Jag och Ella tog en promenad till 4H gården medan Lasse och Leo åkte till tekniska museet. Leo är inte lika road av djur som Ella ☺️ Ella älskar djur!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För de få stackare som följer min lilla blogg har det blivit ganska glest mellan inläggen på sistone. Förklaringen är nytt jobb och två små barn ☺️

Bara sedan förra veckan har jag hunnit med; heldagsutbildning med jobbet, Rolling Stones konsert och en middag på Svartklubben! De två sistnämnda tillsammans med Lasse och även morfar Lasse och Sebbe var med på Stones. En intensiv vecka och helg, men roligt!! Blandade bilder..

Jo, var även till frisören och kapade en decimeter av håret 😄

Regnig morgon på väg till Frösunda och utbildning.

Konsert!

Lek med busar 😄

Den sista bilden på Leo har mormor tagit när dom var ute och lekte kurragömma ☺️

Finns av förklarliga skäl inga bilder från middagen på Svartklubben, det var bäcksvart! En otroligt häftig upplevelse! Till förrätt åt vi skagentoast, varmrätt lammfilé med potatisgratäng och västerbottenost, med rödvinssås och pumpacreme, och en fläderparfait med färska jordgubbar och hallon till efterrätt.

Lasse började middagen med att ta ett stort bett på citronen som hörde till toasten 😂

Jag var helt säker på att jordgubben var en chokladboll när jag bara kände på den.. 😄

Som sagt en fantastisk upplevelse! Jag kände mig väldigt trygg i mörkret ändå. Båda två i serveringspersonalen var ju blinda så nyttigt på något sätt att få uppleva en pytteliten del ur deras vardag.

Likes

Comments

Regn, blåst och typ 5grader. Inte det skönaste löparvädret.. Om det inte hade blåst och regnat så hade det varit bra väder att springa i men uppenbarligen så funkade det ändå för jag slog pb på milen, knappt, men ändå!

På väg. Så sjukt otaggad.

Framme, bara försöka att hålla värmen någorlunda. På med alla kläder jag hade med mig, vilket innebar 2par byxor, tre tröjor, vantar och pannband 😅


Före start så tog jag av mig ett av två par byxor, men behöll en jacka över tröjan, vilket så klart blev alldeles för varmt.

Först 3km gick i ett bra tempo! Mycket snabbare
än jag tänkt springa, vilket jag då klart fick sota för senare för efter 4km så blev benen så sjuukt tunga. Fick kämpa de sista 6 km!

Var så kall när jag kom hem att inte ens en halvtimme i duschen fick mig att tina, men under dagen har jag iallafall fått upp värmen igen 😊

Likes

Comments

Vi lämpar vidare hos logopeden.. han tycker det är kul att gå dit iallafall. Alltid nått ☺️

Likes

Comments

Hinner inte med något bloggande. Några bilder kan jag dock slänga in :-)

Jag och Emma var och käkade på Burger and Lobster i torsdags (bild saknas därifrån..) men i fredags var jag och Petra på AW. Först middag på Nybrogatan 38..och sedan utgång på Sturehof. Inser nu att det inte finns bilder därifrån heller 😄

Men det här, det finns det minsann bild på 😂

Min snygga gym-outfit (skulle gå dit i spöregn)

Likes

Comments