Hur mycket gillar man inte Instagrams spara-funktion? Använder den massor! Här kommer fyra bilder som jag inspirerats av lite extra den senaste tiden.

Bild 1: Ljuvliga lampor från @butikesq

Bild 2: Fin vas hos @indiskaofficial

Bild 3: Underbar spegel hemma hos @myhomebycamilla

Bild 4: Fin kombo av kuddar hos @entrancemakleri

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur var er helg?

Min bestod av en perfekt mix av lugnt och skönt, träning, umgänge, dans och flyttpackning. Det känns som att vi ligger bra till inför flytten men det blir också mindre och mindre golvyta kvar på grund av alla lådor hehe.. På bilden det enda hörn som fortfarande ser mysig ut. Börjar också känna mig alltmer sentimental, har verkligen TRIVTS så bra här. Ser så mycket fram emot att flytta samtidigt som jag vill bo kvar ett tag till, så knäppt kan ni förstå den känslan?

Likes

Comments

I söndags besökte jag Vallastaden expo, en helt ny stadsdel i Linköping med över 1000 bostäder i blandad arkitektur. Expot pågick i tre veckor men jag önskar att det alltid fanns möjlighet att spana in olika hem och inredningslösningar på det här sättet. Så mycket inspiration och så kul att de har gjort det här i Linköping. Mina favoriter var det som kallades Designradhuset och Drömlägenheten där de visade hur man med flyttbara väggar kunde variera bostaden mellan 2-5 rum.

Det fanns så mycket att se så vi hann nog bara se en bråkdel men här kommer några bilder i alla fall.

Förutom häftig arkitektur har de även byggt in gröna områden och ett fint vattendrag.

Genomgående mycket naturmaterial i inredningen. Fint med knopplister som aldrig tar slut!

Älskar stora speglar!

Den här inredningen gick under namnet "Diva och dekadens". Så underbara material och färger!

Smart att återanvända en gammal dörr och montera den som en skjutdörr!

Likes

Comments

Hoppas att er vecka har startat bra! Själv körde jag ett stenhårt intervallpass efter jobbet. Tycker det är extra skönt att börja veckan med ett träningspass. Annars då? Vi har spenderat helgen med att packa, rensa och förbereda för flytt. Nu är det mindre än en månad kvar, galet! Så därför blir det inte så många inspirerande bilder från vårt hem just nu, men håll till godo. Ska knåpa ihop fler kollage med hur jag tänker kring nya inredningen. Det bästa som finns är ju att drömma och planera!

Likes

Comments

Hoppas ni har en fin helg!

Själv har jag haft en riktig "fixar-helg". Idag har vi varit nere och rensat/plockat i förrådet hela dagen, det ska börjas i tid! Det mesta ska ju ner i lådor, en del ska skickas till Myrorna och del slängas. Skönt att vara igång ändå.

Igår var vi på Mio flera timmar och det slutade med att vi beställde ny soffa och ny säng. Vi satsade på soffan ovan i färgen "light blue" 2,5 sits. Känns kul med en soffa i annan färg än grått som det ofta blir. Men sjukt vilken lång leveranstid det är, mellan 4-8 veckor. Man blir helt klart bortskämd med IKEA där man alltid får med sig sakerna samma dag.

Likes

Comments

Nytt till sovrummet!

Finns så mycket fint och mysigt i butikerna nu att uppdatera hemmet med. Här har jag samlat ihop lite inspo som passar till sovrummet. Material som ni kanske ser att jag fastnat för är sammet av olika slag, speciellt överkastet och lampskärmen hur fina?!? Och sängkläderna från Ellos som är vändbara, blir så fint att bädda med tycker jag!

Alla länkar finns i kollaget.

Likes

Comments

Idag är det visning av vår lägenhet!!

Vi har städat, plockat, moppat, putsat, dammat, torkat, polerat, fixat och piffat. Det tog verkligen hela helgen, puh! Tänk om en alltid kunde hålla det så här stilrent hemma va ;)

Likes

Comments

Hösten är min bästa säsong klädmässigt, jag känner mig extra inspirerad och det kliar i fingrarna efter att sätta ihop outfits med sånt som redan finns i garderoben (som man kanske glömt sen förra hösten) och lite nytt. Jag tror den här känslan av nystart går långt tillbaka till när jag gick i skolan och älskade känslan av nytt pennskrinn och nya anteckningsblock fast det idag handlar om de nya ankelbootsen istället. Ovan är tre saker som jag är extremt sugen på att klicka hem.

Rutig dubbelknäppt kavaj HÄR

Ankelboots med pärldekor HÄR

Röd axelväska med mockafinnish HÄR

Har ni börjat kika på höstnyheter?

Likes

Comments

Sankt Persgatan 31, Norrköping (71 kvm)

Wiiii nu är det spännande - nu är vår lägenhet uppe på Hemnet! Som vi har trivts i den här lägenheten i lite mer än 3,5 år. Det har gått så fort, även om det känns helt rätt att ta nästa steg. Det jag kommer sakna mest är det underbara badrummet som vi renoverade precis som vi ville ha det. Och panelen i hallen. Det mysiga sovrummet. Är också nöjd över att vi fixade till luckorna i köket med ny färg och nya knoppar. Åh snart är det någon annans tur att få flytta in här.

Här ser ni alla bilder.

Likes

Comments

Fick syn på den här artikeln som listar 7 inredningsmissar som många gör i sitt vardagsrum Jag kan definitivt känna igen mig och #4 tycker jag är absolut svårast då man av ren vana gärna placerar möblerna längs väggarna. Tänkvärt tycker jag!

Ni hittar listan här.


Likes

Comments