Header

God dagens!

Tisdag idag , ute skiner solen och det är skönt väder kan jag säga!

Även så drog jag ju på mig en förkylning förra veckan när man gick halloween rundan med min son och hans kompis adam. Jag klädde bra på barnen men jag däremot gick och frös 2 timmar! Får ju skylla mig själv. *Haha* Men trots förkylning håller jag humöret uppe men sover oftare. Jag har även tagit ett varmt skumbad idag!

Ska strax göra mig en kopp te!

Ha en bra tisdag

kramis

Likes

Comments

Min äldsta katt zhiba. Sen jag fick hjälp att fånga henne och hon hade tovar, sår på ryggen har nu de börjat läka fint och hennes päls ser bättre ut nu. Inga tovar och hon äter och dricker som vanligt! Även hennes busiga sida har börjat visa sig. Om jag har fast håret och hon upptäcker min snodd brukar hon slå med tassen. Oftast brukar jag ta bort snodden från mitt hår , slänga på golvet blir hon helt galen!

Nu när hon är inne katt sitter hon mycket vid fönstret och spanar ut! Men hon skulle behöva hitta en familj som bor lite utanför stan, där hon kan vara ute och inne katt!

Likes

Comments

Julpyntat på ikea, får se om hittar något

Likes

Comments

Snöblandat regn så har vi haft en lugn morgon. Men våra planer blir att fara på ikea och äta lunch plus att gå på lite andra affärer

Sen ska wille vara med hans bästa polare Adam.

Likes

Comments

God morgon!

Jag och wille har sovit gott!

Hunnit vara ut med kingen, kollat igenom zhibas (Katten) päls och såren hon haft, vilket såg bra ut! Nu ska jag och wille få i oss lite frukost i magen!

Ha en bra dag

kramis

Likes

Comments

God morgon!

Jag, wille och williams kompis Adam har haft en lugn morgon, solen skiner utanför fönstret och känner mig på riktigt toppen humör. Vi har ätit frukost, nu är barnen redan igång, vilket får mig att vela hitta på något så jag får sprida lite mer energi och glädje! *hihi*

Kingen (hunden) är inte alls så förtjust i snö och kyla, så han får stanna hemma. Men vad vi ska hitta på får vi se!

Ha en underbar dag

kram

Likes

Comments


Better Blogging Nouw