Header
View tracker
View tracker

Postad i: Shopping

Kolla vad jag köpte på black friday igår.
Jag och mamma åkte till Mall of Scandinavia och Indiska hade 30% på ett köp så äntligen köpte jag mina koppar.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Shopping

Vill tipsa er om två superfina ljusstakar från Mio, modellen heter Sander.
Jag har sett att de har funnits i några veckor men dom har varit slutsålda överallt.. Förra veckan stod det på Mios hemsida att dom skulle komma in om 6 veckor, men det stämde tydligen inte ett dugg eftersom att butiken i Barkarby hade fått en massa. Dom är så fina!
Köp köp köp.

Den lilla 99:-
Den stora 129:-

Likes

Comments

Jag har många gånger fått höra..
..vänta bara tills ni flyttar ihop
..ni kommer gå varandra på nerverna
..man visar ens riktiga jag när man flyttar ihop
..man känner inte varandra till 110%
..det tar slut när man flyttar ihop
..ge det 2 månader

Och jag är faktiskt rätt så less på att få den typen av kommentarer när man själv är helt lyriskt över att få flytta ihop med sin kärlek. När jag och Felix flyttar ihop så har vi varit tillsammans i mer eller mindre 3,5 år.
Känner inte jag Felix till 110%? Det har inte tagit slut på 3,5 år, varför skulle det helt plötsligt ta slut efter 2 månader?
Jag kan förstå om man skulle få de kommentarerna efter mindre än ett halvår. För då känner man faktiskt inte varandra, iallafall inte till 110%. Man har inte hunnit se sin partners alla sidor. Men jag skulle aldrig flyttat ihop med någon efter ett halvår.

Jag har sett Felix gråta, Felix har sett mig gråta. Jag har sett Felix skratta tills hans kiknar och han har sett mig skratta tills jag kiknar. Felix går mig på nerverna ibland och jag lovar er att jag går han på nerverna ibland, eller frågar ni Felix så skulle han nog svara väldigt ofta. Vi busar som om vi vore ett par på 12 år. Vi retas med varandra, kramas, vi slåss, vi pussas, vi gör wet willy på varandra, vi nyper varandra i tuttarna, vi gör allt!

År det någon som jag skulle kunna flytta ihop med så är det Felix. Han är som gjord för mig. Han accepterar mina mindre bra sidor och jag accepterar hans.
Jag är så extremt envis så att jag tror att han faktiskt skulle kunna dumpa mig ibland, haha! Och han är så lat ibland så jag bara skulle vilja slå han riktigt hårt. Vi kompletterar varandra så bra att man nästan kan tro att det inte är sant. 

Jag äter hans gurka på cheeseburgare, han äter den torra delen på kycklingen, jag äter hans grönsaker i en wokrätt, jag är bra på att laga mat, han är bra på att tvätta (bättre).
Vi är lika på väldigt många plan, men vi har våra olikheter, vilket jag tycker är bra. Har man olikheter kompletterar man varandra.

Ja jag kan fortsätta länge.. Men det finns som sagt ingen annan jag skulle vilja flytta ihop med. Jag ser så mycket fram emot mitt liv tillsammans med Felix. Min kärlek, min bästavän, min andra halva, min lilla prins..

Så tänk er för innan ni slänger ur er spydiga kommentarer, för min verklighet är inte din verklighet.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni alla mår bra, för det gör jag!

Jag kom hem från jobbet för 20 minuter sen och jag har precis packat upp maten från affären. Gissa vad det blir för middag? PLOCKMAT! Jag skulle nog kunna leva på det, synd att inte Felix är lika förtjust.. Då är det tur att jag kommer att få Carro som granne. Vi gillar samma slags mat, riktiga gourméer!

Innan jag åkte hem så svängde jag förbi bygget. Det var inte så jätte stor skillnad mot förra gången jag var där faktiskt. Sen ser ju inte jag alla detaljer heller, så gubbarna har säkert jobbat på bra. Men jag väntar med spänning tills hela huset står på plats, grunden iallafall. 

Passade på att ta lite bilder under tiden när jag va där, för att ge er lite mer info om vad som händer runtomkring vårt hus. En förklaring kommer till varje bild så att ni blir ännu mer insatta! 


Bild 1: Huset från baksidan, innergård. Kan tänka mig att det kommer komma upp massa träd och buskar så att det inte kommer vara full insyn från vägen.

Bild 2: Nu vet man vad de ska bli för bensinmack som kommer att ligga nedanför oss, det blir Preem. Vet inte om det är bra eller dåligt, men får skaffa ett bensinkort iallafall! Det ser ut som om att de håller på att gräva ner stora tankar med bensin just nu.

Bild 3: Den gamla Lidl som låg på exakt samma ställe revs, och nu håller de på att byggas en ny fräsch. Och jag har hört rykten om att det kommer bli Sveriges första Lidl med två våningar. Coolt! Jag är faktiskt nöjd med att få Lidl vid huset. Jag och Felix är förtjust i deras nybakade frukostbröd och fikabröd. Gångavstånd 1 minut, perfekt.

Bild 4: Såhär ser det ut om man kommer från andra håller, inte från vägen utan "från skogen". De står redan två hus med hyresrätter på plats, jag tror att det är militärer som bor i de flesta lägenheterna. Bredvid oss så finns det ett enormt villaområde, med i princip bara nya villor och parhus. Där är det jättefint!


Ursäktar ljuset på bilderna, men det blir så fort mörkt nu på eftermiddagarna.

Likes

Comments

Postad i: Övrigt

Godmorgon!
Just nu sitter jag och väntar på att kaffemaskinen hos en kund ska bli klar. Skönt att bara sitta och ta det lugnt, jag har så svårt att göra det.

Jag har aldrig varit hemma från jobbet förut, men igår var det faktiskt första gången på 3 år. Ni som känner mig vet att jag har haft problem med min nacke till och från i ungefär 4 år. Men i helgen så var det faktiskt riktigt illa. Jag var extremt yr, mådde illa och hade ett tryck för ögonen. Så jag bestämde tillsammans med mina föräldrar för att vara hemma. Jag har för hög arbetsmoral och krav på mig själv när det gäller jobb och annat så jag kan inte ta sånna beslut själv. Klarar inte av folk som "inte orkar" gå till jobbet. Vem gör det?
Så pappa sa "imorgon är du hemma" och så blev det med det. Men idag är jag tillbaka, fortfarande ont i nacken men jag är inte yr, jag mår inte illa, men jag har lite tryck för ögonen.
Nu är det faktiskt dags att uppsöka hjälp hos en naprapat eller liknande. Det går inte att alltid ha ont. Jag minns faktiskt inte hur det inte är att ha ont i nacken.. Så illa är det.

Hoppas ni alla får en bra dag. Ta det lugnt och ta hand om er. Vi har bara en kropp så det gäller att vara rädd om den och lyssna på signalerna. Nu ska jag börja rulla in mot stan för nästa kund.

Likes

Comments