Header

Postad i: Övrigt

Tycker du om inredning eller saknar inspiration till hemmet då tycker jag att du ska gå in och kika på min fina väns blogg. Hon är världens ödmjukaste tjej och lägger ner hela sin själ på inredning och att inspirera folk! Ni kommer inte att ångra er!

https://nouw.com/carolineforsbergs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Shopping

Hej där.
Idag köpte jag äntligen den perfekta lampan till sovrummet. Redan för drygt ett år sen då den blev populär så bestämde jag mig för att ha den i sovrummet när jag(vi) flyttat. Och så kommer det att bli!

Felix var inte med mig och handlade utan han var och jobbade, så jag bestämde att det fick bli lampan i storlek large. Det finns medium men jag är säker på att det skulle se för litet ut. Man vill ju ändå att lampan ska ge en effekt när man kommer in i sovrummet, speciellt då den är så fin.

Är jätte nöjd över mitt köp och det ska bli en fröjd att packa upp den och se den på plats!Bilder: Google

Likes

Comments

Postad i: Lägenheten

Idag var jag och mamma ute och åkte lite, då passade vi på att åka upp till lägenheten. Jocke skrev på vår lägenhetschatt att badrummen hade blivit levererade, så kände att jag var tvungen att åka upp och kika.

Badrummen levererade tänker nog ni? Japp!
Det är en "robot" som har gjort varenda badrum så att det är egentligen bara för byggfirman att lyfta in de. Mäklaren sa att man inte kan få ett mer perfekt kaklat badrum än så, vilket känns ganska logiskt om en robot har gjort det.. Hade aldrig hört talas om det tidigare, men det känns tryggt och bra!
Bilden till höger är badrummen, inpackade och fina för att snart bli placerade.

Nu är det bara en våning kvar tills man ser vår balkong, spännande! Vi kommer att ha den 3e balkongen från höger.

Ha en trevlig lördagskväll!

Likes

Comments

Postad i: Lägenheten

Här ser ni planlösningen på vår lägenhet. Jag älskar den så mycket! Det enda jag och Felix är oense om är vart tv:n ska sitta, haha!

Likes

Comments

Det finns en kund som jag är hos varje dag och dom har alltid så fina blombuketter. Dom byter ut dom ungefär 1 gång i veckan, de håller så länge då dom köper hos Interflora!
Det gör så mycket att ha snittblommor i en snygg vas. Jag kommer att lägga någon hundring i veckan på att alltid ha minst en fin bukett på bordet när vi har flyttat.

Den här hade dom idag.

Likes

Comments

Postad i: Lägenheten

Jag vet inte hur många gånger vi velade fram och tillbaka på färg av klinker i badrummet i somras. Men det blev tillslut ljusgrått. Brunt var standard och tillvalen var ljusgrått eller mörkgrått. Storleken i badrummet kommer att vara 10x10 cm.

Vi bestämde oss för ljusgrått, vi har även valt det i hallen för att få allt enhetligt.

På väggarna kommer det att vara mattvitt kakel i storlek 20x30 cm. På den övre bilden är det exakt det klinker och kakel som kommer att användas till golv och vägg. Kommer att bli superfint! 

Felix hockeypolare Jocke och hans bästa flickvän Carro kommer att bli våra grannar (samma port tillochmed). Dom har valt mörkgrått i hallen och badrummet. Alla vi är jättenervösa över varandras val mer än våra egna. Man vill ju inte ångra sig när man ser att dom kanske har fått det finare. Menmen, allt är helt nytt så tror att det kommer bli supersnyggt oavsett färg! 

Likes

Comments