Samlar på mig inspo lite här och var. Stolen är en design klassiker från ikea som jag nu tappat namnet på snubblade jag över på blocket för 50kr!! Mailade och Ringde som en tok men såklart hade någon annan hunnit före så sjukt att folk sitter på så fina och efterfrågade saker men inte har någon aning om vad de är värda! Har letat efter ett högre eucalyptus träd i flera veckor nu verkar dock vara omöjligt i denna stan...slut överallt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bästa frukosten är helt klart avokadomacka tvekar att det är någon som inte testat detta ännu, numera kan man köpa det på vilken fik som helst! Denna måndag börjar jag 12 känns ju extremt lyxigt, ser dock fram emot att starta jobbveckan, har klättrat lite på väggarna under helgen. Har packat allt som går att packa innan vi flyttar så nu vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med så ska bli skönt att dra iväg till jobb så jag kan tänka på annat.

​ser om jag får liv i denna gullunge så vi kan ta en lite längre runda innan jobb <3 

Likes

Comments

Någon av dessa kulörer är jag sugen på att ha i vårt sovrum, var först sugen på något mörkare men tycker att dessa kulörer är lite mer passande för ett sovrum, håller ni med? Vi måste dock vänta med att måla sovrummet tills vi bott in oss lite, där finns en märklig inbyggd garderob som vi inte riktigt vet om vi ska ha kvar eller riva ut, tills dess förblir väggarna vita.  

Likes

Comments

Detta ska alltså bli vårt nya hem, om lite mindre än en månad får vi tillträde. Just nu befinner vi oss i det där konstiga skedet då man ena sekunden vill riva ner allt i hela gamla lägenheten och bara flytta, till att i nästa sekund tycka att det är ganska skönt att det är en månad kvar för man inte riktigt orkar ta tag i allt.. aldrig nöjda med andra ord... 

Detta blir vår tredje flytt och vår tredje gemensamma lägenhet, denna gången har vi bestämt oss för att göra allt ordentligt och se till så allt blir gjort direkt, större delen av lägenheten ska målas innan vi flyttar in så nu hoppas vi att allt går som det ska, han som vi köpte lägenheten av är super lätt att ha och göra med och han låter vår målare komma in lite tidigare vilket är så uppskattat! det är där vi står just nu, försöka ha allt bokat och klart så flytten flyter på så smidigt som möjligt  

Likes

Comments