Då är man 22 bast! Känner mig dock fortfarande som en 15 åring! haha!
Jag "firade" min födelsedag igår med träning som ni kan se i förra inlägget. När Erik kom hem så åt vi "tårta" gjort av granola. soyghurt, kokosolja och massa bär! Glutenfri och vegansk!

Men under tiden Erik var och jobba så var jag helt själv. Det kom inte en enda käft hit. Ingen som som ringde eller skrev om man skulle hitta på något. Så med andra ord, min födelsedag var exakt som alla andra dagar. Värdelöst!
Hade ju varit skönt om jag kunde få ordentligt t frirad någon gång... Men man ska väl inte klaga antar jag!

Min lillebror ringde upp mig i alla fall och önskade mig en fin födelsedag! Sedan pratade jag även med mamma och mormor i telefon igår.

Det var min födelsedag det. En helt vanlig dag som alla andra.

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten- Kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat!❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fyller jag 22 år, Grattis till mig själv!🎉 Hur firar jag denna dag då? Ja jag vet inte... Just nu sitter jag i soffan med en (hör och häpna) en grön smoothie! Först var jag på ett möte & efter det så drog till gymmet och körde att svettigt pass! Kom hem för en liten stund sen.
Erik jobbar, mina vänner jobbar/pluggar/är inlagda. Så jag kan inte ens vara med MINA vänner. vilket suger lite grann. Solen skiner. Så det är ju något positivt!

Denna dag kommer säkert blir som alla andra...

Jaja, nu ska jag dricka upp min smoothie och fixa något att äta!

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten- Kom ihåg: Sprid Kärlek inte! ❤

Likes

Comments

Här det går det upp och ner med uppdateringen! Men det har inte hänt något intressant så har inte haft något att blogga om direkt. Det är samma gamla vanliga kan man säga 💁

Men vet ni vad?
I morgon är det MIN FÖDELSEDAG! 🍻 I morgon fyller ja 22. Har dock inge speciella planer för min dag. Jag ska på ett möta kl 9. Men det är det enda jag har planerat, och det har inget med min födelsedag att göra.
Jag vill göra något kul när jag fyller år och inte det samma gamla vanliga. Att fika... så trist... Vist fika kan vara trevligt. Men vill HA ROLIGT!!!
När jag fyllde 20 så hade jag kul. för då var det lite annorlunda. Jag var hemma hos Marica då som firade mig. Då hade jag kul.

"Drömmen" är ju att jag ska bli överraskad. För det har aldrig hänt förut! Eller att jag får ta på mig en ögonbindel och så åker man hem till någon som har fixat ett litet kalas eller nått.

För jag vill inte bara fika när jag fyller år... Och till er som "men fixa en egen fest då" Jag har försökt med det tidigare men det har aldrig varit någon som har vela komma. "det blir vad du gör det till" Stämmer inte alltid! Lite svårt att ha kul själv tycker jag....

Nej nu ska jag sluta gnälla och sätta på en tvätt och försöka ta mig ner till gymmet!

Ni får sköta om er så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments

Men hej på er! Ja jag lever en, men livet kommer ikapp och som ni vet lägger jag väldigt mycket fokus på min psykiska ohälsa Därav att bloggen har fått tagit lite stryk.

Igår körde jag ett rätt hårt kvällspass på gymmet. 45 minuter på löpbandet. 30 minuters styrketräning och 10 minuter stretching.
Det var menat att jag bara skulle gå på löpbandet i 15 minuter. Men jag var inne i min egna lilla värd. Så dessa 15 minuter blev 45 istället x)

Idag ska jag i väg på ett möte kl 13:15 och det ska vara i typ en timme. Efter det så kommer mamma och förmodligen hennes kille hit. Dom ska komma hit mer lite mer av mina grejer. Plus hjortron! Älskar hjortron! 😍

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten- Kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat!❤

Likes

Comments

Hej på er! Får jag bara fråga... Ni som saboterar..Vad får ni ut av det? Inget alls förutom en del arga & upprörda människor.
Det är så här att Pride Trappan häri Falun har blivit saboterad igen. Liksom.. Vad har den trappan gjort er? Inget alls! Vill ni så gärna skvätta färg, så gör det hemma. Köp en målarduk eller 2 så är det löst! Ni behöver inte förstöra för det!
Men en sak ni ha klart för er! Det spelar ingen roll hur mycket eller hur ofta ni kommer förstöra den, det finns så många mer som står för KÄRLEK! 💗🌟❤

Nu ska jag byta om till mina träningskläder & kolla när det går någon buss ner till stan så jag kan kötta på gymmet ett tag!

