klockan är 20:49 nu när jag skriver detta inlägg och jag blir bara så himla nöjd när folk kommer in hit och läser. Jag kan säga att nu när väl e här så kommer ni att få se en bra blogg som ni då kanske läser varje dag eller inte! Jag vet ju inte vad ni tycker. Jag hoppas att ni kommer trivas här, för som sagt så kommer jag att börja uppdatera mer och mer, men börjar då som en mjuk start som vissa andra nybörjare också börjar med.

Idag var jag ju på min praktik. Jag satt och väntade på att få komma in, men tiden gick ju fort. Idag på praktiken hände det ju inte så stort eller jo min kollega bjöd på semla,men i den va det nutella o vaniljgrädde. Jag kan säga att den var smaskens. Men efter ett tag kommer chefen över hela byggnaden och bjuder på en vanlig semla men jag käkade inte den, för jag var redan mätt så jag gav min till butikchefen.
Det är ju så hin dag har varit. Så nu är jag äntligen hemma och har ätit lite och duschat, Men nu så ligger jag min säng och tänkte snart sova men jag löser de. Jag börjar ju inte fören 13:00 imorgon men vi har flera dagar på oss!

Godnatt på er!!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon alla!
Sitter i Bjuv för tillfället o väntar på bussen! Lyssnar lite på musik.
Idag så vakna jag vid 7:00 och låg och snopna lite för jag orkade inte gå upp. Jag börjar vid 10:00 och slutar 18:00 men de blir säkert bra dag också!
Men nu ska jag snart på bussen men vi kan ju höras sen när jag har slutat! Ha en trevlig dag allihopa 😊
Låten heter @stressedout

Likes

Comments

God kväll!
Idag har det inte gjort så mycket helt ärligt! Jag har varit på min praktik och den är ju samma visa varje gång, som t.ex. stå i kassan, rensa lite saker och göra om butiken lite vilket är väldigt roligt. Jag älskar verkligen min praktik.. Där är alla ett team och vi säger ju saker som vi tycker och tänker om varandra! Ett sådant bra teamwork kan man aldrig hitta. I LOVE IT!
Idag så började jag klockan 13:00 men jag var där en halvtimme tidigare. Som nu så har jag ungefär precis kommit hem och jag var ju hemma 21:35 och det blev ju först äta sedan raka vägen in i duschen. Men nu så ligger jag här i ny bäddad säng vilket då alltid är skönt att lägga sig i när man har duschat! Som sagt, jag duschar varje dag ibland så kan de bli två gånger om dagen. Man vill ju verkligen inte lukta skit och sova sig skitig i en säng. Nja där går ju de åt äckliga hållet.
Men inte mer om sagt just nu! Nu hade jag tänkt starta en film innan jag ska lägga mig! Får se vilken de blir. Jag har ju sätt nästan alla filmer.(Så går de när man inte ha något liv hahaha).
Men godnatt på er mina kära så höres vi imorgon och hoppas den dagen blir bättre än denna! Man vet ju aldrig!
PUSS & KRAMLikes

Comments

Nu blir de en stund vid datan och kolla film innan man lägga sig! Har en mysig kväll iallafall! Har en skål med chips, choklad och en burk Cola! Detta blir min fettis dag iallafall haha! Jag kollar på en serie som heter scream queens och någon av er kanske har sett den och några inte! Men den är iallafall bra!
Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min sida!
Jag kanske ska börja med en kort presentation om mig själv!
Mitt namn är Elin och är 20 år gammal! Jag bor i en liten by utanför Helsingborg!
Jag bor tillsammans med min bror, min moster, hennes man och deras son.
För att ni ska kunna veta vad jag är för person så kan jag berätta om att jag är en trevlig tjej, alltid ärlig och är väldigt kreativ av mig! Mina vänner tycker om mig för den jag är och har aldrig haft problem osv. Utan man kan ju säga såhär att när dem väl mår dåligt så finns jag alltid där för dem!
Jag kan också berätta att jag är en tjej som är hyper och tänker aldrig något dåligt om folk, utan jag tänker alltid positivt. Jag är då en tjej som är arbetslös, men jag gör vad som för att får ett jobb.
Just nu så praktiserar jag i hyllinge på outleten, Det är från dagar till helger och jag är nöjd att jag fick den praktiken, för jag trivs med mina kollegor och ingen tycker illa om någon.
Det är väl så mycket ni får veta om mig just nu!
Skulle ni vilja ha mer saker om mig så är det bara att ställa frågor!Likes

Comments

1

Better Blogging Nouw