Header

Styrelsemöte på gång.

Idag blir det åter ett styrelsemöte med föreningen Pride Skaraborg, vilken är arrangören av Skövde Pridefestival .

Får se vad vi tar upp idag, styrelsemöten är viktiga där vi tar beslut kring allt som rör föreningen och våra event, det är då vi gemensamt klubbar igenom beslut och åtgärder för alla möjliga grejer. '

Ett plus är ju att vi träffas och har det rätt trevligt dessutom ^^

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att vi skulle förlova oss.

Jag är ingen person som stressar fram för att hitta kärleken, jag hade nästan istället slutat hoppas på att någon gång träffa den fina personen som skulle vara ämnad för mig. För de som förstår sig på alls säger ju alltid (när man minst vill höra det) att det "finns någon för alla". Och jo kanske är det så att det finns någon för alla men hur kommer det då sig att Sverige statistiskt sett tidigare haft flest singlar i Europa?

År 2016 jobbade jag sommarsäsong, höst och vinter på Nokas, vidare tog jag på mig ett visst ansvarsfullt arbete på Stockholm Pride, jag var inte alls taggad för att jobba Pride i Stockholm förra året, men jag tog på mig några pass för att hjälpa en god vän med schemaläggning och för att fylla upp vakanta platser. Så man kan säga att jag hade ganska fullt upp för ett år sedan. Men att jag arbetade på Stockholm Pride förra året ångrar jag idag inte en sekund, jag träffade nämligen min kärlek jag varit tillsammans med i snart ett år. Det har gått snabbt men allt har känts bra!

Vi har blivit sambos, två ursprungliga stockholmare som nu bor ihop i Skövde, jag hade aldrig en tanke på att flytta tillbaka till Stockholm, det föll sig så att flickvännen flyttade hem till mig. Vi har nyligen även förlovat oss vilket känns riktigt bra, härligt och roligt. Nu finns det onekligen många ting att ta tag i här hemma, dels vill vi flytta till något större, vi bor just nu i min enrummare vilket blir lite väl trångt för två personer. Ultimat vore en liten gård med hus och garage... får se vad framtiden har att ge.

En sak i taget, nu det närmaste året så händer det en hel del förändringar i olika sammanhang så man får möta några möjligheter och förändringar åt gången, för att det inte ska bli ett totalt kaos, jag vill ha ordning och reda :)

Likes

Comments

Hej på er alla!

Det var tyvärr en bra lång tid sedan jag skrev något i bloggen nu, jag kanske inte bör skylla ifrån mig på diverse olika anledningar men det har varit en hel del jobb och föreningsarbete, sedan har det hänt mycket skoj också!


Jag och tjejen har blivit sambos, vi har förlovat oss (ett separat inlägg kommer) och vi letar större bostad. Just nu bor vi i min enrummare, tur det är separat kök i alla fall, men börjat tröttna lite på området och de här grannarna. Väldigt speciellt klientel som samlas i allmännyttan.

Jag ska försöka hålla igång bloggen lite bättre än jag åstadkommit hittills, tyvärr är det bara tiden, jag använder bloggen som en viss ventil på saker som jag funderar på, det har jag nämnt förr också. Vissa saker ska man nog inte skriva eftersom den är helt öppen och arbetsgivaren har inte med vissa saker att göra... till exempel.

Well, förändringarnas vindar är åter igen här och det finns mycket på gång, stora möjligheter och ansvarstaganden, ska inte skriva för mycket ännu, en sak i taget. Den som följer mig här på bloggen får se ;)

Likes

Comments

Vilken underbart varm & härlig dag i Skövde.

Fick för mig att fixa ordning balkongen idag, köpte även flaggstång. Svenska flaggan hamnade i fönstret medan jag hissade på regnbågsflaggan på stången. Blev fint!

Hoppas nu bara vissa konservativa grannar inte ger mig ännu mer gliringar och onda blickar. området Östermalm, vart fall huset jag bor i här finns en del "speciella" individer...

Men jag lever som jag lär ut, var dig själv, stå upp för din rätt att vara!  Proud to be Pride!

Likes

Comments

Sponsorer sökes - tror jag! 30 april, 12:06

Igår var jag ute och gav min kära SAAB 900c lite kärlek.
Åkte upp till Billingens fritidsområde och ställde mig på parkeringen, kände att jag bara ville sätta mig och ta det lite lugnt för lite reflektioner.

Fick känslan av att jag inte alls vill sälja bilen, det är verkligen valet och kvalet där nu, ska jag sälja den eller ska jag behålla den och göra i ordning den med hjälp av någon verkstad? Den har en del rost och måste svetsas.

* Rosten måste bort, framskärmar, bakskärmar, diverse rostfläckar här och var.
* Byta förardörren pga på tok massa rost.
* Lacka om den, vore ballt med "Sky blue" alternativt Laser Red om man ska behålla den röda inredningen.
* Montera på ett fräsigare avgassystem.
* 16" hjul, med några schysta ringar till.
* Fräscha till invändigt, åtgärda hela inredningen. En ordentlig rekond samt klä om b och c stolpar, hatthyllan och det hängande taket.

Det vore trevligt att göra detta till ett vettigt bilprojekt, men då behöver jag hjälp på många vis, delar, svetsning, lackering, om någon här känner någon som vill hjälpa till med sponsring så är det av guld att hjälpa mig :)

Likes

Comments

När jag ikväll tvättade mina mattor till ena bilen blev det väldigt smutsigt och grisigt. Självklart för min del att iordningställa tvättstugan i samma skick jag vill använda den i. Torkade av bord, tvättade ur tvättmedelsbehållarna till maskinerna. Vidare sopade och tvättade jag av golvet då de blev dammigt och grusigt.

Dessvärre finns det vissa i det här området som inte riktigt besitter denna enkla matematik och samma kvot av intelligens. Jag talar om köttskallar som bara roffar åt sig andras tvättider, skitar ner och inte vet vad städa efter sig innebär.
Ber man dessa räta in sig i ledet, städa upp och ställa i ordning efter sig blir de världens kackel, hetsiga och hämtar ner halva släktträdet och några därtill för att hävda sin rätt att göra hur man vill... och så är cirkusen igång.
Vad lever vi i för jävla samhälle där vissa inte beter sig med ren logik och sunt förnuft?!

Det är uppenbart dags för Skövdebostäder att kameraövervaka tvättstugorna på Östermalm. Ta in bevakning i form av ett vettigt bevakningsföretag som flera grannkommuner gjort till sina både kommunala och privata bostadsområden.

Likes

Comments

Önskar jag hade ett varmgarage med möjlighet att kunna mecka bil, vore trevligt.
Btw, var ute och rullade lite i onsdagsnatten - typ ingen annan än jag ute.

Likes

Comments

Då var det snart dags...

Den 9-5 ni ser på bilden här har givit mig många trevliga minnen och berättelser, nu är det dags att den får gå vidare till nästa ägare, har nu stripat den på det sista som tillhör mig. Fälgarna med sommardäcken är redo även dem att åka med. Rätt skönt, blev av med en uppsättning fälgar + däck från vinden i alla fall, nu är det tre uppsättningar kvar bara - men de är för eget bruk till kommande 9-5 eller 9-3.

Tanken var att jag skulle ställa upp bilarna lite snyggt för lite fotografering, kom dock på att det kan vara på sin plats att ladda upp batteriet till morgondagen, hade varit lite slarvig och stängt ena bakdörren halvt, den gick i lås men fortfarande så belysningen invändigt dragit på batteriet...

Kanske lite fotografering imorgon efter brandövningen med jobbet, eller senare ikväll kanske.

Likes

Comments

Nya sidoblinkers i "Crystal" edition.
De nya sidoblinkers jag monterade är av vitt klarglas, i dessa får man sätta in orangea lampor, stilrent, modern och snyggt, passar även en veteranare från 1987, får se om jag hittar orangea T10 lampor med LED vad det lider.

Ska tilläggas att infästningen för lampkontakten var väldigt tveksam, de knixade till och lossnade, fick helt enkelt fixera lampkontakten med lite superlim, nu sitter de riktig bra. Snyggt var det. Blir snyggt med helvita blinkers i fronten sedan med.

De där nya centrumkapslarna.

Tro det eller ej men dessa passade en min 87:a nej bultmönstret skiljer sig några milimeter från 87 och 88 -> framåt... känns lite trist då jag tänkte snygga till plåtfälgarna. Men vad gör man. Får spara dem till kanske en framtida "nyare" og900 eller kanske en 9000.

Likes

Comments