Header

Nu var det väl dags att uppdatera bloggen lite med tanke på att jag faktiskt har en stor nyhet att framföra. Som ni kanske förstår av rubriken så är jag inte singel längre, närmare bestämt så blev jag tillsammans med min pojkvän John i förrigår ( den 15 november ). Det känns fortfarande väldigt skumt, men skumt på ett bra sätt såklart. Jag har inte någon bild på oss ännu, men det kommer väl, skulle ni vara intresserade av att se/höra om oss? Kommentera gärna då.

Vad mer händer i mitt liv? Jag ska på utbildning imorgon för Nordic Wellness, det ska bli riktigt spännande och kul, så får man lite mer kött på benen. Det är en två dagars utbildning med Hiit, Cross-challange och Cross-Cage, vilket är pass jag själv uppskattar att gå på.

Jag har tagit tag i mitt liv och faktiskt skaffat en PT- Michael De Rooij på Nordic Wellness Odinsgatan. Jag har dock varit sjuk senaste veckan, men har ändå börjat komma igång med träningschema, och nästa PT-tillfälle är på måndag.

Jag ska absolut försöka att komma igång även med uppdateringen här, vad vill ni se eller läsa? Just nu är det mycket jobb för mig, även även mycket tid med John, men jag har även massor av spännande resor och utbildningar planerade framöver som ni kanske skulle vara intresserade av att läsa om kanske, eller? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår, söndag så hade jag jobbhelg, vilket var riktigt segt eftersom det var helt dött större delen av tiden, förutom precis vid stängning självklart. Men som tur var så såg jag riktigt mycket fram emot att sluta, mer än vanligt. För efter jobbet blev jag upplockad för att åka på en dejt på Pinchos med honom. ​Det var jättemysigt och jag tror vi båda blev riktigt mätta och belåtna.

Likes

Comments

Imorse ringde klockan strax före åtta då jag hade en bokad tvättid, och nu i väntan har jag hunnit äta frukost ( jag har funnit min kärlek till havregrynsgröt igen woho!) och tittat på Breaking bad. Jag börjar nämligen sent idag och då får man passa på, att typ tvätta haha.

Den här veckan är riktigt seg och jag känner mig stressad över mycket med jobbet, men jag tror att det lägger sig snart, förhoppningsvis. Jag var även på min vän Felix Trana´s Body Attack efter jobbet igår och jösses vad skoj - och jobbigt. Så jag ska försöka vara med varannan vecka. Annars går jag i väntans tid på svar från röntgen, håller tummarna för att det är något man kan fixa och inte typ artros. Nu måste jag springa ner till tvätten - vuxenpoäng!

Likes

Comments

Jag börjar kunna smälta allting från Toughest Göteborg igår, årets sista OCR lopp. Det kändes väldigt skönt att få springa årets sista lopp, även fast jag redan nu längtar tills 2018 säsong. Men jag behöver vila upp mig och rehaba mig, men också träna upp mig inför nästa säsong, främst löpning och det vet jag, just nu har jag bara bortförklaringar och det vet jag. Men det tar vi i ett annat inlägg haha.

Jag startade ihop med min vän Hampus och många andra vänner i MIT Tough team, även om jag nyligen blivit utkastad från teamet. Hur som helst så känner jag vid andra km att jag håller ett för högt tempo på ungefär 5-6 minuter, jag är nämligen expert på att ta ut mig för hårt i början.

Vid Dragonsbacken sätter alla hjärnspöken igång, det hindret är alltid ett mentalt problem, speciellt med tanke på att Hampus dagen före skallat hindret med munnen och bitit igenom läppen och fick sy på akuten kvällen innan loppet.. Vid 3 Vid 3 km ska man bära två dunkar á 25 kg var, vid detta hindret frågar jag funktionären om ev straffrunda, då jag fortfarande har problem med min högra armbåge.

Under loppets gång fick jag ta en straffrunda, och det var vid platinum riggen, det var otroligt halt och jag har inte en jättebra greppstyrka, så när jag ska ta mig från monkeybaren till repet så glider jag ner, men jag var nästan beredd på det när jag kom till hindret.

När kommer springandes sista biten, mot rampen så kändes det som " oj är det redan slut", jag ser hur en efter en failar på rampen, trots att det är rep som man får lov att använda. Jag springer upp och tar tag i repet, lyckas med nöd och näppe, utan hjälp efter att i panik skrikit åt tre stackars killar som vart påväg att hjälpa mig att komma upp. Ner och i mål. Det var en fantastisk känsla.

Jag är riktigt nöjd med min placering, det är jag verkligen. MEN som sagt så vet jag att hade jag tränat på ordentligt och skitit i ursäkterna så hade jag kunnat bättre. Av alla tjejer igår så placerade jag mig 78 av 958 tjejer, och totalt fick jag en placering på 638 av 3278. Stort tack till alla som peppade mig kring banan, innan och efter loppet, och tack till mina sponsorer för detta året - Starke Arvid och Adrenalin.nu

Likes

Comments

Jag står framför min stora spegel hemma i underkläder och vrider och vänder, spänner och slappnar av. Jag känner mig så otroligt missnöjd, över hur jag ser ut, och hur det faktiskt känns inombords, för jag känner mig tjock. Jag tar tag i det mjuka runt magen och önskar att det inte fanns där alls, för då skulle jag vara " så mycket lyckligare". Haha.

Det finns ingen ursäkt över huvud taget, för jag gör ett val VARJE DAG, om jag ska träna eller inte, skadad som oskadad, för det finns alltid möjligheter till att bli en bättre version av mig själv, och vad jag anser är snyggare. Att klaga hjälper inte, det vet jag.

Jag vet också att jag inte är tjock, men det är min känsla. Och det är helt okej att känna så ibland, det är helt normalt, för jag vet att jag är långt ifrån den enda som ibland känner mig missnöjd. Så just för idag så känner jag mig tjock, och riktigt obekväm. Men imorgon kanske jag älskar min kropp, det hoppas jag.

Likes

Comments

Idag vs för sex månader sedan

Jag har alltid varit väldigt stel i mina axlar, vilket har en koppling till min extremt stela bröstrygg ( i alla fall åt ena hållet). Men senaste tiden har jag lagt en hel del fokus på att jobba med mina axlar och få till rörligheten, and hard work pays off! Ibland måste man helt klart stanna upp, för att faktiskt se hur långt man har kommit.

Jag har fortfarande en himla massa att jobba med, men jag har kommit en bra bit på vägen. Jag börjar hitta tillbaka till träningen och rörlighet, även om det mer är lekfullt. Men för att fortfarande tycka att det är kul och för att trycka bort all press. Det suger att behöva starta från ruta ett, men då kan man bara jobba sig uppåt!

Likes

Comments

Igår hade jag en riktigt mysig dag, jag började dagen hos Victor Noblesse där jag blev väl omhändertagen av deras fina Trainee Martina. Vi gjorde en rejäl förändring med mitt stackars hår, vi klippte av det och färgade det både ljusare och extremt mycket kallare. Jag kunde faktiskt inte blivit nöjdare än jag är! Visst är det snyggt?

Efteråt gick jag på sportmassage/bindvävsmassage/koppning och herre jösses vad ont jag har i kroppen idag, jag känner mig verkligen öm och mörbultad. Men samtidigt så känner jag väldig skillnad i framförallt axlarna, och höfterna släpper nog så fort jag slutar vara så öm där. Sedan skulle jag övningsköra med Mikael, men det blev värsta ovädret med hagel och regn så vi åkte i fem minuter innan jag åkte hem och myste med familjen några timmar istället.

Likes

Comments

Puh! Denna jobbveckan är över och jag kan äntligen andas ut, för nu är jag faktiskt ledig ända fram tills på tisdag. Jag har inte alls mått bra de senaste dagarna av olika anledningar så det ska bli skönt att få varva ner lite. Jag lyckades klämma in ett rehab pass efter jobbet med lite stretching och det kändes jättebra, trots att jag börjat från ruta ett igen.

Ovanför ser ni mitt nyaste tillskott i mina mål, målet är att få fötterna till att nudda huvudet, och jag ska lyckas, frågan är bara om när. Men till och börja med så ska jag få in rutiner på min träning och framförallt rehaben ( suck ). Just nu känns det så hopplöst med min kropp, ont överallt, kan man få ett nytt försök med en ny kropp kanske? Snälla? Men imorgon har jag en i princip heldag för mig själv, jag berättar mer imorgon, puss!

Likes

Comments

Good morning sunshines! Imorse ringde klockan strax före 08.00 då jag hade tvätttid, och ja det är precis så tråkigt som det faktiskt låter. Så ner i tvättstugan och fixa, jag fick dessutom ringa min mor akut på facetime för hjälp då det var första gången jag tvättade i denna tvättstugan, men det löste sig. Därefter kom min roomie hem och gjorde mig en supergod smoothiebowl, ja ni ser ju!

Idag har jag ett kortare jobb-skift, och jag funderar på om jag ska åka in till stan för att träna först och ev åka förbi piercingstudion ( dun dun dun ). Jag har en fixardag idag, både på jobbet och allmänt, har en del mejl att skicka och ärenden att göra på stan, så får se om jag får till ett ordentligt träningspass idag eller om jag bara rehabar ( det går inte så bra för min träning just nu...)

Likes

Comments

För exakt ett år sedan, och ca en timme så satt jag och skypade med min pojkvän. Vi pratade om hur vi skulle göra med vårt förhållande, och bestämde oss båda för att vi var tvungna att göra slut efter fyra år tillsammans. Det kändes väldigt konstigt, men samtidigt hade jag gått och förberett mig väldigt länge på detta.

Idag är det exakt ett år sedan, och väldigt mycket har hänt, jag har dejtat, både killar och tjejer och jag har framförallt vuxit som person. Jag kan helt ärligt säga att jag trodde att jag skulle bryta ihop totalt när jag blev singel, men jag gjorde nästan motsatsen. Jag blev väldigt stark i mig själv istället, när jag insåg att jag skulle överleva utan Viktor vid min sida.

Folk firar årsdagar med sin partner, men jag firar bannemej att jag är singel! För ett år sedan var jag en helt annan person, jag har vågat göra så himla mycket sedan dess som jag aldrig skulle vågat i förhållandet. Och det hade inte med att mitt ex och att göra, utan för att jag var för bekväm och vågade inte gå ur min bekvämlighetszon. Jag måste faktiskt säga att jag trodde aldrig att det skulle vara såhär skönt att vara singel. Men det gäller att uppskatta det man har just här och nu, och det gör jag till 100%.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw