​Nya skor till samlingen. Och åh vad jag älskar dom, skönaste skorna jag ägt och äger! Alla tre är från Sportamore. Tänkte att jag skulle beställa alla tre och sen skicka tillbaka de som inte passade, men alla satt så bra och jag kunde inte välja så blev att behålla allihopa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Fick även hem dessa solglasögon igår, köpta från fyndiq för endast 49:- . Dock tyckte jag att de inte riktigt passade mig.. Men tycker de är så fina, så det kanske går att använda ändå. Eller så är det bara för att jag inte är van att använda denna modellen?

Likes

Comments

​Två nya från Luxplus. Om ni inte sett den hemsidan tidigare så är det ett tips. Massor utav smink, hårprodukter och mycket annat till riktigt bra priser​.!

Likes

Comments

Beställde även detta samtidigt som borstarna. Trodde dock att jag hade beställt såna där "liquid lipsticks" men de kom som dessa pennor? Tror dock att de kanske inte passar så bra till mina läppar, testade den ena igår lite snabbt och läpparna såg riktigt torra ut... Men med läppcerat innan så kanske det funkar ändå.

Likes

Comments

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och då ringer posten på dörren med ett paket, som innehöll dessa borstar. Tycker dom är riktigt fina, så får hoppas dom är lika bra också!

Likes

Comments

​Den här fina blomman fick jag med mig hem igår. Förhoppningsvis så livar den upp den här gråa onsdagen litegrann. Har hört att de här rosorna även trivs bra utomhus? Så det kan ju vara värt att testa, men det får vänta tills vädret blir till det bättre!

Likes

Comments

​Har letat efter liknande ett tag nu att ha salt i och så hittade jag denna på Öb. Hade kostat 70:- men det var 25% så det var inte helt fel det heller!

Likes

Comments

Var inne till stan en sväng idag och hittade dessa stolsdynor på Jysk för 40:- styck. Hade svarta större dynor innan, men tyckte att de här blev ett bra byte!

Likes

Comments

​Hittade dessa muminburkar på nelliespresenter för 149:- och kunde inte motstå dom! Tyckte dom var lite sådär lagom söta och passar nog bra när/om hyllplanen kommer upp i köket.

Likes

Comments

Hittade dom här fina lamporna, som jag mer än gärna skulle vilja ha till vardagsrumsfönstret! Någon som vet vart man kan hitta dessa eller liknande?

Likes

Comments