Nog för att min detox tog bort en del skit från kroppen. Så är det kosten & träningen som har mest betydelse! Det är även 5- kilon! 👏
Snart ska mina muskler kika fram & säga hej! 👋

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte jag skulle få in ett inlägg här på bloggen innan våra gäster kommer som ska bo här nu under dansbandsveckan och innan vi ska dra iväg!
Som ni vet brukar jag och mamma alltid dra ut till sommarstugan under dansbandsveckan. Men i år blir det inte så. Istället kommer vi dra till Värmland och vara hemma hos morsans karl! Ska bli kul att vara någon annan stans för en gångs skull. Samtidigt som jag vill vara i stugan. Jag har lite svårt för förändring. Men det ska nog bli bra!

Vi kommer åka ner till Malung för att glo på folket och kanske köpa något. Jag ska även försöka vloga. Men jag kommer inte att stanna hela veckan. Kommer dra till Falun på Tisdag eller Onsdag.
Vet inte riktigt hur uppdatering kommer att bli. Men jag tror ni har lite förståelse att det kan bli lite svajigt!


Nej nu ska jag se så jag har packat ner allt jag ska med mig!
Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både nätet & i verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments

Dag 7:
Nu var det inte alls många dagar kvar! Nu hade jag vanan inne. Kände inget behov av att trycka i mig skräp. (förutom koffein men det stod jag emot) Allt flöt på riktigt bra!

Dag 8:
Näst sista dagen! Och jag tänkte inte ens på att det var en detox längre. Jag körde bara på! Det var liksom en del av rutinen nu!

Dag 9:
Sista dagen! Här tyckte jag att hade tiden hade gott fort ändå! Även om det i början kändes som att det aldrig skulle vara över! Det skulle bli var skönt och lite tråkigt att min detox skulle vara slut.
Men jag jag jag fixade sista dagen! Jag klarade alla 9 dagar! Och jag blev så stolt över mig själv! Min pojkvän sa att han också blev väldigt stolt över mig! Han gav mig beröm över att jag hade klarat det! 👏😄


Dag 1 vs dag 3 vs dag 9

haters gonna hate

Likes

Comments

Detta inlägg skulle ha kommit upp igår. Men jag hade fullt upp! Sorry, hoppas det inte gör något! 💗

Dag 4:
Min apptipsens efter kaffe... Blir bara värre och värre! Blev jätte rastlös. Ville bara göra mig en stor kopp med härligt varmt kaffe! Men jag stod emot... "jag ska klara detta" tänkt jag för mig själv. Och min pojkvän sa igen att "tänk vad glad du kommer bli när du har klarat det!!!"

Dag 5:
Här var det lättare. Suget efter det var borta. Vilket kändes väldigt skönt! Ville dock fortfarande ha mitt koffein!! Och nu va det ju inte många dagar kvar tills jag skulle vara klar! Så nu var jag lite mer peppad på att klara det!

Dag 6:

Bara 3 dagar kvar sedan är jag klar! Jag kommer snart få dricka min koppar kaffe så som jag vill! Nu är jag van vid detoxen. Nu jävlar gällde att kämpa dessa sista dagar!

bild i repris

Likes

Comments

Go'kväll på er! Jag har inte glömt bort er o ni tror det! Har ju lovat att skriva lite om min detox som jag gjorde. Men jag har dragit hem till Malung. Innan jag kom hit fick jag åka bussresa på ca 3 timmar... Sen när ag kom hit vill jag ta det lite lugnt! Sedan har jag och morsan prata om del saker. Sen helt hux flux flög tiden iväg. Ni vet nog hur det är!

Min detox: Dag Ett:
Dag före passade jag på äta börd, godis & chips! Man ska nog inte göra så. Men kände att jag ville äta mitt börd mes ost och smör!
Första dagen gick rätt bra. Var bara det att jag inte fick dricka kaffe... Och ni kan ju gissa om hur mitt humör va. haha! Men annars gick första dagen bra!

Dag 2:
Här kom suget efter pasta,smör och ost jävligt hårt! Jag ville bara ställa mig och koka massa pasta och ha på massa smör och ost!!! Ni anar inte hur sugen jag var på det! Har aldrig var så sugen någon gång! Men jag stod emot! Det gäller att ha viljestyrka!

Men dag ett och två är brukar vara dom svåraste!

Dag 3:
Mitt sug efter koffein... Att jag inte slog ihjäl någon är ett under! Jag känd hur sur och elak jag blev. Jag kände mig som en djävulens dotter! Stackars Erik som fick råka ut för min abstinens efter kaffe/koffein! Men Erik pepprande mig med att säga "Tänk vad stolt du kommer vara över dig själv när du har klarat det här!!"


Där har ni dag 1 till 3. Dag 6-9 kommer i morgon- Kände att det kommer bli för mycket att skriva och för mycket för er att läsa. Så känns bättre att dela upp det!

Ni får ha en fortsatt fin kväll 😊❤
bilder i repris


Likes

Comments

Det här med att jag skulle uppdatera er varje dag med min detox.... Det gick ju som det gick! Men om ni följer mig på instagram så har ni sett att jag har uppdaterat varje dag!

Idag är det sista dagen av min detox. Allt som allt så är det 9 dagar jag har kört när jag är klar idag. Jag tänker inte ens på att det är detox. Har fått detta som en rutin nu. Så det kommer bli lite konstigt att "bryta den rutinen i morgon.
Mina tankar, känslor och om min kropp kommer ni få uppdatering om i morgon! Lovar! 👌

Sista dagen nu! KÄMPA!!!

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra!😊 Jag mår väl helt okej atm. Är rätt slut mentalt. Träffade en vän igår på stan i ett par timmar. Och jag är en sådan som tar in allt! Ljud,ljus,färger, mönster etc. Vilket gör mig totalt slutkörd mentalt! Min vän är lika dan. Så vi båda har en slags hangover. Fast av allt intryck!

Igår var det dag 6 på min detox. Och det flöt på. Dock så var det lite jobbigt att man inte kunde ta en fika på stan. Men det kan jag leva med.

Så idag är det dag 7, och nu är det inte många dagar kvar tills jag är klar! Jag ska klara dessa sista dagar!
Mitt sug efter posta,börd, chips etc är borta. Blev dock sugen på ficka förut i ett par sekunder. Sen försvann det! 👏

Måste försöka ta mig till gymmet idag

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hur mår ni?
Jag började denna dag med att dra till gymmet. Var där runt 07:00 tiden och blev klar runt 08:35. Skönt med lite morgon fys. För ny har jag resten av dagen att göra vad jag vill. Det blir att ta sig en proteinshake, kolla Youtube medans pojken min ligger och sover x) <3

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments