Header

Program 2017

Kom på att det kan vara kul att se hur programmet för årets festival ser ut samt lite hålltider som är bra att hålla koll på - inte minst för er som väljer att deltaga med oss på årets skönaste och mest inkluderande festival i Skaraborg 🌈

Klicka nedan för att komma till programmet - uppdateras löpande under dagarna så håll utkik!

Skövde Pridefestival 2017
PROGRAM

Likes

Comments

Nu stundar festivalen.

Vi är inne på slutspurten av allt som ska göras klart inför årets upplaga av Skövde Pridefestival, vi har allt från PrePride helkväll på Valhall/ Kulturhuset till utställare i parken och så den omåttligt populära Prideparaden.

Det känns som att det kommer att bli en riktigt fin festival! Nu kör vi! 🌈

Likes

Comments

Köpte lite snygga grejer till köket.

Det är Italiens design och även tillverkat i Italien. Vi hade sedan tidigare ett par små glas men ville utveckla och komplettera med fler. 👌

Likes

Comments

Hej på er alla goda.

Skulle förlänga mitt abonnemang förra månaden vilket gick bra. Tyvärr var jag lite för snabb när jag valde mobiltelefon. I avtalet ingick en Sony Xperia L1 vilken var rätt Nice till en början men ganska snart  såg jag att kameran inte var den bästa. Har stora krav på kameran då den abvänds flitigt av mig i telefonen.

Så jag bestämde mig vart fall att köpa en ny telefon kontant. Det lutade åt en Xperia Compact X men visade sig att den hade utgått ur sortimentet.. En bra och uppsats rad ersättare är alltså denna.  Sony Xperia XA1.

Har fungerat riktigt bra hittills.

Likes

Comments

Styrelsemöte på gång.

Idag blir det åter ett styrelsemöte med föreningen Pride Skaraborg, vilken är arrangören av Skövde Pridefestival .

Får se vad vi tar upp idag, styrelsemöten är viktiga där vi tar beslut kring allt som rör föreningen och våra event, det är då vi gemensamt klubbar igenom beslut och åtgärder för alla möjliga grejer. '

Ett plus är ju att vi träffas och har det rätt trevligt dessutom ^^

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att vi skulle förlova oss.

Jag är ingen person som stressar fram för att hitta kärleken, jag hade nästan istället slutat hoppas på att någon gång träffa den fina personen som skulle vara ämnad för mig. För de som förstår sig på alls säger ju alltid (när man minst vill höra det) att det "finns någon för alla". Och jo kanske är det så att det finns någon för alla men hur kommer det då sig att Sverige statistiskt sett tidigare haft flest singlar i Europa?

År 2016 jobbade jag sommarsäsong, höst och vinter på Nokas, vidare tog jag på mig ett visst ansvarsfullt arbete på Stockholm Pride, jag var inte alls taggad för att jobba Pride i Stockholm förra året, men jag tog på mig några pass för att hjälpa en god vän med schemaläggning och för att fylla upp vakanta platser. Så man kan säga att jag hade ganska fullt upp för ett år sedan. Men att jag arbetade på Stockholm Pride förra året ångrar jag idag inte en sekund, jag träffade nämligen min kärlek jag varit tillsammans med i snart ett år. Det har gått snabbt men allt har känts bra!

Vi har blivit sambos, två ursprungliga stockholmare som nu bor ihop i Skövde, jag hade aldrig en tanke på att flytta tillbaka till Stockholm, det föll sig så att flickvännen flyttade hem till mig. Vi har nyligen även förlovat oss vilket känns riktigt bra, härligt och roligt. Nu finns det onekligen många ting att ta tag i här hemma, dels vill vi flytta till något större, vi bor just nu i min enrummare vilket blir lite väl trångt för två personer. Ultimat vore en liten gård med hus och garage... får se vad framtiden har att ge.

En sak i taget, nu det närmaste året så händer det en hel del förändringar i olika sammanhang så man får möta några möjligheter och förändringar åt gången, för att det inte ska bli ett totalt kaos, jag vill ha ordning och reda :)

Likes

Comments

Hej på er alla!

Det var tyvärr en bra lång tid sedan jag skrev något i bloggen nu, jag kanske inte bör skylla ifrån mig på diverse olika anledningar men det har varit en hel del jobb och föreningsarbete, sedan har det hänt mycket skoj också!


Jag och tjejen har blivit sambos, vi har förlovat oss (ett separat inlägg kommer) och vi letar större bostad. Just nu bor vi i min enrummare, tur det är separat kök i alla fall, men börjat tröttna lite på området och de här grannarna. Väldigt speciellt klientel som samlas i allmännyttan.

Jag ska försöka hålla igång bloggen lite bättre än jag åstadkommit hittills, tyvärr är det bara tiden, jag använder bloggen som en viss ventil på saker som jag funderar på, det har jag nämnt förr också. Vissa saker ska man nog inte skriva eftersom den är helt öppen och arbetsgivaren har inte med vissa saker att göra... till exempel.

Well, förändringarnas vindar är åter igen här och det finns mycket på gång, stora möjligheter och ansvarstaganden, ska inte skriva för mycket ännu, en sak i taget. Den som följer mig här på bloggen får se ;)

Likes

Comments

Vilken underbart varm & härlig dag i Skövde.

Fick för mig att fixa ordning balkongen idag, köpte även flaggstång. Svenska flaggan hamnade i fönstret medan jag hissade på regnbågsflaggan på stången. Blev fint!

Hoppas nu bara vissa konservativa grannar inte ger mig ännu mer gliringar och onda blickar. området Östermalm, vart fall huset jag bor i här finns en del "speciella" individer...

Men jag lever som jag lär ut, var dig själv, stå upp för din rätt att vara!  Proud to be Pride!

Likes

Comments