Header

Till våren ser jag fram emot plastic-trenden. En trend som är helt fantastisk eftersom det visar vad man har under och bara är ett härligt statement i sig. Jag kommer försöka satsa på en väska och i drömmarnas värld hade det varit så coolt med en plastic jacka/kappa typ.

xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bussen in mot Göteborg för att sen hoppa på spårvagnen till Chapmanstorg. På schemat stod det teater med klassen och namnet på teatern la jag inte ens på minnet. Det som skulle bli något trevligt blev istället det motsatta och slutade på ett helt annat sätt än jag först trodde.

hej då alla problem

: )

Här dödar vi endel tid på biblioteket inna helvetet började.

Föreställningen som vi skulle se var en monolog på engelska och tanken var att publiken skulle delta. När den startade kändes det som all fokus var riktad mot mig, det fanns ingen utväg, jag blev bara mer och mer stressad och pulsen slog uppe i halsen. 20 minuter senare fick en som jobbade där visa mig vägen ut och kvällen på teatern avslutades med "du får tyvärr inte gå tillbaka in dit igen", Tur det! För det hade jag inte tänkt att göra.

xoxo

Likes

Comments

Så lång dag idag. Det var även strejk i skolan idag, vi satt i flera timmar för att demonstrera mot utvisningarna som sker just nu. Efter sittningen gick jag och Alva till cafèet och käkade en tosse(=toast) och dagen avrundades därefter, nu sitter jag hemma och bloggar när jag egentligen borde plugga inför seminariet i engelska imorgon.

98v0 blogg
victor olsson
alva pettersson

Alva njuter av sin macka som hon inte orkade vänta på i grilljärnet, klicka på bilderna om ni vill se hennes instagram, bilden nedanför är en sneakpeak:

alva pettersson

xoxo

Likes

Comments

Jula har kvalat in som en av mina favoritaffärer. Det för att dem har ett väldigt trevlig utbud av kläder till ett bra pris. Det är två faktorer som är viktiga för mig om jag ska ha vilja att komma tillbaka eller ha råd att göra det. Sen så en annan faktor är att det inte är så många stressade människor där som det lätt kan vara på tex H&M. Utan här myser man bara runt och kollar efter det man ska ha vilket faller mig i smaken.

Kolla mitt inlägg med kläder som jag köpt hos Jula .

xoxo

Likes

Comments

Alla människor är vi individer, vi ser och uppfattar saker på olika sätt. För mig skulle jag säga att kläderna har varit en enorm hjälp för mig att bryta mig loss från min tidigare persona till den jag är nu. Mode för mig handlar bland annat om vem jag är, vill vara och vem jag inte vill vara. Det som jag har på mig ger olika signaler och det är de som sedan består utav någons första intryck av mig eller hur jag uppfattas.

Kläderna och det jag har på mig kan göra att jag i vissa situationer sticker ut, medan jag i andra situationer smälter in. Ibland snarare mer att jag tvingas göra det än vill av egen önskan. Samtidigt vill en inte att det en har på sig ska bli det enda som en sammankopplas med. Den personen som är "killen i supreme t-shirt" och där tycker jag att personlighet, värderingar och åsikter väger tyngre för det är det som gör om dina relationer består. För det materiella spelar ingen roll i slutändan.

Men speglar utsidan vad som finns på insidan? Jag skulle gärna vilja säga det, men jag tror att det mer handlar om ett intresse för kläder samtidigt som kläderna kan förstärka ens personlighet och det man tycker på olika sätt.

En outfit från i somras, hoddie, pyjamasbyxor, ralph lauren keps, ryggsäck och flip flops.

xoxo

Likes

Comments

Kollade på en kortfilm igår som verkligen var så bra. Filmen skildrade en homosexuell killes vardag med mobbning i skolan och att inte ens kunna känna sig trygg i hemmet. En dag hittade hans pappa en gay-tidning på killens rum. Det gjorde pappan besviken så han körde killen till en bordell så att killen kunde träffa en prostituerad kvinna för att ha sex med, filmen tar en oväntad vändning och dem finner istället styrka hos varandra.

Trots handlingen som man kan tycka låta en aning absurd och icke-verklighetstrogen så hade filmen ett sånt fint och berörande budskap. Jag tänker inte avslöja något mer nu utan lägger nu över den i dina händer.

98v0

jag blir jätteglad om ni delar det ni gillar på min blogg!

xoxo

Likes

Comments

I en veckas tid har jag sett fram emot ikväll, för då stod det smärgåstårta och tårta på schemat! Hbtq+-hänget firade ett år idag och slog på stort. Det var så trevligt och maten var så god, jag hade då heller inte ätit frukost så den satt verkligen på sin plats. Det fortsatte med mysiga samtal med Erik och tiden bara flög förbi och vips slog klockan 19.00 och jag begav mig hemåt. Det är verkligen så bra att kommunen ger sitt stöd för att kunna skapa en plattform för hbtq+ personer och deras vänner. Kolla gärna in mitt förra inlägg från förrförra måndagen då vi målade muggar HÄR !

Maja var lika sugen som jag på att få högga in i maten.

xoxo

Likes

Comments

Mina julklapps tips till din kille/kompis/man/pojkvän/bögkompis/alla:

1. Lack har ju länge varit oerhört trendigt och på gatorna har vi sett allt från lack-skor till byxor/kjol. Därför tänkte jag tipsa om dessa sjukt trendiga lack-karlsongerna.

2. Metallic har också varit en sån trend som vi har sett mycket utav och denna är så rätt i tid just nu.

3. Trender i all ära. Det betyder att jag också måste ta med något klassiskt i listan. Vad är inte bättre då en Calvin Klein? funkar alltid

4. Mitt favorit-mönster skulle jag givetvis inte vara utan.

5. Det är vinter och kallt nu, vad passar inte bättre att värma än päls då?

Likes

Comments