Inte varit aktiv då jag inte haft plats med appen i telefonen, men det löste sig ganska bra när jag skaffat ett kontantkort till min Gamla telefon för mitt uppdrag som kontaktansvarig .

Imorgon är det min födelsedag , kommer bli en mysig kväll hos min mamma, ser också fram emot samtal från Jimmy (han ska sjunga) hihi.

Nu blir det farmen och kramas med Tezz , så uppdaterar mer imorgon :)

Likes

Comments

Minns när jag fick den här buketten av dig, såå generad jag var. Tycker alltid det är genant att få blommor oavsett vem det är ifrån. Du var as söt och kollade upp min adress. Jag vägrade ge ut min nya när jag flyttade för att jag var rädd att du skulle skicka paket mm, hur rätt hade jag inte?


Så otroligt vackra blommor iaf. Så glad att jag tog kort på dem!

Likes

Comments

Dagens namnsdag har Agnes och Agneta.

Vi som är födda på 90-talet är typ uppväxta att se Agneta Sjödin på TV. Vet inte hur många olika program hon medverkat i. Hon är i alla fall den första jag tänker på när jag hör namnet Agneta. Googlade lite på henne och blev påmind om att hon varit programledare i en av mina favoritprogram under mina tidiga levnadsår : Sikta mot stjärnorna!

Fy fan va nice det programmet var alltså! Det borde TV4 försöka sig på igen!

Programledare i Fångarna på fortet har hon varit också. Det är däremot nånting som TV4 aldrig verkar lägga ner. Om programmet är bra eller dåligt nu för tiden kan jag dock inte uttrycka mig om, de få gånger det programmet ses på min TV så sitter jag inte ens och kollar så ;)Likes

Comments

Idag har jag pratat med några olika personer. Känns gott att få prata om det hemska som har hänt. Man behöver ventilera, men även höra vad andra har att säga.

Idag är jag riktigt trött. Sovit typ två timmar. Har en känsla av att det snart blir fler.

Önskar man bara kunde få ro i kroppen, tänka på något annat än vad vi sa, och vad vi inte sa, som kanske borde ha sagts. Jag vet i alla fall vad jag skulle sagt om du var i telefonen nu,


Orkar inte gråta mer just nu i alla fall. Jag tror tårarna är slut. För nu. Ögonen svider som aldrig förr.. Nu får det vara uppehåll med gråten. Får försöka tänka på alla positiva saker och minnen med dig! Älskade människa! Jag saknar dig grymt mycket!

Likes

Comments

idag är det Fabian och Sebastian som har namnsdag.

alltså jag är verkligen så galet trött. Varit vaken 22 timmar. men jag ska försöka skriva utan några större stavfel ;)

När jag hör namnet Sebastian så tänker jag alltid på när jag var yngre och hela familjen åkte till Höljes för att se rallycross EM. Vi sov i husvagn, var nog första o sista gången vad jag minns 😂

Thomas (mammas ex) har en kompis som heter Janne. Janne har två söner, haha. Fan .. orkar int. kom på att ungen heter Jörgen och inte Sebastian. Ger upp det här 😂

Ni kanske får en berättelse i morgon om jag har fått sova nån timme.

Likes

Comments

Åh vad jag saknar dig ! Önskar jag kunde ringa dig och säga att jag tycker om dig. Höra din behagliga röst. Diskutera allt det där vi brukar diskutera. Skoja, muttra. Prata framtid och om att vi borde ses snart igen. Tyvärr kommer vi aldrig mer ses. Men jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde få krama dig en sista gång. Jag önskar jag hade funnits närmare.

Jag har varit så nära att ringa flera gånger. Vet att jag inte kommer få något svar, och det gör ont i hjärtat. Jag kollade nyss din facebook. Tårar blandas med leende. Leende för att du var så jävla full i fan och rolig. Videoklipp där jag får chansen att höra din röst Bli påmind att i samma veva som detta filmades så pratade vi i telefon ❤
Du brukade alltid säga att jag var klok som en bok och att jag kommer nå precis dit jag vill i livet. Det är ord jag alltid ska bära med mig, precis som du alltid kommer finnas med i mitt hjärta !

Jag vill ha dig tillbaka , NU!
VILA I FRID ÄLSKADE DU ❤

Likes

Comments

Dagens namnsdag har Henrik.

Här finns det en och annan att berätta om, då jag känner en del. Igår tänkte jag först skriva om Torsby-Henrik, men kom på en bättre berättelse, och som aldrig lär glömmas.

Jag var väl kanske sådär 14-15 år På den här tiden bodde jag hemma. Jag hade under en kort tid skrivit med en kille från Karlstad som heter Henrik. Han var väl typ 23 år om jag minns rätt. jaja, never mind. Vi bestämde oss för att träffas. Han kom hem till mig och efter några filmer så bestämde vi att han skulle sova över. (ingenting hände, varken pussar eller sexuellt) .
Jag bar in våra extra madrasser o ställde bredvid mig säng. Vi startade en film precis vid läggdags, och givetvis somnade vi under filmens gång, eller jag gjorde det IAF..
På den här tiden jobbade mamma skift, och hon jobbade eftermiddag denna dag. En normal förälder hade nog smitit in i huset och gått och lagt sig, men inte min mamma !
Hon smyger in i rummet , väl framme vid sängen greppar hon tag vid hans fotleder. Gissa om han vaknade med ett ryck 😂 haha! Stackars kille...🙈

så kan man ju också presentera sig! Vi har aldrig setts sedan dess, för min del fanns det inget intresse, och han blev nog avskräckt av min mamma... ha ha ha

Likes

Comments

En kompis till mig kom på en bloggide, och jag ska ge det en chans !

Hon tycker jag ska blogga om dagens namnsdag. Om jag känner någon eller upplevt något med någon som har namnsdag. så jag börjar idag!

Dagens namnsdag är : Hilda och Hildur.
Känner tyvärr inga med de namnen eller har något berättelse med någon sådan, så får köra ett nytt försök imorgon .
Kan skvallra om att det kommer bli en berättelse i morgon , för morgondagens namnsdag har jag mycket att berätta om, lär få korta ner den storyn en hel del !

Likes

Comments

När vi kom hem efter Tezz skola så blev det middag. Tezz åt mos och fiskpinnar. Själv åt jag vitkål och korv. Riktigt gott!

Sedan fick skruttan se på Bolibompa innan vi tog en timmes promenad i Sunne. Tezz tyckte det var kul att se nya grejer. Vi gick bl a runt Sunnes kyrka, den är så fin !

väl hemma så blev det Farmen och sedan läggdags för Plutt!

själv har jag diskat , duschat och sett lite på tv. Fick nyss värsta rycket , så körde 100 sit ups på vardagsrumsgolvet. Man lär ju sova gott inatt !

Nu blir det TV i utbäddade soffan

Likes

Comments

ibland början dagen bra, ibland inte...

Att vakna upp till ett meddelande där någon pratar om att överdosera tabletter tillhör väl inte direkt det förstnämnda..
man har ju bara lust att ruska om personen i fråga...

känner mig lite hängig idag , riktigt tråkigt. Får bli plugg och ta det lugnt.

måste verkligen köpa en kalender idag. har fått massa saker inbokade, och med mitt minne så finns det inget annat alternativ ;)

Någon annan som tröttnat på kylan ? Jag vill bara ha vår just nu! Ut och springa, slippa frysa. Får hoppas det blir lite mildare ute snart..

(bild från meddelandet jag såg imorse)


tips på hur man ska agera /reagera på sånt här ???

Likes

Comments


Better Blogging Nouw