Presentation picture
Carlosa
En student här som studerar idrottsvetenskap på Linneuniversitet i Kalmar som även är magdansare, bloggen handlar om mig, mode och skönhet

Instragram: Carl0sa

Xoxo

 

Outfit

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Make up store event

Har nu varit på ett Makeup store event på stan, väldigt trevligt, de serverade lite vin och annat dryck och även saker att tugga på, sedan fast de även tävlingar och en massa rabatter men fick endast med mig hem en läpp penna som heter Fairytale Dream, har så mycket smink hemma så hade inte något behov av att köpa med mig något annat men de blev bra så ändå! 😊

 

Nya skor!

Att shoppa skor är ju det bästa som finns! Speciellt när det finns super bra erbjudanden som det finns på skopunten 😃 love it!
💕💕💕

 

Förra helgen

Jag spenderade helgen i Göteborg hos familjen, var super kul och jätte trevligt att träffa alla igen, blev massa shopping, skräpmat, dricka och utgång med trevliga människor, men nu är man tillbaka i Kalmar till verkligheten igen där skolan och gymmet väntar på en haha. Körde bodypump igår och känner att de skär i halsen idag, inte okej (!!) Eftersom att jag har planer för gymmet idag med, aja vi får väll se hur de går 😊


 

Fifthy shades of Grey

Okej filmen är uttjatad jag vet men måste ändå berätta vad jag tycker om den efter att både ha läst boken och sett filmen. Boken är ju definitivt mycket bättre än filmen eftersom att de missar att ta med så mycket i filmen att det kändes att det fattades väldigt mycket scener som borde vara med. Efter att ha läst boken och sett filmen så kändes filmen pårushad, allt gick så fort!! Men det betyder inte att jag inte tyckte om filmen, den är superbra!! Riktigt bra spelat av skådespelarna som var med. Det har varit så mycket kritik mot filmen bara för att Christian Grey är så dominant, okej jag skulle inte träffa någon som var på de sättet (aldrig i livet) men de betyder inte att jag inte ska gilla filmen för de lixom? Samma sak som action filmer där folk mördar andra och annat skit, varför får inte de filmerna kritik? Jo för att folk dömer saker och ting så jävla fel. När jag säger att jag gillar filmen& boken Fifthy shades of Grey så betyder det inte att jag vill bli behandlad på de sättet? hallå människor, tänk lite!! haha...


 

3 enkla yogaovningar att göra varje dag

I yogan kan du hitta övningar och metoder för alla behov, oavsett om du vill ha en bra start på dagen, behöver en paus under dagen eller vill ha en skön nedvarvning på kvällen. Här delar yogaläraren Elena von Dönhoff, som driver yogastudion CapeYoga med sig av tre enkla yogaövningar som du kan göra i din vardag.

Yogaläraren Elena von Dönhoff

1) Solhälsningar
Bästa all-round-övningen när man inte har så mycket tid.
Hjälper cirkulationen och motverkar tröghet. Du aktiverar och sträcker ut hela kroppen, mår bra direkt!

Gör så här:
Stå i bergets position, rak, med fötterna ihop. Hitta balans och avslappning.
1. Andas in och sträck armarna upp
2. Andas ut och böj kroppen framåt
3. Andas in, för höger ben bakåt
5. Andas ut och för andra benet bakåt, sträck sittbenen upp, tryck handflatorna mot mattan, låt huvudet hänga (hunden)
5. Andas in till en planka (high push-up)
6. Andas ut, kom ner och lägg magen på mattan
7. Andas in lyft på överkroppen (kobra)
8. Andas ut res upp bakdelen, sträck sittbenen upp, tryck hälarna ner och behåll positionen i tre andetag
9. Andas in kliv fram med höger ben, sätt foten mellan händerna
10. Andas ut, kom fram med andra foten böj kroppen framåt
11. Andas in, kom till stående sträck armarna upp
12. Andas ut, sätt handflatorna ihop och dra ner framför bröstkorgen.
Upprepa övningen 3 gånger till.

Trädets position
2) Trädet

En klassisk balansövning som "tvingar" oss att fokusera, att lugna ner utspridda tankar och nervös energi.
Denna position kan få dig att känna dig lugn, stark och hjälpa dig att skilja mellan vad som är viktigt och vad som inte är det. En fantastisk övning när du vill koncentrera dig.

Gör så här:
1. Stå på ett ben.
2. Vinkla andra benet och dra fotsulan upp på insidan av stående benet.
3. Sätt ihop händerna framför bröstkorgen.
4. Efter några andetag, när du känner dig stadig och mer balanserad, byt sida.

3) Andas
När vi är stressade andas vi snabbt och ytligt. Vi får en sämre syresättning, blir nervösa och retliga. Genom att förändra vår andning kan vi snabbt må mycket bättre. Bara några minuter av djup andning gör en enorm skillnad i vardagen.

Yogaövning: Andas och må bättre

Gör så här:
1. Sätt dig med rak rygg, slut dina ögon och slappna av ansiktet, axlarna, mage, och höfter.
2. Observera hur du andas.
3. Ta längre, långsammare och djupare andetag. Se till att inandningen och utandningen är lika långa: börja räkna upp till 5 både när du andas in och ut.

4. Efter ett tag märker du hur andningen blir långsammare, då kan du öka och räkna upp till 7 när du andas in och ut.

 

Älskar dessa från gina!

 

Mitt mål

Här är mitt mål, att träna min kropp till snygg och hälsosam, tycker att hennes kropp på bilden är helt perfekt, vältränad men inte för smal eller för mycket muskler (som de flesta är nu för tiden). Har denna bilden som skärm bild på mobilen och det är något som motiverar mig till att träna nästan varje dag, man måste hitta sitt sätt att få sin motivation och detta är mitt :)


 

Träningspass

Körde ett bodypump pass idag på gymmet och cyklade efter det i ca 30 min, blev väldigt svettigt!! Har blivit lite besatt av bodypump, går på de passet varje/varannan dag och efter det så kör jag kondition. Har sett positiva förändringar av min kropp och det får mig att fortsätta kämpa på! Sjukt nöjd :)
 

Instagram: carl0sa