Lite för varmt för lång promenad idag. Då måste man vara ute tidigare.

Nu blir det mot jobbet, efter jobb mammografi, sedan vaccination av barnbarn för att sedan avsluta arbetsveckan med after work. Skulle även varit och först en 20 åring men det sparar jag till imorgon. Lite väl mycket idag kanske, vi får se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskar mörk choklad!! Ginger lemon är min absoluta favorit. Med denna med apelsin är inte helt fel heller. Jag tyckte inte om mörk choklad tidigare men här lärt mig gilla den. Så nu tycker jag att den ljusa chokladen är för söt.

Detta är en del av MaxarnasFotoutmaning.

#maxarnasfotoutmaning

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet idag var jag superhungrig. Precis då ringer min goa vän Anna och frågar om jag vill ha lunch. Hon är ju bäst!! Bytte om från mc ställ till kjol och linne, lastade hundarna i bilen och åkte till henne. Det är för varmt för hårbollarna att gå lite längre så här mittidan. Dom sökte sig till skuggan hos henne också.

Likes

Comments

Idag tar jag hojen till jobbet, hårbollarna får vara hemma. Jag hade tänkt lära Hugo åka hoj, vänjer honom vid den sakta. Men han verkar då inte rädd. Hebbe tycker det är döäckligt, det har jag provat.

Likes

Comments

Hundmaten började sina så jag köpte en fem kilos korv med köttkross. Fördelat i runda burkar till Hebbe och fyrkantiga till Hugo. Nu finns det mat för nästan en månad igen.

Likes

Comments

Dagens ord är hår. För ca ett år sedan fick jag veta att jag skulle tappa allt hår i samband med cellgifter. Jag ställde i  mig på det och tyckte inte det var så farligt. Det är ju bara hår som växer ut igen.

Innan har jag haft långt rött hår. Passade på att färga håret och klippa kort på ena sidan. Måste ju testa när det lika ska ramla av.

När jag började få stora hårtestar i handen klippte jag det kort. Så var det bara i några dagar. Håret ramlade av mer och mer.

När jag skulle raka bort allt hår så skulle dotterns sambo göra det också. Men först blev det en moikan.

Båda döttrarna sambon och min man rakade boet håret när jag gjorde det. Det är min yngsta dotter som klippt mig.

Sedan sa alla att jag och barnbarnet var lik varandra.

Fick en peruk av landstinget, valde en som var mest lik det jag hade innan. Lite längre än mitt eget men det tyckte jag bara var kul. En gång har jag använt den. Kändes konstigt då jag varit utan hår i flera veckor. Och jag kände mig inte obekväm utan heller.

Helt plötsligt tyckte jag att jag var långhårig. Allt är ju relativt. 😃

Folk började fråga om jag klippt mig. Och jag svarade nä nu är det ju långt. 😃

Så här ser det ut idag, grått och småkrulligt. Grått har jag nog haft i flera år men jag har färgat. Lockigt hår det varit men inte så här lockigt. Och jag bryr mig inte färga mer.

Detta är en del av MaxarnasFotoutmaning.

#maxarnasfotoutmaning

Likes

Comments

Gick en längre prommis idag än vad jag gjort på länge. Mina leder har spökat. Känns riktigt bra än så länge. Underbart väder med solen i nyllet. Nu ligger båda hårbollarna och vilar. Det var nog nästan för varmt för dom. Tur vi har hela älven att dricka vatten i.

Likes

Comments

Och lilla Hugos stora runda ögon som kollar på mig. Nu ska vi gå promenad innan det blir för varmt för hårbollarna.

Likes

Comments

Så här snällt ligger Hebbe bär jag klipper honom. Mina döttrar köpte ett skötbord till mig på returcentrum som jag kan ha som klippbord. Och när barnbarnet är här har vi ett skötbord. Praktiskt!!

Före- och efterbild. Ville inte klippa på det kortaste än så vi inte har fullt så varmt på mornar och kvällar än.

Likes

Comments

Nu är det soffan framför hockeyn. Klippt Hebbe och dammsugit, nu räcker det för idag.

Dottern hade med sig bullar igår, gott att hitta idag. 💚

Likes

Comments