Början på natten var ingen hitt alls... vaknade av världens åskoväder. Samtidigt var det för mig en härlig upplevelse, att se blixtrar och höra dundren. Coolt.

Denna dagen for vi iväg till Ystad, kanske 40-60 minuters bilfärd. På väg dit upptäckte vi Skånes vackra landskap, samt all natur, åkermark och färger som virvlade omkring.
Alla odlingar som finns där nere (!) HerreJesus. Tycker verkligen om Skåne. Skulle själv kunna tänka mig att flytta dit ner!

I själva Ystad gick vi omkring för att se oss om i staden.
Vi gick in i affärer, smaskade på mat och roade oss helt enkelt.
Minns också att vi besökte stranden något senare 
😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Ännu en dag är gjord på jobbet och det har gått framåt. Visst gjorde jag i princip samma saker som igår, men ändå mer än tidigare. Och jag vågade ta lite mer initiativ att prata, utveckla mitt språk, förstå och diskutera. Både om nuet och då.
Lite småskratt för saker som sagts och hänt, men jag har också hållit inne det som inte får komma ut!

Känns spänt att vara där, men jag känner att med en person i närheten kan jag slappna av och bli mitt jag igen. Där känner jag mig trygg! Lär ta tid att trivas 100%, men det kommer jag göra någon gång, med tiden. 
Får börja lite smått och gå uppåt. 

Nu ska jag lägga mig. Vid 06:30 ringer klockan...
Veckans inlägg blir ej så granna, om det inte händer något SPECIELLT.

Likes

Comments

Allmänt

Första dagen av femton är nu avklarad på jobbet! Och jag tycker att det gått bra, var dock väldigt drygt och långsamt då jag inte får göra som de som jobbar där, men samtidigt är jag ju glad över det 😊 kommer nog få ett par rätt så okej tre veckor. Fått rutiner, saker att göra under dagarna och mina jobbiga tankar finns inte till när jag är där! Det gillar jag jättemycket.
Börjat lära känna en toppenmänniska som jobbar där, visst, hon är ett par år äldre än mig, men hon är mogen och precis i min smak! Hoppas att vi finner varandra något 😊 lite stelt och så, men.. hallå, första dagen och ett ställe som jag inte alls känner igen mig på. Det blir bättre! Det fick de också reda på, mina arbetskamrater, så de bör ju förstå mig..

Jobbigt var det också att jobba. Var uppemot 30+ ... och att sitta inne på ett vårdhem, jag gjorde inte mycket, men det var tillräckligt mycket för att jag skulle svettas..

Jobbdagen slutade med ett återfall med huvudvärk, men jag tog direkt en tablett och vilade ut en stund .. senare blev det lite småpyssel. Och ett dopp i poolen med Dennis 😍 såååå gött!!!

Hur mår ni?
Ska försöka ta tag i kommentarerna, snart ..

Likes

Comments

Allmänt

Var två veckor sedan vi var i Skåne och jag har inte lagt ner någon energi alls att berätta vad vi gjort där nere, endast första dagen och vad vi köpte därifrån. Men nu när jag jobbar passar jag på...

Andra dagen vi var där åkte vi till ett bilmuseum där det fanns hur många olika bilar som helst i olika modeller från årtalen som gått. Kul att se, men det var kanske inte något i min smak att göra.

Efter det åkte vi ut till ett Café och gick sedan i skogen, upp mot ett berg i naturreservat. Det var VARMT, kämpigt, men samtidigt kul att vi alla kämpade oss upp mot toppen. Sen att se utsikten (som jag dumt av inte tog kort på ???)

Om vi tog oss en tur till stranden senare, kan tänka mig det.

Likes

Comments

Allmänt

Om tio timmar har jag börjat på mitt jobb som jag ska jobba på i tre veckor. Jag ser fram emot det så jävla mycket, att självklart få jobba och tjäna pengar, men också att komma hemifrån och göra något på dagarna, få rutinerna igen och glömma bort tiden i några timmar. Jag känner av nervositet-känslan i magen, men jag tror att den kommer vara värre imorgonbitti när jag kliver in där.
Men jag ska allt finna mig en plats där också och få de bästa tre veckorna någonsin! 😄

Dagen idag har inte erbjudit så pass. Var iväg till en strand och badade (badade dock inte, något som jag ångrar hädanefter men, men). Det kommer fler gånger..
Städat lite smått... 

​Har er dag varit bra?

Likes

Comments

Allmänt, Träning

Igår körde jag ett grymt pass på Fight fit som passade mig jättebra! Tre rundor körde vi, alla stationer i 30 sekunder, samt två rundor med magövningar i slutet. 😍
Ångesten som var i början för det obehagliga att träna inför andra och se hur mycket de kan och kämpar försvann plötsligt och jag körde på mitt race.
Träningsvärk har jag i både lår och armar, så jag är nöjd. Visar att jag kämpat på och inte tränat i onödan 💪

Tog också sprutan mot twinrix, sån ångest för det med, men det gick så mycket bättre än jag trodde. Bara jag inte tittar på sprutan så, dock är det så obehagligt när det "kommer in". Efteråt var armen typ helt lam, man kunde knappt lyfta upp den hahha .. två sprutor kvar.

