Jag tror inte alla människor har funderat på hur betydelsefullt det är med utbildning . Jag anser utbildning som nödvändigt och super viktigt !
Genom att gå i skola skaffar man ett socialt nätverk , du lär dig samspela med andra människor och man byter konstant tankar och erfarenheter, både medvetet och omedvetet.

Du lär dig ständigt nya saker , allt från att just vara social , till att utveckla förmågan att läsa och även få ny kunskap eller utveckla den kunskap du redan har !

Visst , skolan kan vara jätte jobbig och frustrerande ibland , men kunskap är makt, och det är inget som kommer gratis!

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

I really love this song !
Unfortunately the music video is terrible , so if you want to listen to the song , I really recommend you to close your eyes and just listen :)

Likes

Comments

Ja, eftersom alla pratade så extremt mycket om månen så var det väl självklart att man skulle ställa klockan och gå ut och kolla!

Jag ställde klockan, men stängde givetvis av det och somnade om, en typisk Alexandra-grej , får hoppas jag överlever ändå ! ;)


Idag cyklade Tezz till dagis, trodde det skulle blir massa gnäll över att backarna var för branta mm, men gick riktigt bra faktiskt! Jag fick ju vakna till liv dessutom, hon trampade på ganska bra .

 Så nu är lillskruttan på sitt "jobb" och jag ska börja med mitt jobb hemma! Räkna,räkna,räkna!


Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Ibland blir man gott frustrerad på sig själv!

Jag är en grubblare, och en tänkare, därför har jag ofta funderat på varför jag agerat som jag gjort, tänkt över vad jag tycker och står för mm.

Jag vet att jag är extremt duktig på att dra mig tillbaka när folk kommer för nära inpå, när det börjar bli jobbigt och känsligt, för det är lättare att hålla människor på avstånd än att släppa in dem i livet. När man har denna insikten så tycker jag ju att man bör jobba lite på det för att göra en del situationer lättare, men funkar det rent praktiskt?

Just nu är jag fortfarande expert på att stöta bort folk, när de egentligen bara försöker vara snälla och bryr sig. Jag har nog en hel del att jobba på helt enkelt.Likes

Comments

Så skönt med k-dag. Ännu skönare att jag kunnat bockat av massor på "göra-listan"!

Ibland förstår jag inte varför jag ens vaknar så här tidigt när jag är ledig, borde ju sova som en stock!!! Samla krafter är ju alltid bra, man vet aldrig när man behöver dem ;)

Hoppas att alla har en fin dag !

(Måste bjuda på en bild från helgen )

Likes

Comments

Måste ominstallera surfplattan , så Äntligen tagit förnuftet till fånga och startat upp den stationära datorn igen . Det är faktiskt mycket goare än att sitta med en platta !

Ska försök hinna med lite politik Mellan skolarbetena, men tror nog att det blir mer politik än plugg, så mycket roligare ☺️

På måndag är det k-dag, då ska det pluggas massor och sedan ska jag på KF !
Hoppas på många viktiga diskussioner!

Kommer antagligen inte uppdatera något i helgen , erkänner att jag är riktigt kass på att uppdatera bloggen , så passar på att önska er en trevlig helg!

Likes

Comments

Min lärare har brutna revben , så inga lektioner i hans ämne , så att jag ska tillbringa dagen på sjukhuset är ju såå passande!

Tycker givetvis synd om läraren. , men man måste få vara lite ego också :)

Har legat inne sedan 8 imorse och får åka hem om en liten stund. Ska bli skönt faktiskt :)

Längtar verkligen redan efter familjen , min egna kudde och MAT! Så hungrig tjej...

Likes

Comments

Det finns inga dåliga kläder , bara dåliga väder !

Ytterst tacksam för självstudier idag , för regn är ingenting för mig ;)

Verkar som det är uppehåll just nu, så man kanske skulle våga sticka ut hakan utanför dörren ... Får nog fundera ett tag till !

Jag har varit så extremt slö det sista, har väldigt låga blodvärden , så varit prover och sjukhusbesök med täta mellanrum , och imorgon är det dags igen . Hoppas både det ena och det andra löser sig. Annars får man väl boka en flygbiljett till USA, där kan man ju få en helt ny kropp ;)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw