Header

Här kommer en lite glimt av vårt "nya" kök.  Igår kväll monterade vi fast skålhandtagen, blev väldigt fint tycker jag. Tänk vad färg och nya beslag kan göra för hela känslan! Det som återstår är att vi ska måla lister och fixa till köksfläkten som tydligen sitter för långt ner (han som bodde här innan oss gillade att hitta på sina egna lösningar..) och sen är det typ klart.

Så skönt med fredag förresten. Njut av helgen det ska jag göra!

Likes

Comments

Är verkligen helt inne på rosa i olika former just nu. Sneakers och toppen kommer båda från H&M. Längtar tills jag får inviga dem ♡

Likes

Comments

Hej måndag! Hur var helgen? Vi fick ett ryck här hemma och började med en köksmakeover "light" kan man kanske säga. Vi har tänkt ett tag att vi skulle vilja måla om våra köksluckor så det satte vi igång med i helgen. Inhandlade ljusgrå färg på studs och nya beslag i lite "äldre stil". Det blev ovala knoppar + skålhandtag i rostfritt stål liknande de på bilden från ett av Johanna Bradfords underbara kök. Just nu håller färgen på att torka så ska bli kul att komma hem sen och se hur resultatet blev. Före/efter bilder kommer så fort allt är på plats.

Likes

Comments

Så här ser färgskalan ut i soffan nu, tycker det blev riktigt fint. Det här med kuddar alltså, kan hålla på i evigheter.. Men tur att det är så lätt att byta ut och förnya sig. Alla kuddfodral ni ser på bilderna är från H&M home.

Likes

Comments

Det bästa med den här tiden på året är definitivt att det är säsong för semlor! Igår blev det årets första..och troligtvis också den godaste jag ätit i hela Norrköping (jag har testat alla ställen genom åren). Denna kommer från ett gammalt klassiskt café som också finns med i White guide - Café kuriosa! Extra plus också eftersom alla andra ställen vi gick förbi hade slut på semlor, mitt på dagen. Semlan får 5/5 av mig för det fluffiga brödet, spritsningen av grädden, formen och storleken. Mums!

Likes

Comments

Kuddfodral "Pimpernel" från William Morris. Hur drömmigt?

Nya vaser och krukor står alltid på önskelistan inför våren. Den här kommer från H&M home.

Väggbonader kan man inte ha för mycket av, har fortfarande flera tomma väggar här hemma där denna hade passat fint. Från Indiska.

Fler kuddfordral. Gillar färgen och budskapet. Från H&M home.

Likes

Comments

Long time no see!

God fortsättning på er, hoppas 2017 började bra. Jag har hunnit vara hemma i lite drygt en vecka och har så smått börjat komma in i rutinerna igen efter vår semester i Los Angeles. Vilken resa det har varit, vi är så nöjda. Så många upplevelser, intryck och minnen. Tänkte att jag skulle ladda upp några snapshots från resan + tips i ett eget inlägg, vad tror ni om det? Sen ska det givetvis bli mer inlägg inom mitt "vanliga" område inredning och mode. Vi börjar så.

Likes

Comments

Hej fina! Hoppas ni har haft en fin fjärde advent och helg. Min helg spenderades i Småland med lillejul med våra familjer eftersom vi åker till LA om en vecka. Gah kan inte förstå att det snart är dags?! Tror inte jag har längtat till något så mycket i hela mitt liv. Helgen var i alla fall jättemysig med äkta småländskt julbord, paketöppning och umgänge. Redo att jobba sista fyra dagarna nu..

Likes

Comments