Efter en helg med katastrof tävlingar så är jag grymt trött. Ska skriva i ordning det med tävlingen senare. Men kan säga så mycket att arrangemanget var en katastrof och därmed är det svårt att göra några bra tider. En tävling jag bara vill glömma och jag önskat att jag inte hade åkt på. 


Men idag känner jag att jag behöver ta det lugnt. Försöka komma in i vardagen igen. Behöver komma igång med träningen igen, men idag är det så mycket snö att jag inte vågar ta mopeden ( på gott och ont ). Så idag blir det ingen träning utan bara vara. 


Dessutom behöver jag ta tag i jobbet som ska vara klart om ungefär en vecka. Men jag är nästan färdig så jag hinner. Det är bara lite fix och bilder som ska kollas. 🙂 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon reser jag till Örebro för att delta i Örebro Indoor Games. Det blir 60 m och 200 m.

Jag har i flera år velat varit med i denna tävling, men den ligger så dumt till då jag fyller 10 januari. Men i år blir det alltså av. Detta är en större tävling med flera heat även bland oss kvinnliga seniorer.


Startlistan:


Tidsprogram, Lördag:


Tidsprogram, Söndag:

Likes

Comments

Ja på sätt och vis. Fått gå tillbaka till min S3 efter ett missöde igår på gymmet. Satt på golvet och letade hårsnoddar som jag hade under passet och hörde att jag fick ett meddelande som jag ville kolla. Hade mobilen i mitt träningssele och skulle lyfta ur den och där gled den plötsligt iväg och studsar i golvet två gånger. Och ja baksidan gick med sprickor till max. Så var bara att hem och hämta papprena på inköpet och lämna in den. * Suck * Nu vill jag bara ha tillbaka den. Allt gick så mycket lättare med den. Men kommer väl om så där 1,5 vecka. 😞 😟​

Likes

Comments

Känns toppen med en ny mobil. Nu ska jag bara säga upp ett abonnemang som bara ligger och inte används, men det får jag göra imorgon.

Tror denna mobil kan bli toppen. Det enda är att den har en annan kontakt så kan inte använda min magnetladdare. 😞

Men nu behöver jag skal och skärmskydd till denna. 🙂

Likes

Comments

Efter att ha tappat mobilen i torsdags när jag tänkte ta mopeden till gymmet ( men kom inte långt då mopeden gav upp igen efter att jag fått tillbaka den i onsdags ) så blev det en ny idag. Planerar att laga skärmen som sprack,men inte nu. Det fick bli  Huawei honor 9, blå. Ska fortast möjligt skaffa skal och skärmskydd. Kameran är något helt annat än vad jag är van vid. 😍 

Är hemma hos Johnny under dagen. Nu film Ogifta par med hemma poppade popcorn och dricka.

Likes

Comments

Igår blev det badhuset här på Hammarö, inte stor​ bassäng. Men det fungerade i brist på annat för det jag skulle göra ( simma 200 m, blev lite längre för att kompensera de gånger jag var i golvet pga så grund bassäng ) för simbogarmärket. Var ju sista chansen igår. Men nästa år blir det inte Hammarö.

Men efter det blev det lek till max, Johnny var också med. Riktigt roligt. Inget just igår var så seriöst utan alla barn och vuxna var med och lekte på ett eller annat vis. Sundstabadet i Karlstad har en förmåga att alltid vara seriöst och att man blir stämplad om man som vuxen leker utan barn.

Likes

Comments

Vid 10 var jag till vårdcentralen för att få skadorna i knä och ben dokumenterade efter mopedolyckan den 17 december.

Jag träffade Johan Kautto.​ Han såg otrolig ut ett par gånger ( han jobbar ihop med Yvonne Sjöö så han vet hur jag tränar och tävlar i och med astman ). Han kollade först knä och hade tankarna på menisken, men jag har kommit undan en meniskskada med minsta möjliga marginal. Så det är bara benet i själva böjen mellan ben och knä som fått sig en ordentlig smäll ( plus knäskålen såg jag ju när jag kom hem på söndagen ).

Men sen kollade han även benet och såg orolig ut igen och tankarna gick direkt på att han ville ha en röntgen. Men i samma stund så ville han att jag skulle testa ett par övningar och eftersom jag klarade av dem så kunde tankar på benbrott / spricka stryckas och det är benhinnan som fått sig en smäll av något, typ någon plastdel på mopeden. Men att jag inte känt av det tidigare är för att det just tar sin tid innan benhinnan ger sig till känna tydligen efter en sån här sak.

Så han tycker att jag ska vänta någon vecka med sprint men jag ska röra på mig för att få bästa läkning. Så till viss del blir det vila men samtidigt ska jag röra mig. Så summering av det så är det vila utifrån vad jag är van vid att göra men inte vila på den nivå att man sitter i soffan med en påse godis.

Så utifrån det får jag träna kondition hemma. Hitta några bra övningar som jag kan göra hemma. Mopeden har återigen lagt av och är inlämnad. Hoppas jag snart får tillbaka den och att den fungerar som den ska.

Likes

Comments

​Det är verkligen så mycket som hänt den sista tiden.

För en vecka sen ( förra söndagen ) var jag med om en lättare olycka med mopeden. Ni som följer mig på instagram har sett bilder. I det stora hela så gick allt bra.

Sen dagen efter började mopeden bråka. Den börja plötsligt stanna när jag var på väg till stan ( ska inte ha med olyckan att göra ) och i tisdags så dog den helt och fick bli stående vid Löfbergs lila skrapan ett dygn innan jag fick ringa försäkringen och be om hjälp med bärgning. Där gick 1000 kr upp i rök.

I torsdagskväll började jag fundera på försäkring angående min singelolycka med mopeden. Så fredag morgon ringer jag försäkringen igen ( har samma bolag rakt igenom ) och får ut 1200 i sveda och värk. Så om man tror på ödet så kanske olyckan ville säga mig något ( att jag skulle ligga +-0 när allt var klart ).

Men igår hoppas jag att jag fick min allra bästa julklapp - en fungerande moped igen. Johnny kom på fredagen och hjälpte mig och vi kollade det sista igår. Den går lite lågt på tomgång just nu och det skulle behöva justeras.

Så pga mopeden har jag verkligen inte mått bra då jag är helt beroende av den för att kunna fortsätta träna och tävla. Så jag var grymt nära på att få sluta på ett grymt tråkigt sätt. Och visst är jag nerövs inför att starta mopeden. Och det känns konstigt då jag ställt in mig på att det inte skulle bli något mer tränande och tävlande. Men jag har ett mål jag verkligen önskar att jag får uppnå - Veteran SM.

Likes

Comments

Uppvärmning:
Spinningcykel:
Distans: 3,01 km
Tid: 5:53,16 min
Oxis: 0 doser

Passet:
Styrketräning:

* Marklyft:
10*1, 20 kg
10*1, 25 kg

Råkade försöka på 40 kg och det gick ju inte, eller det finns där men inte riktigt ännu.

Så testade på det jag skulle haft, 30 kg, och det var inga problem, inte ens med en ländrygg som känns ifrån måndags. Så detta är det tyngsta jag någonsin än så länge lyft i marklyft.

* Bänkpress:
5*1, 10 kg
2*1, 10 kg
5*1, 10 kg

* Stång liggandes på bänk:
10*2, 9 kg + 2,5*2
3*1, 9 kg + 2,5*2

Försökte mig på 9 kg + 2,5*2 + 1,25*2 i första men det gick inte många. Blev för tungt efter gårdagens pass i Kil.

* Hängstyrkefrivändningar:
10*3, 5 kg
7*1, 7,5 kg

Försökte på 10 kg, men gårdagens och tidigare satte sina spår. Så är säker på att det går till veckan.

* Explosionshopp p. steppbräda

- La sedan till att jag hoppade ner från brädan och jämfota vände mig om och hoppade tillbaka.

- Efter några gånger la jag till en låda på lägsta höjd för att efter det höja till högsta på låda.

- Sist enbart högsta på låda.

( hoppade ner mellan bräda och låda ).

Armarna gjorde sig påmind efter gårdagens pass i Kil. Men efter de ord jag fick av Patrik så var motivationen på topp att köra på. Visst allt hade jag inte samma ork för men knappast konstigt.

Men samtidigt så lyckades jag bättre än någonsin på andra övningar.

Likes

Comments

​Såg nu att jag missat inlägg om träningar i slutet av november. Ja ja. De kommer. Viktigaste är att jag inte kommer mer efter än vad jag gjort. Jag får lägga in dem under rätt datum när jag väl får till dem.

Likes

Comments