börja skriva igen?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så söta ni är. Många av er som läser min blogg har bett mig om att fortsätta blogga. Jag blir ledsen och besviken på nattstad och hur dom har skött mitt ärende och därför håller jag på att byta bloggportal. Info kommer inom kort.

Likes

Comments

Jag får inget svar av nattstad. Jag har försökt att kontakta dom gång på gång. Har någon en bättre förslag?

Likes

Comments

Detta är vad jag pratar om. Senaste inläggen som exponerar sex. .

Likes

Comments

Hej alla fina. Tack för att ni har lämnat underbara kommentarer. Jag förstår att nattstad reagerar som dom gör eftersom dom har regler som måste följas för alla bloggare och inte enbart mig. Självklart så vill dom välja vad som skrivs på deras sida eftersom dom har annonsörer mm. Jag är ledsen om jag har fått någon att känna sig stött. Men jag kan inte förstå att det fanns sexblogg innan som fick vara på listan. Tjejen som skrev om sitt liv som prostituerad . Jag kan lova att skriva om samma saker igen fast med bilder som är super pixlade och mindre groteska. Jag vill även passa på att tacka er som förstår mitt sätt att skriva på och jag är glad för eran stöd. Min funktion som betald bloggare är avstängd så länge och när jag har hittat en lösning med nattstad så kommer jag tillbaka. Ännu en gång så ber jag om ursäkt.

Likes

Comments

Ge mig en anledning till varför jag ska blogga? Jag får tydligen inte ha en egen åsikt, jag får inte driva min blogg på mitt sätt fast att jag har satt en gräns för dom som besöker min sida . Man måste vara 18 år gammal. Sen finns det folk som tar upp värre saker på nattstad, 13 åringar som står nakna och tar bilder på sig själva och tjejer som säljer sexuella tjänster. Vad är det som stör dig mother fucker som anmälde mitt inlägg? Att jag skriver om Islam? Att jag visar hur världen ser ut? Eller att jag har fått många läsare? Till mina andra läsare ... Varför ska jag fortsätta blogga?

Likes

Comments

I november förra året fick Tim Art från England ett mystiskt mail från sin bortgångne vän Jack Froese. I ämnesraden av mailet stod det: ”I´m Watching.” I själva mailet stod det: ”Did you hear me? I´m at your house. Clean your fucking attic!”Hmm, inget om andra sidan? Inget om hur tillvaron efter döden är? Spöken är då för retfullt hemlighetsfulla!Tim kände sig extra träffad av mailet för bara en kort tid innan Jacks död hade de varit uppe på vinden och Jack hade retat Tim för att den var så ostädad.En annan person fick också ett mystiskt mail från Jack. Nämligen hans kusin Jimmy McGraw. Detta mail var ännu mer mystiskt för där varnade Jack honom för en ankelskada som skedde efter Jacks död.(Gör detta Jack till en spökskrivare förresten?)Både Jimmy och Tim vill tro att det verkligen är Jacks ande som sänt dem mailen för att visa dem att han mår bra och uppmuntra dem att gå vidare.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw