Visst är det underbart med sommartider? :)

Dagarna spenderas i solen tillsammans med gamla serietidningar eller ute på golfbanan där jag försöker sänka mitt hcp (just nu 27).

Ha det bäst! :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

I senaste numret (nr 14) i min serie "Besvär för Revär" ska Översten och Majoren iväg på ett möte på Krusenbergs Herrgård. En rolig grej är att herrgården finns på riktigt och ligger en bit utanför Uppsala.

Jag skrev dessutom serien när jag spelade innebandy med IBK Krusenberg :)Likes

Comments

 

Imorgon kommer 91an nr 14 ut i butikerna.I nya numret har jag med min serie "Besvär för Revär". Serien inleder numret och är 10 sidor lång, tecknad av Tobias Sjölund. I "Besvär för Revär" smiter 91an och 87an iväg från en övning för att bada. Hur det går? Köp tidningen så får ni se! 

Det här är min längsta serie i tidningen hittills, och den blev riktigt bra tycker jag :)

I nr 14 finns även två nya 91an-serier av Jonas Olsson, och en av Skoglind/Persson.

Likes

Comments

 

Nu finns 91an nr 13 ute i butikerna. Jag har inte med någon serie i senaste numret. Men Leif Bergendorff och Jonny Nordlund har gjort årets midsommarserie. Där försöker 87:an ta hand om tjejerna - men det går väl sådär...

I nästa nummer är jag med igen - missa inte det!

Just nu funderar jag på lite nya serier med ÅsaNisse. Efter att jag fick min första serie med ÅsaNisse godkänd är det självklart att jag ska försöka igen!

Ska även försöka skriva en lång 91an-serie med Toftaligan igen. Jag har ju lyckats en gång (min serie "Vilse i skogen" är inte publicerad än) så varför inte göra det igen? :)

Likes

Comments

 

Flygsoldat 113 Bom är en serie som jag skrev till 91an-tidningen under 2009-2011. Sedan 2012 görs den tyvärr inte längre. Men här är en komplett lista om ni vill hitta till just mina serier med Flygsoldat 113 Bom.

Under 2009: nr 9-10, nr 15, nr 25

Under 2010: nr 19-20, nr 23, nr 26

Under 2011: nr 9-10

  

Likes

Comments

I april skrev jag ett par ÅsaNisse-historier som jag skickade in till redaktionen. Igår fick jag veta att jag just fått min första ÅsaNisse-serie godkänd! Riktigt kul! =)

Efter 80 st 91an-serier och 7 st serier med Flygsoldat 113 Bom har jag nu alltså även skrivit min första serie med ÅsaNisse som kommer i tidningen i höst, eller under 2014. Stort!

Vad min första serie med Nisse handlar om? Fotboll så klart ;) 

Nu är jag absolut taggad att skriva ytterligare serier med ÅsaNisse!

Likes

Comments

 

Nu finns 91an nr 12 ute i butikerna: 

Jag har med en ny serie i senaste numret. Det är en kort serie på 2 sidor som heter "Snabb och snabbare", och den är tecknad av Jan Gissberg :) 

Den här serien skrev jag för fyra (!) år sen, så den har legat i Jannes manushög ett bra tag! I nr 14 kommer min nästa serie, den gången blir det en lång serie på 10 sidor!

Likes

Comments

 

Jag har inte haft med någon serie i 91:an sen nr 2/2013. Men nu har jag ett par nya serier som dyker upp i de närmaste numren.

I nr 12, som kommer om två veckor, har jag med min serie "Snabb och snabbare" där 91an och gänget sliter på hinderbanan. Serien är tecknad av Jan Gissberg! Något att se fram emot!

Och i nr 14, som kommer i juni, har jag med en 10 sidor lång serie där 91an och 87an smiter från en fältövning för att träffa sina tjejer... Hur det går får ni se om ungefär sex veckor!

 

 

Likes

Comments

 

Idag kommer 91an nr 13 ut i butikerna. Jag har inte med någon serie i det här numret, men det finns flera andra nya serier att läsa:

Nr 11 inleds med serien "Bomkörning" av Bergendorff & Gissberg. En serie på 6 sidor där 91an och 87an ska rasta överstens hund...

De andra serierna i nr 11 är "Vilken vikarie" av Jonas Persson och Nodlund, "Revär i stöten" av Persson och Jonas Olsson och slutligen "Äldre dansk" av Jesper Karlsson och Lozell. 

I nr 11 har Jonny Nordlund dessutom med sin första Åsa-Nisse serie. Och den ser riktigt bra ut! :)

Likes

Comments