Vid 13:40 blev jag bara så trött på att vara " instängd " i rummet ( vill inte stöta på och behöva prata med vissa just nu när allt är som det är ) så jag drog snabbt på mig skorna. I med mobilen i väskan jag har under joggingturer och på med musik och låser dörren. Sen en lätt joggingtur till gräsplanen vid älven. Där blev det 10 löpteknik och löpskolning innan jag beslutade mig för att det var alldeles för sent för årets första dopp egentligen och för att få en ändring på det var det bara att gå i.

Men när det kom ett yngre par så gick jag upp för att hämnta mobilen ( ville ha den inom synhåll även om jag aldrig varit med om något här ) för att sen gå i igen. När jag var på väg att doppa mig får jag se något jag inte riktigt tycker om. Jag doppar mig alltid in mot stranden efter en händelse när jag var yngre. Och just som jag skulle görat ser jag något stort ( jag är van vid att små abborrar simmar runt fötterna ) men denna var större MYCKET större. Jag ljuger inte säkert en halvmeter istället för någon decimeter stor vad jag tror gädda. Då är jsg plötsligt inte lika kaxig längre. Uhh. Den får gärna vara där men inte just när jag är där. Den var inte det minsta rädd och skärtfenan var inte långt ifrån mina ben. Vad gör man med en icke rädd Gädda mellan mig och stranden egentligen? Kunde inte låta bli att säga till paret att kolla och ja. De höll också med om att det var en fin Gädda och att de skulle haft spö med sig, men räckte med en hov så tam som denna var. Innan den simmade vidare. Men den håller tydligen till en liten bit därifrån då en kompis sett den flera gånger. Uhha mig. Vågar jag bada mer? 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har funderat fram och tillbaka efter allt som hänt men har beslutat mig för att det plötsligt blir start iallafall. Är van vid att Göta har sin tävling i augusti och hade det inte varit för enbart en sak så skulle jag inte varit med då den ligger helt fel i tiden. Så framöver kommer jag garanterat ta bort denna tävling.

Men jag har ett par mål med denna tävling. Så därav blir det enbart start på 100 m.

Så på söndag blir det som sagt 100 m här i Karlstad. Det blir som det är just nu ett toppen fält. Jag har 4: de bästa tid ( om jag räknar 14:20w ifrån Göteborg ). Ett sådant fält har jag aldrig tidigare varit med i. Så nervös- ja verkligen. Men nervositet är bra om man kan hantera den. ☺

Likes

Comments

Idag planerar jag en lugnare dag. Är trött i huvudet och kroppen, men det kan bero på att klockan bara är 8. 😉

Idag ska räkningarna betalas och ett inlägg för bloggen ska fixas. Sen ska jag plocka lite med kläderna jag har tvättat.

Sen vill jag nog inte göra många knop. Som sagt direkt jag tänker att jag ska göra något lockar soffan med en skön filt bara ännu mer. Men samtidigt skulle jag gärna ta mig ner till stan om det är så att jag har pengar över för att köpa mer honungsrostade Chewenötter som de säljer på torget under ett evenemang med mat från hela världen. 😍

Älskar dessa nötter och det verkar vara enda sätt jag kan äta honung då vanlig honung ger mig andningsproblem, tyvärr. Älskar annars honung men som har fått inse att det är något jag inte klarar av. 😔

Likes

Comments

Underbart! 😍

Även om det inte är någon skönhetsbehandling, oftast. Och så inte idag heller. Vilka problem jag egentligen har med vänster skulderblad efter simhoppsolyckan 2010, något Eva höll med om när jag nämnde det under tiden jag var hos henne. Skulle verkligen behöva ta tag i det under hösten. Idag efter jag varit hos henne är väl egentligen första gången sedan 2010 som jag kan vrida huvudet lika mycket åt vänster som höger. Det känns i regel som att musklerna har blivit för korta på vänster sida.

Så efter semestertiderna så får jag väl kontakta Idrottshälsan angående detta. Jag har ju försökt så länge med hjälp av Eva nu och det hjälper men bara tillfälligt. En missad tid till Eva så är det mycket värre igen ( och med missad tid menar jag att det inte får gå över typ en månad mellan besöken och de gånger jag behöver ta benen så blir det en månader emellan minst ) och så ska det inte behöva vara. Jag är i vissa fall så öm på punkten jag slog i att hela jag rycker till och får en helt annan andning och andra gånger kan jag fortfarande slappna av med då rycker det i musklerna istället. 😞

Likes

Comments

Uppvärmning:
Distans: 400-500 m ( räknade inte då jag kände mig lite små stressad då jag inte räknade med restiden ifrån Västerstrand in till stan )
Tid: -
Oxis: -

Passet:
* Starter

Ett lättare pass då jag inte ville komma svettig och eländig till Eva men kände att jag behövde lite starter.

De sitter bra efter allt som hänt. Skönt att försöka komma på bana igen efter beskedet i fredags.

Likes

Comments

Gud vad skönt med en tid till Eva imorgon. Visst det blev ju inte som jag hade tänkt mig efter beskedet med flytten. Men det ska fortfarande bli grymt skönt med 50 minuter hos henne. Någon att prata lite mer med om det som hänt. Ryggen är återställd som den var innan jag knäckte / sträckte den men aldrig fel att ta en omgång av den ändå. Men innan dess funderar jag på ett pass på Västerstrands Ip, egentligen skulle jag behövt till Tingvalla men orkar inte med folk som kan vara där då jag kommer att vara där grymt mycket senare än vad jag brukar då jag gör det innan jag åker till Eva och hos henne ska jag vara klockan 13:00. Så Västerstrand får duga. Men det fungerar då det är starter jag ska köra och inga långa snabbpass.

Likes

Comments

Hade första tiden hos dietisten under morgonen.

Och fick träffa en underbar kvinna som själv hållit på med styrketräning. Hon sa att hon var 50 eller över ( vilket det verkligen inte såg ut som ). Men hon förstår verkligen vad jag vill och behöver. Inget om att jag ska dra ner på träningen ( som jag är van vid att andra säger och vill att jag ska göra ) utan jag ska köra på som jag vill men att maten måste ändras på utifrån mina mål med kroppen och resultaten. Så skönt att träffa en jag inte hela tiden måste stå till svars för min träning.

Så nu har jag massor av jobb att göra de kommande två veckorna innan jag ska träffa henne igen. Men känns som att detta kan bli bra, det har iallafall börjat på bästa tänkbara sätt. 😀

Inte de bästa bildern, men tycker alltid det är svårt att få bra bilder på vissa filer och utskrifter. Och efter två timmar hos Angela så är jag för trött för att verkligen engaskera mig. Dessutom behöver jag få till lunchen. ☺ Men hoppas bilderna ger något iallafall.

Likes

Comments

Uppvärmning:
Spinningcykel:
Distans: 6,01 km
Tid: 12:50 minuter
Oxis: 2 doser

Passet:
Woodway:

Blev intervall form denna gången ( eftersom jag tycker att denna är så otroligt rolig och att jag ville försöka få ut lite mer än tidigare intervall ). Och visst tur att detta bandet stannar när man inte driver på det. Kom för långt bak vid ett tillfälle när jag skulle stanna och höll på att kunna hända en olycka. De vanliga banden så hade en olycka skett men inte med detta då det stannar.

Men allt känns efter omständigheterna bra. Och vid något tillfälle så gick det riktigt snabbt ( hur snabbt vet jag inte då siffrorna ännu inte fungerar och kommer sällan åt att prata med någon då det inte är någon där vid 8 trots att det står att det ska vara bemannat, men men ). Men det viktigaste är att det känns bra och att springa där blir ju inte densamma som en tävling hur som helst så på det visset kvittar siffrorna utan det är mer för eget intresse vad jag kommer upp i där. ☺

Likes

Comments

Uppvärmning:
Distans: 400 m inkl lätt löpskolning
Tid: -
Oxis: -

Passet:
* Löpskolning
* X antal starter

Beslutade mig för igår att försöka ta mig ner till träningen trots allt som hänt.

Körde starter under 20 minuter. Och dessa blev återigen i lätt motvind. Men jag har börjat trivas med att köra i motvind. Det ger ju sin typ av styrka det också. Nu vill jag gärna ha motvind, visst ska väl inte vara överdriven motvind och inga kastvindar, helst. Och starterna sitter bra, en liten blandning men inte som det har varit tidigare.

Tyvärr så låste dig höger höft på väg från Tingvalla till torget. Vet inte alls vad som hände utan plötsligt så smärtade det till och mitt i steget så kunde höften låsa sig. Inte varit med om det tidigare. Hoppas verkligen att det ger sig till imorgon när jag funderar på ett snabbhetspass på gymmet med Woodway.

Likes

Comments

Någonstans jag skulle kunna tänka mig flytta till är Skoghall / Hammarö. Men tyvärr blir det dyra bussresor till stan och ännu värre till Kil ( länsbuss är långt ifrån billig. Bara från Ilanda bytespunkt till Kil kostar 60 kr enkel resa ). Så vet verkligen inte hur jag skulle ha råd att flytta dit. Men det är bra vackert och nära till naturen. Jag var på väg att flytta dit förra året när jag var tvungen att flytta.

Men jag skulle även kunna tänka mig att flytta till Kil, men känner inte för att byta gym igen. Jag har ju precis börjat känna mig hemma där. Och resor till stan och Kil är inte heller billigt. Just nu 120 / resa och priserna höjs hela tiden och månadskort är dyrt det också, exakt minns jag inte.

Likes

Comments