Header

​Hej alla, nu är jag "settled" i UK! Har avslutat min första riktiga vecka på universitet där jag studerar Business Management. Väldigt intressant men herregud vilket tempo redan från början! Ingen rast, ingen ro. Jag bor tillsammans med 4 andra studenter, alla är jättetrevliga men tyvärr hinner vi inte umgås så super mycket då vi pluggar om varandra, när jag är i skolan så är dem lediga och vise versa. 

Det känns otroligt bra att vara nära London som trots allt är min absoluta favorit stad. Bor ju också mycket närmare Richard så det blir liksom lättare att försöka behålla en relation om man bor närmare varandra. "So far so good" måste jag ändå säga. 

Jag kommer göra lite throwbacks här på bloggen mixat med vad som försegår i min vardag. Ha en trevlig kväll allihopa! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som några av er kanske redan vet så begav jag mig till England och blev bartender efter gymnasiet. Där jag träffade många intressanta karaktärer och varav många jag behåller för resten av mitt liv.

Likes

Comments

Tänkte som en del i introduktionen av mig, att jag skulle ta och svara på lite frågor så ni får reda på mer om vem jag är. 

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Bra fråga... Jag är en sucker för serier med mycket drama, förmodligen skulle jag välja antingen Girls eller Sex and the City. Det utspelar sig i New York och Hanna är verkligen typ jag i annan skepnad så hur coolt? samt att man har väl alltid drömt om att få hänga med Carrie och tjejerna!!


Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Jag spelade hockey under några år och var verkligen bestämd på att bli hockeyproffs, men livet hände och jag spelar inte längre.


Vilken är din favoritdoft?

Pratade om detta här om dagen faktiskt och min absoluta favoritdoft är en nytvättad katt, det luktar ungefär som en bebis fast lite lite bättre.


Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Skulle förmodligen bli en av de där klipporna man ser i havet, gärna en som ligger precis mellan land och vatten så man får the best of both worlds.


Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Skulle förmodligen ta och äta något riktigt gott, titta på harry potter, berätta för mina föräldrar att jag älskar dem och när det kommer så tar jag katt och hund i famnen och går och lägger mig.


Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Man kan ju börja med att jag förmodligen skulle ha bättre förutsättningar i allmänt. Mitt beteende skulle vara mer accepterat och all hets kring body-images skulle vara mycket mindre.


Vilket är ditt favoritverktyg?

Det verktyg jag använder mest är min mobiltelefon men det är en hatkärlek till den makapären, jag skulle förmodligen säga en gammal hederlig blyerts-penna. Man kan skapa så mycket vackert med en sådan, dikter, teckningar mm.


Vad gör du om tio år?

Om 10 år så har jag förmodligen utbildat mig klart och satsat stenhårt på mitt egna företag.


Vilken är din bästa danslåt?

En låt som jag inte kan sitta stilla till är Treasure - Bruno Mars. Varje gång den spelas så måste man röra på sig.


Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

Skulle redan nu börja jobba på min bröllopsklänning, tyvärr kan det sluta som något extremt tragiskt om man aldrig blir gift. För många tårtbitar har välts min väg.


Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Skicka ett meddelande till bossen och säga "see you, never!!" och sedan dra jorden runt och aldrig komma tillbaka.


Vad tycker du om ordet hen?

Finns inget jag bryr mig mindre om, det berör inte mig. Identifierar sig någon som "Hen" så är det så. Dennes persons ensak och inget jag stör mig på heller. Folk får göra som de vill.


Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

KEYLIME PIE! krävs mycket att slå det.


Vad tycker du om köttkonsumtion?

Väldigt blandad relation till kött, tycker om smaken väldigt mycket, ibland fylls jag av äckel och går in i vegetarian period där det inte finns en chans att jag äter kött. Helst tycker jag att man inte ska äta kött alls. Trots allt är det mord men samtidigt i vår natur. Definitivt bör alla dra ner på det!


Är du beroende av något?

Min telefon och uppmärksamhet tyvärr....


Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Har ni hört "fest hos mig - kick". Med den slungas man tillbaka till fjortistiden med så kallade "skoldiscon" där man tyckte man var supercool.


Vad gör dig riktigt förbannad?

Hur vi kan behandla vår planet som vi gör, utnyttjandet av djur, samt människor som uttrycker fullständigt korkade saker och tycker de är jättesmarta (cough... TRUMP)


Har du något riktigt bra husmorstips?

Jag älskar när det man dricker är kallt och helst vill jag att det går fort, tar då en våt-servett och lindar runt flaskan och stoppar den i frysen, blir då snabbt kall!


Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Budweisers Superbowl reklamer med hunden... gråter varje gång!


Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Lol, utseende mässigt hoppas jag inte det men ärligt så tror jag att jag är exakt samma person nu som jag alltid varit, ser typ ingen personlig utveckling här inte haha.


Om du fick barn nu vad skulle du döpa henne/honom till?

​Jag har konstigt nog tänkt på barnnamn, dock bara kommit på namn för pojkar, några namn jag tycker om är: Konstantin, Benedict, Milton och Valentin. 


Likes

Comments

School

Min student var fantastisk och trots att, min mardröm från tidig ålder var att det skulle vara dåligt väder på min student, vilket det också var, så slutade dagen med att vara helt fantastisk. Gjorde vädret något? Inte ett smack! Det var frihetens dag och jag tillsammans med många andra blev slungad ut i vuxen världen över en natt!

Likes

Comments

Nu har det nyligen blivit ett nytt år, tänkte att jag skulle starta en ny blogg. Det har verkligen hänt så mycket under 2016, det har varit ett fantastiskt år och jag känner verkligen att jag har fått leva till fullo. Jag har bland annat tagit studenten, blivit bartender, bott i London, självständigt äventyrat i staterna och mycket mer. Jag tänkte gå in djupare och göra throwbacks på diverse händelser under 2016 i senare inlägg men det här får bli min avspark. Mycket är redan planerat inför 2017 och stora händelser inför mitt liv kommer att hända men läget är lite osäkert så det blir att uppdatera er under resans gång. Den här bloggen är för att del ge er mitt liv, mina känslor och åsikter. Det blir överdos av mig helt enkelt.

Likes

Comments

"Collect moments, not things"