Header

jeg har modtaget et SKØNT crepejern fra HH-simonsen, som jeg modtog, da jeg var til event hos dem tilbage i oktober, OG det kan du læse mere om her, hvis ikke du allerede har gjort det.
Og hvorfor er jeg så glad for mit crepejern, når jeg umiddelbart også skriver nej tak til 80'er hår??
jeg bruger nemlig mit crepejern til mange andre ting, og det vil jeg gerne dele med jer. hvad bruger i jeres crepejern til? hvis i overhovedet har et liggende i gemmerne.

Jeg bruger mit ofte. Hvis der er noget jeg HADER, så er det nyvasket hår .. håret klasker, og er ikke til at sætte, fordi det er så glat i strået. crepejernet er til dig med fint hår, eller dig der bare gerne vil have mere fylde og textur til håret, og dérfor bruger jeg det. Fordi håret får mere “form” i strået, bliver det mere medgørlig.

Som vist forneden creper jeg det inderste i håret. Det er meningen det blot skal give fylde til håret, og derfor ikke være synligt. En god måde at forberede håret på, inden man sætter det op.

Synes du de kedelige krøller er ved at gå af mode? så kan du her bruge crepejernet først, og DEREFTER krølle/lave sving i håret, som er crepet. Det er en fed detalje til en lidt mere festlig frisure. Jeg bruger som sagt KUN crepejernet, men man kan også bruge et almindelig krøllejern. Som vist forneden "bøjer" jeg i håret, og sætter jernet på dér, hvor den laver svinget.

Det er mandag morgen og tanken var den sædvanlige knold - den kan også være fed! en lækker detalje, hvor du kan bruge crepejernet, er at crepe nogle få totter (pasér) hår, og så kan håret ellers komme til tops. Det er også lidt anderledes end alle andres mandags knolde.. hvad synes du?


Jeg modtog også nogle spænder for noget tid tilbage, hvor jeg også greb fat i crepejernet. Jeg synes det gav en maks fed effekt at blande crepe og krøller i en style, hvad synes i?

Jeg håber du har fået mod på at gribe fat i crepejernet!
Mange knus fra hårroden, og tak fordi i så med!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

hair, beauty tips

sponsoreret indlæg
Kender i det,.. at man har de sødeste spænder til at ligge, men aner ikke hvordan de skal bruges i håret, så det faktisk ser cool ud. Heller ikke her - men jeg vil gøre et forsøg med de skønne hårspænder jeg har fået indad døren fra Milvic design.
Milvis design udbyder også andre former for smykker, men jeg kunne ikke dyg mig, da jeg så spænderne til håret. Milvic Design skriver: Enkle og minimalistiske smykker med et feminint strejf, til priser hvor alle kan være med, og det vil jeg gerne skrive under på! :-)
Forneden har jeg listet en række måder at style håret på med spænderne - Kunne i finde på at bruge spænder efter at have læst mit indlæg? i hope so! Jeg tror hvert fald på, at det bliver en trend, fordi jeg allerede nu synes mange på min feed har det.

For rigtigt at vise de fine spænder frem, har jeg valgt, at bruge to veninder, som modeller, så er det også lidt nemmere at vise hvordan de kan styles i håret. Som udgangspunkt, husker jeg altid at toupere henover hvirvlen, så der kommer pæn fylde på, set fra siden, som foroven.

for at skabe textur til håret bruger jeg mit ROD V6 crepejern fra HH-simonsen. Jeg vil snart lave et indlæg, som handler om hvordan man ellers kan bruge crepejernet udover 80'fritsen.
tak fordi i så med! knus fra mig

Likes

Comments

Fashion, hair

Jeg er nettop startet i salon igen, efter at have afsluttet 5. hovedforløb på frisørskolen. Vi har bl.a. haft faget creation, hvor vi skulle få inspiration til en trend fra London. Vi har været i London med skolen, og det kan du læse mere om her.

Jeg har kaldt min trend for "pin it up", fordi jeg synes hårnålen skal være andet, end bare en praktisk funktion. Jeg synes det er synd ikke at udnytte hårnålen, og istedet gøre den til et fedt accessorie. så why not?
Det har i lang tid været yt at man kan se hårnåle i en opsætning, og på frisørskolen lærer man endda, hvordan man dækker dem bedst muligt. Det har dog ændret sig, hvad jeg ser, og samtidig ser man heller ikke skjulte nåle i gadebilledet.

Jeg har brugt lang tid, på at finde ud af, hvordan min trend skulle vises på modellen, og har illustreret det flere steder på min model, ved at lave mønstre/ former i bl.a. håret, blusen, øreringene og i selve gitteret. Jeg fik super dygtige jsfoto.dk fra Vejle til at tage billederne, og med en god model, skulle der ikke mange skud til, for at de var i hus! jeg fik 10 for min opgave, og er godt tilfreds.

Jeg synes mange brands og messer begynder så småt at titte frem med nåle, som er synliggjort i et mønster og/eller hårspænder - Det synes jeg bl.a. jeg har set på instagram, pinterest mm, selvfølgelig ikke i så stor stil som mit, men det er for at understøtte mit budskab. Det er selvfølgelig lidt en fiktiv trend, som skulle bruges til en skoleopgave - men tror i det bliver mainstream med tiden?
kh fra hårrodenkh fra hårroden

Likes

Comments

Fashion

hvis i læser med på bloggen var jeg for nogle uger tilbage på et fotoshoot og style til den nye AW17 kollektion for ow intimates . Da kollektionen først er udkommet nu, har jeg selvfølgelig valgt at lave et indlæg med de nyeste styles. hvad synes i?

- fik i ikke læst om dagen, hvor vi var på location ude på deres hovedkontor, kan i gøre det her


Likes

Comments

Jeg er netop hjemvendt fra London med min klasse. På 5. Hovedforløb er der fokus på stil, make-over og nye trends. De nye trends ser vi bl.a. På Londons gader, dérfor er de blevet gået tynde, og som aldrig før.. avs i fusserne, MEN jeg går altså hellere med et par smarte kliksko, end komfortable grimme kondisko. BUM

hvad fik jeg så ud af London ?
vi har været på Salon international, som er en kæmpe frisør messe. Der er alt fra frisør inventar, glimmer bode og shows, hvor de fortæller og viser nye teknikker og trends. Al den inspiration vi samler til os, skal bruges på et afsluttende eksamens projekt der hedder creation. Jeg har en idé til mit creation-projekt, som jeg er blevet inspireret af, af Londons hyggelige kroge. Jeg glæder mig til at kunne afsløre det på bloggen senere, når jeg har arbejdet videre med min idé. Modellen er fundet, men det er en LANG process.
Jeg vil vise en del billeder fra messen vi var til i London, i hope you like!

Det har været alt fra GHD, Babyliss, Toni&Guy, Schwarzkopf og Patrick Cameron som er total hår-guru indenfor opsætninger, som var til stede!
I London tør man altså bare lidt mere, og sikke mange fede typer der gik rundt, hvad synes i?

Derudover var jeg så heldig at bo med de sødeste piger, og med en drink i hånden og lakskoene på, fik den altså også gas i byen et par gange ;-)

Kh fra mig

Likes

Comments

hair

WUHU! jeg har i samarbejde med Amaze press været inviteret til et spændende event hos selveste HH simonsen. Indlægget er desværre lidt sent ude, fordi jeg har været i London på messe. Dét vil jeg snart fortælle noget mere om.

Armene var højt i vejret, da jeg torsdag aften tog afsted mod skærbæk. Jeg var top spændt. Både på at møde de andre influencer, men også på at lære nye tips og tricks af Lisbeth simonsen.

Da vi ankom stod den på lækker tapas og mingling med de andre. Jeg vidste hvem en del var over sociale medier, så det var virkelig skønt at få sat ansigt på dem og møde dem i virkeligheden. Efterfølgende var der rundvisning, hvor vi blev introduceret til HH-Simonsen og havde derefter mulighed for at stille spørgsmål.

5 facts om HH-simonsen:

• stiftet i 2002
• HH står for Hans og Henry, som var 2 af de 3 førende frisører der stiftede firmaet i sin tid
• HH simonsen har hovedkontor i skærbæk
• producerer og sælger stylingprodukter, sakse og el-artikler indenfor hår
• Er de eneste med 5 års garanti indefor krølle- og glattejern


  Og så stod den ellers på tøsehygge, hvor Lisbeth Simonsen fortalte om FW17 looks/tools. Vi måtte prøve de forskellige stylingredskaber, og måtte efterfølgende vælge et stylingredskab. Jeg valgte det skønne ROD V6 crepejern, som jeg glædeligt tog i min taske og med hjem. Jeg vil senere give nogle bud på, hvad du kan bruge et crepejern til udover 80'er fritsen.

  forneden ses det på billedet de el-artikler de bl.a. udbyder, og det var bl.a. dem vi måtte sidde og lege med. Jeg elsker dem ALLE SAMMEN, og har fundet min sparegris frem!

  5 fif om styling med HH-Simonsen:

  • håret fikseres, når det bliver koldt. Dvs. bruger du et varmeredskab, skal håret været koldt, før du rører ved det. Ellers ødelægger du strukturen i det
  • stylingredskaberne fra HH-Simonsen kan justeres i graderne, derfor skal man tænke på hvor varmt jernet er, så det ikke brænder hårets skællag af
  • pladerne i redskaberne består af dobbelt titanium teflon plader (det samme som i gryder fx) derfor skåner det håret bedre
  • den varmebeskyttende de tilbyder har både olie og varmebeskyttelse i sig, og derfor er den også mere effektiv
  • wetbrushen de sælger er med til at aktivere blod cirkulationen i hovedbunden, og så er den fantastisk at bruge til et filtret hår.


  knus fra mig

  Likes

  Comments

  Fashion

  Her kommer de færdig-redigerede billeder, som jeg stylede for OW intimates den anden søndag. Det var en rigtig dejlig dag, med et skønt team bag settet, og jeg er piv stolt af resultatet.
  HVAD SYNES I?

  Det undertøj er jo amazing og udkommer slut oktober., derfor er der en del styles jeg ikke har med i denne omgang, MEN jeg tænker der kommer en part 2.
  Kh fra mig

  Likes

  Comments

  jeg har været så heldig at stå for stylingen til OW intimates fotoshoot for den nye AW17 kollektion, som udkommer her midt oktober. Søndag formiddag kørte vi sammen med modellen ud til OW's hovedkontor i Horsens, hvor vi i et af deres rum skulle skyde billederne. Solen stod højt på himlen, og jeg vidste det ville blive en SKØN dag i godt selskab!


  OW intimates er et nyt undertøjsmærke, hvor der er fokus på lækker komfort og fede detaljer - Noget som helt sikkert har manglet på markedet! Drop de lavtaljede trusser, som gør at topmaven vælter udover, haha! dét føler jeg hvertfald selv.
  vi havde sammen besluttet at stylingen, skulle være enkel og naturlig. Håret skulle være renfriseret, og der skulle være "rene linjer", fordi det meste af den nye kollektion, også fremstår sådan. Jeg lavede en stram hestehale, hvor jeg brugte en mad-elastik, fordi den sætter sig bedre fast i håret. Jeg brugte teknikken, som jeg har lært på frisørskolen, for så holder opsætningen bedre, når sarah (modellen) skulle skifte undertøj mm. Teknikken ses på billeder nedenunder, hvor jeg sætter to hårnåle i elastikken. Jeg sætter den ene nål ned i håret, og vikler elastikken rundt om, og fæstner med den anden. BUM! Hestehalen lavede jeg så en løs knold ud af, som senere under shootet blev til en hestehale, for at variere lidt i det.

  Når man er på shoot, har jeg lært at makeuppen skal være tydligere end hvad man ser den som i dagslys. Derfor valgte vi også at give den lidt mere gas, end nødvendigt. For at fremhæve de gode træk, valgte jeg at ligge en highlighter på kindbenene, for at fremhæve dem.

  Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat, og håber det har fanget jeres interesse at læse med "behind the camera".
  kh fra mig

  Likes

  Comments

  sponsoreret indlæg

  jeg har arbejdet som en gal sommeren over - vi har været underbemandet og der har været travlt i salonen. Dérfor har jeg nu i disse dage afspadsering. Jeg har valgt at bruge dem fornuftigt, nemlig mig-tid.

  I den forbindelse har jeg fået tilsendt en ansigtsmaske og noget tand afblegning, som jeg længe har villet prøve.

  Mange vil måske tænke at tand blegning er noget skidt! og det er det også.. Men coconut splash er en naturlig olie, som fungerer som 14-dages tandblegningskur. Udover at den hjælper med hvidere tænder, får man også bedre mundhygiejne, friskere ånde, styrker emalje og tandkøbet, og er generelt godt, hvis man har tandproblemer. Jeg var solgt, fordi det er 100% naturlige ingredienser, da det udelukkende består af kokusolie og pebermynteolie. WUP!

  Med min kop kaffe i hånden, tog jeg den nye facescrub! Face-scruben er fra noget der hedder Ôrtte Scandinavian. Den er super god til min hud pt, fordi den bliver så tør, når den kolde luft slår ind. Det er en teatox maske, som fortæller mig, at der ingen skadelige og kunstige tilsætningsstoffer er i. Den er bl.a. baseret på jojobaolie, rosenolie og te-granulat. Den skal sidde i 5-10 minutter og så er min hud silkeblød, og min hjemmespa kan derfor blive indenfor alle 4 vægge, uden at skulle gå til kosmetolog. Produkterne er fra weightworld.dk, hvor man kan få mange andre lækre helse produkter.


  Mine spa-dage har været helt perfekte!

  knus fra hårroden


  Likes

  Comments

  sponsoreret indlæg

  Håret har altid og hele tiden brug for pleje. Til dem der følger mig på andre sociale medier, kan man se jeg næsten lige er hjemvendt fra en solrig ferie - det var dagligt 35 grader, og jeg vil ikke klage. Jeg er blevet en god ferie rigere, men også slidte, tørre og lysnede lokker. Mange står måske i samme situation - nu er hverdagen for alvor begyndt og efteråret har ramt os. De tørre sommerlokker, skal derfor have forkælelse., hvis du spørger mig! Jeg har fået skønne produkter fra OGX via skønne AMAZE. Produkter der var lige i øjet til, hvad jeg havde brug for NU. Produktene hedder sun-kissed blonde, og var oplagt til mit hår.

  De dugter af citron sitrus og indeholder kokus olie og lime, som er med til at efterlade håret glansfyldt. Det plejer selvfølgelig de efterladte solstriber i håret. Jeg har brugt appen, kemi-luppen, som fortæller mig hvad der er godt og skidt i produkterne. Hvis du tænker det er noget for mig, kan du se udvalget bl.a. inde på Matas hjemmeside.

  Jeg er virkelig fan, og nu kan det blæsende og kedelige efterår bare komme an!
  IM READY.

  Likes

  Comments

  Facebook
  Snapchat
  Instagram
  Blogkeen
  Nouw

  Instagram@emmadit