Presentation picture
Alex2a
Alexandra, 24 år, Trollhättan
Skriver om allt mellan himmel och jord. Delar med mig av allt bra och dåligt! Är inte rädd för att säga vad jag tycker, så ibland är jag riktigt orättvis, men för det mesta får man höra det man förtjänar!

 

Rör mig som du

Älskar den här låten!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

minneslåda/minnesbok

Eftersom vår ena katt har fått cancer så planerar vi att låta henne somna in lugnt och stilla. Sitter och förklarar läget för Tezz som , konstigt att säga men, lärt sig livets spelregler. I somras dog min mormor och i vinter så dog hennes farmors mamma. Tezz blir givetvis ledsen eftersom hon också förstår att ALDRIG är en längre tid, och visst känner jag mig som en hycklare när jag säger att man möts igen i himlen!

Eftersom Tezz är väldigt känslig så brukar jag alltid försöka lägga fram saker tidigt och förbereda henne lite försiktigt på vad som kommer att ske! Hennes reaktion var lite ledsen, men bestämde sig väldigt snabbt för att vi ska begrava vår älskade lilla katt och göra det fint hos henne !

Det är så oerhört skönt att ha en dotter som accepterar döden på ett helt annat sätt, jag hanterar det riktigt kasst!  Tårarna sprutar flera gånger / dag. Tanken på att en av mina älsklingar kommer lämna oss skär sönder mitt hjärta... kan ingen bara säga att det här är en mardröm och att det är dags att vakna?!

De närmaste dagarna ska det tas massa bilder och skrivas ner minnen om vår lilla tjej, så man kan kolla tillbaka med glädje och se hur otroligt vacker hon var!

 

Likes

Comments

vad tänker de på?

Kan ha varit bästa låten i hela Melodifestivalen ;)

 

Likes

Comments

Chia

Det pratas massor om chiafrön och dess fördelar så tänkte köra 1-2 matskedar frön varje dag o se om man kan känna någon skillnad mer direkt i kroppen..

Jag började väldigt dåligt i a f . Blandade 1 msk frön med 3 dl vatten , skulle egentligen vara lime i men det gillar jag inte , blev väldigt smaklöst o konsistensen var... Ja vad ska man säga , lite åt spermahållet.. Flck tvinga i mig 3 dl dryck ;)

 

Likes

Comments

Distriktsmöte Norra Älvsborg

Varit på Distriktsmöte idag med Sverigedemokraterna Norra Älvsborg, många nya ansikten blev det och många intryck!

Tack och lov för vår kommunförening säger jag bara!

 

Likes

Comments

Vårkänsla

Idag strålar solen, känslan av vår bubblar i kroppen! SÅ underbart!

Idag tänkte jag faktiskt putsa fönstren, får väl se hur lång tid det tar tills de är skitna igen, katterna krafsar ju på fönstret när de vill in...

Men vad gör det om 100 år?! ;)

 

Likes

Comments

det ligger nåt i det han säger!

 

Likes

Comments

Sd Trollhättan - 4 motioner

Lasse Henriksen från SD Trollhättan har skickat in 4 motioner som kommer att tas upp i KF på måndag . Får hoppas att dessa kommer att värderas utifrån sakfråga och inte vilket parti man tillhör , för dagis fasoner håller väl inte vuxna människor på med ?

Missa inte kommunfullmäktige Trollhättans stad på måndag , går även följa via radio!

 

Likes

Comments

Är jag morgonpigg?

I de flestas ögon - NEJ!

Om morgonen startar efter klockan 10- JAPP!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw