Hem kommen efter ett pass på gymmet. Blev "bara" en timme. Hade velat kötta på längre. Men inte min kropp. Och det är viktig att man lyssnar på den. Brukar ju dock köra MINTS en timme på gymmet. Så jag ska inte vara besviken på mig själv! Hur länge brukar ni minst vara på gymmet? Skulle vara roligt att veta! 😃

Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på film i väntan på att Erik ska komma hem från jobbet!


Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra så hörs vi när vi hörs 💙

Likes

Comments

Det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva bröllopet! Det var så fint & kärleksfullt! Och jag måste erkänna... Jag började gråta i kyrkan. Jag försökte hålla det tillbaka men det gick inte. Det var så fint & jag var så glad för deras skull! 💗✨
Och efter själva vigseln så gick jag fram till Levi och sa "du ät godkänd" x) Måste ju godkänna Lindas karl 😉 Men han verkar vara en bra kille! Dom passar så bra ihop!

Det finns så mycket jag vill skriva. Men det finns inte tillräckligt med ord... Jag började även gråta när folk häll tal för dom. Det var så finta tal 💗

Nu får bilderna tala 😍

Jag & Erik matchade varandra ^^

Likes

Comments

Godmorgon på er mina underbara unicorns! Hoppas ni mår bra & att ni får en fortsatt trevlig dag! 😊
Tänkte att jag skulle släng in ett snabbt inlägg innan jag drar iväg. För som ni vet så ska min släkting & barndomsvän Linda gifta sig i morgon!!! 😍😱💍💗 Ska bli så himla kul!
Och giftermålet kommer att hållas i Stockholm. Så vi kommer att åka dit idag och sova på ett hotell eller något liknade. Mamma kommer hit vid Falun runt 12 tiden och hämtar upp mig & Erik och sedan bär det av till Stockholm!

Så det kan komma att bli lite dålig uppdatering... Men det tror jag att ni förstår!
Det kommer iaf dyka upp en video idag & på söndag ca kl 12:00 Så håll utkik! ^^

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments

Idag kör jag & Erik en till lunch dejt på restaurangen ❤ Man ska uppskattade de små men betydelsefulla stunderna!

Ta hand om er 😘

Likes

Comments

Gårdagen uppskattar jag så extremt mycket! Även om det inte hände något speciellt.. Så var det väldigt behövligt!
Jag & min pojkvän gör typ aldrig något tillsammans SJÄLVA!!! Det kan tyckas att vi gör värdigt mycket. Men det är typ aldrig som det bara jag och han. Det är alltid folk som vara med. Visst, det kan vara trevligt ibland när man är fler. Men inte hela tiden!

Förts så drog jag och pöjken till hans farsas restaurang. Det var inte så mycket folk där just då vilket var skönt. Så där satt vi vid ett bord med en varsin tallrik med mat (som ni kan se i det förra inlägget) Efter det så snurrade vi runt på stan ett tag tills vi kom fram till ett fik. Men det var inte som alla andra fik. Detta var utomhus och i en innergård eller var det heter. Det var super mysigt där! Så jag köpte fika till mig och pöjken. Och där satt vi en stund och hade det anmält trevligt.

Som ni kan läsa så var det inget speciellt så. Men jag och Erik behövde detta! Vi behövde göra något tillsammans bara jag och han! Jag kunde även slappna av. Det kan jag inte annars när det är andra med.
Ni anar inte hur skönt det va att vi gjorde något. Bara vi 2!

Ville bara dela med mig av min tacksam het.

Ta hand om er ❤

Likes

Comments