heisann!

Alle opplever samme dag på helt forskjellige måter og dette er hvordan denne dagen var for meg.

​Så la oss starte fra starten. jeg sto opp kl 07.00. jeg hadde unormalt vondt i øynene. (Har sikkert noe med de nye linsene jeg bruker) Jeg går på badet og deretter spiser jeg frokost. Nam..... Skolen er like rundt hjørnet så jeg trenger ikke å bekymre meg for å komme sent. Da klokken etterhvert gikk over 08.00 bestemte jeg meg får å sykle til skolen.

Fagmessig var hjernen min ute å kjørte. Klarte ikke å fokusere. (Noe som jeg må om jeg har noe som helst håp i å komme inn på akkurat den vgs-en som jeg ønsker.) Så etter hvert begynte jeg å føle meg utrolig trøtt. jeg holdt på å sovne i timen.( tror selv at ingen ville ha lagt noe særlig merke til det heller da) Jeg merket at jeg begynte å få veldig latterkrampe. Det får meg til å høres veldig dum noe som ikke er veldig bra når jeg har "crushen" sittene bak meg. 

Etter skolen er jeg hjemmet som den taperen jeg er (haha neida.) og sitter på pc-en. Jeg prøver ikke å høre ut som en person som bare sitter hjemmet og ikke gjør noe fordi det stemmer ikke, men akkurat idag hadde jeg ingen planer og folk er ute på sitt. (med folk mener jeg 1 person da, haha) Uansett så vil jeg bare avsluttte med å si at denne dagen har vert til nå en 6/10. 

ps: jeg skjønner ikke helt hvordan dette med bilder funger så jeg når jeg finner ut av det håper jeg at det ikke bare blir masse tekst.   


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei! jeg tenkte å dele med dere litt "random" fakta om meg. Jeg velger å starte med dette bare fordi det virker som en ok start siden jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive siden jeg aldri har gjort dette før.

NOEN FAKTA OM MEG!

1. Jeg er veldig sjenert som person.

2. Jeg er ikke veldig teknologisk. (Som kan være en utfordring nå som jeg blogger)

3. Jeg trodde sånn seriøst at dette skulle være lettere.

4. Jeg er ikke veldig skoleflink. (selv om mange ofte tror det)

5. Jeg er en indre perfeksjonist.

Likes

Comments