Nu tänkte jag ha lite mys innan de är dags för läggsgs! Vi kör lite nyttigt med Sour cream & onion med rostad majs jordnötter och cashewnötter och även en Cola light 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

god dagens!
Sitter här mitt rum just och jag visste inte vad jag skulle göra, så det slutade med att jag satte mig vid datorn och sedan kom jag på just de jag kan ju blogga idag, det har jag ju inte gjort på ett tag. Jag vet riktigt hur jag ska berätta om vad jag gör osv. Liksom jag är en arbetslös person och jag behöver verkligen jobb eller???

Okej det är såhär att jag har fått jobb idag! Jag har varit på arbetsintervju och jag är så himla glad kan jag ju säga. Efter intervjun har jag varit med Jacob och vi stack till väla, då jag behöver laddare till min mobil och det funkar hur bra som helst, men risken är nog att jag får byta ut dem så jag får en orginal laddare eller ja!

Åter till mitt nya jobb! Det är såhär att jag ska jobba i en matbutik här i lilla Ekeby och liksom jag vet inte hur ofta jag ska jobba, men jag hoppas det blir länge iallafall. Jag ska däremot fylla i massa papper osv, Och jag ska gå en utbildning som har med svenska spel och göra, så man kan lära sig detta. Men ja här kommer lite av de saker jag köpt som jag har på mig just nu!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Som ni kanske läser min rubrik så är det såhär att jag har varit socker fri i en veckan nu och jag mår bra hit hills och jag kämpar för att gå ner mina kg! Bara denna veckan har jag gått ner 1 kg vilket är mycket! Jag ska hålla på fram till slutet av augusti! Jag och min kompis har ju slåtvad om de och han vill ju också gå ner så vi kämpar oss fram! Den som förlorar är ju då tvungen att ge den andra 200kr ( vi ville inte ha för mycket pengar)

Likes

Comments

Jag vet att jag inte har bloggar, men ibland så får jag inte lust, och när jag väl ska blogga så kommer jag inte på vad jag skulle skriva! Lite tråkigt är de ju! Ni får gärna komma med förslag till mig för min hjärna är helt tom 😱

Bjuder på en bild på mig o E

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter och väntar på att min kompis ska komma men han svarar inte för tillfället så frågan är om jag ska hem igen och vänta på han där hemma istället! Vi får helt enkelt se hahah 😊
Har ju min redbull i min hand så det är bara att njuta ett tag till iaf

Likes

Comments

Godkväll klockan är halv 11 och jag har precis lagt mig i sängen för att kolla lite på serie! Tyvärr så är jag lite barnslig som gillar barnfilmer osv för det är min favorit och det har blivit så himla bra med nya barnprogram!

Idag har inte hänt så mycket! Jag var ute en runda i morse för jag orkade inte ligga i sängen och ja jag gick ner till affären och köpte en redbull! Haha! När jag kom hem så fika jag lite med familjen sedan drog vi till väla ett tag! Det tog ungefär 30 min innan vi var klara sedan drog vi till Max och käka där!
Jag var nog hemma vid 7 tiden och drog ut och träffa Danne sen var jag hemma vid 9 ungefär, startade datorn och spelade Sims en runda sen inget mer som har hänt!

Jag håller på och försöker hitta en bra kamera som man fixa lite bättre bilder och även fixa videos om det sådan önskas!!

Likes

Comments

​Vad ska man säga jag är beroende det är inte varje dag man ser mig utan en redbull!!!

Som sagt jag håller på och lägga upp ett schema för mig så jag inte bara ligger och glor :)

Likes

Comments

Godmorgon sötnosar
Jag vakna vid 8:00 och låg kvar en bra stund i sängen sedan gick jag upp och duscha lite av kroppen, Jag ska snart röra mig till bussen och åka till jobbklar, sedan blir de träffa Daneil som då ska möta upp mig i Helsingborg för jag är en liten fegis om man ska prata om att vara i stora städer helt själv..
Jag ska snart också gå ner och äta lite frukost innan jag drar vidare, jag har typ 20 minuterpå mig tills jag ska vara redo att gå så jag kan återkomma sen när jag sitter på bussen :)Likes

Comments

Hej mina sötnosar!!

Jag kan ju säga såhär jag vaknade runt 10-11 tiden idag och kände att jag bara ville ligga här och mysa i min säng. Jag ville alls inte gå upp, men jag gjorde det till slut, sedan gick jag ner och duscha! Jag hade så tråkigt hemma att jag gick ner och började tvätta efter min dusch sedan bestämde jag mig för att träffa min bästa kompis Daniel, så vi var ute kanske i några timmar, sen efter ett tag så blev jag hungrig hahah som alltid!!
Jag och Daniel vi gick hem till mig så jag gjorde lite plättar vilket är så himla gott, det är ju inte varje dag man göra de precis MMUUUMMMSSS!!!!

När klockan va typ 13:00 så bestämde jag mig för att ringa ditt där jag nu har sökt jobb ( ni får veta det senare om de sådan blir de) Dem miss förstod mig lite i mitt cv men jag förklara för dem osv och nu har dem lagt in mig i deras system Så jag är så himla glad, så jag får nog hoppas att jag får svar nästa vecka kanske, man vet ju aldrig. Jag var ju hemma runt 16:00 tiden och då började jag laga mat till familjen i och med ingen var hemma så det fick bli lasangette vilket är så gott. Jag trodde inte att jag skulle göra något sånt gott iallafall.

Efter maten stack jag ut och träffade Daniel fram till halv 10 sen nu så ligger jag här i sängen och bara softar ett tag iallafall innan jag ska starta en film och käka lite chips!! Men ja finns ju inget att blogga om så!!
Men har ni frågor eller kanske även vill ge mig tips på vad jag kan skriva om så är det bara att kommentera här i kommentarsfältet.
Ha en trevlig kväll!!

Likes

Comments

Hej alla sötnosar! Jag ligger här och kollar på youtube! Har inget bättre för mig! Imorgon blir det tvätta lite och sen får vi se vad som händer! Ska även ha lite samtal imorgon angående jobb osv! Jag har då även tänkt göra videos om det då uppskattas av er så klart!
Men vi träffas väl imorgon igen!
Godnatt på er! 😊

Likes

Comments

1 3 Next

Better Blogging Nouw