På morgonen har jag varit på återbesök på onkologen. Först lämna blodprover kl 8, till jobbet och jobba lite, sedan träffa doktorn 9.45.


Jag hade skrivit en lista vad jag skulle ta upp, för det minns jag inte när jag sitter där. Doktorn började med att säga att jag ser du jobbar 50%. Berättade då att jag gått upp till 75% i september. Att jag är trött efter en dag och det blir inte så mycket mer på veckorna än att jobba. Nu på slutet har det känts bättre så nu ökar jag på arbetsuppgifterna. Så nu blir jag supertrött igen.

När jag blir så trött funkar inte tänket, jag har inget tålamod och kan bli lättirriterad. Så här jag aldrig varit tidigare. Bränslet tar bara tvärt slut. Jag är fortfarande ljudkänslig, även om det blivit något bättre. Är det för många som pratar samtidigt slutar jag lyssna.

Berättade också att jag har fått börja om med allt. Jag måste fråga mina kollegor hela tiden. Och det känns jobbigt för mig, som är van att jag har kunnat saker och ting.

Jag sover inte hela nätter. Vaknar av vallningar, jag svettas. Och jag har ont i mina leder.

Berättande också om mitt undertryck som ligger mellan 90-100. Hon sa att jag borde söka på vårdcentralen för det. Dom har bättre uppföljning när det gäller blodtryck. Det kan bero på att jag ökat i tid. Men det har varit högt under behandlingarna och även emellanåt efter också. Jag kan behöva medicin för det.

Jag önskade vara sjukskriven 25% och det skrev hon direkt tom sista januari. Hon såg också att några av värdena på koagulationsutredningen inte var ok. Frågade vem jag skulle få svar på resultatet om det. Jag har ingen aning. Hon skulle forska i det.

Sedan blev jag ordentligt undersökt både av källaren och studenten, båda brösten, båda armhålorna (lymfkörtlar) och efter halsen. Allt såg bra ut. Blodproverna jag tog på morgonen bär också bra. Det blev ett bra läkarbesök.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är inte ofta jag sover en hel natt. Vaknar oftast efter ca fyra timmar. Och eftersom jag är så trött på kvällen lägger jag mig tidigt. Vissa nätter är det svårt att somna om. Proppen i örat och ljudbok på.

Likes

Comments

Min sjukskrivning går ut den sista denna månad och jag har inte fått någon kallelse på återbesök. Det brukar jag få i god tid eftersom jag brukar lämna prover veckan innan. Så jag ringde till min onkolog sköterska idag för att höra om detta.


Det ringde upp en kvinna som sa att jag var på kölista. Sedan ringde det upp en annan och frågade om jag kunde komma imorgon. Lämna prover kl 8 och träffa en onkologläkare 9.30. Snabba ryck. Men det blev inte min onkolog, så vi får väl se hur mycket jag måste dra för henne. Får väl också ta upp om undertrycket som inte är som det brukar.

Jag vill vara sjukskriven 25% eftersom jag känner att jag är så trött efter en dag på jobbet. Särskilt när jag ökar på arbetsuppgifterna. Ibland på eftermiddagen har mitt bränsle tagit slut. Då fungerar det inte alls. Tålamodet försvinner också då.

Nu är det snarklådan som gäller, orkar inte hålla ögon öppna.

Likes

Comments

Idag var jag och dottern och åt en sen födelsedagsmiddag på Pinchos. Men bättre sent än aldrig. Älskar deras mat!

Detta var vad vi åt, jag, Erika och Elissa.

Lycka är när man får smaka med mamma.

Och helt plötsligt är det kväll! Jag har inte hunnit med riktigt. Första dagen på jobbet med ansvar för fem personer till. Hann inte med riktigt där heller så skulle jag gå hem.

Så idag har tiden bara flugit fram. Nu känns det som om klockan är 23. Badar lite sedan förbereda morgondagen. Och snarklådan!

Likes

Comments

Nu ska vi åka och jobba. Hebbe har varit ledig en hel vecka då husse varit hemma och sjuk. Hugo har varit med någon dag förra veckan. Nu är det jobb igen för båda.

Likes

Comments

Det blev kvällsfika hos dottern och hennes pojkvän. Kanske inte det nyttigaste men rackarns så gott. Och Hugo fick busa med sin kompis Disa.

Redan måndag imorgon, veckan och helgen har gått fort. Fortfarande trött så nu är det snarklådan. Ny arbetsvecka med utökade arbetsuppgifter, som planerat.

Likes

Comments

Somnade direkt jag la mig i soffan, sov två och en halv timme rakt av. Tröttsamt vara med barnbarn, roligt också. Behöver min helgvila tror jag om jag ska orka jobba 75%. Nu har jag även ökat på arbetsuppgifterna också. Så jag kommer vara trött denna vecka också.

Maken fixade mat så det var bara sätta sig vid bordet. Rätt skönt faktiskt. Det blev något så väldigt exotiskt som korv och makaroner. Det var längesedan vi åt det. Ingen favorit från min sida men det var riktigt gott. Blir nog soffan igen tror jag.

Likes

Comments

Elissa höll på att somna i badet idag. Jobbigt vara hos mormor och leka i vattenpölar, gå på kalas.

Grekisk mat på det var inne helt fel.

Nu har jag kommit hem, trött som en gnu. Nu blir det soffan ett tag. Lite hemmagjord äpoelsaft. Behöver min återhämtning på helgen så jag orkar jobba på vardagen. 

Likes

Comments

Och hon ska helst somna tvärs över en. Kändes som jag nästan blev strypt. Hon har blivit så stor och tung.

Likes

Comments