Mat, sällskap, plugg, kaffe och selfies, där har ni mig i ett o samma inlägg. Nu har jag startat en ny kurs, forskningsmetodik. Eftersom den förra avslutades var det mycket fokus på inlämningar osv, dessvärre är denna kurs väldigt intensiv med mycket seminarier, test, redovisningar oså, ibland blir det omöjligt med ett socialt liv! Hoppas jag får tid att kunna återhämta mig från allmän stress mellan alla dessa moment, men samtidigt är jag en perfektionist och workaholic, aka Capricorn, så detta är ju knappast oförväntat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I mitt nyx kit fann jag inte min åtråvärda svarta färg, blev lurad av en mörk grön färg dessvärre. Tycker svart på läpparna är så ballt! Tänderna ser vitare ut och man får en fräck, vågad look!

Likes

Comments

​Är inte alldeles nöjd med bilderna men produkterna är jag sjuukt nöjd med! Hade helt glömt bort att jag beställde borstar.. bra överraskning! Nu ska jag beställa hem mer smink :)

Likes

Comments

​Mina vänner fick mig påmind om min kärlek till Frankrike (om det inte framgått i tidigare) Har så fina minnen om långa somrar nere i rivieran och släkt uppe i Paris, bara gott! Så självklart älskar jag kulturen, språket, modet och såklaaart ​maten! ​Några år sen jag var där men måste tillbaka snart känner jag och vässa på franskan, inte lätt o va flerspråkig.

Likes

Comments

2017 var inte det bästa året i mitt liv och jag är så glad att jag nu kan lägga allting bakom mig. Mycket svåra situationer uppstod för mig och min familj vilket fick mig att krascha mentalt en period, men man börjar om och sätter tillbaka bit för bit. Jag gör allt för min familj, verkligen allting jag kan i min makt men dessvärre kunde jag inte förändra tillvaron. Men just nu är vi alla friska, glada och tak över huvudet - det ända som räknas. Med åren ser man hur livet ute i samhället är, verkligheten och det får en att bli kall och hård. Minns att jag för flera år sedan hoppades på att jag aldrig skulle bli sådan..men olika erfarenheter leder en dit tillslut, nu handlar det bara om att vara positiv och tacksam för livet vi har.

Men 2017 hade faktiskt mycket gott med sig också, jag och min pojkvän flyttade ihop, jag tog studenten, åkte till en vän i en annan stad och såklart Milo! Inför 2018 så ska jag satsa på mig själv, mina mål och drömmar är det som betyder, jag längtar bara tills allting kommer igång och förändring sker.

Likes

Comments

​Igår kväll hade jag pluggdejt med en vän och lyckades få hem lite kul grejer! Vanligtvis köper jag inte färdiga ansiktsmasker, utan brukar blanda ihop egna.. nu har jag dock blivit för lat för att handla alla möjliga oljor o ingredienser haha.. Det bästa med ansiktsmasker från butik är att dem lämnar en mjuk, återfuktande yta på ansiktet och huden får helt annan lyster! Nu måste jag fortsätta plugga och senare ska jag springa iväg på ärenden.. Ciao

Likes

Comments

- via Huda Kattan

Likes

Comments

"​Stenbocken

Det här är en otroligt viktigt start för dig i livet kära Stenbock. Mycket handlar om hur du beter dig, sättet och attityden du har mot din omgivning men även mot dig själv. Fundera på vad det är du signalera och vad du skulle vilja ge för intryck. Den rollen som du tar kommer har stor betydelse för din framtid. Du är fokuserad nu, målmedveten och tänker satsa stort, det är bra! Din självständighet kommer växa och du kommer må superbra av att stå på egna ben. Allt ligger i dina händer och du har förutsättningar att göra både det ena och det andra. I kärleken känner du dig omtyckt och sedd. Du får uppmärksamhet och kanske till och med bli bortskämd. Njut av detta!"

-http://​astrobloggen​.com/horoskop-vecka-1/ ​"

​+ detta är min coming-to-earth vecka 

​day of birth: 7th

Likes

Comments

Superfin necessär och en sjukt söt parfym, hade aldrig handlat på hunkemöller tidigare, riktigt underskattat! Mycket bättre alternativ till kärringbutikerna Triumph och Twilfit..

Likes

Comments

Min nyköpta kärring väska, den perfekta latten och sällskap av en god vän - den perfekta fikan.

Likes

Comments