View tracker

Hej!
Det var ett tag sen sist jag blogga tror jag! Som sagt jag jobbar konstant och har knappt haft tid och blogga. Men har en rolig nyhet och det är ju att jag flyttar imorgon! Som jag har längtat efter de. Aldrig varit så förhoppningsfull. Så idag har jag bara packat en massa och är typ klar med det. Men ja!
Vi kommer börja klockan 8 imorgon bitti så det kommer bli jävligt bra!!
Fy vad jag längtar!!!


Likes

Comments

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag och det är ju för att jag har jobbar som bara den!!
Idag så ligger jag sjuk här hemma. Jag har riktig torrhosta och det är så himla jobbigt. Men ska försöka komma tillbaka till jobb imorgon igen! Har ju dock inte hänt så mycket mer än att jag har handlat lite saker till lägenhenheten, men jag tänkte att jag ska göra de när jag kommit till lägenheten så man kan se allt.

Likes

Comments

Hej mina underbara läsare!
Jag är verkligen dålig på att uppdatera men va fan!! Man lär sig efter hand!
Har inte hänt så himla mycket på sista tiden. Jag har packat lite och sen inget annat. Jag jobbar konstant så har knappt till att blogga. Elle jo jag har ju tid men har inte orken ibland!! Haha!!
Idag är jag iaf ledig så det är ju skönt. Därför jag just nu tänkte på bloggandet.
Jag har äntligen fått jobb nyckel och igår hade jag min första stängning men en av dem nya personalerna och det gick ju bra, glömde lite saker, men annars löste jag det.

Idag händer det dock inte något roligt. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag göra ved mig lite, så jag inte ser ut som ett lik haha man vill ju inte skrämma clownerna hahaha!!
Fundera på att dra ut på clown jakt men några vänner bara för att man kan, så man blir av med sin rädsla.
Man har ju läst om allt sånt nu på 2 veckor om dessa jävlar clowner... Nä fy!!

Bjuder på en fin bild!!

Likes

Comments

​Hejsan!!
Jag märker att jag verkligen suger på att blogga!!
Jag jobbar så jävla mycket nu att jag knappt har tid med mig själv. Håller på som fan jobbar sena kvällar och sen bara somnar jag direkt när jag kommer hem helt enkelt. 
Jag försöker så gott jag kan..
Jag har goda nyheter iaf och det är att jag har skrivit på fast tjänst på jobb och jag har även skrivit kontrakt på lägenheten. Yey !!
Så nu blir det hårda tag :)

Likes

Comments

​God eftermiddag på er!
Har jobbar idag från 7:45- 14:00. Det har varit en kall dag kan jag ju säga. 
Nu är ju klockan snart 16:00 och jag har städat lite på rummet, så det ser snygg ut hahaha!

Har inga direkt planer idag förutom att jag ska ut och träffa lite vänner. Jag vet inte om jag ska slipa mitt rum en stund så man kan spackla lite efter de, Det kanske låter som en bra ide eller nä jag orkar inte de idag, jag är så kallad lite lat haha... Men jag får ta de nästa vecka istället, när man har lite mer tid. 

Min familj var iväg och handlade igår och när jag kommer hem från jobb på kvällen så ser jag 4 lådor som är skit snygga och frågar min moster om hon hade köpt dem till sig, men hon bara nej jag köpte dem till dig så du har lite lådor när du flyttar. Bara så himla snällt! 

Men jag ska snart äta med vi kan ju höras av lite senare!!Likes

Comments

Hej
Mitt namn är Elin och bor i en liten by som heter Ekeby! Jag är 21 år gammal och bor hemma för tillfället men ska snart flytta till en lägenhet i lilla ekeby. Jag tänkte att ni kanske vill följa med här och kolla på hur min dag går för dag.
Jag kan börja lite kort om om mig själv!
Som sagt jag är 21 år gammal och har en tvillingbror, men han kommer ni inte se så mycket av då han inte bor hemma längre och tiden går som den gör.. Jag bor tillsamman med min moster, hennes man och deras son.
Jag jobbar i en butik och kommer då ha en fast tjänst, vilket då gör att jag kan flytta hemifrån.

Det var det lilla korta om mig.
Med detta bloggandet, tänkte jag lägga upp allt möjligt. Det kan vara från blogg, till videos.
Jag tycker om att vara ärlig, vilket är det bästa du kan komma med.
Jag älskar att få frågor, och jag svarar på allt, så att till att börja med så ni som kickar in kan ju komma med förslag om vad man kan göra för att detta ska bli en intresserad blogg.

Ni får ha de bra så länge.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw