Header

ONE GOOD GIRL IS WORTH A THOUSAND BITCHES. Lite härliga moment i mitt liv å sanna citat, kyss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Festligt

PS. Förlåt för dålig uppdatering , händer så mycket som är svårt att fota och dokumentera , härliga stunder man glömmer att fota.

Nu kommer ni få en liten inblick av helgen åtminstone.

I fredags så var vi ett gäng tjejer på Hello monkey för att fira Olivias födelsedag. Många av tjejerna gick ut efteråt medan jag och Ebba åkte hem till mig , snackade och la oss i tid , 10 h sömn va välbehövt. Återigen så levererade hello monkey och är ett tips för er som än inte hunnit ta er dit , åt en asiatisk kyckling/tacos ish! Såg läskigt ut men var riktigt gott och det tyckte nästan alla som beställde in den!


​imorse var jag på besök hos min sjukgymnast jag ska ha nu ett tag för min lilla fot .... Klagar inte på sovmorgon och kaffe med Papi faktiskt! 

Likes

Comments

''Succes is often achieved by those who don't know that failure is inevitable''

''In order to be irreplaceable , one must always be different''

- coco chanel

Likes

Comments

Haft en satans mysig eftermiddag med emssss... Vi möttes upp efter skolan och satte oss i solen med bulle och kaffe och snackade i några timmar. Alltid lika trevligt. Vi satte hos på brogyllen so, förövrigt har de absolut godaste bakverk jag skådat och smakat , alltid bra grejer därifrån. Var så himla fint i solen där att vi blev tvungna att sätta oss.

Nu skall jag plugga , äta och sedan springa över till min chanti som åker till london i helgen, vi ska mysa<3

Likes

Comments

För tillfället världens finaste låt , vilket jag säger så fort jag hittar en ny låt. Clara visade mig denna i söndags , åh va fin den är. Handlar om ett krossat och utbytt hjärta i tonårskärlek.. Kan inte sluta lyssna på den , man blir ju peppad samtidigt som den är sorglig, man blir lite peppad till att JAG faktiskt är världens bästa hehe. Ville bara slänga in lite dagens beroende samt en fin fin bild.

En liten bild på mig och oliven från kick offen , sassy bitch!

Likes

Comments

Sådant där smått & gott, nu slocknar jag... Godnatt

Likes

Comments

​gårdagens mysfrulle med mitt hjärta. Igår var ingen produktiv dag förutom att garderoben rensades, fasen va skönt att slänga ut allt oanvändbart, fresh. 

Just nu sitter jag med pappa på sjukan och har röntgat min fot , väntar på besked så passa på att slänga in ett inlägg! KYSS

Likes

Comments

Fashion

Nu var jag inne på colors of benetton igen och även denna hösten lyckats få med mig en av deras ull polokrage, nu har jag sammanlagt 4 st och det är nog ett utav det mest användbara plagget i min höstgarderob , den svarta är min nya kärlek men de andra har jag slitit på rejält. Kom på mig själv med att jag måste tipsa om detta på bloggen.... Varje höst får de alltså in lite olika ylle polokragar i fina höstfärger , för cirka 350 kr st .. Dem är alltså ganska billiga för att va så fin i kvalitén och superfina. Finns i flera gråa nyanser , samt svart vitt osv, fylls hela tiden på med nyA- KÄÄÄÄÄRLEK

Likes

Comments

Just nu hade jag velat skutta och hoppa och gärna slippa sömnlösa nätter pga en svullen jäkla fot... dang.... Som vanligt uppskattar man friskhet lite extra när man inte vart så kry... För övrigt är livet töppen , clara ska komma över senare och vi skall äta frukost och snacka lite shit , då jag inte kan jobba idag så ersätts jag med det , vila med världens bästa sällskap , funkar. En pepplåtar på detta också! FEEL GOOD.

Likes

Comments

Festligt

Senaste dagarna som bestått av massa kul tjejmingel och mys.... Vi hade studiedag i fredags så på torsdagen åkte jag till miyo , vi käkade och hade en klassisk myskväll helt enkelt! Det var ju så fruktansvärt fint väder hela kvällen , varmt som en sommarkväll! Dagen därpå så var det dagsfest/krök med hela tjej squadet , sååå lyckat förutom att jag stukade foten då jag försökte göra en volt med klackskor på studsmattan , ja hmm smarta clara! Nu måste jag vila och chilla så kommer min bästis hit snart! Hoppas ni får en trevlig lördag , PUSS

Likes

Comments


Better Blogging Nouw