Allmänt

Varit hemma nu i elva timmar och det känns fenomenalt! Aldrig känt mig mer Välkommen hem som jag kände idag! Nu ska vi vara hemma här i två veckor innan vi far iväg igen i över en vecka mo södra sverige, Skåne... men vill inte tänka på det just nu! Vill njuta hemma nu och förhoppningsvis ha något att se fram emot här!😊
Redan planerat att jag ska komma till Alice på Tisdag och sova hos henne. Tack att det finns någon som gjorde min kväll bättre och ha något glädjande att se fram emot!❤

Helgen och midsommarafton var bra. Dock kom paniken till mig som gjorde att jag aldrig fått vara ensam en minut, människor omkring mig hela tiden, överallt och det resulterade i sura miner, irritation och gråten i halsen (klarar inte av att vara med människor 24/7, ha de omkring mig hela tiden, varje dag och aldrig få ha enrum och känna tystnaden.) Behöver få vara jag, ensam ibland. Det är där jag kan bearbeta saker som hänt och komma skall. Massa tankar på hur det kommer gå när vi ska ner till Skåne... över en vecka, allihopa tillsammans. Lär ju ha tagit livet av mig innan, eller så kommer det bli de bästa dagarna någonsin! Det återstår och se.

I Mariestad har vi mestadels varit på campingen, annars har vi cyklat till hamnen, åkt till Torsö, ätit massa glass. Och haft en bra midsommar!
Hoppas ni känt likaså! ❤

Nu ska jag bara lägga mig och titta på OITNB 💘💘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Frågor och svar

Tack Annie!!!

15. Vad gör dig till en dålig människa? Att jag lätt blir irriterad.
16. Vad gör du nu? Eftersom att detta är tidsinställt så har jag ingen aning om vad jag gör just nu..😉 men om vi tar torsdagen. Skriver detta, väntar på att packa ut och åka iväg.
17. Drömresemål? Australien och USA.
18. Länder du har besökt? Hahhaha Danmark, men snart så är Grekland/Kreta gjort!
19. Vad har du gjort idag? Eftersom att detta är tidsinställt så har jag ingen aning om vad jag gör just nu..😉 annars har jag städat kaninburen, packat...
20. Vilket stjärntecken är du? Stolt Stenbock!

21. Vem smsade du senast? Hanna eller mamma.
22. Dryga telefonsamtal? Har väl inte haft något direkt?
23. Vad äter du oftast till frukost? Macka och vatten. Hahah värsta fängelsemat låter det som, men det är godare än vad som låter.
24. Är du morgonpigg? Nja rätt så!
25. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina lår kanske.
26. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Magen.
27. Vad ska du göra nu? Torsdag; Packa ut.. vet inte annat

Likes

Comments

Frågor och svar

Tack för lånet fina Annie! 💘

1. Har du folköl i kylskåpet? Har ingen aning för jag dricker inte!
2. Har du något husdjur? Ja, en katt och en hund. Rålf (HAHA inte jag som valde hans namn!!), även kallad "Snubben" och Trisse.
Om ett år kanske jag t.om ska köpa en egen liten kattunge (!!)
3. Har du smink på dig nu? Nej, jag sminkar mig inte :) vill helst tycka om hur jag ser ut innan jag sätter på mig smink då jag varken trivs med eller utan. Känns också, för mig, väldigt jobbigt med allting att bara köpa på mig en massa när jag kan spendera pengarna på mycket annat och roligare saker. Sedan all stress på morgon/kväll att sätta på sig och ta av sig. Nej. Det är inte min grej! Tycker om att se på när människor skriver, pratar om smink men jag anser att man är finast utan.
Alla får använda smink, inte så jag menar, utan gör som ni vill och känner. Men för att ni ska se finare ut, nej. Då bör ni ta sminket åt sidan, titta er i spegeln och se att där står något underbart!
4. Har du någon sjukdom? Tänker på min mage men jag eftersom att jag inte får den hjälp jag behövt och behöver, att läkarna inte tar mig seriöst och på nästa nivå så vet inte om det är det: Vi får se när det visar sig, i nuläget så jag vet inte.
5. Har du gymkort? Nopp, haha. Skulle dock behöva skaffa ett.
6. Har du något beroende? Ja. Kolla mobilen.

7. Vem känner dig bäst i hela världen? Borde ju vara jag själv, men om jag ska säga en annan människa så bör det vara @ebbolella
8. Vem gosar/kramar du? Jadu..
9. Vem stör du dig på? Haha ska nog inte nämnas här, vem vet vem som läser.
10 Vilken buss åker du oftast? Skolbussen till och från skolan.
11. Vilken dag fyller du år? 4 Januari.
12. Vilken stad är du uppväxt i? Säger inte stad, men i Värmland!
13 Vad vill du arbeta med? Med människor.
14. Vad gör dig till en bra människa? Jag lyssnar och förstår! Känslosam till andra.

Likes

Comments

Inspiration

Tack för tipset @ebbolella 💘 ska bli riktigt spännande att läsa denna! Och idag är nog dagen jag ska börja att läsa den, något jag ser riktigt fram emot!

Handling;

Bok nr 2.

Lite fundersam på ifall denna är bra, den låtet ju lite sisådär men jag tog den och jag ska läsa den, för vem vet? Det kanske blir en ny favorit.

Likes

Comments

Allmänt

Träffade Hanna vid 16 för att åka till biblioteket, senare till en brygga där vi pratade en massa, åt glass/godisstång.
Efter ett tag for vi hem till henne och var där en bra stund 😃 men vi hade det allt kul! Och jag hoppas att vi kan spendera tiden tillsammans mer nu när vi snart är lediga och har orken både två! Planerat att åka ut till Skärgården någon fin dag i alla fall 😄

Är så sjukt taggad på att läsa böckerna jag lånat! Imorgon ska jag börja på de.. men innan det ska jag packa, städa kaninburen och fixa två små inlägg till bloggen, fredag och lördag! Då vi ska åka bort över midsommar.
Kommer inte bli uppdaterat här tyvärr då vi inget internet har där...sedan tror jag mitt G är slut!?

Nu ska jag titta på Orange is the new black.😄
Ha en fin natt!

Likes

Comments

Allmänt, Min väg mot det positiva!

Åkte på ett IKEAbesök där vi åt brunch och också handlade lite smått - fick hem två kuddar till min soffa!😄 Så nu har det blivit mycket trevligare bara genom att de kom hem och inredde rummet.
Nästa uppdrag till mitt rum är att leta efter ett annat skåp, ny säng, slipa och lacka golvet, samt slå igen en dörr, (då jag just nu har två dörrar , och mitt rum tidigare var två rum).

Hade annars besök av Tobias och Lukas. Sara och grabbarna kom senare..
Senare kom domen jag både längtat efter och haft ångest för. Eftersom att jag varit så spänd i både nacke och axlar så har jag nu väntat på huvudvärken och den kom idag och det kändes väl i huvudet. Jag tog en tablett, men varken spänningen eller all huvudvärk är borta. Kan behöva massage för att spänna av mer, troligtvis en till tablett...

Vi fixade upp en ny soffa till övervåningen och rensade lite smått där - mer rensning imorgon! Då jag också ska träffa Hanna en sväng och åka till biblioteket 😄
Hoppas boken finns som jag vill läsa!!! 

​Hur är läget hos er?

Likes

Comments

Min väg mot det positiva!, Allmänt

Är fortfarande öm i magen sen igår och idag har jag t.om blivit helt grön där, samt att området som jag har ont på blivit större (!) På samma ställe MEN på höger sida har jag också fått ont (!?!) hur är det möjligt?
Jag vet att jag inte gjort någonting så jag slagit i mig, hundra procent säker på den saken! Vi får vänta och se tills imorgon om jag blir grön där med... hm. Skumt!

Har också himla ont i ryggen fortfarande... blä så mycket jag klagar. Men för min del kan det vara väldigt bra då jag efteråt mår bättre och slipper tänka på det så pass.
Men jag tror att jag inom någon dag kommer få huvudvärk då jag nu har ont i både axel och nacke - helt spänd, så med hjälp av huvudvärkstablett blir jag bättre på det viset. 

Ringde till mitt sommarjobb för att få information, men den informationen jag fick var att jag skulle ringa om någon vecka igen för att få komma dit ner, se mig omkring och fylla i papper.😊 Ska berätta om mitt sommarjobb vid senare tillfälle - kommer dock komma runt vecka 28 (!) Vill i alla fall ha tiden då jag jobbar där just nu, för lovet är väldigt drygt, om jag får säga det själv... vill helst jobba, eller sitta i bänken just nu. Kalla mig blåst, men det är faktiskt just precis så här jag känner. Vill inte ha lov eller vila, jag vill ha mina gamla rutiner igen. 

Nu ska jag borsta tänderna för att sova. Ska upp tidigt imorgon, vid 08... då vi ska till Karlstad. 😄

Likes

Comments

1 345304 Next