Sorry för ett lite argt inlägg...
Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra, kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat! 💓

Likes

Comments

Hej på er! Och Hej till ett regnigt Falun! Passande då jag ska städa! Känns dock som det är det enda jag gör. Men får panik och mår dåligt när det är stökigt och saker över allt! Har blivit lite mer noga att det ska vara fint sen jag och Erik fick en egen lägenhet.
Dom på psykiatrin tyckte det var jätte bra att vi har fått något eget. Dom sa att jag måste bo en lugn miljö. Vilket jag gör nu <3

Igår hade vi lite mys! Det blev ett glas med vitt vin till mig ( tre apor, den är vegansk) Öl till Erik med lite gott tilltugg och serie! Så himla mysigt! 😍

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra- Kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat! ❤

Likes

Comments

God morgon. hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Jag sov rätt helt okej inatt. Kände att idag kommer jag vara rätt trevlig! Jag skulle hu varit på ett rätt viktigt möte idag. Men dom ringde upp mig och berätta att det är inställt p.g.a av att dem som skulle hålla i mötet fått feber. Så då förstår man att dom inte vill hålla i ett möte i 2 timmar! Hoppas dom blir friska!

Efter som det blev inställt så kan jag passa på att töja upp här! Ska även försöka sortera lite. Vad ska slängas? Vad ska vara framme? Vad ska vara i förrådet? Såna saker! Vill bara komma i ordning här någon gång!

Kl 13 ska jag träna med min PT, vilket ska bli skönt!

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten- Kom ihåg: sprid KÄRLEK inte hat❤ så hörs vi!

Likes

Comments

För någon dag sedan bakade min Sambo Erik en Vegansk ananaspaj! Den blev super god 😍
Gillar man inte annans så kan man ju göra en annan paj (daaah) Sen för att vara snälla mot djuren så är det bara att byta ut alla animaliska produkter mot veganska. Svårare en så är det inte!

Här kommer receptet:

Sätt ugnen på 200 grader. Öppna en burk ananaskross (ca 400 gr) och låt rinna av i sil eller genom lockets springa.

Pajdeg:
150g margarin (mjökkfritt)
3dl mjöl
1dl socker
Smula margarinet i de torra ingredienserna och forma till en deg. Platta ut i en ugnsform, gärna med avtagbara kanter.

Fyllning:
2 dl sojagrädde
0,5 dl socker
1tsk vaniljsocker
1 mellanstor burk ananaskross, avrunnen
Blanda ananas, vaniljsocker, sojagrädde och socker och häll i formen.

Grädda i 20-25 minuter på 200 grader.

Låt svalna. NJUT!!
Ta gärna Vegansk Vaniljsås eller glass till!

Likes

Comments

Just nu skulle jag egentligen ha varit på möte. Men... jag ringde och avbokade. Eller rättare sagt, jag ringde ett nummer där det var en som gav mig ett annat nummer jag skulle ringa. Men snubben jag skulle ha möte med sms:ade mig. Så vi har löst det. Jag förklarade varför jag inte kunde/kan komma. Han förstod som tur va! Tänker inte skriva några detaljer här då det är så många som har förutfattade meningar och ska missuppfatta!
Dock blir jag besviken på mig mig själv att jag inte ens klarar av att gå på ett litet möte...😷 Jag beundrar er som tar er till skolan fast ni absolut inte vill eller är dödströtta! Ni ska fan ha en guld stjärna! 🌟

Tänker dricka upp mitt kaffe & krypa ner under täcket en stund till. Känner mig rätt otrevlig... Bättre att komma tillbaka och inte vara en bitterfi**a!

Ta hand om er så hörs vi!

(receptet på pajen kommer att komma)

p.g.a brist på bilder så får se bli en i repris!

Likes

Comments