Header

Pluggat, pausat med en kaffe, pluggat, lite PK, plugga ännu lite till, MAT, plugg... osv.... Haha känner mig helt slut, endast av att plugga. Fyran för provet imorgon, samhäll intensivt sedan 12 idag.. Helt skakig av all koffein jag fått i mig nu haha LOL

Likes

Comments

Foton, minnen

BLIR LYCKLIG i hela kroppen utav dessa bilder.... Precis när 9:an drog sig mot sitt slut, och detsamma gjorde alla läxor,prov, inlämningar och fruktansvärda pressen. Här var det bal och vi var glada, det mesta var i sin ordning, i alla fall just vid detta tillfälle.

<3 minnen jag håller varmt om hjärtat

Likes

Comments

Tips

Bilderna ser väl inte såå tilltalande ut men detta var dagens smoothie jag har börjat med! Endast mango, spenat, banan, vatten ( liten skvätt juice) och lite honung för att göra det sötare!

<3

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

gårdagen spenderades med min Bästis som just nu behöver extra kärlek! Älskar dig till månen..... PS du är bäst!!!

Vi vaknade 8 imorse, åt en tidig frukost och gick sedan en 8 km promenad! Sedan pluggade vi ett tag och nu är jag påväg hem för faktiskt ännu mera plugg.. Bara att tugga i sig, känslan när jag är klar är obeskrivlig!

Denna fina scarfen fick jag också, sååå fin ju!!!

Likes

Comments

Titta så vackert, gud såhär vill jag ha det nu. Åtminstone om man skall leva i detta kalla land, ge mig lite sol och fina syner då? Bilder ifrån förra vintern... sååå fint ett tag där, vissa dagar var magiska.

Likes

Comments

My life, Tips

Jag kan börja med att skriva att jag precis som många andra 14 åringar inte brydde mig särskilt mycket om skolan när jag gick i 8:an, alltså när gymnasiet kändes så himla långt ifrån mig gjorde det att andra saker kändes så himla viktigt, inte så konstigt. Sommaren till 9:an förstod jag verkligen att jag aldrig skulle komma in på sam med de dåvarande betygen jag hade, så det var bara att ändra. Gick alltså in med inställningen i början av 9:an att jag.skulle.in på sam.

Det var rätt skitigt år alltså, haha att behöva höja betygen så mycket i ''sista stund'' är väl inget jag idag föredrar eller hade gjort. Jag var alltså väldigt slarvig i skolan men också inom allt annat som fanns att vara slarvig med, ärligt, jag hade 0 koll.

Genom att jag i panik behövde höja mina betyg behövde jag också tänka över hur min studiesituation såg ut och förstod att det krävdes mer ordning och reda precis som jag lärt mig utav Miyo faktiskt (tackar för det). Förstod att struktur och hjärnan är det viktigaste att ha med sig för att lyckas, psyket som krävde så sjukt mycket pepp när det egentligen ville lägga av, totalt. I år har jag använt mig utav det jag lärde mig förra året, att ha allt strukturerat och planerat, anteckna och skriva in allt som är värt att komma ihåg i efterhand. För dessa små detaljer är så himla viktiga, det gör så sjukt mycket att du faktiskt har koll och en överblick på vad du har framför dig, dina mål och vart du skall sätta ribban. Har blivit så himla strukturerad i mer än bara skolan, rent allmänt med planering vilket är skönt och lugnande. Det gör mig lugn utav att veta och känna att jag har kontroll.

Psyket som jag nämnde är också det jag använder mig till mer och mer, inte bara skolan. Har verkligen fattat det nu att det går att lösa mycket så länge du ärligt intalar dig det och faktiskt vågar satsa på det också. Jag tror att om man inte har inställningen eller psyket med sig så kommer man aldrig ens våga försöka. Och att våga försöka är otroligt viktigt, det bär eller brister helt enkelt. Men man lär sig vare sig det går dåligt eller bra.

Men med en planering löser man det mesta. Detta är alltså mina tips för all framgång men framför allt då mina läsare antagligen är i min ålder och går i skolan. Skolan som tar kål på oss och som sätter rejäl press, såhär hanterar jag stress lite bättre. Och trots att jag inte är expert så har jag själv genomgått en förändring och jag vill därför ge er alla mina tips och vägledning för HUR man kan och ATT man kan, väldigt viktigt att nämna.

1. Inställning är nog minst lika viktigt som planering, om inte mer så den får skina på plats nummer 1. Så sjukt viktigt att intala och pusha sig själv, ibland blir man förvånad över hur mycket man klarar.

2. Struktur & planering är A & O. Köp en kalender om du inte redan har det, aldrig lösblad och sånt för sig utan allt samlat.

3. Man får någonstans känna av om det går överstyr. Jag menar, jag kan inte plugga 4 h i rad, vem gör det? För mig funkar det inte i alla fall. Blir okoncentrerad och får inte in någonting alls i huvudet, så lika bra att fortsätta en annan dag. Ni förstår, lägg era egna strategier utifrån vad som passar er bäst. Innan/efter träning, med/utan musik, ni fattar. Alldeles för höga och orimliga krav kan istället ta kål på dig och göra att hela motivationen plötligt försvinner i panik och stress utav att det faktiskt gått till en överdrift. Detta gäller självklart inte bara skolan. Mycket viktigt att kunna lägga undan ,fysiskt men också släppa tankarna för stunden och ändå känna sig nöjd.

Jag älskar denna låten. Nu ska jag duscha och sedan sova Kyss

Likes

Comments

Ingenting som en födelsedagsfrukost & mys på sängen, värt guld.

''When you hold me When you touch me It's so powerful I can feel it''

Likes

Comments

Festligt, Foton, My life

. Fick världens finaste fotoalbum utav Miyo idag fullt med texter och bilder, minnen m.m... Hur skall man kunna hålla inne sina tårar då.. Så fruktansvärt fint och helt klart en utav den finaste presenten jag någonsin fått! Så tacksam, denna dagen har varit grym än sålänge.<33333

Likes

Comments

Spenderat eftermiddagen med Oscar och kom precis hem nu... Gud va jobbigt det känns, ett tecken på att skolan och vardagslivet börjar är när man tvingas sova hemma... DÅ vet man att alarmet ringer halv 7 imorgon ... Samtidigt skall det bli så skönt att komma in i rutiner och faktiskt kämpa dessa jobbiga veckor tills roligare tider. Dessutom är det min födelsedag och jag fyller faktiskt 17, sista timmarna som 16 åring hihi! Jag skall lägga mig och läsa lite sedan sova! Vi hörs imorgon! Kyss

Hade jag inte fått äta choklad hade jag ärligt inte klarat mig... Min nya ''diet'' lär bli jobbig men sålänge jag får äta choklad klarar jag mig, kärleken till den är oändlig.

Likes

Comments

så smått men som alltid bör uppskattas!

- Min familj, vänner och pojkvän

- Att jag är en glad, drivande och galen tjej

- Jag har full möjlighet att göra precis vad jag vill i mitt liv, frisk för att ta mig vart jag vill.

- Små glädjeklirrande stunder som egentid, skrattanfall, storgråta till hjärteskärande låtar, kramas & pussas.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw