Presentation picture
AmandaEkvall
Hej mitt namn är Amanda jag är en tjej på 19 år och bor i Göteborg. Jag är en tjej som älskar att vara med mina vänner och familj och min pojkvän då såklart. I min blogg kommer du att få läsa i. Min vardag och min viktnedgång jag ska börja med nu efter sommaren!

 

Arkiv

Första inlägget.

Hejsan detta är då mitt första inlägg jag skriver på denna bloggen👌
Haft 3 stycken andra bloggar i mitt liv, min första blogg skaffade jag när jag var 7 år, och dom andra skaffade jag på äldre dar.
I denna bloggen kommer ni få läsa om min vardag min viktnedgång som kommer att starta efter sommaren, och lite allt möjligt helt enkelt.
Kan väll ta detta lite kort fattat
Jag är en tjej som är 19 år gammal fyller år 18 mars, jag gick aldrig klart skolan, så jag jobbar istället, jag jobbar med barn inom vikariepoolen så jag blir inringd till olika ställen, lite jobbigt ibland och inte veta på morgonen vart man ska, men det funkar ganska bra ändå!
Jag bor i Göteborg på Hisingen.
Min familj består av min bror Philip och min mamma Linda och min låssas pappa Christian, och min lilla hund Bosse.
det är dom jag bor ihop med. Min riktiga pappa bor i Kilafors några mil ovanför Gävle, men han jobbar här i Gbg. Mina föräldrar har varit skilda ända sen jag var liten.
Jag älskar att umgås med mina vänner och festa och ha kul.
Älskar även att vara med min pojkvän Daniel som jag varit tillsammans med i 1 år och 4 månader, den 12 augusti åker jag och han till Turkiet det ska bli väldigt härligt och kul.
Det var lite kortfattat bara hehe :)
Hoppas på att jag ska hinna med att lägga ull minst ett i lägg per dag !
Så vi hörs snart igen
✌️


 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments