Eftersom de på nouw inte är intresserade att fixa felen på appen så har jag skaffat en ny blogg på Devote.se

Finns för och nackdelar med den också, men med tiden kommer jag att lära mig hur jag ska hantera den. Så det kommer att bli bra. Det är inte så mycket nackdelar som det blivit med nouw. Jag tror inte att jag kommer att ta bort denna men vill man verkligen hänga med på vad jag gör och hur det går så lutar det åt att det blir den nya man får använda sig av då det nu har blivit fler inlägg där än här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Uppvärmning:
Spinningcykel:
Distans: 6,01 km
Tid: 13:18 min
Oxis: -

Passet:
Styrketräning:
* Armrodd m. hantel, knästående p. bänk: 10*1, 6 kg ( vänster )

Tog fel vikt, tyckte det stod 8 kg.

10*4, 9 kg

Tog återigen fel och tänkte ta 7 kg då jag inte hittade någon 8 kg men valde sen att köra på med denna.
* Tricepspress m. hantel, sittande p. bänk: 10*4, 9 kg
* Bålrotation m. medicinboll:
20*4 / sida, 6 kg
* Bendrag m. maskin framåt:
25*1 / ben, 15 kg
25*1 / ben, 25 kg
20*1 / ben, 20 kg

Ska lägga om denna. Några få på högre vikt och några fler på lägre vikt för att få in både styrka och uthålligheten i framsidan.

* Utfallsteg, framåt:
10*1
- Utfallsteg, snett framåt- båda håll:
10*1 / sida
- Utfallsteg, bakåt:
10*1
- Utfallsteg, snett bakåt- båda håll:
10*1 / sida

Ett ben först åt ett håll för att sen byta ben och köra samma håll med andra benet. Har plötsligt blivit mycket mer stabil i balansen än tidigare i båda benen. Nästa steg blir väl att försöka sig på detta och blunda eller något. Men tanken är främst att det ska ta framsida lår.

Test igen, Benspark:
Såg att de under tiden jag varit borta fått in en ny maskin ( benspark ). Men står på alla fyra och sparkar bakåt. Kunde självklart inte låta bli att testa den. Och den är inte som de jag sett tidigare, men bara jag kommer in i den så kommer det säkert att bli bra. Men skulle behöva någon som visar mig hur den fungerar.

Likes

Comments

Uppvärmning:
Spinningcykel:
Distans: ~ 6,01 km
Tid: ~ 13:20 minuter
Oxis: 2 doser

Passet:
Löpband:
Distans: 2,2 km
Tid: 11:06 min
Hastighet: 12

Tanken var 2 km på 12: an om jag valde 2 km eller 3 km på 11: an. Men ville få upp tempot så valde 2 km ( 5:00 min / km ). Men jag hade krafter kvar till minst 2,5 km utan pannben och med pannben kanske jag, hade klarat 3 km. Men jag valde att avsluta vid 2,2 km med en underbar känsla i kroppen att jag kan mer. ☺

Andningen höll sig lugn, det var vid ett tillfälle mot slutet som det bildades extremt mycket slem men efter ett par andetag kunde jag lätt svälja allt och andas på. Rörelserna flöt på riktigt bra med ett bra steg och riktigt bra armpendling som hjälpte mig framåt.

Bara att jag behöver nya skor till löpning då dessa ( gamla New Balance ) är helt slut i dämpningen.

Likes

Comments

Nu känner jag mig mycket piggare, jag hade behövt sömnen tidigare.

Snart klar med projektet jag har på gång, lite små detaljer kvar. 😀

Till helgen planerar jag att ta tag i nästa som jag började titta på igår. Men känns lite lättare med dator så det är redan planerat att Johnny kommer förbi av andra orsaker så då får jag låna hans. Jag har ju fritt internet igen nu så därav kan jag lägga på hans dator också. Känns spännande med det nya projektet. ☺

Likes

Comments

Är så grymt trött. Har inte gjort mycket ännu av det jag borde gjort idag så får snart ta tag i det. Det är en rolig grej jag har på gång, men krävs lite energi för att det sista ska bli bra. Men jag är nu så nära slutet så kan inte ge mig nu och varför dra ut på det längre? ☺

Likes

Comments

Ger upp. Nouw.com verkar tydligen inte bry sig om alla sina användare utan det verkar ju som att vissa är mer värda. Så nu får jag leta efter en annan portal. Har till och med mailat utan någon som helst respons. Och eftersom det är fredag idag så lär jag få ha dessa problem hela helgen - minst.

Så nu har jag under dagen börjat testa en annan portal. Finns vissa saker som jag saknar med den men annars så verkar den fungera bra. Bland annat så har den ingen app och inte heller så man kan söka bloggare ( inget jag hittar iallafall ) eller lägga upp sin blogg inom en viss kategori. Som sagt vissa saker som jag saknar, men annars är den lätt att använda. Ska testa en till, men tyvärr har inte heller den någon app. Men mer än så vet jag inte om den då jag ännu inte fått aktiveringsmailet.

Likes

Comments

Hade planerat att köra ett träningspass, men nu när jag väl kommer upp så är inte kroppen som den brukar. Jag känner mig pigg och på ett vis även kroppen men samtidigt har jag ett lätt illamående, puls som skenar och ändå inte pigg. Så tre pass denna vecka verkar få räcka. Det är ju trots allt fler än på mycket länge. Jag har även saker att göra så jag får helt enkelt ta tag i dem istället och eventuellt gå ner till centrum och köpa mig något gott och ta en tidig helg och nya tag till veckan.

Likes

Comments

Uppvärmning:
Spinningcykel:
Distans: 6.01 km
Tid: 14:40.12 minuter
Oxis: 2 doser

Tog det medvetet lugnt i uppvärmningen, finns ingen som helst anledning att ge max när jag ska springa efteråt. Även om det ibland kan vara skönt att köra på lite om jag ska springa snabbt, väcka kroppen.

Woodway:
5 korta intervaller

Går inte så långt som jag hade önskat. Jag vet inte vare sig distans eller hastighet då displayen fortfarande inte fungerar, men det känns inte fullt ut. Jag kommer bra upp i hastighet, men orkar inte hålla den. Jag vet egentligen inte varför då det inte är andningen till en början som säger ifrån utan det är kroppen som bara lägger av. Men efteråt när jag är klar och lägger mig för att ta igen mig så märker jag att jag andas fel. Jag har tyvärr börjat andas med bröstet igen istället för med magen. Men jag får ta tag i detta igen så ska jag fixa det igen.

Likes

Comments

Uppvärmning:
Spinningcykel:
Distans: 4,14 km
Tid: ~8:37._min
Oxis: -

Valde att nöja mig med 4 km istället för de vanliga 6 km denna gången.

Passet:
Styrketräning:
* Armrodd m. hantel, knästående p. bänk: 10*3, 7 kg

Gick inte alls idag. Kände mig fräsch efter ett utbrott på hyresvärden, men ville sig ändå inte.

* Tricepspress m. hantel, sittande p. bänk: 10*4, 7 kg

* Bålrotation m. medicinboll:
20*4 / sida, 6 kg

* Bendrag m. maskin framåt:
15*1 / ben, 15 kg
20*1 / ben, 25 kg

* Utfallsteg, framåt:
10*1
- Utfallsteg, snett framåt- båda håll: 
10*1 / sida
- Utfallsteg,  bakåt:
10*1
- Utfallsteg, snett bakåt- båda håll:
10*1 / sida

Ett ben först åt ett håll för att sen byta ben och köra samma håll med andra benet. Har plötsligt blivit mycket mer stabil i balansen än tidigare i båda benen. Nästa steg blir väl att försöka sig på detta och blunda eller något. Men tanken är främst att det ska ta framsida lår.

Test igen, Benspark:
Såg att de under tiden jag varit borta fått in en ny maskin ( benspark ). Men står på alla fyra och sparkar bakåt. Kunde självklart inte låta bli att testa den. Och den är inte som de jag sett tidigare, men bara jag kommer in i den så kommer det säkert att bli bra.

Likes

Comments

Tyvärr fungerar inte appen alls som den borde efter deras senaste uppdatering och jag har försökt få kontakt med dem flera gånger men de verkar inte ha något som helst intresse att ens försöka göra något. Problemen blir bara värre och värre. Nu kan jag inte längre se bloggar jag följer på nyheter, kan inte se mina egna inlägg om jag inte går omvägar genom min blogg, fetstilen är borta, kan inte se meddelande. Kan inte svara på kommentarer eller skriva kommentarer. Sidor blir bara vita. Ett under att jag ens kan skriva inlägg via appen snart. Och det som gör mig mest irriterad är att de bara skiter i att ens försöka göra något. Som om att man ska acceptera detta och att dessa grejer som blivit är helt normalt, men det kanske ska vara så nu? Ohh vilken uppdatering.

Likes

Comments