Bella Skoog Nouw.com/bellss
Bella Skoog Nouw.com/bellss

Cardigan: Zara kids || Topp: Cubus || Kjol: Bershka || Skor: Din Sko || Väska: Don donna #nouwoutfit


Hej på er, har ni haft en bra dag? Jag har haft en rätt så bra dag faktiskt. Eftermiddagen spenderades strosandes på stan där jag hittade en del plagg. Köpte dock inget idag eftersom jag velade lite i stunden, men jag känner ingen brådska.
Lite nytt till garderoben blev det dock ändå, eftersom jag hade ett paket att hämta ut! Två plagg som jag är helt såld på och längtar efter att visa upp här på bloggen.

Utöver det så har jag spikat lite planer för helgen, ätit pizza och kollat på serier. Det sistnämnda är verkligen inget jag brukar lägga tid på egentligen, men idag gick både Black-ish och Grandfathered på femman. Älskar båda dom serierna, så himla roliga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon på er! Idag var det en fruktansvärt trött jag som vaknade upp strax efter klockan åtta. Men ändå väldigt glad faktiskt! Jag vet egentligen inte varför, men jag klagar då inte. Blandade känslor är bara förnamnet på hur jag mår dessa dagar, men man kan nog inte räkna med annat när man dagligen tillsätter en stor mängd serotonin i kroppen.

Nu ska jag i alla fall catcha upp på sociala medier och därefter tänker jag bege mig ner på stan! Fönstershopping eller shopping återstår att se, men nu vill jag faktiskt införskaffa sommarplagg. Hoppas bara att man kan använda dom snart, haha.

Likes

Comments


Denna dag alltså.. hörde jag måndag 2.0? Tror jag skrivit så varje måndag, haha, men på veckans första dag tenderar turen att vara på allt annat än min sida.
Jag vaknade upp till solsken idag och vädret såg bokstavligen helt fantastiskt ut! Jag kände mig näst intill euforisk och bestämde mig för att inviga den sommarklänning jag införskaffade för ett tag sedan. Den tanken kändes helt rätt, tills dess att jag kom ut och insåg att det inte alls var väder för bara armar. Outfiten slutade därmed i kaos men aja, sånt som händer. Jag hade ju faktiskt viktigare saker att fokusera på - nämligen mitt sista prov i biologi. Ett väldigt övergripande och viktigt prov.
Så ja, jag pallrar mig in till skolan med måndagströttheten hängandes över mig och en outfit som jag rent ut sagt skämdes över. Sen satt jag där likt ett fån i en halvtimme och väntade. Tror ni läraren kom? Nä, självklart inte. Det var bara till att åka hem igen, och väl hemma fick jag veta att läraren gett mig fel tid. Nu kommer jag alltså att få ett F i kursen då läraren inte har tid att avsätta ett nytt provtillfälle. Suck.

Men! Nog med negativitet. Idag har jag fått två otroligt glädjande mejl, jag har trots allt invigt min nya sommarklänning om än så i en väldigt ful outfit, vädret blir allt varmare och imorgon är det tisdag! Haha, därmed hoppas jag att jag även lämnar oturen bakom mig när jag går och lägger mig ikväll.

Hur har eran måndag varit?

Likes

Comments

Kofta: Odd molly || Byxor: Pieces || Skor: Din Sko || Väska: Don donna #nouwoufit


Eftersom gårdagens outfit aldrig kom upp igår så slänger jag upp den idag istället! Ljuset var helt magiskt när jag fotade under kvällen, sånt gillas starkt. Jag brukar alltid fota tidigare under dagen men igår så gick det inte, och tur var väl det egentligen? Att det dessutom var så varmt att jag kunde strosa runt i min Odd molly-kofta är inget jag direkt klagar på.

Idag däremot är det inte fullt lika varmt och jag spenderar min eftermiddag sittandes i en biologisal framför ett prov.. hörde jag måndag? Jag är noll procent förberedd inför det här provet eftersom all fakta verkligen inte gick att banka in i skallen. Men, det är kursens sista prov! Allt över F är godtagbart, bara jag blir färdig känner jag.

Likes

Comments

Hej på er, redan söndag kväll! Uppdateringen här har verkligen varit katastrofalt tråkig vilket jag rent ut sagt mår dåligt över, men idag var jag tvungen att prioritera mig själv trots att mitt självkritiska tänk hatar det. Både plugget och bloggen har blivit lidande idag.. usch alltså. Nu har jag i alla fall äntligen funnit orken till att fokusera och berätta för er om varför jag varit så frånvarande idag.
Min sömn har varit otroligt dålig under en period nu, och därför valde jag att sova på en medicin som jag hittills bara fått obehagliga reaktioner utav. Det är en bensodiazepin, eller om vi bortser från dess medicinska term - narkotika. Jag vill poängtera att jag har dessa utskrivna helt i medicinskt syfte, på grund av den depression och medföljande svårigheter som jag har. Men fortfarande, det är starka mediciner och hittills så har jag blivit, tja, hög på dom. Jag gissar på att jag inte riktigt tål medicinerna eftersom jag blir så himla påverkad av dom.

Av just den här anledningen har jag i högsta mån undvikit att ta dessa mediciner, men eftersom jag uppenbarligen behöver något starkare att sova på så testade jag alltså dessa igår. Och visst blev jag dåsig, men det var först idag som den riktiga smällen kom. Den som jag egentligen inte ska få och därmed nu kan konstatera att dessa mediciner inte hjälper mig.
Jag blev nämligen väldigt yr och orkeslös, det var som att musklerna fullkomligt hade gett upp. När jag reste mig för att hämta en sak så började plötsligt världen framför mig att blixtra.. sen vaknade jag upp liggandes på köksgolvet. Jag har aldrig någonsin svimmat förut, så det här var något helt nytt. Och den reaktionen i sig säger ju mycket om hur tagen jag blev av medicinerna.

Nu mår jag i alla fall lite bättre, äntligen. Noll plugg har jag fått gjort idag vilket stressar mig, men idag gick det bara inte och det måste jag acceptera.

Likes

Comments

Något jag alltid har älskat att involvera i mina bilder är ljus. När jag själv står bakom kameran och agerar fotograf så älskar jag att leka med solljuset, oftast i form utav motljus. Det blir så otroligt vackra bilder tycker jag! Tyvärr så är det inte alltför ofta ni får se prov på motljus i mina bilder, eftersom det är så svårt att stå framför kameran och i ord guida till det perfekta motljuset. Men här är några bilder jag själv fotograferat under åren där jag på olika sätt använt ljuset för att skapa en känsla i bilden.

Likes

Comments

Skinnjacka: H&M || Hatt: Zaful || Klänning: Zara kids || Skor: Din Sko || Väska: Don donna #nouwoutfit


Hej bloggen! Först och främst måste jag be om ursäkten som ekat här under större delen av dagen, jag har dock min anledning.. vad som skulle vara en kort vila slutade nämligen i att jag sov bort hela eftermiddagen, haha. Men nu till något roligare! Idag drogs nämligen vinnaren i CaseApp-tävlingen som jag höll på min instagram, kika in här för att se vem som vunnit.

Nog för att jag bara kunde dra en vinnare, men jag har självklart något till er andra också! Om ni anger koden "BELLSS20" i kassan så får ni nämligen hela 20% rabatt på ert köp hos CaseApp! Hur bra? Deras skal är så otroligt snygga, så jag tycker verkligen att ni ska passa på.

Likes

Comments

Instagram :@bellaskoog