Header

Helgen som var:

Tjejmiddag [x]
Dans [x]
Dagdrömmande [x]
Sovmorgon [x]
Bakning [x]
Serietittande [x]
Sytt gardiner [x]
Solkatter [x]

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra veckan fyllde jag år och det firades på allra bästa sätt med blommor, presenter och god mat och dryck.

Presenter jag fick: glasunderlägg från Gynning som ni ser ovan, en morgonrock i lin och en valfri spabehandling. Min fästman känner mig väl :)

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni denna soliga torsdag?

Jag är faktiskt på ett strålande humör. Måste vara solen som gör det. Sitter på kontoret men var ute på en promenad på lunchen och lapade sol. Så härligt! Men nu till något helt annat. Har spanat in skorna ovan så kallade "slip-ins" från det spanska märket Uterque och är så förtjust i dem! Inte så användbara kanske och ett klassiskt exempel på sånt man vill ha men sånt man kanske egentligen inte behöver.. Men så tänkte jag, hur kul är det att alltid handla det man behöver? Jag tycker man ska göra sådant som gör en glad och om det är att handla ett par skor så tycker jag man ska göra det. Life is short - buy the shoes. Håller ni inte med?

Likes

Comments

Här kommer en lite glimt av vårt "nya" kök.  Igår kväll monterade vi fast skålhandtagen, blev väldigt fint tycker jag. Tänk vad färg och nya beslag kan göra för hela känslan! Det som återstår är att vi ska måla lister och fixa till köksfläkten som tydligen sitter för långt ner (han som bodde här innan oss gillade att hitta på sina egna lösningar..) och sen är det typ klart.

Så skönt med fredag förresten. Njut av helgen det ska jag göra!

Likes

Comments

Är verkligen helt inne på rosa i olika former just nu. Sneakers och toppen kommer båda från H&M. Längtar tills jag får inviga dem ♡

Likes

Comments

Hej måndag! Hur var helgen? Vi fick ett ryck här hemma och började med en köksmakeover "light" kan man kanske säga. Vi har tänkt ett tag att vi skulle vilja måla om våra köksluckor så det satte vi igång med i helgen. Inhandlade ljusgrå färg på studs och nya beslag i lite "äldre stil". Det blev ovala knoppar + skålhandtag i rostfritt stål liknande de på bilden från ett av Johanna Bradfords underbara kök. Just nu håller färgen på att torka så ska bli kul att komma hem sen och se hur resultatet blev. Före/efter bilder kommer så fort allt är på plats.

Likes

Comments

Så här ser färgskalan ut i soffan nu, tycker det blev riktigt fint. Det här med kuddar alltså, kan hålla på i evigheter.. Men tur att det är så lätt att byta ut och förnya sig. Alla kuddfodral ni ser på bilderna är från H&M home.

Likes

Comments