Resten utav dagen satt vi och solade & badade.
Skruvade också till kaninburen ute .. senare under kvällen fick jag plötslig huvudvärk. Jag blev trött och kände mig inte bra alls. Försökte lugna ner mig och huvudet med att se på film, men det funkade inte, huvudet fortsatte dunka så jag fick ta två tabletter och genast lägga mig.
Imorse kände jag mig öm i hela kroppen och så fort jag spärrat upp ögonen började huvudet .. hela dagen har det hållit på, men jag fick åtminstone sova en timma i eftermiddags.

Blev bättre förut men nu känner jag igen en dov smärta. Ska bli att lägga mig snart...och det ska bli skönt. Känns som att jag inte sovit sen tre dagar tillbaka.

Likes

Comments

Allmänt, Träning

Godmorgon kära vänner!
Är uppe med tuppen idag (gick dock upp 06:45) då jag och syrran ska iväg på träning om ca 40 minuter. Inte så trött, VAR jag, men nu när jag varit vaken ett tag känner jag nu tröttheten.. drygt, men det kommer bli ännu drygare nästa vecka då jag ska gå upp efter 06 fem dagar i tre veckor ..

Uppdaterade inte någonting igår då jag hade annat för mig. Under förmiddagen svarade jag på det reserverade kommentarerna (och nu ligger jag ÄNTLIGEN i fas). Ska senare idag gå in på min gamla skoldator och stjärna olika bloggar till min officiella dator då jag nu använder denna oftast! Så ska jag försöka kika in hos alla dem och DÅ, då är jag nöjd!😃

Sara, Dennis, hunden Harry och jag åkte under lunch, eftermiddagen till en sjö och badade. När vi var hemkomna startade vi grillen och badade en la piscina (i poolen).'

Bra dag, och jag hoppas denna också blir det.
Ännu lite nervös för träningen (då jag hatar att träna inför andra) men det ska gå bra, bara bra för mig att jag utsätter mig för jobbiga saker då jag oftast lär mig att det inte är farligt.
Senare vid 15 ska jag ta spruta...mot hepatit A och B. Aj säger jag

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Allmänt, Åsikter

Hata är ett starkt ord. Ett ord som många tar sig illa vid, de kan bli ledsna men också arga av att höra att människor hatar det och det. Men vad jag tycker, så får ordet finnas, enligt mig är det inget ord som är för mycket (om det inte kommer i någon extrem mening, som; "Jag hatar Charlotta" - men till skillnad från det, t.ex "Jag hatar denna maten". Något som jag hatar och fått tagit del av ett antal gånger, och senaste gången var idag! Och det är sjukvården OCH ungdomsmottagningen, som jag var på idag. Tyckte redan till en början att hon jag träffades på var grinig och otrevlig mot mig, jag kände hennes irritation i ögonen - så fort jag började prata om mitt problem! Jag frågade, bad henne då jag lidit nu i över fem år av min mens, som är en kamp och aldrig ger sig och då jag och mamma sett att kanske som hjälp att jag ska slippa en del av smärtan är att testa på ppiller. Men svaret jag fick var att "Det får inte vi ordna till dig, det måste en läkare göra. Men om du hade en pojkvän hade vi kunnat göra det" Så...ni menar att jag 1. Måste ha KILLE 2. Måste ha en penis för att knulla och för att få p-piller och inte få barn 3. Måste lida med smärtan UTAN hjälp i ytterligare veckor och månader? När ni ANNARS kan skriva ut recept MEN för att jag inte har POJKVÄN!?

Hädanefter känner jag mig kränkt! På ett sätt att hon visade att jag måste ha KILLE och inte tjej (att det inte är okej att vara homo - Jag är inte homo men förstå mig rätt!) Att jag måste ha en penis för att få göka på och inte kan få barn genom att insiminera mig eller adoptera! Sen att jag ska få gå runt och ha ont, VARJE månad för att ni inte fattar hur jävla ont jag har när jag KANSKE kan bli bättre, orka gå till skolan och bli en "normal" människa. Det skiter ni i för, jaa, en läkare måste ju titta på mig.
Vad fan gör det för skillnad?!

Jag satt där, med tårar som brände i ögonen, men också ilskan som höll mig i hand.
Som "tröst" fick jag en remiss till Gynekologen. Att de skulle prata med dig, där eller bara genom telefon. Efteråt gick jag det snabbaste där ifrån..jag kommer INTE gå tillbaka dit!

Likes

Comments