Det är nästan lustigt hur fort livet kan vända igen - och denna gång på en helt ny nivå! Denna fantastiska känsla jag har inombords just nu har jag inte haft sedan sommaren 2013 - då jag blev frisk och fri från anorexin!!! Känns helt otroligt och vill bara gråta av lycka! Jag har börjat hitta tillbaka till att följa min intuition som jag trodde var död och begraven sedan länge. Jag har verkligen börjat jobba med att hitta bra känslor att fokusera på och det verkar som det har gett resultat!
Kroppen, sömnen och träningen kanske inte är i bästa skick men det spelar faktidkt ingen roll när man känner sig fri! Jag ska njuta av denna känsla och förhoppningsvis hålla kvar den så länge som möjligt. ❤

Nej nu ska jag njuta av en Questbar eller liknande som jag av någon anledning blev jättesugen på (?!?!) innan jobb! Tack och hej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gårdagen blev bara bättre och bättre; kropp och knopp fick tillbaka energin, jag slutade älta och dra ned mig själv och återfann mitt fokus. Det är en re en konst att kunna kontrollera sina tankar och känslor, men jag lär mig mer och mer! Har inte mycket inbokat alls denna vecka och det var skönt att bara kunna göra det jag kände för igår. Typ handla mat, njuta av svensk sommar, träna och käka choklad. 🍫👌🌞
Jag får se lite vad denna dag kommer att erbjuda. Började den med en galet god frulle i alla fall ➡ Krämig chokladgröt med hallonkeso, chokladkräm och kokosmjölk. 🔛🔝👌✨🍫
Slänger upp receptet när jag lika gärna är igång:

Krämig chokladgröt
2 dl havregryn
2 dl vatten/mjölk
1 dl kokosmjölk
2 msk kakao
salt ev. sötning

Koka gröten med allting till önskad konsistens.

Hallonkeso med chokladkräm
2 dl keso
Hallon
3-4 msk kakao
Sötning av tycke (använde Nicks.se steviadroppar)
lite, lite salt
Någon typ av vätska

Mixa keso och hallon till en slät kräm.
Blanda sedan kakao, sötning, vätska och en pyttenypa salt. Toppa allt på gröten och häll  på mer kokosmjölk eller flingor. Njut! 👌✨🍫

Likes

Comments

Idag är en ny dag med nya tag. Kunde tack och lov sova i natt så välbehövlig ro fick jag trots allt. Sömnen har dess värre varit ganska dålig på sistone. Kändes mycket bättre på Morgonen i alla fall och började dagen med meditation. Har fått rådet att ge mig på det igen. Försökt många gånger innan men aldrig riktigt kommit in i det och lyckats göra det till någon vana. Hoppas fet hjälper bättre denna gång att få kontroll över mina tankar och känslor. What controls your mind, controls your life.
Ska om en stund försöka ta mig till gymmet och köra ben/bröst. Hoppashoppashoppas det känns bra. Vill ha träningsglädje och känna mig stark!
Sen blir det att ta dagen som den kommer och njuta av det underbara sommarvädret.❤🌞

Likes

Comments

Mycket är kaos igen och hamnar gång på gång i samma gamla i cirkel. Hela dagen har bestått av ångest, hjärtklappning, otrolig seghet och ofokus. Har bara velat gråta hela dagen och kroppen har bara varit helknas. Vet varken ut eller in och känner mest hopplöshet... Glad att min familj finns för mig även om jag mest är en last för dem som jag är just nu. Saknar att ha vänner och ett socialt liv som alla år av ätströningar tagit död på. Vem är jag egentligen? Vilket liv är jag menad för? Kommer jag någonsin bli fri från detta helvetet jag skapat?
Vill bara må bra, ha vänner, ett passionerat jobb och älska livet. ❤

Likes

Comments

Hej hopp! Nu var det ännu en gång ett tag sen jag kikade in här, mycket beroende på att orken eller inspirationen till att skriva inte funnits där. Jag har fortsatt kämpa och fallit många gånger om men på något sätt tagit mig upp varje gång. Jag har tacksamt nog kommit framåt och fått enormt mycket insikter och lärdomar om livet. Den verklighet jag skapade byggd på ångest och oro är dags att jag förändrar och det går sakta men säkert. Det är extremt utmanande att ändra hela sin värld och är ett tufft arbete med känslor, rädslor och tankar, men det kommer att vara en värdefull resa.
Mina kommande utmaningar jag känner att jag behöver göra inom närmsta tiden är:
✨ Regelbundenhet och nya, må bra-vanor att luta mig tillbaka på
✨ Våga tro på mig själv och min förmåga
✨ Bli en bra försäljare - kliva utanför min komfortzone for real och bli mer självsäker
✨ Fokusera på det jag verkligen VILL och som ger bra känslor
✨ Våga förändra för att utvecklas

Hoppas allt är bra med er som kikar in här!

