Godmorgon på er, det var ju ett tag sen! Nu är det ju såhär att ja jag säger varje gång att jag ska skärpa till mig med bloggandet men det blir aldrig så har jag märkt, men vi får ju se hur långt det går ju....

Igår: Jag börja inte jobba fören 15:00-20:00 och det var ju skönt att tjäna lite extra stålar ;)
Jag har huset för mig själv, men valde att filippa skulle sova hos mig, då jag inte fixar att sova ensam. Så hon ska vara här fram till fredag/lördag sen drar jag hem till min älskling och jag ska typ bo där i en vecka, så det ska bli spännande. Idag är jag ledig, men det blir mycket, för jag ska tvätta så det blir nice

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hellu My friend!

Ligger just nu och kollar på min serie som jag har längtat efter, som ni kanske har sätt!

Jag kan säga såhär så har jag verkligen inte haft tid att blogga då jag jobbar väldigt mycket! Jag har knappt tid att umgås med mina vänner!

Idag hade jag den turen att jag jobba till 14:00 så har haft tid att umgås med mina vänner sen drog jag hem typ vid 20:00 så nu ligger jag här i sängen! Men imorgon ska jag inte jobba, så jag kan passa på och blogga så gott jag kan..

Men nu ska jag återgå till att chilla så vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Just nu sitter jag i min säng och bara glor. Är så himla uttråkad och jag ska snart lägga mig, för imorgon blir det jobb för min del och jag orkar inte de, men vafan gör man inte för pengar. HAAHAHAA!!!
Idag har jag varit ledig och då har jag målat fönsterkarmen och sedan har jag stor städat mitt rum som har tagit evigheter. Men iaf jag bjuder på min selfiestick som jag använde lite när jag hitta den :)

Likes

Comments

Sitter här i solen hos Daniel medan han klipper gräset! Idag har jag inte gjort mycket förutom kollar på en ny mobil! Får se vad som händer nu denna månaden när jag får min lön! Tror nog de blir fina pengar! Jag hoppas att jag får jobba mycket denna månaden också! Jag bara längtar som bara den!
Jag ska se sen o räkna ut ungefär hur mycket jag får!

Nä nu ska jag fortsätta lyssna på musik och njuta av vädret :)

Likes

Comments

​Jag fattar fan inte var folks problem är!! Att gå rundor och snacka en massa skit om att jag har legat med en annan person eller hur de nu va? Asså Väx upp!! Jag har aldrig i hela mitt liv varit attraherad av den person.. ALDRIG I MITT LIV!!! Ibland så undrar man hur dagens människor tänker? Är ni typ 12 år gammla eller vad fan är problemet. Jag hade aldrig äns kunna tänka mig saken!! Fan asså VÄX UPP MED ER FÖR HELVETE!!!!

Likes

Comments

​Nämen tjena på er!!
Jag sitter här hos Daniel och ugglar, vi har typ inget att göra. Blir väl snart att sticka hem och lägga sig, kanske starta en film eller något...
Denna helgen jobbar jag inte, så det är ju skönt att vara lite ledig. På måndag så börjar jag jobba igen, men då jobbar jag helg. Jag vet inte ens vad jag ska skriva helt ärligt. I och med jag inte får några ideer av er, så vet jag inte om jag ska lägga ner bloggandet. Jag vet att ni läser, men ni får jätte gärna slänga in en kommentar eller något annat skit, däremot vill jag inte ha dåligt kommentarer, men för att min blogg ska kunna fungera så vill jag gärna ha tips på vad ni vill ha ut, så det inte bara blir såhär himla tråkigt 

