Header

Just nu sitter vi och fikar hos svärföräldrarna. Svärmor fyller år i morgon. Så vi firar en dag tidigare.

Har väl inte hänt så mycket på senaste tiden. Förutom att jag vet att man har inga direkt vänner kvar i livet. Så nu är det dags att skaffa nya.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det söndags mys på hög nivå. Sitter i soffan och myser med mina små älsklingar. ❤️ Igår var vi för bi skroten. Eddie var helt extas. Han skulle sitta på lilla eltrucken och elmopeden. Sen visade hans farbröder den stora trucken. Oj oj det lär nog bli en rattingenjör av honom med.
På efter middagen var vi till Tobhias gudson som fyllde 4 i veckan.

Idag blir det firning av min pappa, som också fyllde i veckan. Men först frulle när pappa Tobhias vaknar.Moster och Eddie kan spela dom.


Lilla trucken


Stora trucken


Tårtan


Mys nu på morgonen

Likes

Comments

Tandvärk är den värsta som finns. När det stramar upp till örat och gör bara ont. Ja nu är det jag som gnäller. Det är inte ofta.

Tycker att dom kan döpa om Facebook. Till klagomuren! För det är det ända folk gör hela dagarna. Dom har inte sovit. Dom har kramper. Dom är gravida och har såååå jobbigt. Va glada för att ni lever. Det finns så många människor som SKA säga till när dom har ont eller kramper. Men som är tysta som möss. För det är så många andra som gnäller så dom som behöver gör det inte.


Likes

Comments

varje söndag har jag och Eddie morgon mys. Han vaknade kl 4, då tog jag upp honom i sängen och vi somnade om i nästan tvp timmar. Sen klev vi upp, jag gjorde i ordning en flaska med välling. Så vi mös i soffan och på tv var/är det Jake och piraterna. Nu leker vi och grejar. Vi väntar på att pappa Tobhias ska vakna.

  • 170 Readers

Likes

Comments

Tiden går så himla fort. Nu kan Eddie gå både i skor och utan. Han säger mamma och pappa. säger man varsågod så säger han tack. Han roppar på uff uff och maoo. Så himla skönt att se att han utvecklas hela tiden. Mammas lilla hjärta.
  • 177 Readers

Likes

Comments

I morse så märkte vi att brödet var slut. Så vi åkte över till mamma och pappa och åt frulle. Sedan åkte vi hem och gjorde lite sysslor. När det var klart så åkte vi till Eddies far föräldrar. Dom blev överraskade. Vi var dör ett bra tag. Eddie måste tröffa dom offtare. Så han inte blir blyg för dom. En riktig mys söndag.

  • 208 Readers

Likes

Comments

Eddie vaknar kl 05. Mun man var snöll och klev upp med honom. Efter två timmar kom dom och väckte mig. Nu har vi ätit frulle sen ska vi gå till mamma och pappa en stund.
  • 197 Readers

Likes

Comments

Eddie vaknar kl 05. Min man var snäll och klev upp med honom. Efter två timmar kom dom och väckte mig. Nu har vi ätit frulle sen ska vi gå till mamma och pappa en stund.

  • 212 Readers

Likes

Comments

Eddie vaknade före min väckaklocka. Fullt ös på morgonen igen. Min lilla kille. Jan inte öns flreställa mig jur mitt liv skulle se ut utan honom. Sitter här på arbetsplatsen och väntar på att vi ska börja. Ha en bra morgon.

  • 200 Readers

Likes

Comments

jag har världens trevligaste katt. Hulda. Hon kommer och möter upp mig när jag kliver ur lastbilen och stryker sig emot mitt ben och typ säger hej. Hon följer med in och man ska slappa och plocka upp henne. Min lilla ögonsten.  • 206 Readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw