Alla har vi nog haft en såndär "klassens pajas" när vi gick i skolan? Vi kan ju säga att denna kille var "jobbets pajas". Jag kan inte komma på en ända stund då jag hade tråkigt med denna kille. Visst man hade ju småtjafs, men det har vi väl alla med varandra?
Nu har det gått en vecka utan honom och jag har så svårt att hantera detta. Jag tror fortfarande inte på det. Jag träffade ju  honom mest på jobbet och där säger vi att han har semester. Men jag känner så starkt att när jag öppnar dörren till jobbet varje morgon att han finns med mig och varje gång jag ska gå runt ett hörn så hoppas jag att han står där och väntar.
Var hos en psykolog och pratade om allt det här idag och det kändes väldigt bra att få prata med någon som inte kände honom. Tur det att jag inte tog någon mascara imorse, för den skulle bara ha kladdats ut i ansiktet.

Nu måste jag ta en paus från det här innan jag börjar gråta igen. Ska försöka sova, me kommer sluta med att jag gråter mig till sömns. Är det någon som har något/några tips på hur man kan bearbeta en sådan här sorg?

​Puss Fanny

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Orkar inte med allt just nu. Orkar inte vara någonstans, orkar inte prata med någon, vill bara vara och sörja. En god vän till mig gick bort i Söndags. Inte vem som helst, en av mina närmaste kollegor på jobbet. Har varit tufft för alla. Har försökt att vara stark, det fungerade de 2 första dagarna, men sen brast det totalt och jag har varit hemma (eller hos mamma o pappa) i 2 dagar och bara gråtit. Kan inte förstå att detta är verkligt. Det händer inte, eller det ska inte hända. En så ung och frisk kille på 26 år. Det är overkligt och det går inte ihop. Orkar inte riktigt skriva om det här mer just nu, börjar få tillbaka gråten i halsen.
Är det någon som har några tips på hur man kan försöka koppla bort det här eller något liknande. Vet varken ut eller in vid det här laget.

Likes

Comments

Ojoj, nu var det 1 månad sen jag skrev sist. Känns lite syndigt här. Men vad har hänt då? Sjukt mkt på jobbet iaf, kanske har berättat att jag har fått semesterbekräftelse för Miami?! Förälskat mig i "A Walk To Remember" och har nu kollat igenom den ett x antal ggr xD. Sen så upptäckte jag att Shane West är med i tv-serien Nikita oxå, så har självklart plöjt igenom den oxå ;). Så snygg han är asså. Channing Tatum filmer har ju oxå dykt upp såklart :). Sen så kom Becca hem från Cypern för att fira Sannas student så fick umgås med henne några timmar <3, så himla roligt. Bestämde att jag skulle åka ner till henne någongång efter jag har varit på Mallorca med familjen. Så det blir 3 stor-resor iår. Miami, Mallorca och Cypern. Sen blir det säkert småresor, tex Malmö och Anderz. Pratade nyss lite snabbt med honom, men ska prata lite mer med honom strax.

På andra fronter har det oxå hänt saker, bara att fråga Sanna (på jobbet) xD, Becca x2 eller Emma x2... Moa hahahaha.
Sen har jag ju nästan vunnit över Erik i MarioKart. Lite surt, men va fan. Ska be Felix om några fler råd och sen så, då är han helt överkörd :p. Peace of cake.
Linus och Johan har ju tagit studenten oxå, det får man inte glömma. Nyss var de ju typ 14 år :o, åren går ju bara för snabbt.Shane har ju fyllt år oxå ;) Och Linus student (far och son)

Likes

Comments

Var ju sjuk häromveckan och bestämde mig för att kolla på "A Walk To Remember" m. Mandy Moore & Shane West. Hade glömt lite vad den handlade om så mitt i filmen började jag minnas vad den handlade om och jag började storgråta (alla som har sett den filmen vet vad jag menar). Och jag kollade inte bara på den 1 gång, utan typ 10-15 ggr xD. Och gråtit lite varje gång, kanske inte lika mycket som dom första 5 gångerna, men gråtstunder har det definitivt varit ;). Men nu hade jag tänkt att lägga den lite på hyllan och vänta och kolla på den med Becca igen. Om det tag, kanske gråter lite igen då, men orkar jag hålla mig?, den är ju så bra. Sanna, du måste se den (även om det är high school).
Sen så vet jag ju att han har gjort filmer efter "A Walk To Remember" så jag slog upp honom och hittade "Echelon Conspiracy". Så kollade igenom den och kan ju säga att han är sjukt grymt snygg (som om jag inte visste det sen innan), det var väl lite därför jag kollade upp den filmen.
Och sen självklart så kollar jag ju på tv-serien "Nikita" nu (har slut på mina tv-serier så började på den) och såg att han tydligen är med i den oxå. Riktigt bra, riktigt bra :) 


Why is Shane West so cute? 😍
Likes

Comments

Cd/Film/Tv-serie

Cd 5kr/st:
High School Musical 1 + sing along

Filmer 20kr/st
High School Musical 1 + song along
Dumpa honom
The heartbreak kid
Miss March/The Rocker
High road
Seven years in Tibet
Beck - Monstret
Wallander - Luftslottet
Wallander - Kuriren
Wallander - Innan frosten
Wallander - Fyfånen
Wallander - Mastermind

One Tree Hill s1e1-8 30kr

Gilmore Girls box 150kr

Likes

Comments

Asså dom här (6)dagarna jag har legat sjuk har jag hunnit med en hel del filmer; A Walk To Remember x 7 (snart 8), Abduction, Disconnected, GrownUps 2, Glee-avsnitt, alla H2O-avsnitt o några mer som jag inte har i huvudet just nu. Men många har det vart iaf.
Sen så runt lunch idag var det snyggt oxå. Har typ gått runt i morgonrock de har 6 dagarna. Jag väntade besök från mamma o pappa. Det plingar på dörren (och självklart förmodar jag att det är dom) och jag öppnar i morgonrock (xD) och då är det några som typ skulle kolla ventilationen som står där xD. 2 skitsnygga killar. Men jag frågade dom om jag behövde göra något, de sa neeh. Så jag åktergick till SuperG och att kolla på A Walk To Remember xD.
Så kan du ju oxå gå, eller vad säger du? 😉Likes

Comments

                                                                                                        

Om du behöver gråta lite så finns alltid "A Walk to Remember"


Likes

Comments

Den bara döck upp sådär från ingenstans imorse efter jag varknat o pratat med pappa runt 05.30. Har fått halsfluss.
Jag somnade om och i drömmen hade jag halsfluss och jag hade pratat med Cindy och hon sa att, Repair, Prob och SuperG var bra för halsen. Så gurgglade lite prob. Hade snackat med Erik och han skulle komma förbi med lite SuperG till mig efter jobbet. Sen plötsligt ringde det på dörren. Mamma, pappa o Matilda var här. Mamma skulle tydligen hålla på i köket (vet inte riktigt med vad), pappa gjorde nånting) och Matilda satte sig framför tv:n med ljudet på högsta volym. Jag bad henne stänga av tv:n, eller iaf sänka ljudet men hon vägrade så jag gick och stängde av tv:n och gick o la mig i sängen igen. Hon slog på tv:n igen och samma sak upprepades ett x antal ggr, innan jag blev så arg att jag slängde tv-dosan i golvet. Sen så försvann dom och jag vaknade vid 07.30 kanske kl var.
Jag ringde till Johan och fick sjukanmäla mig och sen snacka jag med Erik och han är så himla snäll så han delar med sig lite av SuperG till mig för min hals. Hoppas på att Prob, Repair o SuperG kan hjälpa nu, orkar verkligen inte upprepa proceduren från förra gångens halsfluss (för några år sedan).
Nu blir det soffläge och några filmer :).

Likes

Comments

Följde med mamma till E-tuna imorse för lite grejer (jävligt tidigt på morgonen), var hemma redan vid 11 så åkte ner till stan och mötte upp Hampus för att få pengar till eventbiljetten :). Sen så ringde Mattias från DHL medans jag var på banken och hade paket till mig, han frågade vart jag var och han skulle komma till stan.
Han ringd igen när han var närmre stan och sa att vi skulle mötas upp vid optikern och precis då åkte en DHL bil förbi mig och jag sa att han kunde stanna för han åkte precis förbi mig, men då var det tydligen inte han så vi bestämde då optikern. Fast då kom jag o Hampus på att det finns 2 optiker på hörnorna. Synoptik swom ligger i gatan över och sen den i hörnet vid Micke & co.
Vi såg en DHL bil komma körandes uppe vid synoptik så vi gick dit, men det var heller inte Mattias xD. Sen vände vi och gick neråt och då kom Mattias körandes där med min leverans. Tydligen var det 2 paket till mig.
Loggade in när jag kom hem och kollade kontot, fast det hade bara dragits för 1 leverans, lyckliga mig :). Sen vart det att kolla upp hur jag skulle föra över pengar till Cindy för biljetterna. Vanliga genom banken vart skitkrångligt, så vi sa att jag skulle föra över via PayPal. Så har fört över pengar från min bank till mitt PayPal konto, så imorrn kan jag föra över till Cindy. Förhoppningsvis :).
Nu blir sängen känner jag. Man blir lite sliten ibland asså xD.


Likes

Comments

Hmm, har varit lite mkt ny under påsk och denna vecka. Började med 3 påskmiddagar på raken.
1. Hos oss med Lasse, Linda, Max o Emil
2. Hos mormor & morfar me släktgänget
3. Hos oss med farmor, farfar, mormor o morfar

Sen vart de en skräckhistoria från en pensionär på jobbet, usch fyfan va äckligt. Erik tror du att du kan flytta 😉 , skulle uppskatta det jättemycket 😊.
Sen så tappade vi bort Hampus också så det vart en liten skräckhistoria i sig (för min del), måste fan sluta kolla på Wallander, Beck CSI. Gör tydligen förtidiga slutsatser xD. 

Vart det att fixa med lite räkningar och städning innan jobbet då jag började 15 - 22.
- - - - - 

Idag blir det 08.30 - 15 och sedan hem och fortsätta städa klart, förhoppningsvis träffa folket senare ikväll.
Ny låt på hjärnan med


Likes

Comments

1 34569 Next

Better Blogging Nouw