Första gången som jag är med på denna tävling då det egentligen är en barn- och ungdomstävling. Men i år har de lagt till några grenar för seniorer, höjd för män och kvinnor och 200 m för kvinnor, efter förfrågan då vissa vill vässa formen inför SM nästa hel ( 25-27 augusti i Helsingborg ).

Så det blir en start på 200 m. Jag känner mig verkligen inte i den form som jag hade för någon månad sen efter allt som har skett den senaste månaden och detta kom väldigt plötsligt. Men det ska bli intressant iallafall.

Beslutade mig för att inte chansa när det gäller höjd. Mitt lår skulle idag utan problem fixa det men varför riskera något när det inte är höjd som är min inriktning utan jag vill springa. Och minst tre hopp och ett 200 m lopp. Det skulle säkert fungera då låret känns bra, men jag vet också att framsidan är för svag och det är något jag måste ha med. Detta är något jag ska fixa till under hösten ( redan börjat ) så jag kan gå in och ge på inomhus sen. ☺

Men som det ser ut just nu blir vi två på 200 m, jag och Irene Ekelund. ☺

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Uppvärmning:
Distans: 800 m
Tid: -
Oxis: -

Passet:
Ett par 200 m start inklusive kurva

Jag vet väl inte om man kan kalla det träning direkt utan mer test av låret. Men hur som helst så fungerade det bra. Känns bara som jag tappat lite uthållighet, men det tycker jag varje gång och sen på tävling går det mer än bra iallafall. Så jag vet inte.

Likes

Comments

Idag finns det att göra. Synd att cykeln inte är fixad då jag inte har busskort just nu. Men ja. Mår bättre idag än tidigare, men det är just det att jag just nu står på det benet med att allt kommer att ordna sig. Men det kan vara tvära kast.

Det första jag måste göra är att ringa dietisten om 45 minuter. Sen blir det en dusch och lite TV innan jag ska iväg och göra en sak till. Har tur att det verka finnas här ute i Skåre. Går det inte fullt ut som jag vill så behöver jag framöver till banken och prata med dem. Men ett steg i taget.

Likes

Comments

Redan igår började allt rasa inom mig. Och tog då olika beslut. Inga bra beslut egentligen men samtidigt visste jag att jag inte har några val.

Nu vill jag försöka lösa allt så jg slipper göra verklighet av besluten. Allt handlar om ekonomin som kommer att förändras i och med flytten. Bussen är för dyr så jag måste fixa den på något vis. Men jag vet inte egentligen hur.

Så alla tankar bara snurrar.

Men just nu kommer jag iallafall få skjuta på besöken till dietisten, tyvärr. Så ska försöka få tag på henne imorgon och prata med henne. Se vad hon säger om allt. Hon har ju de få gånger jag träffat henne varit helt underbar och tagit saker som hon egentligen inte behöver ta. Hon vill hjälpa mig känns det som. Jag vill verkligen inte ge upp den kontakten. Jag behöver den och jag vill ha den, men jag behöver få komma ikapp allt som händer. Jag har på någotvis skjutit ifrån mig allt med flytten, men nu kommer allt över mig. Och då hänger inte jag med. Och behöver förlika mig med den och förändringen som kommer att bli. Jag står med ett ben på varje sida. Ett att allt kommer att bli toppen och helt underbart och något helt nytt. Jag har ju trots allt bott i Skåre sen 1 januari 2015 med en flytt förra året. Det kan vara dags att bryta upp och göra stora förändringar i livet. Men andra benet står jag att allt kommer att skita sig. Ekonomin blir kass. Jag måste ge upp allt jag älskar, friidrotten, ledarskapet - ja allt. Att livet helt enkelt kommer att bli kass i och med denna flytt.
Jag ju även positiva planer och jag vill på något vis uppfylla dem. Och sen fortsätta med det jag har gjort innan detta med flytten kom.

Oj vad jag skriver på men just nu är det bara skönt att skriva av mig.

Likes

Comments

Så nu är träningen gjord och jag sitter på bussen ut till Skoghall. Lite smått nervös men inte så mycket som de senaste dagarna. ☺

Likes

Comments

Så nu kan jag fortsätta plocka och packa. Vi fick tag i kartonger förut och han i butiken funderade på hur många jag ville ha och sa att jag egentligen inte visste hur många som gick i en Toyota corolla så han plockade fram ett 10-tal och jag och Johnny småskrattade i bilen sen när vi insåg att vi kunnat få med fler. Och jag berättade för Johnny att jag sa att jag ville ha såpass många som går att få in i en Toyota corolla. Vilket fick Johnny att småskratta och säga " han underskattar en Toyota. Jag har fått in en tre sits soffa ju i denna. 😉 ". Och ja som sagt vi hade kunnat få med fler. 😄 Men jag tror det kan räcka med dessa om det packas rätt.

