Elin tipsar

​Mer avancerat behövs inte! 😊 Tror nog din mor bara är glad att du finns där vid hennes sida!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Igår blev det ännu en dag med bråk. Jag fick ta smällar jag inte var beredd på. Jag kände mig förnedrad, så ensam och mest utav allt - ingen stod på min sida. Jag sa en sak som jag skulle göra, och ärligt talat hade jag inte ångrat om jag gjort det. En del vill, en annan vill låta det vara. Mycket skrik men också prat som vi tog hand om. Det är okej med det som hänt, visst finns klumpen kvar och det kommer den alltid göra men jag har gjort vad jag kunnat.. och jag vet att det som sagts och gjorts är mer än oacceptabelt! Inget jag mer kommer tillåta eller acceptera. Jag kan "gå vidare", men det kommer alltid finnas ett avstånd mellan oss alla. Och jag kommer inte kunna lita på er..

Pluggat både Biologi och Spanska på senaste... det fortsätter imorgon och onsdag!

Var annars ute några timmar med Dennis, fotade osv..bra dag på det viset men annars kunde vi hoppat allting. 😊

Idag började tredje sista veckan på grundskolan, nian. Känns både skakigt och pirrigt. Men veckan startade i alla fall toppen och bättre än jag trott 😊 jag är jättenöjd! Hoppas morgondagen blir lika uppskattad, med glada miner.

Har er dag varit som ni tänkt er?

Likes

Comments

Allmänt, Min väg mot det positiva!

Sist ni fick en rejäl uppdatering var i måndags då jag berättade hur allting stod till.
Ingenting är som det ska hemma. Har nästan aldrig fejkat ett leende hemma som nu, nu är allting fejk. Inte skrattat en gång hemma sen allting börjat för jag accepterar inte det som hänt, jag accepterar inte att visa mig glad för den/dem personen(rna) som gjort detta och förstört. Det är nog nu!
Det var och är fortfarande inte okej!

Jag ska aldrig ta skit igen, jag ska bara vara mig själv.

Och ni som funnits till i dessa stunder. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er för ni har hjälpt mig enormt mycket, stöttat mig och sagt emot när jag känt det mörka! 
Visst finns de jobbiga stunderna och tankarna kvar, men jag vet i alla fall då vart jag ska vända mig och det, det betyder allt! 
​Det är okej att må så här för jag vet att i slutändan kommer "allting bli bra", med tiden som finns så finns det goda. 
Jag vet i alla fall en tanke till vuxenlivet och det är endast två-tre år kvar. Då blir det adios KH.
😄
_________________
De två sista nationella proven blev gjorda nu i veckan och det känns så himla skönt att jag kan släppa dem nu för nian. Gå vidare mot andra mål!
Tyckte att Religionsnationella gick GANSKA bra, vi får vänta och se 
😄
Men nu har vi fått ännu ett prov REDAN som ska göras i Biologi så jag började redan igår att läsa på.. samt att jag har en redovisning i spanskan jag ska göra.
NERVÖS.

Under onsdagen var jag ledig och spendera bara tiden hemma.

Mer kommer heller inte hända i helgen. Jag ska plugga lite smått, men mestadels svara på kommentarer och kolla in bloggar. Allt gick ju käpprätt åt skogen med blogg osv bara för skolan och det som hänt - men nu ska nya tag tas!
Ska imorgon också börja med veckans inlägg.
😄

​Hoppas jag är tillbaka på RIKTIGT snart igen.
Hur mår ni? 

Likes

Comments

Allmänt, Min väg mot det positiva!

Möttes av värsta uppdukningen hos Alice i lördags och det var så himla gott, men samtidigt fint så man ville ju typ inte äta upp det! Hahah 😄
Uppskattade det jättemycket. Inte bara maten utan även sällskapet och vad vi gjorde. Bara pratade, spelade spel och vi fick ut det vi ville ha sagt - även massa skratt fick vi till. Det älskar jag och det är lätt det bästa när man åker hemifrån och träffar vänner, att man får skratta. Nu jävlar fixar vi fler såna här dagar!