Likes

Comments

Denna vecka har det varit fokus på att hitta mig själv och återhämtning. Jag har skippat all tung styrketräning då både kropp och knopp sa ifrån helt till slut, men har ändå hållt igång kroppen med lättare pass och kondition. Det har varit en lärorik men tuff vecka, speciellt att stå ut med hjärnspöken och ha tillit till min inre känsla. Och det har givit resultat. Jag kan tänka mycket klarare, känner mig starkare och piggare samt börjar inse vilken onödigt stress och press jag har satt på mig själv och fokuserat på helt onödiga saker... Jag känner mig nu istället vilsen. Det jag trott att jag tyckt om att göra, de rutiner och måsten jag har haft, har börjat tappa sin betydelse eftersom det snarare har varit en besatthet... Jag undrar vem Eveliina egentligen är och tycker om att göra? Detta är saker som år av psykisk ohälsa och ätstörningar har dolt för mig så länge nu. Och jag hoppas att en gång för alla att jag denna gången verkligen tar mig tid och kraft att ta reda på det för att bygga min grund till balans, välmående och drömmar för mitt liv. ❤

Likes

Comments

Det jag trodde skulle bli en bättre uppdatering av bloggen blev visst inte så då livet kommer emellan och orken samt prioriteringarna går till annat. Livet tickar på och mående pendlar som vanligt. Stressar och pressar mig själv alldeles för mycket och är inte helt enkelt fri från gamla tankar och mönster ännu. Fått mina blodprovsvar med vissa avvikelser från det normala. Ska därför göra nya prover inom en månad.
Jag har bestämt mig för att ta hjälp av en fantastisk person som vet vad jag går igenom och det kommer att bli så bra. Tampas dock än mycket med rädslor och det tär på mig. Jag vet att jag kan styra mina tankar och mitt liv, men det tar sin lilla tid att sluta övertänka hela tiden och försöka tänka ut allt i minsta detalj... Livet ska vara en resa som jag ska ha tillit till och bara go with the flow. 🙏 Börjar få en masa spännande aktiviteter inbokade under 2017, vilket jag hoppas blir så bra som de känns just nu! Ska försöka slänga in ett inlägg här då och då. må gott och ta hand om er alla! 💖

Likes

Comments

Nu när tankeverksamheten hos mig verkar fungera bättre och bättre med mer näring i hjärnan så sätter skrivkrampen igång igen och det börjar klia i fingrarna på nytt. 📝 Kikade tillbaka i min blogg och bara slås över vilka innehållsrika inlägg jag skrivit en gång i tiden då jag mådde bättre och blir inspirerad på nytt. Skrift har nämligen alltid varit min främsta uttryckningsform. Och att inspirationen till att skriva igen... - det tar jag som ett enormt framsteg i rätt riktning mot att hitta mitt rätta jag igen! ❤ Jag är på rätt väg och allting löser sig om jag bara har tillit till mig själv, min inre guide och Lina förmågor.

Äntligen.

Text från ett äldre inlägg på bloggen. 💖 👇

Likes

Comments

Hej vänner! Livet svajar på åt alla möjliga håll fortfarande, men jag har brutit mitt gamla, destruktiva mönster och känner att jag ändå är på rätt väg. Allting förändras, mestadels i huvudet. Jag känner efter, försöket andas mer, lyssna inåt, och framförallt skapa fokus. Fokus på ord dom skapar just en bättre känsla, som tar mig tillbaka till den väg jag vill vandra när jag halkar tillbaka in i det gamla.
Just nu är bl.a. mina fokusord ACCEPTANS, KÄRLEK, VÄLMÅENDE OCH STYRKA. När jag påminner mig om dessa när stressen trycker på så blir det lättare att ta ner dig själv på jorden igen och jag vet att jag alltid gör mitt bästa i varje situation.
Saker jag märkt på sistone är att jag känner mer och mer när det börjar gå för långt och kroppen blir stressad, jag kan bibehålla en bättre känsla mer, vara mer närvarande i livet, orka utföra olika sysslor, känna smaker, anpassa träningen efter livet, känna en mysig känsla i kroppen emellanåt, ha mer humor... Jag är långt ifrån stabil och där jag vill vara. Men jag vet att jag är på väg och kommer att komma dit jag vill. Allting löser sig om jag bara har tillit till det. Inte försöker pressa fram eller tänka ut något. Bara må så bra jag kan och ha roligt på vägen. ✨🙏❤

Likes

Comments

Tack alla som skrivit omtänksamma kommentarer på senaste inlägget! Kan berätta att jag bokat tid hos läkare och ska kolla upp mina värden. Just nu går det oerhört mycket upp och ner överallt och livet känns mer kaos än någonsin. Tränar inte längre, utan vill mest få in den rörelse min kropp och själ mår bra utav. Jag snubblar och faller ständigt men förhoppningsvis tar jag mig sakta uppåt mer och mer. Jag har otroligt mycket tankar och gamla föreställningar att förändra - skapa nytt, bygga upp mig själv igen. Jag får mer och mer ork men bloggen och instagram blir väldigt lidande då jag väljer att lägga den orken på annat i livet just nu, som att låta kroppen och själen läka.


Hoppas allt är bra med er och tack för att ni bryr er! ❤

Likes

Comments


Better Blogging Nouw