Som ts så har vi konstant hot mot oss finns flera som bli mördade och misshandlade för vi just är transsexuella.
Hört många historier från andra vad som hänt dem. Vissa har fått glasflaskor slagna i bakhuvudet för just de är den dem är.
Just mig själv har jag fått hot och kränkande meddelande att jag är äcklig, att jag borde dö, jag är en sak som inte borde leva etc.
Jag har en rädsla att gå hem själv att vara själv för länge på ett ställe, att något kommer hända, då denna värld har mycket brister och psykopater som går lös på våra gator. Dock så finns de inga lagar eller dylikt som skyddar ts-folk. Vi är en grupp som lever oftast i ständig rädsla och förtryck av vissa människor och styre. Vi måste kämpa att alla ska kunna känna sig säkra ute, Och inte ett fåtal människor som passa in i normen, låt oss alla bygga ett säkrare samhälle för alla!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varit på dejt och visste inte riktigt vad jag skulle göra eller säga. Men men allting kan inte gå. Vet inte om jag gillar han eller inte, så kan varken skratta eller gråta. Men aja finns nog någon mer fisk i sjön än han. Vi båda vill nog olika iallafall. Man kan inte vara ledsen över något man aldrig haft så man kan ju aldrig förlora de heller.

Likes

Comments

En fråga som jämt uppstår är "vem är jag?"
Svårt att säga vem jag är. Jag är en människa, snäll till naturen skin på näsan, dyslektiker, konstig, rolig, knäpp, snäll , snygg, lång och vacker. Bruka vara dom vanligaste svaren jag ger.
Men den jag är gå verkligen inte beskriva med ord, jag är allt och inget, många tankar som kretsar kring mig samt mycket mer.
Du måste känt mig minst ett år bara för att veta 10% vem jag är eller vem jag inte är. Jag ser mig i spegeln gillar själv de jag ser hos mig och vem jag är, duger de inte för dig men sorry för dig då, för du spelar då ingen viktig roll i vem jag är och vad jag är. Bring love and hope!

Likes

Comments

idioter behöver jag inte runt mig och folk som sprider falska rykten om en mm idag fick man då reda på sanningen med andra ord. Men nu finns dom inte längre i mitt liv lika bra de så får man vara glad en stund till igen :)

Likes

Comments

Nu gäller de slut spurt dock kanske de inte kommer gå så fort men ändå snart är man klar med allt :)

Likes

Comments

När livet känns tungt, meninglöst.
Så tittar jag på de jag har en underbar familj, släkt och vänner. Så ser jag fram emot de jag har vissa saker gå att ändra inte allt men de jag kan göra försöker jag göra med varje andetag, njuta av att vara mig själv njuta att jag känner och har känt olika typer av kärlek och blivit älskad och älskat något, någon. livet är aldrig en rak väg men alltid spännande och kul att se vad som döljer sig vid nästa krök eller dalgång.
med dessa ord hoppas jag folk förstår att ingen annan kan slå ner er för ni är perfekta som ni är som människor :)

Likes

Comments

Mat med gammal väninna och pratat om diverse saker väldigt trevligt och roligt har vi iallafall ;p

Likes

Comments

Ja idag har de varit en underbar dag först med min bf, sen en väldigt bra väninna på bryggfestivalen där några undra om jag hade silikonbröst svaret är nej skulle jag haft de skulle dom varit större ;) bifoga en bild under där ni får se lite vad hormoner gör! ;)

Likes

Comments

Något som stör mig är människor som behandlar andra som skit men sen att dom har mage att höra av sig till en efter de dom betet sig! Nej somliga borde få sig en smäll av en grundläggande vett och etikett bok i huvudet!

Likes

Comments

Varför säger folk jag borde skämmas över hur jag är eller vad jag gör? Jag skäms inte över något eller någonting är helt äkta med vem jag är. Så du som säger jag ska skämmas är egentligen den stora som ska skämmas som är så inskränkt och inte kan uppfatta att alla är olika och inte kan lära sig att vi alla är märkliga. Så är du är den som borde skämmas över den du är plus tycker du/ni är bara pinsamma och skäms över er!
puss sprid kärlek och inte hat som för mörkar värden :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw