Header

Postad i: Lägenheten

Hej på er alla!

Förlåt förlåt för att jag har varit såå dålig på att uppdatera bloggen. Jag har bara inte känt ett sånt sug för jag vet inte vad jag ska blogga om. Nu har jag dock en händelse att blogga om.

Förra veckan fick vi reda på vilken månad det blir inflyttning... TRUMVIRVEL.... December..
Japp, ni läste rätt. Jag blev både ganska irriterad och ledsen för att det blev december. De hade sagts hösten 2017, men nu är det vintern.
Efter en stund så när det hade landat ett tag så försökte jag se det positivt. Vi får några månader till att spara pengar och vi kan handla mycket på mellandagsrean.

Men nu vill jag bara flytta. Det känns väldigt segt att det är 10 MÅNADER kvar. Felix är inte alls lika bekymrad. Han tycker att det är bra för då kan han spara ännu mer pengar säger han.

Men men, man måste ju se det positiva i allt och då väljer jag att göra det. Haha!

Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa ☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Inredning

Denna skönhet hittade jag på Ellos precis. Hade vi flyttat så hade jag klickat hem den, men nu är det så svårt att veta om den ens kommer få plats någonstans.. eller om den ens passar in.
Hoppas den finns kvar sen när vi flyttat, då ska jag ha den!

Likes

Comments

Postad i: Lägenheten

Hej på er alla!
Ett helt år sen ni hörde något från mig 😉 haha!

Mamma sa till mig häromdagen, "varför har du slutat blogga, jag måste ju läsa något till morgonkaffet?"
Så jag känner mig tvingad till att skriva något nu, även fast jag inte har så mycket att skriva om...

Jag kom precis hem från jobbet, är faktiskt väldigt trött och seg. Det ska bli skönt med en ledig helg.
I tisdag och igår så gick jag på Barista utbildning från kl. 15:00-20:00 båda dagarna så jag är lite slut i rutan, mycket att ta in. Vi får se om jag kommer bli certifierad barista eller inte, men jag klarade den praktiska delen så nu återstår det att se om jag klarade den teoretiska delen. Kul var det iallafall! Lite komiskt att man inte dricker kaffe bara, men det kanske kommer någon gång i framtiden.

Påväg hem nu såg jag lägenheten och var tvungen art svänga förbi. Nu tror jag att det är den sista våningen som håller på att byggas, lägenheterna med takterrass. Hade inte suttit helt fel med en takterrass på 60 kvm.
Nu längtar jag verkligen efter inflyttning.. Men det känns som en evighet kvar tills dess.
Jag håller alla tummar jag har på att vi snart får veta vilken månad det blir inflyttning så att man kan börja planera framtiden lite åtminstone.
Det är inte så kul att gå runt ovetandes längre...

Imorgon är det fredag, underbart! Hoppas att ni alla får en fin sådan och en ännu finare helg.
Vi hörs, ta hand om er! @


Idag:

Likes

Comments

Postad i: Övrigt

Hej på er!
Hur mår ni? Vad gör ni? Hur fungerar livet?
Själv så mår jag bra, jag sitter just nu i soffan och ska dra mig mot köket för lite middagsfix och livet fungerar allmänt bra.
Det ska bli så skönt med fredag imorgon, väldigt efterlängtat trots att jag var ledig i måndags och tisdags. Mörkret gör mig trött.. så skönt att det vänder nu!

Hur var eran jul? Min var iallafall jättemysig. Ingen stress, ingen press och en massa god mat och väldigt fina julklappar. Jag hade ingen aning om att tomten tyckte att jag hade varit såhär snäll i år, haha.

Snart nytt år. För min del så känns det bra, men jag har definitivt inga negativa känslor för det året som har varit men jag har ju så mycket att se fram emot 2017.
Den stora händelsen är ju självklart att vi flyttar, jag och Felix. Att äntligen få vara med han varje dag, att få somna tillsammans varje natt. Det kommer att bli oslagbart! Längtar så.

Och nytt jobb gick man ju och skaffade sig under året och det är faktiskt med ganska blandade känslor jag ser tillbaka på mitt gamla jobb och blickar framåt mot mitt nya. Jag saknar mina kollegor, för just nu har jag knappt några. Jag åker själv i min jobbarbil 7-16, servar några maskiner och hälsar på några kunder däremellan.
Men jag har inte kommit på vad jag vill göra i framtiden än, så då är det ett bra jobb under resans gång.

Nej nu ska jag laga lite gulaschsoppa och plättar. Ha en trevlig kväll så hörs vi när vi hörs. Kramar!


Likes

Comments