Så innan Johnny åkte igen så har jag plockat ur det mesta när det gäller glas och tallrikar som är mitt. Allt här är ju inte mitt, visst lite svårt att komma ihåg exakt vad som är mitt och deras. Men det löser sig. Sen har jag plockat lite i sängen ( ja sängen har under en längre tid fungerat som förvaring då jag inte fått plats med något mer att lägga grejer och jag sovit på outbäddad bäddsoffan ) sen lite golv. Inser nu verkligen att det har saknats förvaring av saker. Så det är något som måste ändras på i nästa lägenhet. Jag måste få in mer möjligheter att förvara saker och ting.

Likes

Comments

Imorgon väntar en del igen.

Först blir det en träning på banan, Tingvalla, igen.

Efter det blir det att hitta en buss till Skoghall och en ny tur ut dit. Känner mig nervös på både bra och mindre bra sätt. Men ja, det löser sig. Känns bara som jag gjorde bort mig lite förra veckan när de jag ska träffa så samtalet blev lite knepigt, men jag får hitta en lätt liten vit lögn så att det inte blir så hemskt.

Men på något vis längtar jag ändå trots att samtalet blev som det blev. Hoppas på samma toppen väder som vi haft idag. Visst jag kanske inte är den mysigaste personen att träffa efter en träning, men det finns ju värre träningar än den på banan exempelvis gymmet. Men kommer helt enkelt inte åt en dusch efter träning på bana så det är som det är och jag behöver helt enkelt denna träning så kan inte skjuta på den så de får helt enkelt acceptera att det är som det är. Och gör de inte det så ja. Då åker jag bara irriterad därifrån ( inget jag ens drömmer om kommer att hända, men om ).

Men vad som händer runt mig kommer att komma fram allt eftersom allt blir klart. Men kan säga att det är en hel del på gång och det känns bra trots omständigheter som råder. ☺

Likes

Comments

Åhh Vad jag längtar efter att dra igång ett projekt som jag råkade ramla över i och med flytten. Jag skulle tagit tag i det under flera år men inte känt mig tvungen till det. Men nu känns det som att jag är tvungen, men inte tvungen som i måste på den nivån utan tvungen för att jag också vill. Det kommer att få mig att växa som person och det känns häftigt. Detta är egentligen något jag redan gjort för typ 10 år sen men omständigheter har gjort att jag måste göra om det. Men känner inte att det är någon belastning mer än att det kommer att kosta just där och då och en period framöver utan mer att det är bra att göra det igen.

Vad det handlar om kommer mer framöver. Först måste jag bara få in pengar, vilket jag får om några dagar och se över månadens räkningar för att sen ta första steget. 😀

Likes

Comments

Förhoppningsvis får jag tag på kartonger imorgon så att jag kan fortsätta med att packa. 😀

Ringde Johnny en snabbis förut ( han har själv varit upptagen denna helgen med det sista i sin mors hus som sedan en tid varit sålt så det sista där måste ju plockas ) och han skulle hjälpa mig imorgon. Jag hoppas på att få tag på banankartonger.

Det ska verkligen bli skönt när detta blir klart, men själva plockandet borde snart bli det bara jag får kartonger. ☺

Likes

Comments

Uppvärmning:
Distans: 400 m
Tid: -
Oxis: -

Riktigt tung kropp. Den vill men har ingen ork. Men jag vet vad det beror på- dåligt med mat efter omstndigheterna som råder ( haft mat hemma men det är så mycket som händer så har inte haft matlust ) sen för lite av bra sömn. Det är så mycket oro runt vissa saker. Så natten till idag har varit den bästa natt på mycket länge, även om jag vaknade strax efter 5.

Passet:
* lätt löpskolning
* start 200 m inkl kurva

Efter lite lätt löpskolning blev det en start med kurva på 200 m. Inte alls lika tung kropp som den var i uppvärmningen. Så en riktigt härlig start. Den bästa på en tid. Låret sa inget alls.

Så mer mat och rofylld sömn så kommer jag att kunna uppnå resultaten jag hade i somras och mer än så. Det finns där, men kanske inte just nu när allt är som det är runt mig. Men det är en härlig känsla att veta att det finns iallafall. ☺

Likes

Comments


Better Blogging Nouw