Likes

Comments

Godkväll! Har jobbat idag från 10-17 och det bar lite sådan seg dag för jag kände mig helt off efter allt !! Men nu mot kvällen så har jag varit med Daniel så vi startat en film och bara göttat oss men popcorn! Men nu blir de kolla lite tv innan läggdags! Imorgon jobbar jag från 8-16 och jag hoppas dagen går fort, sedan hoppas jag att chefen kommer med avtalet imorgon så jag kan ge kopia till Arbetsförmedligen dem så de kan tro mig! Men ja visst annars inte så mycket som har hänt idag. Pratat lite med E på Facebook men nu är det snart helg så då ska de försöka vara den bästa helgen Ever!! JAG LÄNGTAR SOM FAN 😍❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Vakna för en halvtimme sen och är så himla trött. Jag ska snart resa mig upp och äta lite frukost, men ja det får bli senare kanske, Idag så ska jag jobba då jobbar jag 11-18 och det är inte så lång tid. När jag kommer hem så bli det äta lite, får se vad vi ska äta idag, kanske pommes och grilla lite kött och även dricka lite, det blir ju roligt, fast jag ska jobba imorgon också!! Ja det finns ju inte som sagt något att prata om just nu så här segt på morgon.. Men ja jag får återgå vid tv:n och sen duscha lite

Likes

Comments

Förlåt om min rubrik men jag är så jävla trött på detta jävla samhälle... 
Jag kan säga såhät att denna länk här ger inte en virus utan om en 19-årig kvinna som tar livet av sig, bara för ens förre detta eller vad nu va misshandlade henne och våldtog henne. Hur kan dagens samhälle bara hämna såhär, jag är jävligt trött på det! Att folk går rundor och säger att det händer inte så här ofta, men jag kan säga att det är ungefär 95% kvinnor som blir misshandlade/ våldtagen osv nästan varje dag!! Att inte killar kan hålla sig i styr och även veta vad fan de håller på. Tvingar en fram till sex osv. Jag kommer inte bara dra ut de över er killar utan det händer ju även er, men det måste fan ta ett stopp någon gång.. Konstigt varför ingen vågar gå säkert längre och måste fan ha en pistol/kniv med sig för att kunna gå säker, eller även gå med ett helt jävla gäng för att klara sig nu för tiden. Jag kan säga såhär att jag hatar att få läsa sådan här varje dag. Och även social medier har också gått över styr när det kommer till mobbning. Jag har själv varit den personen som har varit utstött av alla sina vänner. Jag vet exakt hur det känns att leva så, att folk trycker ner en och även kränker en för ni vill att den personen ska må så dåligt att de vill begå självmord eller skada sig själv!!! Enligt vad jag har fått lära mig idag är ju att dem som mobbar är ju de personer som verkligen inte mår så jävla bra idag! Antingen så är det att föräldrarna slår en eller missbruk/alkohol eller att man själv har börjat med dem sakerna,bara för att få en jävla uppmärksamhet.. Asså herregud väx upp!! Om ni nu vill att samhället ska må bra, så tänk efter dem jävla 3 sekunderna innan ni  gör något, eller skaffa er ett jävla hjälp från psyket eller något!!!!

Tack, men det var allt jag ville ha ut!!!! 
Skiter i om ni skriver elaka kommentarer nu, men alla har sin jävla åskigt!!! 

LÄNKEN: http://www.expressen.se/omtalat/nyheter/19-arig-kvinna-begick-sjalvmord--sande-allt-live-via-mobilen/
Likes

Comments

God dag! Tyvärr så har jag knappt bloggat i och med jag har fått jobb nere i affären här i Ekeby. Jag jobbar ju långa dagar vilket tar kål på mig men va fan man måste ju ha pengar för att försörja sig lite också!! Daniel är ju hemma hos mig och han har varit hos mig sen söndags!! Just nu sitter han och spelar lite LOL och även jag håller på att ladda ner det hahahah!!! Kan ni tänka er? LOL ELIN ??? NJAAA!!!
Jag ska snart iväg och jobba! Jag börjar 15:00 och slutar 20:00 Lite tråkigt att jobba sådan sent på kvällen!! Jag hinner knappt umgås med mina vänner för då jag går upp 7:15 för att väcka Daniel och jag lägger mig 22:00 men va fan!!!!
Finns inte så mycket man kan göra .... Nu ska jag åter gå till tvätten som ska bli klar innan jag ska iväg !!!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw