Header

Postad i: Övrigt

Hej på er!
Hur mår ni? Vad gör ni? Hur fungerar livet?
Själv så mår jag bra, jag sitter just nu i soffan och ska dra mig mot köket för lite middagsfix och livet fungerar allmänt bra.
Det ska bli så skönt med fredag imorgon, väldigt efterlängtat trots att jag var ledig i måndags och tisdags. Mörkret gör mig trött.. så skönt att det vänder nu!

Hur var eran jul? Min var iallafall jättemysig. Ingen stress, ingen press och en massa god mat och väldigt fina julklappar. Jag hade ingen aning om att tomten tyckte att jag hade varit såhär snäll i år, haha.

Snart nytt år. För min del så känns det bra, men jag har definitivt inga negativa känslor för det året som har varit men jag har ju så mycket att se fram emot 2017.
Den stora händelsen är ju självklart att vi flyttar, jag och Felix. Att äntligen få vara med han varje dag, att få somna tillsammans varje natt. Det kommer att bli oslagbart! Längtar så.

Och nytt jobb gick man ju och skaffade sig under året och det är faktiskt med ganska blandade känslor jag ser tillbaka på mitt gamla jobb och blickar framåt mot mitt nya. Jag saknar mina kollegor, för just nu har jag knappt några. Jag åker själv i min jobbarbil 7-16, servar några maskiner och hälsar på några kunder däremellan.
Men jag har inte kommit på vad jag vill göra i framtiden än, så då är det ett bra jobb under resans gång.

Nej nu ska jag laga lite gulaschsoppa och plättar. Ha en trevlig kväll så hörs vi när vi hörs. Kramar!


Likes

Comments

Postad i: Lägenheten

Här ovanför ser ni hur boendeomårdet i Brunna Park kommer att se ut, två bostadrättshus och ett hyresrättshus. Vi kommer att flytta in i det huset som är format som ett U, vilket jag gillar mest för det kommer bli en mysig innergård. Jag och Felix kommer att ha sovrummet mot innergården och vardagsrum/kök ut mot "vägen".

Likes

Comments

Postad i: Övrigt


01. Jag har varit svarthårig, tro det eller ej.
Jag fick något ryck som ung att färga från platinablond till kolsvart och jag kommer aldrig att göra om det..

02. Jag är dålig på kroppskontakt med alla utom min pojkvän och familj. Jag har aldrig varit den typen som ger någon en spontantmassage eller flätar någons hår, vilket verkar vara väldigt mysigt. Detta gör nog att jag är en ganska "klängig" flickvän när jag och Felix är själva. Måste ju få ut all min närhet på något sätt, haha.

03. Jag lärde mig klockan helt när jag var runt 15 år.
Det var svårt för mig att skilja mellan fem i halv, fem över halv, tio i och tio över.

04. Jag är väldigt bra på att läsa av människor.

05. Jag bajsade i blöja tills jag var 5 år. Jag trodde det fanns krokodiler i toaletten så kunde enbart kissa på toa och fort skulle det gå. Jag minns än idag första gången jag bajsade på en toaletten, hos mormor och morfar.

06. Jag har bitit på naglarna så länge jag kan minnas.

07. Jag är extremt klumpig, det är nästan så illa att jag tror att jag lider av någon sjukdom.. Eller så är det så enkelt att jag har ärvt det av min pappa.

08. När jag blir riktigt arg, då brinner det och jag kan inte hålla inne på vad jag tycker/känner.

09. Jag vill ha barn innan jag innan jag blir 26 år.

10. Jag har varit hemma sjuk från jobbet 1 gång sen jag började att jobba. Skulle faktiskt påstå att jag är en arbetsmyra, det kryper i hela min kropp när folk är hemma för att dom har "ont i halsen".

11. Jag avskyr otrohet.

12. Jag är en riktig djurvän. Jag börjar nästan gråta när jag trampar på en myra.
Likes

Comments

Postad i: Shopping

Jag och mamma beställde från Lyko på Cyber Monday och jag hämtade ut varorna igår. Det hade tydligen varit ett enormt tryck på deras hemsida och det bara vällde in ordrar, vilket jag kan förstå då dom hade rea och 20% på allt. Både jag och mamma fyndade massa fint för kropp och själ. Jag rekommenderar verkligen att handla från Lyko, dom har i princip allt och bra priser på hela sortimentet.

Shampoo & Balsam - Sebastian
Behandlar torrt och frizzigt hår till välmående.

Hårmask - Orofluido
Tillför massa fukt och vård till håret. Lämplig för alla hårtyper.

Handkrämer - The body shop
Juldofter, Vanilla Chai, Spiced Apple och Roasted Berries.

Makeup Remove Wipes - Lyko

Likes

Comments