Header

​Min storasyster, min förebild & stjärna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter skolan igår så åkte jag med Frida hem, lite spontant.. På kvällen hade Julia 18-års mingel så vi skulle ända mötas upp!! Gårdagen blev super, jättetrevligt hemma hos Julia men vi drog hem rätt tidigt då de andra skulle till stan och hitta på något. Så vi låg i sängen runt 12 vilket betyder att vi fick sömnen åtminstone!!

Imorse tog vi en morgon promenad efter frukost och var sega hela dagen ihop, vilket kan vara det bästa när man ändå inte har särskilt mycket plugg!!

Titta på dessa bilder, var så fint igår!!

Likes

Comments

I födelsedagspresent fick jag så mycket smycken, men allt exakt i min stil så är supernöjd! Önskade mig en ring av mamma och pappa som dessvärre var för stor så vi har skickat tillbaka den och väntar på en ny! Åh alltså längtar!

Likes

Comments

Godmorgon på er!!

Måndag morgon, tänkte bara skriva om helgen lite snabbt då jag inte lagt upp något här! I fredags kom Yrsa med tåget från Stockholm, vi gjorde inte mycket på fredagen vilket inte behövdes då vi hade mycket att prata om. Det bästa med vänner man inte träffar ofta, alltid samtal!!!

På lördagen vaknade jag tidigare än Yrsa vilket jag i de flesta fall gör, så morgonpigg.. Så bestämde mig för att inte väcka henne och gjorde en obligatorisk frulle. Jag som älskar frukost tycker det är så kul att fixa till andra.

Vi tog en promenix och försökte döda tid i väntan på kvällen, för vi var SÅ taggade. På kvällen kom Miyo runt 20 så drack vi lite champagne hos mig och taggade upp, sedan middag vid 22 tiden. Vi käkade på TOSO vilket alltid känns kul i lite party sammanhang, stämningen är ju sådan där. Däremot lyckades vi höja stämningen riktigt mycket, personalen gav eloge till ''de taggade tjejerna i mitten''. Bra middag och alltid(!!!) lika god mat.

Efter detta drog vi till excet och dansade heeeela natten. Hihi så bra födelsedagsfirande, fina personer, presenter och framför allt jävligt härlig stämning.

Likes

Comments

Igår fyllde jag 18 år... 10 januari. En dag med mer kärlek än vad jag fått 2017 sammanlagt typ haha. Så sjukt mycket fina och gulliga personer som grattat och uppvaktat mig! Är 10/10 NÖJD med min dag, bästa födelsedagen lätt! Umgåtts med personer jag älskar och som gör mig glad & lycklig, så himla taggad på 2018, detta året blir bra. Jag är ju först ut med att fylla, så kanske också är därför men alla vi tjejer var så taggade igår på allt vi har framför oss nu!!

Dagen började med frukost på sängen, världens bästa syster( inte alltid, men ofta) fixade ett stort fruktfat samt croissanter och kaffe, svårslagen frulle. Sedan kom jag till skolan och överraskades av mina vänner.

På kvällen var vi hemma och Miyo, Emma samt min bror kom till oss och så åt vi mammas moules frittes, öppnade paket och hade en väldigt trevlig kväll. Tacksamt och underbart. Nu är jag myndig, läskigt hur snabbt tiden går. Känner fortfarande ibland så himla liten, 15-16 år... så sjukt

Likes

Comments

Räkpasta till middag (var så hungrig så glömde fota he) +myskväll me film(talented Mr ripley) // //morgonpromenix!! Såå kallt men sjuk luft här, jag som bor i stan också. Promenader längst vattnet är de bästa här.//

Mupp!!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vart dagen tar oss! Kyss

Likes

Comments

​Så dåligt väder idag, så blir att stanna inne! Skall hjälpa till att måla lite, sen ska vi sätta på en film och bara ta det lugnt. Man blir så himla rastlös dock i detta vädret....

Likes

Comments

Bättre nyårspuss finner ni ej!!!!

Vi åt middag med killarna, vilket dem trots dess tvek och tvivel, fixat jättebra med mat drinks lite partystuff osv!!! Såå eloge till er<3

Vi tjejer hade hand om lite lekar, vilket i dessa tillstånd kanske inte blir så planerat som man vill men det blev bra trots allt och det var uppskattat!!

Sedan fortsatte vi hemma hos gurra, kvällen var lite oklar och flög förbi, men jag är nöjd. Jag tror och hoppas på ett jävligt bra år, jo detta året är fan mitt!!

Nu är jag i skåne, bara jag och pappa. Så mysigt. Skall hjälpa honom massa till tippen osv då huset är lite kaos atm. Skönt att inte ha mobilen och bara leva i något annat innan skolan och vardagsstressen börjar igen....

Likes

Comments

Subscribe
Instagram@clarapesch

Better Blogging Nouw