Somnade inte förrän efter tolv då jag förbjöd mig att sova, -skulle sätta mobilen i laddaren så jag fick vänta ett bra tag på att sova (vill inte ladda den varje dag så den blir BÄÄÄNG). Sedan vaknade jag en miljon gånger... men det var bara att gå upp vid halv sju.
Dock har dagen inte varit något bra alls.. massa tankar, oroligheter. Så kommer det också fortsätta fram i tiden.. puh. Andas.
Tårar som runnit, skriken som varit mellan oss. Vill långt härifrån. Hjälp mig någon.
Känner mig INTE välkommen.

Btw; Blev också underkänd på nationella i Matte. Dock ingen nyhet då det kändes skit. Men jag gjorde mitt bästa och det är huvudsaken.
Kommer inte heller behöva dras på mina betyg (TACK GUD). Något som var surt var att jag var fyra poäng från godkänt - FYRA!? Hahahhaa

Likes

Comments

Min väg mot det positiva!, Allmänt

Hade en sådan jävla toppendag igår, samt halva dagen idag. Sedan när jag kommit hem och skulle gå upp på mitt rum ropar mamma på mig dystert. Jag hörde direkt att det var något och mitt hjärta började dunka. Sedan kom sprickan ut och mitt liv är fan helt jävla bortblåst och förstört nu. (Tänker inte gå in på detaljer)
Tårarna har varit konstanta i kanske tre timmar nu, samt ilskan inom mig. Lusten för livet är fan längst ner på botten - har ingenting att leva för längre! Jag har mina vänner men inge mer. Känner inte för att gå till skolan, plugga eller ens ligga i min säng som är min hjälte dagarna som är som sämst. Jag vill bara försvinna. Jag vill bara flytta, långt härifrån och ALDRIG höra ifrån mig till mina anhöriga. (Har fan bestämt nu att flytta till Spanien!!) Varför liksom. Speciellt när man får falskt på sig och inte får vara eller älska den man vill...

Usch. Det är bara tre-fyra veckor kvar i skolan och de kommer bli de värsta veckorna i mitt liv.
Har aldrig sett mig så röd om kinderna och ögonen..

Hur det var hos Alice och med Amanda kommer upp senare eller imorgon men efteråt tar jag en paus. Vi får se hur livet går. Många tankar, många funderingar. 

Vill bara att allt ska vara bra igen.

Likes

Comments

Allmänt, Min väg mot det positiva!

Har varit helt slut efter nationella provet (som gick skit och verkligen för alla också!) En E-fråga kändes som en C/A-fråga och det sa t.om de som är bra på matte (har högt, C-A betyg.)
Nej. Välkommen betyg F.
Kan dock stolt med handen på hjärtat erkänna att jag inte är bra, är duktig eller kan för det kan jag inte! Jag står för att jag får ett F för jag anser att det jag lärt mig inte kommit in i hjärnan tillräckligt, att vi fått tiden att lära oss, samt att skolverket är för skarpa, hårda och tar i för mycket med nationella! Jag gjorde i alla fall mitt bästa och det jag "kunde". Hur mycket mer kan de begära?😊

Vi hade två lektioner efter provet och de kändes som ett sju timmars pass, vardera lektion också (!!) tiden gick så sakta och man var så trött, då blev allting bara tröttsamt med.

Efter skolan var jag och Asha tillsammans. Massa snack, skratt och bara glada miner.
När jag var hemkommen bara lade jag mig i sängen och sov i någon timma.. något utvilad efteråt kände jag mig inte.
Spenderade nästan resten av tiden uppe med att skriva och snacka med M 😄❤ spelade ju också Skip-bo med mammmaaaaa.

Imorgon ska jag åka till Alice och Amanda, men innan det händer det allt lite smått och gott!

Ha en suverän helg! Vad ska ni göra?😄

Ps. Min mage har inte gjort så pass ont på senaste men den har varit jobbig i.om andra sammanhang. Smärtan börjar dock komma tillbaka nu! Svullen så det ser ut som att jag är i vecka 14 redan ..

Likes

Comments

1 345300 Next