Header

Hoppas ni alla har en skön påskhelg! Årets påskris blev en favorit i repris med rosa och spräckliga fjädrar. Äggen har Martins mormor målat för länge sedan, tycker de är så fina!

Vi är i Småland hos våra familjer och tar det lugnt och äter en massa gott som sig bör under påsken. Vädret har ju inte varit något vidare men vi får hoppas att det vänder snart.

Idag ska vi besöka en stor loppis där det tydligen brukar vara kö innan de öppnar. Håll tummarna att jag hittar någon godbit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu ska jag berätta en rolig sak. För tre veckor sedan blev vi med hus (!) Ibland går det fort. Men egentligen handlar det bara om att det ska kännas rätt. Vilket det gjorde när vi var där på visning. Vi hade bara varit på en visning innan vi köpte det här huset. Sen surfar jag ju typ dagligen på Hemnet så jag har ju haft koll på allt som varit ute. Det var likadant innan vi köpte den lägenhet vi bor i nu då var vi också bara på två visningar innan. Nog om det.

Huset är ett parhus på 130 kvadrat som ligger utanför Norrköping. Det mesta är i ordninggjort och i princip kan vi bara flytta in. Sen vill man ju självklart sätta sin egen prägel på vissa saker med färger osv. Det viktigaste för oss var att kök och badrum skulle vara renoverat och att det måste vara renoverat i "rätt" stil. Det är ju tråkigt om det är nytt men helt fel färger ex. rött kakel eller liknande. I det här huset går det mesta i vitt och det är liksom en bra bas. På önskelistan fanns också att det skulle vara två plan, gärna kamin, altan/uterum, lagom trädgård och garage. Huset uppfyllde allt detta plus att området kändes bra med hus runtomkring men inte för tätt inpå.

Att vara med i budgivning är dock bland det jobbigaste jag varit med om. Alla ni som budat på lägenheter/hus vet ju hur det är. Det känns som att det aldrig tar slut och man är konstant orolig över hur mycket det ska stiga i pris. Vi hade satt en gräns innan vi började buda och det tror jag är otroligt viktigt. Det är så lätt att man bara budar på annars. Det som avgjorde den här försäljningen i slutändan var dock inte buden utan inflyttningsdatumet. Vi kunde nämligen tänka oss att vänta med inflytt till 1 december vilket gjorde att de valde att sälja till oss. Men jag hade väl gett upp sissådär 3 gånger innan vi till slut fick beskedet sent en fredag kväll.. Nu är kontraktet skrivet och självklart ska ni få följa med på resan (men frågan är om bloggen fortfarande kommer kunna heta 71 kvadrat då ?1?).

Likes

Comments

Vilken helg det har varit! Har haft barndomsvännerna på besök och vi har tagit vara på varenda minut. Efter jobbet i fredags handlade jag hem lite gott, dukade fint och inväntade tjejerna.

På lördagen blev det en underbar frukostbuffé, SPA, middag och drinkar på kvällen. Igår gick vi en promenad i solen och åt årets första mjukglass. 5 av 5.

Tack tjejer för att ni finns <3

Likes

Comments

Helgen som var:

Tjejmiddag [x]
Dans [x]
Dagdrömmande [x]
Sovmorgon [x]
Bakning [x]
Serietittande [x]
Sytt gardiner [x]
Solkatter [x]

Likes

Comments

Förra veckan fyllde jag år och det firades på allra bästa sätt med blommor, presenter och god mat och dryck.

Presenter jag fick: glasunderlägg från Gynning som ni ser ovan, en morgonrock i lin och en valfri spabehandling. Min fästman känner mig väl :)

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni denna soliga torsdag?

Jag är faktiskt på ett strålande humör. Måste vara solen som gör det. Sitter på kontoret men var ute på en promenad på lunchen och lapade sol. Så härligt! Men nu till något helt annat. Har spanat in skorna ovan så kallade "slip-ins" från det spanska märket Uterque och är så förtjust i dem! Inte så användbara kanske och ett klassiskt exempel på sånt man vill ha men sånt man kanske egentligen inte behöver.. Men så tänkte jag, hur kul är det att alltid handla det man behöver? Jag tycker man ska göra sådant som gör en glad och om det är att handla ett par skor så tycker jag man ska göra det. Life is short - buy the shoes. Håller ni inte med?

Likes

Comments

Här kommer en lite glimt av vårt "nya" kök.  Igår kväll monterade vi fast skålhandtagen, blev väldigt fint tycker jag. Tänk vad färg och nya beslag kan göra för hela känslan! Det som återstår är att vi ska måla lister och fixa till köksfläkten som tydligen sitter för långt ner (han som bodde här innan oss gillade att hitta på sina egna lösningar..) och sen är det typ klart.

Så skönt med fredag förresten. Njut av helgen det ska jag göra!

Likes

Comments

Är verkligen helt inne på rosa i olika former just nu. Sneakers och toppen kommer båda från H&M. Längtar tills jag får inviga dem ♡

Likes

Comments