Header

Fick en fråga om hur jag känner Clara. Vi träffades 2007 i Norge, i en skidbacke. Jag såg hennes jacka och sa till min mamma att henne känner jag igen från min skola. Vi träffades, båda hette Clara och hade samma Hello Kitty tröja, sedan dess var det vi. I vårt och torrt. En människan jag med ord vill kunna förklara hur mycket jag uppskattar, men det blir svårt. Min barndomsvän, min Bästavän.

Älskar dig<3

Likes

Comments

DOIN NOTHING!

I fredags var vi hemma hos Oscar och åt middag med hans familj! Jag trivs ju så med att prata med vuxna och tycker det är både kul och intressant, vi är rätt olika där jag å han, jag är så sjukt familjekär och håller hellre uppe ett samtal hela kvällen än att gå å titta på en film tex.

Med ny skjorta, pullover och frisyr är han är ny människa! ;-) ( mitt val alltihop)

Igår kom familjen Lumsden på middag och det var så trevligt och mysigt! Kvällen fortsatte dessvärre inget Vidare roligt men men... Miyo sov hos mig sedan.

Pluggsöndag... jag älskar att göra det mysigt när jag pluggar, vilket jag redan nämt! Denna doften, ljus och "rumsparfym" från Julie Fagerholt! Amaze

Puss... förlåt för löjlig bild, Sry not Sry. Är så kär i den där jävla människan. knäppt det där med kärlek.

Natti

Likes

Comments

förmodligen den finaste låten jag vet, of all times. Fransk låt, fantastisk röst och en text om att bli lämnad och aldrig någonsin glömma minnen, lukter och känslor. Mitt hjärta brister. Älskat denna låten sedan 2014 och kopplar både kärlek och frankrike till den, hur sjukt att en låt kan få ett sådant fäste och betydelse, fräckt tycker jag..

Sådan dag. Älskar sex & the city, carrie och big är de finaste jag vet, sådant där förhållande i en perfekt kombination utav kärlek och eld. kyss

Likes

Comments

Gårkvällen, jag och Tilda som med håret och skinnjackan var identiska! Inte riktigt men ni fattar :-) Påväg till långedrag, jag rycktes upp i sista sekund och följde med. Skulle inte lämnat sängen... man lär sig utav misstag!

Dagens frulle i sängen, JA TACK. Snart kommer hela familjen så skall vi äta lunch, sedan jobbar jag vid 16. Ha en mysig lördag folks....

Kär i denna jävla låten.

Likes

Comments

Köpte dessa på h&m lite spontant! Tycker det krävs att ha något roligare om man har ett glapp mellan byxan och skorna, alla höstkläder kräver lite pynt enligt mig. Dessa och mörkblåa blir nog perfekt sådan touch.

Ser så sjuuuuuukt kort ut när det är blött och bakåtslickat! Men är van vid detta laget. Vill dock att det skall växa ut en liten pytte aning då är det helt perfekt!

Likes

Comments

Innan-skolan-fixad&oklar-spegel-selfie<3

Vill klippa mitt hår igen.. blir helt tokig. Trivs så i kortare, funderar dock om jag denna gången endast skall klippa upp det eller göra en ännu grövre lugg än förut... tycker att det gör jävligt mycket och passar rätt bra på mig, men vet inte... klipptid på torsdag så vi får väl se vad jag känner för då.

Denna fina kvällssol i min fina stad! Ibland älskar jag Göteborg, speciellt sensommar vädret och kvällarna! Magiska!

Likes

Comments

Gjorde ett inlägg förra året och tänker att det är passande att refresha lite med tanke på att skolan och det allvarliga precis satt fart! Som jag nämt förut i denna bloggen så hade jag så otroligt svårt för att plugga förut, jag tog inte skolan ett dugg på allvar, tills jag blev tvungen och kom till instinkt och då lyckades jag inse att det inte alltid är tråkigt eller jobbigt att plugga, det finns i alla fall metoder för att underlätta det.

1. Först och främst, viktigaste. Köp kalender, pennor, mappar, anteckningsblock. I varje fall kalender. Innan man förstår gåvan med kalender så känns den meningslös, JAG VET. Men när du får struktur, och har lite koll på vad du har framför dig blir det så mycket enklare att planera din vardag och pluggtid. Jag antecknar numera allt för att avbelasta mig.... Kan vara en viktig sak jag måste göra, eller en jätteoviktig sak. Bara för att avbelasta och se det framför mig, och ja jag älskar den verkliga kalendern. The actual one. PLANERING är A och O.

2. Ordning och reda. Ha koll på de olika ämnen, vad du har exakt i varje ämne för att sedan kunna checka av de saker du fått gjort. För att jag efter skolan skall kunna vila ut så måste jag ha checkat av mitt plugg först. Så använd dig utav tanken att du är fri när du är klar.

3. För mig är det rätt viktigt att äta något eller dricka medan jag pluggar, att ha rent och fint runt omkring mig och göra plugget till något lite mer mysigt än vad det värsta fall kan vara. Gör en kopp kaffe, te eller vad som helst. Det hjälper för mig. Gör det, eller åtminstone inbilla dig att det är mysigare än vad du egentligen tycker.

4. Ha mål- jätte viktigt med målsättning för att veta hur mycket man skall och vill satta inom något specifikt. Vissa saker vill man helt enkelt inte lägga så fruktansvärt mycket energi och tid på. Skriv upp hur långt du vill komma med vissa saker.

5. För mig funkar det bäst med att plugga intervaller, men man måste hitta vad som är mest effektivt för än själv. Jag kör gärna en timma med paus och sedan ytterligare en timme osv osv... Vissa föredrar 20 intensiva minuter, paus och 20 till. Stäng av mobilen eller släng ifrån dig den. Trots att du bara kollar en gång på 20 minuter stör det fokus mer än du tror.

6. Är du trött och seg, gå inte och lägg dig för att sedan orka, gå hellre och träna/ gå ut och gå för du blir pigg utav det. Jag gjorde det felet förra vintern att jag hellre gick och la mig men man SKA EJ!!!

Min lilla plugghörna

Likes

Comments

Så utvilad från denna helgen, vilket är så himla skönt! Känns bra att vara i form och kunna starta veckan med ny energi! Vill bara komma igång å kladda i kalendern om allt som skall planeras, är så sjukt taggad på detta året! Trots att vi har helvetes plugg framför oss så är det bara ett år, sedan går vi sista året! Får pirr i kroppen, hur som helst, där är vi ej ännu tack och lov! Var ute i solljus idag för första gången på typ tre dagar, strollade runt i min nya klänning och njöt av vädret! :-)))

Älskar miss ragtime och deras omklädningsrum därav bildval nr 1! PUSS

Likes

Comments

Är hemma idag för jag har lyckats blivit sååå sjukt förskyld. Väldigt tråkigt då jag var extremt taggad och faktiskt sugen på att rivstarta denna terminen med bra resultat och prestation, känns som man får en seg start med en förskyldning på allt.. Idag skall jag alltså utnyttja tiden genom att läsa ut SEX DROGER & EN DJ. Kan absolut tipsa om denna, till men början så tyckte jag inte om den men någonstans vände det väldigt tvärt. Verkligen börjat läsa på senaste då det kopplar bort tankar om man mår dåligt.

Vill träna... dricka kaffe, träffa vänner på en fika och njuta av sen sommaren..

Att dricka kaffe i lite för stor mängd är något jag alltid lyckas med, men det ÄR livet

Min baby! Så jävla fin

Likes

Comments

Subscribe

Better Blogging Nouw