Hejsan svejsan har nyss kommit hem från bvc min tjej börjar bli så stor är en stolt mamma till den vackraste dottern i världen hon va 62 cm lång o vägde 6000 någonting hehe står i hennes bok.
snart så ska jag o hennes pappa o såklart lill tjejen röra oss mot sumpan o fixa lite saker för att sen åka hem o ha en mys kväll.
hoppas ni får en fin tisdag på er kram💖

Likes

Comments

Hey som sagt som ni såg i mitt första inlägg så va jag ganska ledsen och deprimerad men det börjar bli bättre.
Träffade min dotters pappa idag alltså min kille för att vi skulle reda ut vårat bråk det gick si sådär i början men nu är det bättre.
Så de jag har gjort idag va direkt när jag vaknade så fixade jag mig sen fixade lil fisen och efter det gick jag ut me min hund och efter det mötte jag upp hennes pappa och gick hem till han för att snacka.
Så nu ikväll när familjen är samlad så ska vi bara ha en mys kväll tjao.

Likes

Comments

Hey trodde de skulle bli ett bra först inlägg men så vart det inte.
Jag ska erkänna hur allt är för mig tänkte börja med mitt förhållande kan säga det är inte stabilt nån stans han och jag vi fick en dotter tsm för 3 månader sen.
ungefär när en månad hade gått blev jag  så deprimerad att jag inte visste vad jag ville längta.
Det va väldigt svårt och förstå av min kille vad som hände med mig han försökte göra allt för att jag skulle må bra.
När Melody kanske va 2,5 månad så försvan det men ist så fick jag sånt humör som jag inte kunde styra och är så fortfarande så nu går vårat förhållande utåt han kallar mig saker han aldrig sagt tidigare vi bråkar mer vi gör slut och blir tsm nästan  hela tiden inget går bra längre man som trodde att man skulle bli en liten glad o lycklig familj men så blir det aldrig.
Jag brukar somna i tårar nästan varje kväll och jag känner mig som en hopplös person är allt mitt fel att det vart såhär??
Hur hade ni sett det som?

Likes

Comments