Header

Postad i: Inredning

Ni som känner mig vet att jag ääälskar allt som har med inredning att göra, både att möblera och att dekorera med prydnadsaker, tavlor, blommor etc. Jag sitter ungeför en gång om dagen och letar efter fina möbler att inreda lägenheten med. Just nu vill jag hitta det perfekta träbordet.

Jag och Felix var inne i stan tidigare i somras. Och jag som aldrig är inne i stan tänkte ju inte på att det såklart kan finnas inredningsbutiker där... Väl inne i stan tar Felix mig till Mood Gallerian och därinne ligger Posh Living, en butik i helt min smak. Allt från soffor till matbord, till vaser till krukor och ALLT är så fint. När man går in i butiken känns det lyxigt. Det är sammet, skinn, stora bord, stabila matstolar. Kvalité är rätt ord.
Det som förvånar mig mest det är att det inte var omänskligt dyrt, utan det är humana priser.

I veckan var jag i stan med mamma och när vi går på Sveavägen så går vi förbi deras andra butik och givetvis vill jag gå in i den trots en hel eftermiddag i stan. Herregud vad fina saker. Jag tog med mig några produktblad på soffor som jag tyckte var rimliga i pris OCH sköna. Jag och Felix vill ha en djup, mjuk och "gosig" soffa. Man spenderar ändå väldigt mycket tid framför tv:n och då har vi tillsammans bestämt att vi vill ha en bra soffa som kanske kostar lite mer än någon tusenlapp. Det vi har ställt in oss på är ett pris på ungefär 15-20 tusen.

Posh Living har så många fina. Kolla!


Likes

Comments

Postad i: Lägenheten

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag i princip lovade er i förra inlägget att jag skulle bli bättre på att uppdatera. Gick det som jag hade tänkt? Nej. Ganska komiskt att jag sitter här, ETT HALVÅR senare och känner mig ledsen för att jag inte har bloggat. Det enda jag kan skylla på är samma anledning som jag skyllde på förra gången. Noll sug för att blogga.


Lite updates om vad som har hänt det senaste halvåret då:

- Jag är uppe i hela 13 inflyttningslådor och jag vet vad som finns i varenda en.

- Inflyttningsdatumet är till 99,9% säkert och det kommer att vara 15/1-18. Alltså nästa år... Mindre kul.

- Mäklaren gratulerade mig och Felix häromdagen. Vi har tydligen gjort ett superköp. Kul!

- Jag har fått ett nytt jobb. Jag börjar nu på måndag faktiskt. Elevassistent ska jag bli. Känns roligt och utmanande.

- Jag och Felix har kommit på att vi vill måla sovrummet grått och lägga in en heltäckningsmatta. GOALS?

- Jag och Felix är fortfarande oense om vart vi ska ha tv:n, men vi har kommit överens om att vi släpper den diskussionen tills vi faktiskt står i lägenheten.

- Gatan som vi kommer att bo på kommer att heta femstenavägen.

- Vi vill VERKLIGEN flytta nu.

Jag känner mig så taggad på att flytta. Nu är det inte lång tid kvar. Jag ser såå mycket fram emot att inreda vår fina lägenhet. Vi har varit i många inredningsbutiker och hämtat inspiration till hur vi ska inreda.

Nu ser man åker förbi så ser man att det är ett lägenhetshus och det blir verkligen fint. Vit fasad på innergården och mörkbrunt/mörkgrått på utsidan. Vita balkonger på insidan och mörka på utsidan. Jag bifogar några bilder så får ni se hur magiskt det blir!Likes

Comments

Postad i: Lägenheten

Hej på er alla!

Förlåt förlåt för att jag har varit såå dålig på att uppdatera bloggen. Jag har bara inte känt ett sånt sug för jag vet inte vad jag ska blogga om. Nu har jag dock en händelse att blogga om.

Förra veckan fick vi reda på vilken månad det blir inflyttning... TRUMVIRVEL.... December..
Japp, ni läste rätt. Jag blev både ganska irriterad och ledsen för att det blev december. De hade sagts hösten 2017, men nu är det vintern.
Efter en stund så när det hade landat ett tag så försökte jag se det positivt. Vi får några månader till att spara pengar och vi kan handla mycket på mellandagsrean.

Men nu vill jag bara flytta. Det känns väldigt segt att det är 10 MÅNADER kvar. Felix är inte alls lika bekymrad. Han tycker att det är bra för då kan han spara ännu mer pengar säger han.

Men men, man måste ju se det positiva i allt och då väljer jag att göra det. Haha!

Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa ☺️

Likes

Comments

Postad i: Inredning

Denna skönhet hittade jag på Ellos precis. Hade vi flyttat så hade jag klickat hem den, men nu är det så svårt att veta om den ens kommer få plats någonstans.. eller om den ens passar in.
Hoppas den finns kvar sen när vi flyttat, då ska jag ha den!

Likes

Comments

Postad i: Lägenheten

Hej på er alla!
Ett helt år sen ni hörde något från mig 😉 haha!

Mamma sa till mig häromdagen, "varför har du slutat blogga, jag måste ju läsa något till morgonkaffet?"
Så jag känner mig tvingad till att skriva något nu, även fast jag inte har så mycket att skriva om...

Jag kom precis hem från jobbet, är faktiskt väldigt trött och seg. Det ska bli skönt med en ledig helg.
I tisdag och igår så gick jag på Barista utbildning från kl. 15:00-20:00 båda dagarna så jag är lite slut i rutan, mycket att ta in. Vi får se om jag kommer bli certifierad barista eller inte, men jag klarade den praktiska delen så nu återstår det att se om jag klarade den teoretiska delen. Kul var det iallafall! Lite komiskt att man inte dricker kaffe bara, men det kanske kommer någon gång i framtiden.

Påväg hem nu såg jag lägenheten och var tvungen art svänga förbi. Nu tror jag att det är den sista våningen som håller på att byggas, lägenheterna med takterrass. Hade inte suttit helt fel med en takterrass på 60 kvm.
Nu längtar jag verkligen efter inflyttning.. Men det känns som en evighet kvar tills dess.
Jag håller alla tummar jag har på att vi snart får veta vilken månad det blir inflyttning så att man kan börja planera framtiden lite åtminstone.
Det är inte så kul att gå runt ovetandes längre...

Imorgon är det fredag, underbart! Hoppas att ni alla får en fin sådan och en ännu finare helg.
Vi hörs, ta hand om er! @


Idag:

Likes

Comments