Hej på er! Jo, jag lever! Internet är fortfarande nere för oss, vilket suger rätt hårt! Men vi har kontaktat en leverantör som skulle fixa detta. Dock så skulle det ta lite tid... Suck! Hatar när sånt här händer! Om jag inte hade haft bloggen eller Youtube så hade jag inte brytt mig så mycket. Men det är ju 2 plattformer som måste uppdateras! Och jag som älskar båda! Men jag antar att jag måste ha lite tålamod!

Jag insåg igår att jag inte har någon vinterjacka! Jag har bara Höst/vår jackor! haha! Så min sambo sa "Men kom till Kupolen det är ju Back Friday hela veckan" Vilket jag inte hade någon aning om! haha! Han sa att jag kan få lite pengar av han så länge då jag inte får min lön förrns på måndag. Vet dock inte om jag kommer orka... Vill inte gå själv... Dessvärre bor ingen av mina vänner i närheten heller vilket är lite jobbigt! 😓

Btw, vloggen från Rock At Sea kommer upp på Lördag!

Ni får sköta om er & sprida kärlek till varandra så hörs vi ❤

Här har ni en bild på en and som dök upp på förskolan igår

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, hur mår ni?

Som ni kanske kan lista ut så har vi fortfarande inget internet... Vilket suger. Och jag får både panik och lite stress över det. För jag vill ju hålla min blogg uppdaterad! Jag känner dock att trots att jag måste köra på mitt 4G så kan jag in låta bloggen eka allt för tom!

Så här kommer ni få se lite bilder ifrån Rock At Sea! Insåg att jag mest tog ego bilder x) haha! Men var inte oroliga! Det kommer att dyka upp en vlogg lite senare under veckan! Så ni får hålla utkik! Tills dess så får dessa bilder tala 😘

Vi åt, drack massa gott & träffade härligt folk! Träffade även på min kusin!

Likes

Comments

Hej på er! Som ni kan läsa på rubriken så funkar inte vårat Internet. Så ligger nu i soffan & bloggar via mobilen med mitt 4G...

Jag ville medela er detta så ni vet att uppdateringen kommer vara lite dålig tills vi får Internet igen.

Här får ni en bild på mig från krysisngen så länge 😘

Likes

Comments

Godmorgon på er alla fina! Tänkte jag skulle få in ett inlägg innan vi drar iväg.
Jag har sovit 3 timmar i natt.. 😣 Får hoppas att jag kan sova på bussen. Ja vi ska åka buss dit. Den bussen kommer ta oss hela vägen till båten. Hade nästan velat åka tåg. P.g,a att det inte går att köpa kaffe på bussen! x) Men antar att bussen kommer stanna efter vägen..?

Nu ska jag bara dubbel kolla så jag har med allt + göra lite smörgåsar till mig och Erik så vi har något att tugga på efter vägen :)

Eftersom jag kommer vara på 24 timmars kryssning så vet jag inte hur uppdateringen blir.. Men jag uppdatera er på söndag eller måndag. För jag ve inte vilken tid vi kommer hem.

Ni får sköta om er & sprida kärlek till varandra så hörs vi ❤

Likes

Comments

Go'kväll på er, hur har eran fredag varit? Hoppas den har varit bra!
Ber om ursäkt för att uppdatering har varit dåliga idag, men av någon anledning så bestämde sig tiden för att flyga idag! Vi har i alla fall packat ner allt, tror jag. Jag kommer att dubbel kolla mitt. Även om det bara är en 24 timmars kryssning så har jag säkert packat ner för 2 dagar minst! x) Önskar att jag var som min sambo. Att bara ta en outfit sen är det kalrt! Men nej nej. Minst 3 olika oufits ska det va! Är jag knäpp? Eller är någon mer som är som jag? Tell me!

Även om jag fortfarande har ångest och är skit nervös in för i morgon,så sitter jag och lyssnar på lite Rocka Billy musik för att försöka peppa mig själv!

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Nu är det det (äntligen) FREDAG! Veckan har gått väldigt fort tycker jag, dock har jag varit dagvild den här veckan! Har legat 1 dag före i mitt huvud haha!

Planerna för idag är att jag ska ha i en sista om gång färg i håret så det blir lite ljusare. Sen måste jag låta håret villa ett tag. Hur länge tror ni att jag kommer låta mitt håra vara? 😏 Vi ska även packa ner allt som vi ska ha med oss i morgon. Jag kommer säkert packa med för mycket. Men det är bara för att jag tänker "det här kan vara bra att ha med ut ifall alla att..." Ja ni förstår nog!

Vad har ni för planer idag? 😊❤

Likes

Comments

God eftermiddag på er alla fina, hoppas ni har haft en bra dag en så länge. Jag ångest som sitter sen gårdagen, men annars är dte helt okej.

Vet ni vad? Nu på lördag så ska jag & Erik åka på Rock at Sea! Är någon av er som också ska på det? 😄 Vi var ju på det förra året också. Får bara hoppas att vi hinner att dansa i år haha 😁
Och eftersom att det är torsdag så tycker jag att vi tar en tbt från förra året- Varsågod att kolla vloggen har nedan!

Likes

Comments

1: Folk som avbryter en när man pratar- Det är så irriterande! Avbryt inte va fan! Vänta på din tur! Hatar när man berättar något, man har feeling och så kommer någon och avbryter för att berätta att det snöar ute. Man ba.. Ja jag vet!

2: När stop knappen på bussen inte funkar- Och man måste trycka på en annan knapp och så ska "helst" inte den heller funka. Sånt ger mig en sådan stress!

3: Folk som säger att dom är ens vänner- Men som vänder ryggen till lika snabbt. Liksom jaha.. Tack för att jag trodde att jag äntligen hade fått lite nya vänner. Jag trodde fel.. Sånt kan verkligen göra mig ledsen!

4: Detta hör lite till nummer ett, folk som inte lyssnar när man pratar- Här har man prata om något med feeling och haft med detaljer och så lyssnar du inte! Nej, jag orkar inte upprepa allt igen. Hatar när folk inte lyssnar på det jag säger oavsett vad det handlar om!

Likes

Comments

Nämen god dag på er alla fina! Vart tog jag vägen i morse? Jo jag var tvungen att rusa iväg och då menar jag verkligen RUSA iväg på ett arbetspass. Jag hade försovit mig i morse -.- Och på det så gick jag till FEL förskola först... Men en av personalen där visade mig vart jag skulle gå, det var bara över på andra sidan vägen -hon var dessutom jätte trevlig! Tur hon hjälpte mig så jag kom rätt! haha!
Dock var det ett super kort pass. Från kl 08:15-12:15. Så det var rätt lugnt även om barnen hade världens energi, var högljudda och vägrad lyssna ibland.

Btw... Jag har färgat håret, igen! x) haha... Mitt hår kommer ju trilla av en vacker dag... Nej men jag kände att jag vill vara ljushårig ett tag + att mitt hår var i en konstig grön färg. Hade även utväxt. Och, jag ändå ljusfärg hemma. Så jag tänkte "varför inte" Känner mig även lite sexigare när jag är blond. Vilket känns bra för mig för det höjer mitt självförtroende!
Men... Det kommer att komma någon annan färg i sen, lär bara låta det får villa lite nu... xD


Likes

Comments