite igen - det ger sjukt mycket att få lite hjälp att strukturera upp träningen av en kunnig person! Det är så otroligt enkelt att råka köra omkring i samma hjulspår hela tiden som man alltid gör, men en fräsch synpunkt utifrån på ens träning kan göra underverk :D

Hur som helst; det är otroligt skönt att redan vara klar med dagens träning och nu ha hela eftermiddagen till annat! :)

Vid fyra blir det en sushi tillsammans med min pappa i Göteborg -mysigt!! :D

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw