Verkligen skönt att vara ledig idag. Var så trött igår kväll efter att jag varit till Kil att jag tillslut somnade ifrån Beck.

Idag var halsen något sämre igen, trots att jag tog samma kur som två tidigare kvällar. Inte så illa som den var när det var som värst men ändå. Synd om det ska komma tillbaka.

Idag har jag egentligen lite att göra, men har inte ork för det. Får annars ta det imorgon. ☺

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade köpt hem ett paket Nescafe Ice Coffee för ett tag sen när jag var med syrran på stan. Har länge tänkt testa den under en varm dag men inte blivit av då jag inte haft mjölk hemma.

Men idag blev det av.

Ser inte mycket för världen när man blandat det. Men gott ja. Kanske inte i överflöd men ändå. Skulle även kunna fixa till en mugg med glass och krossad is. Det skulle bli lite mer. Men just nu har jag ingen glass hemma.

Men kan verkligen rekommenderas som en variant för den som inte känner för att ta en på stan. ☺

Likes

Comments

Uppvärmning:
Cykel:
Distans: 6,02 km
Tid: 11:19 minuter
Motstånd: 1 
Symbicort: 2 doser

Uppvärmning:
Löpband:
Distans: 0,5 km
Hastighet: 11,0

Passet:
Distans: 140 m
Hastighet: 24,0

Denna gången fanns det egentligen mer i kroppen, men pga stressen som stred sig över att klockan höll på att bli mycket och jag var tvungen att hinna med bussen som gick halv sju så började jag tänka för mycket och därmed började det bli lite stegfel så fick lov att avbryta för att det inte skulle hända något.

Men det är okej. Jag har ju nyss börjat med denna hastighet så jag ska inte kunna ge hur mycket som helst ännu. Men jag har en bra känsla i kroppen. Det finns så mycket mer att få fram bara jag får lite tid på mig. ☺

Hade även tänkt köra styrketräning för benen men det fanns det inte alls någon tid för, tyvärr.

Likes

Comments

Idag vaknade jag strax innan 7. Första gången på över en vecka nu som jag inte känner av halsen eller luftvägarna. Jag tror inte att det har med allergier att göra, men kände att jag inte hade något att förlora så jag tog en dos ( som jag gör under morgonen ) även innan jag la mig med allergimedicinerna, det vill säga en dos med nässpray och en tablett.

Känner av näsa lite och huvudet, men det ger sig snart.

Nu blir det snart frukost - idag får det nog bli rostade bröd med apelsinmarmelad och oboy. ☺

Likes

Comments

Uppvärmning:
Rodd:
Distans: 1 km * 2
Tid: 5 minuter * 2
Symbicort: 2 doser

Distansen blev lite längre och tiden blev inte över 10 minuter. Symbicort tog jag först en dos i omklädningsrummet och sen efter en km.

Passet:
Styrketräning:
Utfall med rotation: 1*10 10kg, 1*7 10kg tappade balansen grovt, orken fanns inte.
Militärpress: 2*10 10kg, 1*3 10kg
Upphopp från startposition: 1*15, 1*11
Lastdrag: 2*10 30kg, 1*5 30kg
Marklyft: 1*10 10kg efteråt en låsning i ryggen på vänster sida ( ländryggen ), 2*5 10kg
Knäböj, skivstång: 1*7 10kg

Kände lite på övningarna. Hade vissa problem med kroppen överlag men tror att det hör till den obalans / sjukdoms liknande tillstånd jag är i nu. Så inte helt nöjd med passet.

Likes

Comments

Idag behöver jag tvätta, har inte mycket till tvätt egentligen men eftersom Ewa och dem åker bort en vecka på måndag så måste jag tvätta upp de träningskläder jag använt under veckan.

Den har jag bloggen som ska uppdateras ( skulle ha gjort det igår men var så trött så somnade ifrån allt vid 21. Missade även friidrotten på tv så den får jag se på SVT play nu under dagen.

Den är jag återigen sugen på att baka. Det går ju så fort egentligen och så har man något gott.

Sen vore det inte fel med ett dopp i älven igen, gjort det igår för första gången i år. Hur underbart som helst. 😍 Älskar verkligen att bada i älven, det är så friskt vatten. Inte alls som att bada i en sjö. Både kroppen och håret blir så härligt efteråt.

Likes

Comments

Det blir snart att försöka sova. Blir en grymt tidig morgon imorgon eftersom jag ska vara på vårdcentralen vid 8 och jag ska hinna träna och sen in till stan för att byta buss trots att det inte är allt för långt till vårdcentralen från gymmet. Men jag tror ändå att det går fortare att ta bussen än att gå, framförallt efter det pass jag planerar att ha.

Men samtidigt är det för tidigt för mig att kunna somna, somnar nu allt för ofta efter midnatt pga att det är så ljust och det hjälper inte med mörkläggning här inne.

Likes

Comments

Ringde idag ( men det blir till Västerstrand istället för Herrhagen då den är strängd över sommaren ) för att kolla om jag kan få några svar angående kroppen. Jag kan säga så här om det hela just nu: Jag är förkyld utan att ha ont i halsen, ont i lederna, utan feber och utan att vara snuvig. Som sagt något med hals och luftvägarna är det men känner inte att det är allergi heller ( inte som den brukar visa sig ). Tyvärr får jag träffa en läkare som jag inte har någon vidare bra kontakt med ( har inte haft det iallafall för flera år sen, kan bara hoppas att han inte känner igen mig så han får sina förefattande meningar om mig ). Men jag måste ha dessa svar nu så en annan tid, måndag, var otänkbart.

Likes

Comments

Nu är köttfärsen framtagen och det lutar åt att jag ska försöka ta tag i och göra tacos sen. Jag har egentligen inte någon ork, men sakta men säkert kommer den nog att bli klar ändå. Dessutom fick jag en låsning i vänster sida av ländryggen på gymmet som gör ont. Har försökt få upp den men har inte lyckats ännu så har lite svårt att stå för länge. Men men. Det löser sig. ☺

Likes

Comments

Uppvärmning:
Cykel:
Distans: 6,06 km
Tid: 12:05 minuter
Motstånd: 1
Symbicort: 2 doser

Passet:
Löpband:
Distans: 1,3 km
Hastighet: 11,0
Snitt hastighet: 10,8

Fick inte fler svar som jag hade hoppats på när det gäller andningen och luftvägarna utan det var som i vila. Känner mig sjuk i luftvägarna men har inte ont i halsen eller leder och jag orkar det jag ska göra, vilket jag inte hade gjort om jag skulle vara sjuk. Men jag hade hoppats på mer tydliga svar om jag är sjuk eller inte. Nu är det som att jag är både och. Men ja.

Jag hade orkat längre im jag hade bestämt mig för det och satt in lite pannben. Men har inte sprungit distans på denna hastighet på evigheter. Så ja. Jag hade satt upp 2 km= okej och 3 km= bra ( och längre än så behövde jag inte ) men sen kom frågan upp i huvudet- varför. Jag behöver inte ju inte denna distans på tävling då jag inte tänkt tävla mer distans i år. Så efter det avbröt jag all och kände att det räckte för denna gång. ☺

Likes

Comments


Better Blogging Nouw