Tänk vad lite det krävs för att göra en skillnad. Ge lite av din tid till någon annan. Mer än så behövs inte. 

Idag var jag på möte med en av tjejerna på IM,så nu ska jag lägga några timmar i veckan som volontär. Detta är nog något av det smartaste jag gjort på länge. Att få möjligheten att träffa människor och finnas där för dem om de skulle behöva hjälp. Detta ska verkligen bli roligt och spännande att få ge sig på något nytt och få lära sig mer om världen och få höra och vara med om saker man tidigare inte själv märkt av, detta kommer bli en upplevelse som förmodligen kommer ge mig minst lika mycket som jag planerar att ge de personerna som jag möter. Denna världen behöver mer kärlek och medmänsklighet och jag tänker göra vad jag kan för att det ska bli så, önskar det finns fler som känner så. Om det gör det så,gör något. Alla kan göra skillnad, stora som små. Tillsammans kan man göra underverk!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit en riktig latmask. Har jobbat natt så min ledighet började i morse.
Imorgon läggs det in nytt golv hos mig :-)
Om det bli väder blir det en tur på cykeln med :-)
Har inte mer att berätta idag :-)

Likes

Comments

imorgon är sista dagen sen är jag ledig! Vad ska man göra med all ledig tid?
Så lite som möjligt kanske?
En tur till Ikea blir det.
Lite cykling helt säkert.
Några promenader.
Bara vara :-)

Nu längtar jag
Bara en dag till :-)

Likes

Comments

Denna helgen är en jobb helg för mig, tur man får nån krona extra i alla fall :-)
Har inte mycket kul planerat dessa dagarna. Men efter tisdag har jag ledigt i två veckor :-)
Så blir det till att cykla, ska försöka få in en heldag ska leta upp en fin runda. En tur till Ikea sen får vi se vad mer man kan hitta på. Morgonpromenad med, varje dag ska det bli :-)
Det är vad jag har att dela med mig av idag, god natt alla!

Likes

Comments

Har nu börjat bo in mig i mitt nya hem, och fler och fler saker börja falla på plats. Både i hemmet och mig själv. 

Har fått nytt jobb, dagtid tack och lov :) Det kommer göra livet lättare :)

Har även tagit kontakt med en välgörenhets organisation här i stan, där jag tänkt lägga några timmar som volontär och hjälpa nya i landet och staden att komma i kontakt med andra i deras ålder genom att följa med på olika fritidsaktiviteter och liknande, spännande :D

Har även börjat fundera på vad det är jag vill göra med mitt liv, och något som jag verkligen vill är att åka runt och se både landet och världen.

En weekend i Paris 

Cykelsemester i Storbritannien

Vandra i fjällen

Åka gondol i Venedig

Till nyår och min plan att vara i London

Så mycket det finns att se och göra. Och en weekend i en storstad kostar inte miljoner utan är fullt överkomligt. Nu ska jag passa på, finns så mycket jag vill se och göra. :D

såklart är där mycket jag vill göra med min dotter med, och vi ska med hitta på en massa skoj men just nu har jag funderat mycket på vad det r jag verkligen vill och jag vill uppleva vår underbara värld med allt fint som finns man kan se, allt gott man kan äta och utflykter på hemmaplan är ju med galet mysigt. Lära mig nya saker och våga göra sånt jag inte gjort innan bara för att just nu vågar jag, just nu tror jag på mig själv. För fy fan vad jag kämpat och jag har lär mig att man ska verkligen aldrig ge upp, när man tappar hoppet då tappar man allt! Så tappat aldrig hoppet för kämpar man tillräckligt så får man det man vill ha till sist!
Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från vår mysdag med fika och promenad i skogen :)
Likes

Comments

Har några lediga dagar nu :-)
Igår blev det en tur till ystads djurpark. Lite bärplock och tagit det lugnt :-)
Nu tvättar vi, sen i eftermiddag får det bli på med regnkläder och gå en runda i skogen :-)

Likes

Comments

En tavla, skor till mig och morfar köpte till lilla höna pöna :-)

Likes

Comments

Nu blir det snart en tur till Helsingborg för lite inrednings shopping :-) Har egen lägenhet nu, och den är i desperat behov av tavlor och lite personlighet så det ska jag försöka fixa idag. Så fort pappa och hans fru dyker upp så bär det iväg :-) Såklart kommer bilder sen på inköpen :-)

Likes

Comments

Blev en runda på cykeln idag. Fint väder med sol och lagom varmt :-) Ett tag i alla fall sen kom regnet och blåsten så det vsr skönt att komma in i värmen innan :-) lite bilder på min runda :-)
Likes

Comments


Better Blogging Nouw