Ja, som rubriken avslöjar är slott trendigt hos oss just nu. Först Rosersbergs Slott, sedan Tyresö Slott och nu även Hässelby Slott, alla för olika syften.

Vid Rosersbergs slott avslutade vi piloten och trailern, Tyresö slott åkte vi till för att överväga framtida inspelningar eller fotograferingar, sist har vi Hässelby Slott där vi senast hade styrelsemöte och övervägde inspelning eller fotografering även där. Alla tre slottsområdena är så otroligt jättevackra.

Vi tar också gärna emot förslag på andra slott ifall ni har idéer på vackra slott inom Stockholms län.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Hoppas att ni kommer ihåg att följa oss på även bland annat Facebook och Instagram, för där finns det videoklipp och fler jättefina foton av våra skådespelare. Vi har samma namn överallt för att vara lätta att hitta. Snart kommer vi också att skapa en YouTube-kanal för att kunna publicera videor även här på bloggen. Så snart det är gjort kommer vi att publicera ett blogginlägg om det så ni hittar länken till kanalen, men under tiden kan ni följa oss på Facebook och Instagram. Bli gärna stödmedlemmar för bara 35 kr i månaden och få en massa fina medlemsförmåner hos oss, vilket går att läsa om i föregående inlägg.

Likes

Comments

Goddag, kära läsare och följare! Hoppas att ni har en fantastisk dag och vill se mer av oss i Femifantasy snart.

Bli gärna stödmedlemmar i vår ideella förening och hjälp oss att förverkliga föreningens visioner. Det är våra medlemmar som håller föreningen levande och gör att vi kan fortsätta med det vi gör. Att vara stödmedlem hos oss kostar endast 35 kr i månaden och en sådan får många förmåner:
- Delta och rösta på årsmöten
- Lämna in synpunkter, förslag och klagomål till föreningen
- Casta för filmregissör
- Billigare inträde till föreställningar
- Tack i eftertexterna på våra filmer
- Vara statist i våra filmer
- Besöka upp till tre träffar per termin
- Skriva manus till våra shower
- Applådtack vid föreställningar
- Närvara vid inspelningar
- Sufflera
- Medverka bakom kulisserna vid föreställningar
- Vara standin-skådespelare i våra teaterpjäser

Fullt betalande medlemmar betalar 70 kr i månaden och får (förutom allt ovanstående) kandidera till styrelse eller valberedning, casta för skådespelare i våra filmer och teaterpjäser, delta i skådespelsverksamheten som består av teaterövningar blandat med improvisationslekar, dessa medlemmar (som inte vill/kan delta som skådespelare på scenen eller framför kameran) får även självklart gratis inträde till våra alla föreställningar och förtur till biljetter.

Kontakta oss på Femifantasy-casting@outlook.com eller skicka ett meddelande till oss på ​Facebook. Ni kan även kontakta föreningens ordförande ​Elina eller vice ordförande ​Matilda via Facebook eller via mejl till Elina_Viipurin.Kaunotar@hotmail.com/Matilda.Eriksson7@gmail.com

Självklart kan ni även kontakta oss om ni har några frågor. Sprid vidare inlägget och hjälp oss att skapa feministisk konst i form av teater och film med fantasy som genre. Kom ihåg att vi skänker viss del av våra eventuella föreställningskomster till kvinno- och mansjourer. Övriga pengar vi får in används till att utveckla föreningen till det bättre, för en förening kan aldrig bli bra nog.

Likes

Comments

Oops, vi glömde att publicera fotona. Dessa foton är från vår inspelning i Sköndal, Hässelby, Stavsnäs och Rosersberg:

Likes

Comments

Nu är både piloten och trailern så gott som färdigfilmade, äntligen. Det enda som nu saknas är ihopklippning och lite effektsredigering, sedan är båda klara att äntligen visas upp. Trailern är inspelad i Rosersberg, medan piloten är filmad i både Rosersberg, Sköndal, Stavsnäs, Hässelby och Vällingby. Snart äntligen kommer vi äntligen att ha någonting att visa upp för omgivningen, snart...

Likes

Comments

Godkväll, kära läsare! Än en gång har det blivit ett litet glapp i bloggandet, men nu drunknar vi i saker att göra bakom kulisserna och kameran. Snart får ni se ett färdigt resultat, ska ni se, för vi är nästan klara med piloten och trailern äntligen. Nästan allting är färdigfilmat nu tillslut.

Nåja, nu ska vi inte tala om allting bakom kameran. Idag tog två styrelsemedlemmar, ordförande och sekreteraren, en utflykt till Tyresö slott. Förra gången vi filmade så var vi vid Rosersbergs slott, vilket var ett jättevackert ställe, men vi försöker också att kolla på andra potentiella platser att filma på och därför tog två av oss idag en tripp till Tyresö slott. Även det stället var jättevackert. Det fanns en massa natur omkring och det var lätt att ta sig dit. Kanske blir det där vi filmar eller fotograferar nästa gång, vi får helt enkelt se. Stället är också som gjort för exempelvis en mysig dag ute med sina vänner i naturen, så om du trivs på platser som är lite utanför stans stressiga miljöer så tycker jag att du ska åka till Tyresö slott för en picknick eller något så'nt.

Tyvärr så tog inte jag (ordförande) några bilder på slottet den här gången, men sekreteraren gjorde det. Så snart hon har skickat mig fotona så kommer jag att publicera dem här på bloggen så ni får se dem. Stället är som gjort för en fantasyinspelning, tyckte vi båda två. Vad nästa ställe vi kollar in blir får vi se snart nog, men nu har vi åtminstone två platser som kan vara potentiella inspelningsmiljöer.

Håll utkik efter fotona. Ha en trevlig kväll nu, så hörs vi av snart nog.

Likes

Comments

Eftersom jag, @Varganess, fick hoppa in och sminka en del under senaste inspelningen av Femifantasys trailer så har jag funderat en hel del på det här med smink och kostym i allmänhet. Än så länge har Femifantasy faktiskt ingen kostymansvarig, men jag personligen ser verkligen potential för en Make Up Artist att få utlopp för sin kreativitet och att utveckla sin portfolio hur mycket som helst i föreningens projekt! Jag själv har ju inte alls någon utbildning utan enbart ett intresse och en del erfarenhet då jag som hobbymodell oftast fixar mitt eget smink till TFP-fotograferingar.

Nå, nog om mig. Jag vill bara lyfta fram den här möjligheten för alla er MUA:er där ute - ta chansen! Till min kännedom så siktar föreningen på att ha en "kostymansvarig" för projektet till en början, där både kläder, smink och hår ingår, men det finns möjlighet att öppna upp den posten på flera, så att säga. Förhoppningsvis så kommer föreningen i framtiden att kunna köpa in material, smink och liknande i enighet med kostymansvarigs önskemål (guldläge att släppa kreativiteten lös). Bara fantasin sätter gränser på vilka varelser du kan jobba fram tillsammans med Femifantasy i Den Magiska Dimensionen!

Bilder från Pinterest

Likes

Comments

Hallojsan! Vi ska se till att bättra oss på att uppdatera blogg och hemsida oftare igen. (Stort tack till Varga som kommer att hjälpa till med bloggandet!)

Nu är vi nästan så gott som klara med vår pilotepisod/prologfilm och även trailer till vår kommande trilogi. Vi har lite finslipning och redigering kvar, men snart är vi helt klara.

I det här inlägget så vill visa några fler bilder från inspelningen i måndags. Hoppas att ni gillar dem och att vi kan visa några videoklipp snart!

Likes

Comments

Vi är riktigt glada att kunna meddela att Femifantasys filmprojekt Den Magiska Dimensionen är på gång igen! Mycket har hänt bakom kulisserna den senaste tiden trots att bloggen inte har hängt med och blivit uppdaterad på senaste tiden. Det ska det förhoppningsvis bli ändring på i framtiden - nu har nämligen @Varganess börjat hjälpa till att hålla igång bloggandet :)

I måndags var vi ett gäng från Femifantasy som åkte till Rosersbergs slott för att spela in fler scener till den kommande trailern. Efter många timmars slit så hade vi fått ihop en god portion material så vi hoppas på att snart kunna ha rörlig bild att visa er! Alla arbetade på bra även om vi jobbar för att träffarna ska bli ännu mer effektiva.

Glöm inte att du kan bli stödmedlem hos Femifantasy för endast 35 kr i månaden! Det är billigare än ett mål på Mc Donalds, och hjälper oss att hålla projektet levande. Kontakta oss för mer information.

Likes

Comments